Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu
casual woman 20. august 2013, kl 13.11 |
Tom 20. august 2013, kl 13.16 |
paksuke naine 20. august 2013, kl 13.16 |
teate, mul pole häda midagist ja kedagist, aga siin see minu olek - paksuke olemine nagu häbipost, kuhu kõigile näitamiseks panna ja siis tomatitega pilduda ja häbistada ...
oskan meest tunnustada kui ta seda vajab, toetada kui küsib, hellitada kui kaissu poeb, nautida kui seda vanainimeste asja ajame, sööta kui pillib, et kõht tühi, temale toetuda kui nõrk olen, talt nõu küsida kui ummikus oma lühikse aruga olen, lasta hea maitsta kui oma rooga pakub, kurruda, kui kaissu võtab ...
miks ta küll paremat ehk saledat ei valinud, ma ei tea, aga ta mind kosis ja täie tõsidusega...
ja ta sealjuures nii tark ja tugev ja ilus ... järsku on pime?
oskan meest tunnustada kui ta seda vajab, toetada kui küsib, hellitada kui kaissu poeb, nautida kui seda vanainimeste asja ajame, sööta kui pillib, et kõht tühi, temale toetuda kui nõrk olen, talt nõu küsida kui ummikus oma lühikse aruga olen, lasta hea maitsta kui oma rooga pakub, kurruda, kui kaissu võtab ...
miks ta küll paremat ehk saledat ei valinud, ma ei tea, aga ta mind kosis ja täie tõsidusega...
ja ta sealjuures nii tark ja tugev ja ilus ... järsku on pime?
Tom 20. august 2013, kl 13.39 |
to Tom 20. august 2013, kl 13.41 |
to mees 20. august 2013, kl 13.41 |
kah naine 20. august 2013, kl 13.43 |
teate, ma olen küll sale, aga pärast lapsi koledate äravajunud lotendavate rindadega
ja nii ma siis olin kogu aeg rahulolematu oma rindadega ja muudkui vingusin, küll on koledada ja lugesin igalt poolt selle kinnitust. eriti siin delfis ju saab otsida kinnitust, et selliste rindadega peaks küll ojja hüppama ja piinlik peaks olema elada ...
ühel päeval sain arsti juurest teate, et nüüd on asjalood sedasi, et tõenäolsielt on teil rinnavähk. ma ei hakka siin kirjeldama kadalippu, mida üks naine peab läbima nii emotsionaalselt kui füüsiliselt selle diagnoosiga. õnneks ostus minu prognoos väga heaks - oli healoomuline moodustis, kuid sellle päeval kui teada sain, palusin vabandust oma kehalt ja rindadelt!
see oli olnud minu valik - saada lapsi ja neid imetada... ja siis olin õnnetu ja rahulolematu?!
tegelikult peaksin ja olengi tänulik igale osale oma kehast, et ta aitab mul olla siin maailmas - eksisteerida ja niimoodi kehastununa (keha omavana) olen saanud ja saan kogeda imelisi hetki :)
sealjuures jah, ma ei saa kogeda imetlevaid kiidusõnu oma keha kauniduse kohta, kuid olgem ausad, hinge ei peaks rõõmustama kogemustega, mis on kiidulaul meie välimuse kohta - sest väga tihti on see midagi, mida muuta ei saa ; geneetiline pärand (ka paksudel on enamasti geneetiliselt soodumus rasvumiseks ja nad peaks nägema tohutut vaeva ja piina, et hoida end nii saledana nagu mina olen ja mina sealjuures saan seda hoida pingutamata) ...
aga me saame muuta oma suhtumisi, hoiakuid, tegevusi - nii füüsilisi kui verbaalseid, saame muuta ja vaida mõtteid... ma saame teha oa hinge rõõmsamaks just nende - ome eluhoiakute abil ja silmadega kuidas teisi ja end vaatame... millele rõhku paneme!
mina isiklikult imetlen headust inimestes, maailmas ja siis see kui paks-peenike jääb rohkem sinna esteetilisse valdkonda - nagu muuseumis maalide vaatamine. on ilus, esteetiline hetk, aga minu hinge ei see muuda ega kosuta, veel vähem morjendab :)
ja nii ma siis olin kogu aeg rahulolematu oma rindadega ja muudkui vingusin, küll on koledada ja lugesin igalt poolt selle kinnitust. eriti siin delfis ju saab otsida kinnitust, et selliste rindadega peaks küll ojja hüppama ja piinlik peaks olema elada ...
