Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu

oh teid naisi 23. august 2013, kl 18.18
täitsa blondil on täitsa õigus, sest minusugune paheline toruloru ainult käib siin unistamas ja öö saabudes võtan järjekordselt padja kaissu, aga seevastu kodanik kasulik näiliselt tutvub, aga tegelikult ainult narritab sinisilmseid naisi ja päeval veel piilub kioskiplikat ja õhtu saabudes on kodus vagur tuhvlialune.

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 18.42
Kellest Sa unistad toruloru?

oj teid naisi 23. august 2013, kl 18.44
ikka sinust to:)

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 18.49
Kas päriselt ka:)

oh teid naisi 23. august 2013, kl 18.52
pariselt muidugi, sest ma olen samuti selgeltnägija ja tean kes oled ja milline oled:)

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 18.56
Arvad, et olen igatsust väärt? Järsku veab nägemine alt:)

oh teid naisi 23. august 2013, kl 18.58
kas sa ise arvad, et pole ühe paha mehe igatsust väärt?

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 19.02
Mulle meeldiks, kui Sa natuke igatsusest väänleks! See teeks olemise väheke magusamaks:)

oh teid naisi 23. august 2013, kl 19.19
kas sedasi küpsetatud mees on parem?

to oh teid naisi 23. august 2013, kl 19.42
Üleküpsenud mees on päris vastik!

jahhh 23. august 2013, kl 22.27
selline kõrbenud ja kuivanud asi...

Tom 23. august 2013, kl 22.41
täitsa blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Vastan:
> See on enesepettus, muidugi tahame me kõik siin
> endale leida seda ainut ja õiget, aga kõik ei taha
> seda isegi endale tunnistada :)

sa blond ei olegi täitsa "blond" :)
seepärast ma siin ei tutvugi, et mitte enesepettusega tegeleda. mina tahan leida hoopis sellist inimest, kellega koos vanaks saada, aga selle kiire asjaga mul aega on ja seepärast ma ei paanitse veel :D

Tom`ile 24. august 2013, kl 04.26
Sellise suhtumise juures saad elult veel kõvasti peksa.

Ingel, endine Ingel 24. august 2013, kl 07.49
Iga asi tuleb õigel ajal või natuke varem...
Ja siis on jama majas. Sest me ei tunne seda ära ja viskame välja, ei ava ust või käitume sobimatult (loetellu lisada sobivaid juhtumisi oma kogemustest lähtuvalt).
Ja mingil hetkel peeglisse ja passi vaadates saad aru, et paanikaks on ikka kuradima palju põhjust?

Aga siis on see seltsimees Aeg juba oma töö teinud ja lahkunud... näol õel irve või kahjurõõmus naeratus või kummaline küsimus või peadvangutav üleolek...

kasulik 24. august 2013, kl 08.20
mis asja, mina ja tuhvlialune? ei tea kelle tuhvli? laim! alatu!

asja juurde. kuhu te siis jäite? espakis polnud peale streikiva kassaaparaadi midagi. ma ju rääkisin, et ajage midagi ümber. kas oli nii raske aru saada? ümber tuli ajada, mitte kassaaparaati peesse keerata.
muuseas, kes tahab omale joodikust meest, siis sealtsamast saab. nii palju, kui ma seal olen käinud, seisab üks vormirõivastes tegelane joogipudeli kõrval ja laseb veel hea maitsta. peab ikka pohmell olema, kui veel enne seitset õhtul janutama kisub.;))))

mees (autor) 24. august 2013, kl 08.36
Käin sageli rattaga sõitmas ja kohtan palju üksikuid naisi jalutamas. Kas nad ongi üksikud või nende kaaslane ei viitsi välja tulla?

Triin 24. august 2013, kl 08.55
On erinevaid variante. Kõnnib naine üksi, on vaba. Kõnnib koos sõbrannaga, näiteks üks naistest vaba teine abielus. Meil siis sellised variandid, kui kõndimas oleme:)
Mina vaatan just mehi jooksmas ja rattaga sõitmas ja rullitamas, et ei tea, kas pereinimesed või vabad? Tavaliselt ma arvan, et suhtes. Sest meil on eramajad Terviseradade ääres ja enamus rahvast käib sealt ja eks nad valdavalt ikka pereinimesed.

mees (miite autor) 24. august 2013, kl 08.55
Üksikuid naisi ongi palju ja vähegi normaalsel mehel on nende vallutamusel suur valik, ole vaid mees ja valluta.

Baldeveere 24. august 2013, kl 09.04
Et siis võtad naisi kui saakloomi või alpinismi treeningobjekte või asumaid või mida?

