Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu

aktimodell 28. august 2013, kl 14.29
Sellised need tänapäeva rämematerialistid on. Ega's need kuud pole külge traageldatud. Nad seisavad mu kohal kui üks aura või muu püha paistetus endisaegsetel vagameestel. Aga muidu täitsa kuldsed. ;-)

aktimodell 28. august 2013, kl 14.32
...et viskan pinsaki selga a kuud on sobival kaugusel, viskan pinsaki maha, kuud endiselt sama kaugel. Magades on väheke ebamugav - peaks vasakpoolsel terava serva maha viilima - aga muidu päris mugav.
...õpeta siin nagu oma lapsi.

et siis 28. august 2013, kl 14.34
ainult kaugelt ja pimedas paistad kaamel välja?
Majaseina varjul?
Või kus?
Või kes sind seal vanaaja pühakojas siis nii lõi, et kohe paiste läks - ausalt ja nii hullult?

ma ei saa enam üldse aru.

noo rinnakas blondiin 28. august 2013, kl 14.34
Tarku vanamehi on alati huvitav kuulata:-)

Ja-- 28. august 2013, kl 14.35
miks sa vaga mees tahad olla?

??? 28. august 2013, kl 14.38
noo rinnakas blondiin Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Tarku vanamehi on alati huvitav kuulata:-)

Et sa arvad, et see siin raadiokuuldemäng või?

aktimodell 28. august 2013, kl 14.55
akkab pihta... ma ju kirjutasun, et seljas on kaks kuldset kuud, aga sinna juurde tulevad mõned pisipuudused, kahe küüru, töntsakate näppude, rasvunud siseorganite ja eesti meestele omase pehme näoovaali kujul. On's sellest nüüd nii raske aru saada? Ja kuuvalgel võin ka kaamelit meenutada. Pole ennast kõrvalt näinud.
A point oli ju selles, et tutvuks, reede 12.30-13.00 Talina ülikooli sisehoovis. Ükspuha kes siis õhtujuhiks tuleb, Kati või see teine tibi.
P.S. pühameheks ei kõlba. Patune.

aktimodell 28. august 2013, kl 14.59
Teema algas ju sellega, et kuda tutvuda. Töö, pood, kodu. Lisasin sellele kultuursema mõõtme Ülikooli hoovil, Balti filmimistanüüdoligi esisel.

aktimodell 28. august 2013, kl 15.06
??? Kirjutas:
> noo rinnakas blondiin Kirjutas:
> ---------------
> ----------------------------------------
> Tarku
> vanamehi on alati huvitav kuulata:-)
>
>
> Et
> sa arvad, et see siin raadiokuuldemäng või?
kui nüüd natuke tõsisemalt sõna võtta, siis see mis siin toimub pole just kuuldemäng vaid kõikide osalejate meelsuste, hoiakute, arusaamade, elukogemuste jne. jne. jne. summa. Teisisõnu, meie eneste peegel. Mida sa siia paned, selle saad ka tagasi ja siis pole vaja vinguda, et lõust viltu. See su oma lõust.. ;-)

täitsa blond 28. august 2013, kl 15.08
Ma küsin, tuleb jaht või ei tule? ....ikka Järve Selveris, kus siis mujal:)

aktimodell 28. august 2013, kl 15.15
Ja sa arvad tõesti et mehed jooksevad päev läbi Selveri parklas ja panevad kirjakesi kojameeste alla, lootuses, et EHK trehvab. Kas me tõesti oleme nii lollid ;-)
Teisisõnu, liiga üldiste ja ebamääraselt defineeritud algandmete tõttu jääb jaht ära.
MOTT

täitsa blond 28. august 2013, kl 15.21
Ja kas sina tõesti arvad, et sinu peale joostakse EKA augu juurde tormi...või kus iganes see kohtumispaik teil ongi:D

Tom 28. august 2013, kl 15.32
sa blond võiksid ikka miskit paremat selle selveri asemel välja mõelda. päälegi on seal järvel vist mingi kellaga parkimine ja selline kliendi nörritamine on juba eos vastik. eelistan ikka kultuursemaid parklaid/poode.

aktimodell, sa oled ikka omale imeliku nime valinud, mulle kangastus kohe silme ette seitsmekümnene mutikene, kes pedas elkeni tunnis postamendil istus :D
kuigi, kui nüüd järele mõelda, siis mõni üliõpilasest noormees vilksas ka läbi. siis olid neiukesed ikka veits kõhevil küll.