ühel päeval sain arsti juurest teate, et nüüd on asjalood sedasi, et tõenäolsielt on teil rinnavähk. ma ei hakka siin kirjeldama kadalippu, mida üks naine peab läbima nii emotsionaalselt kui füüsiliselt selle diagnoosiga. õnneks ostus minu prognoos väga heaks - oli healoomuline moodustis, kuid sellle päeval kui teada sain, palusin vabandust oma kehalt ja rindadelt!
see oli olnud minu valik - saada lapsi ja neid imetada... ja siis olin õnnetu ja rahulolematu?!
tegelikult peaksin ja olengi tänulik igale osale oma kehast, et ta aitab mul olla siin maailmas - eksisteerida ja niimoodi kehastununa (keha omavana) olen saanud ja saan kogeda imelisi hetki :)
sealjuures jah, ma ei saa kogeda imetlevaid kiidusõnu oma keha kauniduse kohta, kuid olgem ausad, hinge ei peaks rõõmustama kogemustega, mis on kiidulaul meie välimuse kohta - sest väga tihti on see midagi, mida muuta ei saa ; geneetiline pärand (ka paksudel on enamasti geneetiliselt soodumus rasvumiseks ja nad peaks nägema tohutut vaeva ja piina, et hoida end nii saledana nagu mina olen ja mina sealjuures saan seda hoida pingutamata) ...
aga me saame muuta oma suhtumisi, hoiakuid, tegevusi - nii füüsilisi kui verbaalseid, saame muuta ja vaida mõtteid... ma saame teha oa hinge rõõmsamaks just nende - ome eluhoiakute abil ja silmadega kuidas teisi ja end vaatame... millele rõhku paneme!
mina isiklikult imetlen headust inimestes, maailmas ja siis see kui paks-peenike jääb rohkem sinna esteetilisse valdkonda - nagu muuseumis maalide vaatamine. on ilus, esteetiline hetk, aga minu hinge ei see muuda ega kosuta, veel vähem morjendab :)
paksuke naine 20. august 2013, kl 13.47 |
nujah Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ja nüüd teed ülekaalule reklaami?
ei tee reklaami. ei räägi kedagi ära ei paksude ega saledate leeri
püüan öelda, et enne kui häbistama hakkate, püüdke ka näha inimeses enamat kui tema saledus või paksus... ei tarvitse see valik - paks naine olla nüüd valik stiilis - muud ju ta ei vääri, muud polnud enam võtta jms
kui kedagi ära rääkida... siis ehk tolerantsete leeri püüaks küll ära rääkida mõne inimese juurde :)
-------------------------------------------------------
> Ja nüüd teed ülekaalule reklaami?
ei tee reklaami. ei räägi kedagi ära ei paksude ega saledate leeri
püüan öelda, et enne kui häbistama hakkate, püüdke ka näha inimeses enamat kui tema saledus või paksus... ei tarvitse see valik - paks naine olla nüüd valik stiilis - muud ju ta ei vääri, muud polnud enam võtta jms
kui kedagi ära rääkida... siis ehk tolerantsete leeri püüaks küll ära rääkida mõne inimese juurde :)
KMI 20. august 2013, kl 13.51 |
to KMI 20. august 2013, kl 13.59 |
ja kui sulle anda lugeda nende paksukeste haiguslugusid ehk tegelikke põhjuseid ja tagamaid ja seda, kui palju nad tegelikult ise saaks üldse ära teha... siis sa ei lõbustaks end enam selliste naljadega
see pole nii, et KMI > 25 on ainul lodeva elutsiili süü... see on kõigest 10% kogu sellest jäämäest
see pole nii, et KMI > 25 on ainul lodeva elutsiili süü... see on kõigest 10% kogu sellest jäämäest
KMI 20. august 2013, kl 14.01 |
normkaalus naine 20. august 2013, kl 14.05 |
Ingel, endine Ingel 20. august 2013, kl 14.05 |
normkaalus naine 20. august 2013, kl 14.12 |
Et keegi ei arvaks, nagu õigustaks ma iseenda KMI järgi üle- või alakaalu alla liigituvat kaalu, lisan veel seda, et minu enda kaal jääb KMI kõige alumisse kolmandikku, kõikudes aeg-ajalt paar kilo siia-sinna, mis on täiesti loomulik. (Aga mul pole ka mingeid ülekaalu põhjustavaid tervisehäireid.)
to normaalus naine 20. august 2013, kl 14.13 |
normkaalus naine Kirjutas:
-----------------------------------------------------. Lisaks et kõik, kel K
> MI üle 25, pole tegelikult (enda kehaehituse jaoks
> ) ülekaalulised ega kehva tervisega. Samuti ei ole
> kaugeltki kõik KMI järgi mõnevõrra alakaalulised
> inimesed oma kehatüübi jaoks alakaalulised ja haig
> lased.
minu KMI on 28 ;), olen naine ja mul ribid ning rang-ja abaluud selgesti näha...
Aga KMI "seaduse" järgi, kui see jõustuks, maksan KMI lähtuvalt paksumaksu...
