Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu

Triin 23. august 2013, kl 12.02
Ei kirjelda pesu, ega kelgi. Ükskord üks mees tantsides kiitles, et kui vastupidav ja ja ok mees ta on- see näiteks on minule kohe tõrjuv. Las naine otsustab, kui vinge mees voodis oled?! Pole vaja reklaami:)Mõnele oled võib-olla vinge, kuid järsku mu latt on nii kõrgel, et pean pettuma... Solvus ka, kui julgesin öelda, et ära kiitle. Ütles, et on jube enesekindel. Enesekindla inimese iseloomujooned paistavad nagun ii kaugele ära.
Seega ärge kiskuge end kunagi "alasti".

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 12.03
Miks ka mitte! Oled 40+?

oh teid naisi 23. august 2013, kl 12.05
olen tõesti 40+, aga ma pole siin tutvumas, vaid auru välja ajamas:)

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 12.07
Me võime ju isiklikuks minna auru välja laskmisega:)

oh teid naisi 23. august 2013, kl 12.14
tänan huvi tundmast, aga ma siiski loobun isiklikuks minemast

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 12.34
Millest see aur Sul tekib?

oh teid naisi 23. august 2013, kl 12.38
ma ei tulnud siia pihitoolile:) piisab sellest, kui siin tommid, kassid ja keskmiselt head mehed oma elust pajatavad

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 12.49
Ei piisa:) Mõni paha mees kuluks ka vahelduseks ära.

oh teid naisi 23. august 2013, kl 12.51
kuidas sa teadsid, et ma paha mees olen?

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 12.52
Näen selgelt:)

oh teid naisi 23. august 2013, kl 12.57
jah, olen märganud, et tutvumisrubriigis kommenteerivad selgeltnägijad ja suhteeksperdid, majandusartiklite juures majandusteadlased, poliitiliste artiklite juures politoloogid jne. ühesõnaga delfisse koonduvad eestimaa parimad tütred ja pojad oma erialadelt.

oh teid naisi 23. august 2013, kl 12.58
unustasin veel lisamast, et tihti on need eksperdid universaalsed ja valdavad kõiki teemasid:)

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 13.00
See oli küll ootamatu avaldus! Väga lahke Sinust:)

oh teid naisi 23. august 2013, kl 13.05
misa siis pahadelt meestelt oodatakse?

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 13.09
Kui on ilus mees, siis hea süda ei ole kohustuslik...

oh teid naisi 23. august 2013, kl 13.11
kas siis pahad mehed on ilusad? mina arvasin, et ilusad mehed on sellised paipoisid ja pahad mehed on koledad, karvased ja robustsed

täitsa blond 23. august 2013, kl 13.17
Ei kiitle ma oma pesuga, sest ma ei tule poodi pesu väel. Kingad jms on aga oluline info, kuidas mind ära tunda:)
...ja veel...ma ka ei ole siin tutuvumas, vaid ka "auru välja laskmas", st me sobime sinuga ideaalselt:)

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 13.19
Ilusad mehed on tähelepanuga ära hellitatud ja ei vaevu ennast korralikult üleval pidama.

oh teid naisi 23. august 2013, kl 13.21
no mis ma oskan kosta

mees 23. august 2013, kl 13.23
to SKN

Huvitav kuidas meie eluaastad klapivad?:(

keegi mujalt 23. august 2013, kl 13.29
oh teid naisi:
kassidest ja keskmiselt headest meestest ja muudest torulorudest siin on tõega rohkem kui küll. hea süda kompenseerib vahel karuse oleku.

SKN 23. august 2013, kl 14.04
Ei tea, aga eks tuleb liita, lahutada, korrutada ja jagada.

heasüdamlik toruloru 23. august 2013, kl 14.19
huvitav, mis ajab mittetutvuvaid naisi-mehi siia kokku?
igavus?
haige hing?
üksindus?
suhtlemisvaegus?
seksi puudus?

mees 23. august 2013, kl 14.25
Arvutada võime tunde kui kohtamiseks oleks sobib eluaasta alla kolmekümne.

""""@""" 23. august 2013, kl 15.12
lapsed, lapsed, laske siit jalga...
Ja või onud, kes lapsi ära kasutada soovivad...

kasulik 23. august 2013, kl 16.01
täna võtan ette ehitusmaterjalide poed. kes tahab tutvuda, siis ajage midagi suurt ümber ja jääge sinna kõrvale nõutu näoga seisma. näiteks mõni värvipurk või lausa riiul. ma siis tulen ja katsun kuidagi lohutada. see kõik saab toimuma, minu tulek loomulikult, peale kella viit õhtul.

huvitatu 23. august 2013, kl 16.14
mis linna poodides tuleks segadust korraldada?

täitsa blond 23. august 2013, kl 16.18
heasüdamlik toruloru 23. august 2013, kl 14.19

huvitav, mis ajab mittetutvuvaid naisi-mehi siia kokku?
igavus?
haige hing?
üksindus?
suhtlemisvaegus?
seksi puudus?

Vastan: See on enesepettus, muidugi tahame me kõik siin endale leida seda ainut ja õiget, aga kõik ei taha seda isegi endale tunnistada:)

kasulik 23. august 2013, kl 16.48
ega ma nii ahnepäits ka pole, et ainult ühe asumi poodidega piirduks. ajage üle eesti riiulid ümber. kui muud ei saa, siis homme kollasel ajakirjandusel millestki kirjutada, poltergeistist või mingist muust seletamatust anomaaliast.

Ingel, endine Ingel 23. august 2013, kl 17.00
Elagu anarhia
Just! kuulutage jah sõda korrale kauplustes, laskem lahti sead farmidest, laseme lahti kõik karusloomad ja kasutame igavesti kõdunematuid naftasaadusi riietena naturaalsete nahkade asemel...
Oh, ja siis veel: sööme vaid seda, mis ise ära on surnud ja alla sadanud, ja kõlbmatuks muutunud... Ikka see sobib - tutvumiseks alati..

Iseasi, kas saad seda, mida soovid?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!