Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu
naine 28. august 2013, kl 21.45 |
Ei miskit 28. august 2013, kl 21.48 |
mees (autor) 28. august 2013, kl 21.55 |
mees (autor) 28. august 2013, kl 22.04 |
teate 28. august 2013, kl 22.18 |
Tom 28. august 2013, kl 22.21 |
selverid ja loomaaiad mulle tutvumiseks ei sobi. lihtsalt ei satu sinna eriti. vahest arva küll loomaaia parklasse sattun, sest tited sääl loomade man ikka käivad.
mulle sobiks tutvumiseks siinne foorum väga hästi, kui ma tutvumise soonepääl oleks, aga veel ei ole sellist tungi endas leidnud. seega jään ma esialgu lihtsalt lobama.
mulle sobiks tutvumiseks siinne foorum väga hästi, kui ma tutvumise soonepääl oleks, aga veel ei ole sellist tungi endas leidnud. seega jään ma esialgu lihtsalt lobama.
aga 28. august 2013, kl 22.24 |
täitsa blond 28. august 2013, kl 22.27 |
Anna kannatust 28. august 2013, kl 22.27 |
täitsa blond 28. august 2013, kl 22.33 |
kasulik 29. august 2013, kl 10.12 |
teate Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ...mul tuli idee ;) kuna ma ise kulinaarialetis tö
> öl, siis kuidas tutvuda....panen hinnalipikule oma
> telefoninumbri ja naeratan mesimagusalt...ei tea
> kas mõikaks :)
sina oled meil ju jutupaunik, ehk see peni kes haugub, ei hammusta. ma eespool ju tegin nagu juttu, et soodsad sõbrahinnaga ahjukartulid kotlettidega, aga kõrvale hiilisid. ja tema nüüd paneb mingeid tel. numbreid rinda ja hinnalipikutele.
> ...mul tuli idee ;) kuna ma ise kulinaarialetis tö
> öl, siis kuidas tutvuda....panen hinnalipikule oma
> telefoninumbri ja naeratan mesimagusalt...ei tea
> kas mõikaks :)
sina oled meil ju jutupaunik, ehk see peni kes haugub, ei hammusta. ma eespool ju tegin nagu juttu, et soodsad sõbrahinnaga ahjukartulid kotlettidega, aga kõrvale hiilisid. ja tema nüüd paneb mingeid tel. numbreid rinda ja hinnalipikutele.
no nii 29. august 2013, kl 11.32 |
Kui keeleteadlane või keelepedagoog saab infarkti kui komavigadega kirju näeb, siis jumal temaga... mida ma tegelt ei usu, aga olgu, kui nii arvatakse.
See kes ei saa ja ei suuda vooluga kaasa ujuda, see ujub kas vastuvoolu või istub kaldal. Ja sel juhul ei ole tal õigust viriseda vee märguse või voolavuse üle, sest kogemus puudub.
Mis aga on enam kui kindel on asjaolu, et selliselt pidevalt ühe ja sama asja üle virisedes, ei taha vist su seltskond ümberkaudseid su olemasolu üle rõõmustada - vaist vähe küllakutseid tuleb? või siis ongi just omasugused koos, kes veedavad aega üksteise või ülejäänud maailma vigu arvustades, eesti keele kirjavigu siis...
Ja see on ikka igav tegevus küll.
Ingel olin.
See kes ei saa ja ei suuda vooluga kaasa ujuda, see ujub kas vastuvoolu või istub kaldal. Ja sel juhul ei ole tal õigust viriseda vee märguse või voolavuse üle, sest kogemus puudub.
Mis aga on enam kui kindel on asjaolu, et selliselt pidevalt ühe ja sama asja üle virisedes, ei taha vist su seltskond ümberkaudseid su olemasolu üle rõõmustada - vaist vähe küllakutseid tuleb? või siis ongi just omasugused koos, kes veedavad aega üksteise või ülejäänud maailma vigu arvustades, eesti keele kirjavigu siis...
Ja see on ikka igav tegevus küll.
Ingel olin.
eile Järve selveris 29. august 2013, kl 18.57 |
Naine kalakonserviga. 29. august 2013, kl 21.08 |
nn 29. august 2013, kl 21.46 |
teate 29. august 2013, kl 22.16 |
Ingel, endine Ingel 29. august 2013, kl 22.32 |
No jaa siin lõugu lõksutada on ju hea, aga katsu sa reaalis hakkama saada..