mis aga tutvumisse puutub, siis pigem võiks miskise kambaka keegi organiseerida, nagu kuulu järgi siin möödund aastal olla old. kohtumispaik võib siis kasvõi selveri parkla olla, aga sel juhul peab mingi asjaomastele selge tingmärk ää näitama, et tegemist tutvujatega.

täitsa blond 28. august 2013, kl 15.34
Ei hakka mina selle tühja pärast teise linna otsa sõitma:) Parkimine on seal nüüd tasuta, seega jaht ka tasuta:)

aktimodell 28. august 2013, kl 15.37
Elkeni tunni kortsus naiskõbide joonistamine on väga ja väga kainestav, saab näha mida aeg inimestega teeb sõltumata soost, usutunnistusest jne. ;-)

aktimodell 28. august 2013, kl 15.44
täitsa blond Kirjutas:
> Ja kas sina tõesti arvad, et sinu peale joostakse
> EKA augu juurde tormi...või kus iganes see kohtumi
> spaik teil ongi:D

Küsin veel korra; kas on mõtet mehi nii lollideks pidada ;-)

nojah 28. august 2013, kl 15.56
Et ära rääkida üks tark blond, peab ikka väga sisutihedat juttu ajama ja väga pikalt!

täitsa blond 28. august 2013, kl 16.56
kle aktimodell, kerisin nats tagasi...te saate kokku hoopis tall. ülikooli õuel kell 12-13. Tule taevas appi, sel ajal saavad koguneda vaid töötud. Edu teile:)

aktimodell 28. august 2013, kl 17.24
Tähenärimisega on sedasi, et kirja oli pandud 12.30-13.00. Äkki on mõnel mehel sellel ajal hoopistükkis lõunapaus... ;-)
Ehk; vale järeldus ;-D
Õigupoolest pole ma ei töötu ega lähe lõunapausile, on sihuke paendlik amet.

aktimodell 28. august 2013, kl 17.36
Nonii lapsukesed, on aeg pärisellu tagasi pöörduda, teiega oli meeldiv aega veeta-viita, saab küll ilma rõvetsemise ja ropendamiseta.
Leidke omad blondid ja brünetid ja nautige elu, sest kusagil läheb järjekordselt sõjaks ja süütud peavad kellegi ambitsioonide tõttu mõttetult surema.

borka 28. august 2013, kl 18.19
Kohtume minu aias.

tommile aga 28. august 2013, kl 18.28
Hea idee. Ma käisin ühe idee et tiigriööl teeks kogunemise -Neljapäeval, 29. augustil kell 20-22 toimub Tallinna Loomaaias tiigriöö.

tuulest viidud 28. august 2013, kl 20.25
ja need kes järve selveri juurde ei saa-ei taha-ei või need tutvuvad siis pirita selveri parklas?

Ja... 28. august 2013, kl 20.27
Palun ilmuda kõigil huvilistel tiigrikostüümis. Kaasas 3 kilo veisefileed ja võimaluse korral metsiku isatiigri värsket spermat - saab aretustööd teha.
Kaalu Mati

to tommile aga 28. august 2013, kl 20.30
kuulge kuulge, see loomaaed ju 100 hektarit suur vähemalt. Kuis me üksteist ära tunneme ja kätte saame, kui üks on madudega mestis, teisel kaamelid sugulashinged, kolmas otsib tiivulisi (maapealt ja maaalt) ja kõik, kel londid istuvad elevantide ees...
mõni sosistab lihtsalt värval ja mõni on keset paltsi hea mees.

vastus aga 28. august 2013, kl 21.00
Ei ole midagi erakordset segast selles. Kõik käib loomaaia töötajate saatel , see nagu ekskursioon. Mina leian oma õige raudselt üles.

oh teid... 28. august 2013, kl 21.04
homme vaatab eesti mees telekast korvpalli mitte ei vahi loomaaias ahviga tõtt..

ahv 28. august 2013, kl 21.18
Ja kes teie veel ole?

mees 28. august 2013, kl 21.32
Mina leidsin kunagi klaasipuhastaja vahelt kirja: Palun ära minuga enam ühendust võta, meie suhe on lõppenud.

Ingel, endine Ingel 28. august 2013, kl 21.45
Mul oli jälle kinnises koduparklas kirjake - ostan sinu autoära ja tel nr.. ma rumaluke arvasin,et tegu tõesti ostusooviga ja ei helistanud...

Aga siit loen, et see oli tutvumiseks kiri.
Jah,, see see elukestev õpe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!