Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu

Sinise kleidiga naine 19. august 2013, kl 22.27
:):):)

Muinastulede öö on üks võimalus ja rannaäärsetel aladel ning sealsetes kohtades on tulesilmi igal aastal alati...

Aitäh!
Mina naeratan vastu ka. :)

Hea soovitus 19. august 2013, kl 22.54
Tuleb panna ilus kleit selga ja vaata kus kutseid tuleb.Igasse linna?Kas vaba ja vallaline,kui vana,millal siis külla jne.Olen isegi sinises kleidis poes käinud?Oh seda meeste ilmet?

Sinise kleidiga naine 20. august 2013, kl 00.15
Sellel kassasabas üksteise piidlemisel on ka väike miinus. Koju jõudes märkasin, et mu püksikud olid ühe teatud koha pealt üpris märgunud. Näe mida üks kohting sümpaatse mehega Selveris teeb minuga:):):)

Tegelik sinise kleidiga naine 20. august 2013, kl 00.38
Mind see ei solvanud, aga mulle tundub, et mingit kummalist sorti rahulduse saab see inimene, kellele pidevalt siin foorumis meeldib teiste nimede alt labasusi välja käia.
Edu! Mõnikord tabab bumerang elus ikka päris valusalt, ikka nii valusalt, et polegi enam, mille, kelle, mis või kus peale "märjaks" minna oleks võimalik. Peale silmade.

Tegelik sinise kleidiga naine 20. august 2013, kl 00.57
Sisemist tunnet ja oskust seda hoida!
Armastust!
Taktitunnet igal juhul!

Ingel, endine Ingel 20. august 2013, kl 08.44
Kuid ega karavan sellest muutu, ei muutu tema siht, ega muutu tema olek ja mõtted, kui koerad teda haukudes küladevahel saadavad - karavan läheb ikka edasi...

Mulle endale meeldib tegelt rohkem see Kuu ja koerte ulgumise teema - et las uluvad, ega Kuu sellest vähem lummavam ole..

et jahh 20. august 2013, kl 09.11
Kas see Tom kes siin pidevalt naiste tEemadel sõna võtab on mingi saritutvuja või?
Mingi imelik vist, kuigi arvab endast palju,vääääga palju

1234 20. august 2013, kl 09.31
Eks igaühel omad meelelahutused, tahtlikud või kujunenud, lihtsalt kujunenud..

Aga mida Tomi kohta ütleb Vox Populi?

to 1234 20. august 2013, kl 09.32
Miks Te minu pangakaardi PIN koodi endale nimeks võtsite?

to 1234 20. august 2013, kl 09.34
ei tea, aga sa ütle-saame teada
Aga mida Tomi kohta ütleb Vox Populi?

1234 20. august 2013, kl 09.49
seda ma ju välja pinnida eeldasingi, kui juba küsimus õhus oli... tobukesed.

Tom 20. august 2013, kl 10.03
huvitav, miks te minu personaaliaga tegelete? ma ju ütlesin, et ei tutvu, vaid löön siin aega surnuks. seepärast ei pea ma ka siinsete paksukeste ees pugema ja saan rahus välja öelda, millised naised mulle tegelikult meeldivad. kui kedagi see just huvitab, siis saledad, sportlikud ja omavanused naised on mu prioriteet. ei otsi kahekümnendates tibisi, ka mitte kolmekümnendates tibisi ja isegi neljakümnendates tibid jätavad külmaks. ei ole see tibindus minu jaoks. mul on teised eelistused ja õnneks on olemas naisi, kes mu eelistustele vastavad. seepärast ma ei peagi neid siit otsima. siin on vaid tore oma ego upitama käia. pealegi on uu siit nii mõndagi naist nähtud ja seepärast on ka suhe selle foorumiga "personaalsem" :D

casual 20. august 2013, kl 11.24
Tom, aga miks sa siis inised siin, kui sa ei tutvu. Muudkui paksukesed ja muud sellised on sul hammaste vahel. Mis sa paned alut või? las alu olla ikka alu, Või olete aluga ühevanused vananevad kibestunud mehed?

Viisakas inimene ei lähe tutvujate ridu risustama, kui ta ei tutvu.

5678 20. august 2013, kl 11.37
eriti nõrk mees vedeleb voodis ja teeskleb haiget

täitsa blond 20. august 2013, kl 11.52
to:Sinise kleidiga naine 19. august 2013, kl 21.51

Ja mis on selle loo moraal?...et juhtugu mis tahes, käigu kerest läbi klõps või niitku särin jalust....aga eesti mees ei astu poes, tänaval jms kohtades ligi ja...
Ja nii nad meenutavadki seda hetke elu lõpuni....ja on ikka üksi või üksildased.

to 5678 20. august 2013, kl 12.00
http://www.youtube.com/watch?v=4NO-h9PFum4

5678 20. august 2013, kl 12.07
miks selline tibimuusika?

to 5678 20. august 2013, kl 12.09
Aga miks mitte?