Tänane juhtum Tartu linnas: Naabrimees suvilast, abivalmis ja eriti suure autoga (Toyota+kast), tegi transat mulle - vaja oli poest üht-teist suurt tarida maale. Tegi ka oma vajaliku käigu põrandapoodi ära. Ma istusin siis niikaua autos, sõin ta ämbrist ploome ja mingil hetkel otsustasin olla õues - Tartus oli ilus ilm, sooja 22 kraadi, päike lõõskas, tuuleke puhus ja ma võtsin kingad ära... Ja nii ma siis unelesin seal autokõrval, uks lahti ja nägu päikeses. Igavaks läks, Tuleb siis poeuksest välja mingi mees, vaatab mind ja ütleb naeruga: "Jalgadele massaaži!" Ja ma automaatselt oma aususega rikkusin kõik ära: "Oh lihtsalt väike tuulutus..."
No ei oska me eestlased tutvuda. Ütlesin seda küll nawerdes, aga tundus, et see mees jäi kurvaks. Muidugi võis olla ka põhjus asjaolus, et ta ei pääsenud oma autosse, sest mina ja vatud uks olime tal risti vahekäigus ees. Aga kui ta ütles selle lause küsimärgiga ja ootas minult vastust: "Jah, palun - oleks väga mõnus", siis oli ka talle kurb päev kindlustatud, noh vähemalt järgmise kaupluseni, sest alati jääb ju lootus, et keegi veel kuskil suvepäikese käes omi jalgu õhutab...
No ei õpi me ka miskit, kuigi terve foorum pedagoogikat täis (kirjab vigu ka muidugi..)
Tänane juhtum Tartu linnas: Naabrimees suvilast, abivalmis ja eriti suure autoga (Toyota+kast), tegi transat mulle - vaja oli poest üht-teist suurt tarida maale. Tegi ka oma vajaliku käigu põrandapoodi ära. Ma istusin siis niikaua autos, sõin ta ämbrist ploome ja mingil hetkel otsustasin olla õues - Tartus oli ilus ilm, sooja 22 kraadi, päike lõõskas, tuuleke puhus ja ma võtsin kingad ära... Ja nii ma siis unelesin seal autokõrval, uks lahti ja nägu päikeses. Igavaks läks, Tuleb siis poeuksest välja mingi mees, vaatab mind ja ütleb naeruga: "Jalgadele massaaži!" Ja ma automaatselt oma aususega rikkusin kõik ära: "Oh lihtsalt väike tuulutus..."
No ei oska me eestlased tutvuda. Ütlesin seda küll nawerdes, aga tundus, et see mees jäi kurvaks. Muidugi võis olla ka põhjus asjaolus, et ta ei pääsenud oma autosse, sest mina ja vatud uks olime tal risti vahekäigus ees. Aga kui ta ütles selle lause küsimärgiga ja ootas minult vastust: "Jah, palun - oleks väga mõnus", siis oli ka talle kurb päev kindlustatud, noh vähemalt järgmise kaupluseni, sest alati jääb ju lootus, et keegi veel kuskil suvepäikese käes omi jalgu õhutab...
No ei õpi me ka miskit, kuigi terve foorum pedagoogikat täis (kirjab vigu ka muidugi..)
kasulik 29. august 2013, kl 22.36 |
teate Kirjutas:
> ...võtsin mõtlemisaeg :) Kasulik- hommepäev ootab
> sind ahjukartul koos kahe kotletiga kulinaarialeti
> s. Täpselt kell 21.00 :D
ole sa taevani tänatud. midagi head ka tänasesse halli hargipäeva. aga kus see lett ka asub?
> ...võtsin mõtlemisaeg :) Kasulik- hommepäev ootab
> sind ahjukartul koos kahe kotletiga kulinaarialeti
> s. Täpselt kell 21.00 :D
ole sa taevani tänatud. midagi head ka tänasesse halli hargipäeva. aga kus see lett ka asub?
täitsa blond 30. august 2013, kl 08.48 |
Ingliga nõus. Isegi kui on mõni julge mees olnud, siis on see nii minu jaoks nii ootamatu, et ole ise kõik ära rikkunud. Seepärast ei väsi ma soovitamast....väike kirjake kojamehe vahele. Tean muide mitut paari, kes on teineteist sel viisil leidnud. Ja miks ka mitte kohvikus ja restoranis vms kohas seda teha, kus saab kasvõi kelneriga selle kirjakese saata.
kasulik 30. august 2013, kl 16.51 |
poemimm, poemamsel või müüjatädi 30. august 2013, kl 22.30 |
Ja nii 31. august 2013, kl 07.19 |
naine (ikka see aegade algusest) 31. august 2013, kl 21.32 |
Ingel, endine Ingel 01. september 2013, kl 08.43 |
Eile katlast Lennusadamasse jalutades oli jalutajaid palju, kuid kõik paarides, hulkades (nii mees kui naishulgad). ja keegi ei olnud vist seal selle mõttega, et vot nüüd tutvuks või leiaks kellegi, kes ka otsiva iseloomuga... Rahvas ikka nautis toimuvat, silmad esinejail või merel, tulel... kaunis oli.
Mõni 01. september 2013, kl 09.45 |
Lisa postitus