Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu

soovitus 28. juuli 2013, kl 10.28
Tom, sa muidu mõistlik mees, aga praegu ajad ikka väga jama, sest netis saavad "blondimad" naised ikka väga palju petta ja tekitavad endale kibestumist.

see Mustakivi tee Selver on 28. juuli 2013, kl 10.43
,,tuvumiseks,hea koht. Võpsik,istumiseks maja taga:) Kes,siinkandis,elab?

Tom 28. juuli 2013, kl 11.07
soovitus, ära võta seda tutvumist, kui kohustust, vaid kui võimalust. siis pole ka pettumust, siiras rõõm vaid :)

iiris11 28. juuli 2013, kl 12.39
Internetis tutvumisel on üks väga suur miinus: oma illusioon on tihti väga kaugel sellest, mis TUNNE tekib, kui inimesele esimest korda silma vaatad. Ja see on see, mis loeb. Selles suhtes on toidupood palju parem koht tutvuda.

ausalt 28. juuli 2013, kl 12.53
Kui su ellu mahub ainult töö, kodu, pood, siis otsi naine , kes omab täpselt sama marsruuti. Nii panegi kirja, olen nii ja nii vana, sellises pikkuses ja liigun sellises piirkonnas ja sellel tarjektooril, kui leidub samade näitajatega naine-töö-pood-kodu samas piirkonnas, kes on sama vana, siis tutvuks.

ausalt 28. juuli 2013, kl 13.06
Internetis saab otsida välistamise teel, rohkem on neid,kes ei sobi ja neist võib lihtsalt mööda minna, pole vaja isegi kirjutama hakata, vaatad profiili ja mööda,mööda,mööda.Milleks kirjutada, kui üks elab siin maailma otsas ja teine seal ja kummalgi on oma kindel elu-töökoht. Või üks on ühtede soovidega , teine teiste soovidega-jälle mitte. Liiga pikk, liiga lühike, liiga vana,liiga noor,liiga kole, liiga paks, liiga kõhna- ka ei sobi- välistatakse.Ei hakka ju kirjutama, kui selles midagi ei sobi, mida ei tahaks näha ja muud omadused, üks armastab klubisid ja pidusid, teine on rohkem kodustoimetaja- jälle ei sobi, üks suitsetab aga teine ei talu suitsulõhnagi, no ei hakka ju suitsetajat tülitama ometi, ...Kui endal on üks laps ja sellegi kasvatamiseks läheb palgast suur summa,miss est et elab ex-iga, ei mõtle ju võtta endale vastutust veel mitme lapse kasvatamise eest, siis ei jää üldse elamiseks raha( välistada, sest kindlasti on keegi rikkam ja asisem, kes suudab jälle selle pere õnnelikult üles kasvatada, milleks siis ilmaasjata kirjutada)... Enda soovid ja vajadused tuleb kooskõlastada tema soovidega ja vajadustega ning kui siin 80 protsenti kattub, siis võib ühenduse võtta riskiga, et kirjutaja ise ei meeldi, vaatamata soovide ühtlusele aga, kes ei riski, šampust ei joo- nagu öeldakse.Võib öelda, et küll klappima pannakse aga see tähendab, et tahetakse teist inimest muuta, tema elu see tasand segi paisata ja pisiasjadest kasvavadki suured tülid.Mis viivad lahku.

Aadu Jalakas 28. juuli 2013, kl 13.54
Tutvun torupilli selveris täna kellast 14.00 kuni 14:30

:))))))) 28. juuli 2013, kl 14.26
Kas vorstileti juures?

m 28. juuli 2013, kl 14.35
38 a mees ootab Kakumäe selveris siis:)

n4 28. juuli 2013, kl 14.41
Kõik Selveri kliendid, ühinege!

dilemma 28. juuli 2013, kl 14.42
Naistel on valida, ka Kadrioru pätsuaegses majas korter või Tabasalu põldudel papist maja:)

m 28. juuli 2013, kl 14.53
Maja täitsa kivist:)

Aadu Jalakas 28. juuli 2013, kl 15.07
Täna ei olnud selveris minu päev.

naine 28. juuli 2013, kl 15.14
nüüd läheb tormamiseks vist, majast poleks pidanud rääkima:) Mina käin Kakumäe Selveris ülepäeva, mul on puust maja... äkki siis trehvame ja täiendame teineteist? Täna küll ei tule, täna lähen möödaminnes Keila-Joal asuvast väikepoest läbi. Aga edaspidi hoian silmad õhtuti seal selveris lahti! Ja ootan siis, et tuled minuga juttu ajama:):)

mees 28. juuli 2013, kl 15.19
Rakvere Lilleorus oli ka täna hommikupoolikul NAINE, ilus oled:)

naine 28. juuli 2013, kl 16.14
Ehitusmaterjalide kaupluses on väga sobiv koht vallalistel ja üheealistel inimestel tutvust sobitada - just hiljuti pakkus üks mõnus meesterahvas mulle ehitusmaterjalide kaupluses abi, mida mul ilmselgelt ka vaja oli ning nagu muuseas ajasime peagi juttu - esmalt ehitusest, hiljem elust-olust ning seejärel pisut ka isiklikus plaanis...