Tommikesele 20. august 2013, kl 12.10
Tommil miski obsessiiv-kompulsiivne häire, mida peab foorumus välja elama, et oma ego tõstes veidigi mehena tunda? Kahju sinust Tommike. Pole siis ime, et siin aega surnuks pead lööma selle asemel, et kallimaga koos suve nautida. Väike tiir peegli ees ei teeks paha, ehmataks sind hetkeks ärkvele, ulmemaailmast, kuhu sattunud oled.

Tom 20. august 2013, kl 12.16
casual Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tom, aga miks sa siis inised siin, kui sa ei tutvu
> . Muudkui paksukesed ja muud sellised on sul hamma
> ste vahel. Mis sa paned alut või? las alu olla ikk
> a alu, Või olete aluga ühevanused vananevad kibest
> unud mehed?
>
> Viisakas inimene ei lähe tutvuj
> ate ridu risustama, kui ta ei tutvu.

Ma ei inise, pugistan kahe suupoolega naerda oopis :)
Mis aga alusse puutub, siis ju meil on naiste suhtes sarnane maitse lihtsalt, selle vahega, et ta tundub must noorem olevat ja 4kymbiseid veel ei vaata, aga ma just 4kymbistega semmingi :)

Kust sa võtad, et ma risustan? Võib-olla olen ma siin lihtsalt mõõdupuuks, millest allapoole ei ole enam tõsine tutvuja ;)

48793 20. august 2013, kl 12.17
mulle Tom meeldib :)
ma ise hängin ka siin niisama puhtalt igavusest aga erinevalt temast ainult loen ja ei viitsi teemasid arendada.

Tom 20. august 2013, kl 12.34
Tommikesele Kirjutas:
-----------------------------------------------------
> Tommil miski obsessiiv-kompulsiivne häire, mida pe
> ab foorumus välja elama, et oma ego tõstes veidigi
> mehena tunda? Kahju sinust Tommike. Pole siis ime
> , et siin aega surnuks pead lööma selle asemel, et
> kallimaga koos suve nautida. Väike tiir peegli ee
> s ei teeks paha, ehmataks sind hetkeks ärkvele, ul
> memaailmast, kuhu sattunud oled.

ma nendest äiretest ei tea suurt midagi, aga tärkav põsekoopa põletik võib olla küll :( seepärast ma siin ringi aelengi, muidu oleks ma mõne oma kallima kaisus ja laseks mönuga nurru. präägusel hetkel aga pole must miskit asja ja mis ma omi pisikuid niisama ikka mööda ilma laiali vean. parem ravin end terveks ja naudin siis elu tema täies ilus ja mõnus :)

vahest on nii et tahaks, aga ei saa, mul on aga vastupidi-saaks nii et vähe poleks, aga ei taha veel.
see elu ON lihtsalt ebaõiglane :(

irw 20. august 2013, kl 12.39
tommike oleks kallima kaisus....
kuna haige siis täna emme kaisus:)

Tom 20. august 2013, kl 12.45
irw Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> tommike oleks kallima kaisus....
> kuna haige siis täna emme kaisus:)

no sel juhul peaks ma ingel taevas olema :D
ma olen selline üksiku hundi moodi inimene, nõrgana end väljal ei näita, kui olen täis murdmisjõus, siis olen jälle platsis.
seni aga lakun omi aavu (oian sooja soolakotti ninapääl)

irw 20. august 2013, kl 12.49
murdmisjõus mees on naise kaisus mitte vastupidi?
kindlasti istud sa ka hapra naise süles ja ta kingib sulle lilli:)

casual woman 20. august 2013, kl 12.49
Tom, ma usun et alulegi meeldiks mõni neljakümpine, aga tal see häda, et temale jäävad need paksukesed ja sellest tema inin. Sulle jäävad siis need ilusad ja saledad neljakümpised, aga millest sinu inisermine? Muidu olete sarnased küll, ja alu on ikka päris vana mees juba - vähemalt jutu pooelst tundub olevat selline vananev ja kibestunud. Suht sarnased olete.

casual woman 20. august 2013, kl 12.50
Ja üks naine küsis siin õigustatult, et miks kirjutad siin, kuidas peeretad ja kui tihti kused? On sul eesnäärmega probleeme, et nii tihti haige oled, Tom?

tõestus 20. august 2013, kl 12.52
naised oskavad olla labasemad kui mehed

Tom 20. august 2013, kl 13.09
irw, kui 2 inimest on üksteise kaisus, siis kumb kumma kaisus on? :D

CW, eks me ole aluga sutsu sarnased jah, on sarnaseid seiku me elus, sarnased naised meeldivad meile ka (maailm ju niiii tilluke), mõlemad oleme meesterahvad ja ilmselt mõlemad päriselus palju leebemad, kui siin, aga ikkagi me oleme väääga erinevad.
Kusjuures ma ei arva, et talle need paksukesed just jäävad, pigem teeb ka tema oma valikud ise ja valib ikka selle kõige parema välja.

ja veel 20. august 2013, kl 13.09
aga võibolla kirjutas mees ja pani nimeks naine

aga võibolla suudab mõni mees olla labasem

aga võibolla see polnud tema jaoks labasus vaid igapäevane kõnepruuk - ei oska teisiti, sest sellisest keskkonnast pärit-elab
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!