Tom 24. august 2013, kl 10.59
ma käin ka tihti tittedega jalutamas, aga see jalutamine nääb välja selline, et mina olen üksi ja tited on sadu meetreid eespool kihutamas. seepärast on mul hea teisi jalutajaid/sportijaid jälgida. ega ma muidugi tutvumise mõttes neid ei vahi, aga kui mõni kena liibuvas kostüümis kann mu ees väntavaid või jooksvaid liigutusi teeb, siis pilk ikka pääle jääb.
ilmselt oleks kõige lihtsam tutvuda hoopis koeraga jalutajatega, sest suure tõenäosusega neil (armastavat) meest kodus pole (millks naisele koer, kui hea mees kodus olemas?). kord oli nii, et üks suhteliselt hea välimisega neljakümne lähedal vanusega daam jalutas oma kutsikaga just mu teel mulle vastu. kaugelt sai ära fikseeritud hea figuur ja super avar dekoltee. selline avalik sõjaplaan aga tekitas mus trotsi, ning ma otsustasin terve meie lähenemise vältel pingsalt vaid põrnitseda ta koera. alles siis, kui me praktiliselt kohakuti olime, siis tõstsin pilgu ta silmadele ja see pilk oli väärt vaatamist :D
kuigi ma ei tea, mis ta mõtles, siis imestus ja hämmeldus olid täitsa siirad :) aga noh, äkki ta pidas mind mingiks ekstreemseks koerasõbraks.

to Tom 24. august 2013, kl 11.05
debiilik jälle unistad?

Au Totu 24. august 2013, kl 15.17
Lugesin ja sai täitsa selgeks, miks minu trajektooril kodu-töö-pood-kodu kohe ühtegi tutvujat ei liigu isegi mitte siinse pikaajalise teema peale. Ei ole aidanud ka see, kui vahelduseks toidupoe asemel ehituspoest läbi astusin ja mõtliku näoga erinevaid puure uurisin, et mis neil ikkagi vahet. Uurisin, vaatasin, uurisin, aga isegi mitte ainumas meesmüüja ei hakanud huvi tundma, kas abi ehk vaja. Hoopis naismüüja astus ligi ja küsis, kas vajan abi. Aga siinset teemat edasi lugedes sain lõpuks selguse majja: poe parklasse ei ole mul ju asja ja see on suur ämber! Ostsin lõpuks mänguasjapoest mudelauto, sellise ilusa, pisikese ja parkisin siis selle Prisma parklasse, aga poest tulles ei leidnud oma mudelautot enam kuidagi üles. Oli ehk selle keegi endaga kaasa võtnud? Või oli mõni mu mudelautole oma suure auto peale parkinud? Mudelauto kaotsiminekust oli kahju, aga veel kurvemaks tegi, et ei saa minusugune loota, et poest tulles leian ilusa kirjakese kõige vajalikuga kojamehe vahelt või siis niisama jalutava lahke Kasutu näiteks, kes mul aitaks kotid autosse tõsta... Mudelauto puhul peaks vist küll aitama auto kotti tõsta, sest vastupidi hästi ei mahuks ka siis mitte, kui vaid salatileht kotis...

To tule 24. august 2013, kl 21.27
kuule, selle mudelauto koristas lastekaitse ära - arvas et tegu võrgutusvahendiga.
Sa ole palun ettevaatlik ka järgmine kord - meil just muudeti suhtumist sõnasse neeger.
Vali siis midagi neutraalsemat kui mänguasjad ja neeger?
Aga jube jama jah, kui autot ei ole ja trahvikviitungeid ei korja - jäöämegi vallalisteks? Vanatüdruk just nagu enam ei ole, aga lahtutatuna elada ka nagu ei tahaks. Või ongi hea ja huvitav? Tead, ei usu.

Kuulge, mida tuli ja kus ümber ajada?
Aga kes garanteerib, et turvamees mulle peksa ei anna?

täitsa blond 24. august 2013, kl 21.44
Nonii, tahtsin mina ükspäev Järve Selverist arbuusi osta. Arbuusid olid suured-suured, mina väike ja nõrguke.
Upitan siis neid mürakaid sealt konteinerist kätte saada....endal pea konteineris ja tagumik seksikalt püsti.
Mis te arvate, kas ükski mees reageeris ja tuli appi? Vale vastus...mitte mingit reaktsiooni ja ometi pole ma mingi vaal ega muidu peletis ja vaatasin tõesti otsivalt ringi.
Mina ei tea, kus tänapäeval tutvutakse, aga pood see koht kindlasti ei ole:(
Isegi kirjakest ei vaevuta kojamehe vahele pistma:(

oskar 24. august 2013, kl 21.47
Ise oled väike, aga auto on sul vähemalt suur?

täitsa blond 24. august 2013, kl 21.49
Suur jah...

aga 24. august 2013, kl 21.51
Tahaks blondile kirjamees jätta.

oskar 24. august 2013, kl 21.52
Meeste puhul tillipikendus, võikeste naiste puhul napoleoni kompleks. Mehed ilmselt tajuvad seda isegi siis, kui teeskled abitut.

täitsa blond 24. august 2013, kl 22.06
Naistel ei saa olla napoleoni kompleksi:)
Ma tunnen end turvalisemalt, kui mu ümber on rohkem rauda.

oskar 24. august 2013, kl 22.10
ma ei soovi sildistada ega solvata, aga siiski esineb ja mitte vähe. pisike ja võimukas naine on hullem kui Napolen ise.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!