Saame tuttavaks
teema fat catile
That fat cat 04. september 2013, kl 22.19 |
sosin 04. september 2013, kl 22.21 |
tiibadega kurat 04. september 2013, kl 22.31 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
That fat cat 04. september 2013, kl 22.32 |
tiibadega kurat 04. september 2013, kl 22.33 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
tiibadega kurat 04. september 2013, kl 22.35 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
sosin 04. september 2013, kl 22.41 |
That fat cat 04. september 2013, kl 23.10 |
sosin 04. september 2013, kl 23.16 |
That fat cat Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ahjah, mul jäi enne üks sõna silma - kaadritagune,
> on see midagi sellist, mida ma väga teada ei taha
> ks..?
ma olin peenetundeline ja ei hakkand pärima, kuigi tunnistan, et see provokatsioon uudishimu äratas :D
järksu on hukkamõist ja karistus leebem, kui sa kõutsike ise nüüd kiirelt need kaadritagused asjad meile ära seletad ;)
ja ma ei oskand võtta ka seisukohta, kas see oli seal mulle hoiatus või ähvardus ...
igatahes olin mõttes tänulik, et vist hoolitakse mu südamest :)... see pooltäis klaas tundus parem variant :)
-------------------------------------------------------
> ahjah, mul jäi enne üks sõna silma - kaadritagune,
> on see midagi sellist, mida ma väga teada ei taha
> ks..?
ma olin peenetundeline ja ei hakkand pärima, kuigi tunnistan, et see provokatsioon uudishimu äratas :D
järksu on hukkamõist ja karistus leebem, kui sa kõutsike ise nüüd kiirelt need kaadritagused asjad meile ära seletad ;)
ja ma ei oskand võtta ka seisukohta, kas see oli seal mulle hoiatus või ähvardus ...
igatahes olin mõttes tänulik, et vist hoolitakse mu südamest :)... see pooltäis klaas tundus parem variant :)
Kuule Cat 04. september 2013, kl 23.35 |
That fat cat 04. september 2013, kl 23.37 |
Laiming 05. september 2013, kl 07.57 |
ei Öö too tavaliselt selgust, kui just vooditegusid ei "arutata"..
Ja kurat, tiibadega, ja sosin, uskuge palun minu leotamisest kellegi tassis, ei ole miskit tulemust, mahla ma välja ei anna. Ja vees tunnen end piisavalt hästi - peaasi, et temperatuurid tegevuseks (erinevaiks) õiged on.
Kaadritaguseid asju tuleb ikka mingil hetkel avalikult lahata - see see mänguilu. Nii, et- laske rahva sekka, saate südamelt ära.
Ja kurat, tiibadega, ja sosin, uskuge palun minu leotamisest kellegi tassis, ei ole miskit tulemust, mahla ma välja ei anna. Ja vees tunnen end piisavalt hästi - peaasi, et temperatuurid tegevuseks (erinevaiks) õiged on.
Kaadritaguseid asju tuleb ikka mingil hetkel avalikult lahata - see see mänguilu. Nii, et- laske rahva sekka, saate südamelt ära.
That fat cat 05. september 2013, kl 08.18 |
Enamasti on kaadri taga produtsent, rezhissöör, rezhissööri assistent, operaator, operaatori assistent, valgustaja, helitehnik, rekvisiitor, jumestaja, turvamees, autojuht ja muu teenindav personal..stsenarist kükitab ka kusagil nurgas ja kirjutab vajadusel teksti ümber..
, kui voodist juttu, siis magasin halvasti..uni tuli ja uni läks, siis jälle tuli ja jälle läks, kuni hommikul läks oma teed, lubas õhtul tagasi tulla..
, ning mul on tunne, et midagi on juhtumas...
, kui voodist juttu, siis magasin halvasti..uni tuli ja uni läks, siis jälle tuli ja jälle läks, kuni hommikul läks oma teed, lubas õhtul tagasi tulla..
, ning mul on tunne, et midagi on juhtumas...
sosin 05. september 2013, kl 10.04 |
oioioi kiisuke... sul seal südame peal siis ikka on mingi koorem, et nö kaadritagune vihje sult une viis ;)
mina magasin kui süüta lapsuke õiglast und :)
tegelt on nii, et haukujaid on alati, aga ega karvan lase end sellest häirida :)
p.s see siis oli vihje, et mind küll haukujad tavaliselt ei loksuta...
mina magasin kui süüta lapsuke õiglast und :)
tegelt on nii, et haukujaid on alati, aga ega karvan lase end sellest häirida :)
p.s see siis oli vihje, et mind küll haukujad tavaliselt ei loksuta...
Laiming 05. september 2013, kl 12.18 |
That fat cat 05. september 2013, kl 15.31 |
sosin 05. september 2013, kl 15.36 |
aga kui olekski olnud meil midagi kaadri taga, ei oleks ju see nn kolmas saand tulla ja vihjata!
ma üldiselt oma meestelugusid ei jaga... ja ma olen delfis suht "neitsi" ehk algaja. minu isiklik netiajalugu on teistes saitides...
niiet see vihje käis kellegi teise kohta!
loogika aitab alati... tuleb panna 1+1 kokku :)
püüa meenutada oma delfiajalugu :D sul selle nõiaplikaga oli mingi hea klapp, kui ma su järgi siin uurimustööd tegin ;)
ma üldiselt oma meestelugusid ei jaga... ja ma olen delfis suht "neitsi" ehk algaja. minu isiklik netiajalugu on teistes saitides...
niiet see vihje käis kellegi teise kohta!
loogika aitab alati... tuleb panna 1+1 kokku :)
püüa meenutada oma delfiajalugu :D sul selle nõiaplikaga oli mingi hea klapp, kui ma su järgi siin uurimustööd tegin ;)
That fat cat 05. september 2013, kl 15.45 |
sosin 05. september 2013, kl 15.52 |
mul saab varsti 2 kuud delfi avastamisest :)
keegi on varem ka sosina alt kirjutanud, aga see polnd mina. ma seda nime võttes ei teadnudki, et teisedki seda nime kasutand... kaaperdasin suht tahtmatult ...
Kusjuures ma ei leidnud enam seda kaadritaguse vihjet üle... oli see teises teemas järsku?
eile oli pea sellest kassi-iire mängust sassis ja polnd mahti tegelt süveneda ja nüüd ma enam ei leia...
keegi on varem ka sosina alt kirjutanud, aga see polnd mina. ma seda nime võttes ei teadnudki, et teisedki seda nime kasutand... kaaperdasin suht tahtmatult ...
Kusjuures ma ei leidnud enam seda kaadritaguse vihjet üle... oli see teises teemas järsku?
eile oli pea sellest kassi-iire mängust sassis ja polnd mahti tegelt süveneda ja nüüd ma enam ei leia...
Vesihiirtele, kassidele ja teistele tegelastele :) 05. september 2013, kl 16.01 |
sry 05. september 2013, kl 16.03 |
sosin 05. september 2013, kl 16.20 |
That fat cat 05. september 2013, kl 16.39 |
sosin 05. september 2013, kl 18.13 |
sosin 05. september 2013, kl 18.14 |
That fat cat 05. september 2013, kl 21.20 |
Lisa postitus