Lahe ja sundimatu olukord ja lõbus pealekauba!

naine 03. august 2013, kl 14.07
see teema on nii soiku jäänud.. käisin täna keskpäeval Kakumäe Selveris, ja mulle jäi seal küll üks valge T-särgiga mees silma. Olid see ehk sina, autor? Loomulikult on see ebatõenäoline, aga äkki siiski, kui see su kodupood on. Ma tahaksin küll, et see oleksid sina olnud, kellega pilgud paariks hetkeks ristusid. Ja kirjale pole sa ka vastanud.

naisele 03. august 2013, kl 14.23
siin ei vastagi keegi Su kirjadele, sest siin liiguvad vaid neti.liputajad, ehk siin teemat algatades ongi kogu missioon täidetud. Reaalne kirjavahetus või paljas mõte tutvumistest lööks põhja alt... Valjuhäälsele vastu-kisakoorile toon näiteks ühe lulelembelise mehe, ühe saunamehe, ühe tartu-mehe jne.jne, kes vähesegi huvi korral kaovad , kui lutsud kivi alla, p.... p.... ja ongi rahuldunud.

aumees 03. august 2013, kl 14.25
Käisin täna neljas selveris, imelik hakkas, ühes ja tsies litsus mulle ligi kusagil kahekasa üheksa vaala. Loevad siin ja siis rullivad selveritesse mehi lantima.Hakkan käima Prismas.

to naisele 03. august 2013, kl 14.25
ehk tasuks põhjust otsida sinu kirjadest?

ei viitsi 03. august 2013, kl 14.31
No näed, pisike provokatsioon - ja teema taas aktiivne!

autamees 03. august 2013, kl 14.35
mina käisid täna 18 selveris ja ligi tikkus 73 naist, kellest valisin välja 5, kellega praegu pidutsen. kõik need 5 naist on nagu modellid.

naine 03. august 2013, kl 14.42
nojah, teema aktiviseerumine õnnestus tõesti. Eks ma käin seal selveris edasi, sest on ka see minu kodupood. Ja kui ma seda täna kohatud meest uuesti näen, siis teen kasvõi ise juttu, nii kange olen küll.

naine 03. august 2013, kl 14.42
muidugi on põhjus kirjades - ma ju küsin selges eesti keeles, kas äsja teema algatanud härrasmees on huvitatud tutvumisest ning oma kontaktandmete jätmisest - loomulikult lööb nii otsene pöördumine siinsel neti-mehel tükiks ajaks käed krampi

to naine 03. august 2013, kl 14.46
kopi see sinu kiri siia ja kata delikaatsed andmed kinni, siis saab otsustada, kas on midagi valesti

copy 03. august 2013, kl 14.50
Väga huvitav teemapüstitus! Olete Te ehk huvitatud edaspidisest suhtlemiset privaatsemas keskkonnas?

to naine 03. august 2013, kl 14.55
igati asjalik algatus, aga ehk mehele oli meiliaadress tuttav

mehele 03. august 2013, kl 15.07
ma saan aru, et Te püüate asja siluda ning hindan seda kõigiti vääriliselt, kuid ma ei avalda oma meiliaadressi lihtsa vestluse (small-talk) käigus. See avaldub alles seejärel, kui vestluskaaslane on ilmutanud soovi vestelda (mitte ajada segi sooviga teema püstitada).

to naine 03. august 2013, kl 15.10
mina ei silu midagi, sest pole teema autor, vaid lihtsalt oletan. lugesin teema alguse üle ja ei imesta, et mees ei vastanud, kuna väga tuim oli ja ei paistnud temal mingit tutvumissoovi olema.

Suvaline naine 03. august 2013, kl 15.15
antud teemaga pole mul vähimatki pistmist, teema autoriga niisamuti. Olen kommentaator, kes väidab, et tegelikult ei soovi siin teemat algatavatest meestest suurem osa ei tutvuda ega ka ise enda algatatud teemat arendad - no nii nagu koolis - tirid tüdrukut patsist ja siis jooksed hästi kiiresti hästi kaugele ja oled tükk aega väga õnnelik...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!