-----------------------------------------------------. Lisaks et kõik, kel K
> MI üle 25, pole tegelikult (enda kehaehituse jaoks
> ) ülekaalulised ega kehva tervisega. Samuti ei ole
> kaugeltki kõik KMI järgi mõnevõrra alakaalulised
> inimesed oma kehatüübi jaoks alakaalulised ja haig
> lased.
minu KMI on 28 ;), olen naine ja mul ribid ning rang-ja abaluud selgesti näha...
Aga KMI "seaduse" järgi, kui see jõustuks, maksan KMI lähtuvalt paksumaksu...
Ingel, endine Ingel 20. august 2013, kl 14.14 |
Nõus täiesti Normkaalus Naisega - statistika on jabur ja asjasse puutumatu paljudel juhtudel... Lugesin üht meenutust veneajast, kus loodi statistiline standard meestele, et kui pikad nad on. Selletarvis liideti kokku kõik lühikesed ja pikad, summa jagati osalejate arvuga ja saadi keskimine. Selle järgi alustati ülikondade tootmist - ainuke probleem, et neid ei ostnud keegi: 1.90 ja pikematele oli lühike ja 170 meestele jälle loha järel...
Aga statistiliselt olid numbrid paigas. Ilusasti veel pealekauba.
Aga statistiliselt olid numbrid paigas. Ilusasti veel pealekauba.
tobujuss 20. august 2013, kl 14.19 |
just, just
anna pisikesele inglile statistika järgi tehtud tiivad - ei jõua oma tiibu kanda
anna suurele inglile statistika järgi tehtud tiivad - liiga väiksed ja ei jõa inglit hoopis kanda
ja nii siis juhtubki, et tekib inglite põud - ei jätku meile kõigile pea kohal valvavat inglit ...
p.s mõned inglid, kes said ehk kandvad tiivad, saadavad end pensile - hakkavad endisteks ingliteks
anna pisikesele inglile statistika järgi tehtud tiivad - ei jõua oma tiibu kanda
anna suurele inglile statistika järgi tehtud tiivad - liiga väiksed ja ei jõa inglit hoopis kanda
ja nii siis juhtubki, et tekib inglite põud - ei jätku meile kõigile pea kohal valvavat inglit ...
p.s mõned inglid, kes said ehk kandvad tiivad, saadavad end pensile - hakkavad endisteks ingliteks
normkaalus naine 20. august 2013, kl 14.20 |
Ingel, endine Ingel 20. august 2013, kl 14.25 |
Ei mingit penssi.
See pole töö, millest eemaldusin. See miskit muud...
Ingliks olemine ei ole ametikoht...
Aga tiivad on siiani kapis, ehk kunagi proovin äkki kannavadki veel...
Sinnani aga saavad nad tunda salveid, melissi ja lavendlit - et ei koitaks. (kuigi peaks solidaarsust tundma- ikka tiivulised! aga kurat toitku ise endid..
See pole töö, millest eemaldusin. See miskit muud...
Ingliks olemine ei ole ametikoht...
Aga tiivad on siiani kapis, ehk kunagi proovin äkki kannavadki veel...
Sinnani aga saavad nad tunda salveid, melissi ja lavendlit - et ei koitaks. (kuigi peaks solidaarsust tundma- ikka tiivulised! aga kurat toitku ise endid..
normkaalus naine 20. august 2013, kl 14.25 |
nähtud 20. august 2013, kl 14.45 |
Tom 20. august 2013, kl 15.01 |
ohh, kus KMI pani rahva elama :D
tegelt on see KMI suht jama ja ei näita inimese kohta suurt midagi. on mulgi olnud aegu, kus see nummer on üle 30 olnud, siis oli muidugi sant olla ja see kaal tõesti segas, aga pääle lahutust on kaal oobilt normis, KMI on 26 ja 27 vahel. see 25 tundub minu jaoks mõttetult vähe olevat, ma ei taha selline kõrend välja näha. noorukina veel oleks mõeldav, aga soliidses eas härrale see 25 kohe kuidagi ei sobi. pealegi on kõige tervemad inimesed kergelt ülekaalulised inimesed (26-28).
tegelt on see KMI suht jama ja ei näita inimese kohta suurt midagi. on mulgi olnud aegu, kus see nummer on üle 30 olnud, siis oli muidugi sant olla ja see kaal tõesti segas, aga pääle lahutust on kaal oobilt normis, KMI on 26 ja 27 vahel. see 25 tundub minu jaoks mõttetult vähe olevat, ma ei taha selline kõrend välja näha. noorukina veel oleks mõeldav, aga soliidses eas härrale see 25 kohe kuidagi ei sobi. pealegi on kõige tervemad inimesed kergelt ülekaalulised inimesed (26-28).
Tom 20. august 2013, kl 15.10 |
Luuletus Tomikesekesele 20. august 2013, kl 15.11 |
Tom 20. august 2013, kl 15.18 |
Tomile 20. august 2013, kl 15.43 |
Luuletus Tomikesekesele 20. august 2013, kl 15.51 |
Lisa postitus