Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu
to mees 26. september 2013, kl 20.26 |
blond kirves 26. september 2013, kl 22.48 |
veel üks naine 27. september 2013, kl 16.31 |
beib 27. september 2013, kl 18.00 |
Kiira 03. oktoober 2013, kl 20.46 |
inimene suure algustähega 03. oktoober 2013, kl 22.37 |
Ljuboff Petrowna 04. oktoober 2013, kl 07.31 |
Kiira 04. oktoober 2013, kl 21.31 |
täitsa blond 06. november 2013, kl 17.05 |
mees 06. november 2013, kl 21.30 |
lendurKati 06. november 2013, kl 22.33 |
lendurKati 06. november 2013, kl 23.39 |
Toidupoes jääb puudu ajast. Kui oleks aega, küll tuleks julgus ka. Mulle hiljuti räägiti pikalt sellest kui hea koht ikka toidupood on tutvumiseks, et muudkui vaatad ostukorvi ja saad aru, kas inimene on vallaline või pereinimene. Ma siis natuke aega jälgisin neid ostukorve ja tühja sa saad aru. See, et inimesel tuleb joomisüritus - sellest loomulikult. Kuid seda kas inimene on suhtes või näiteks et selliseid joomisüritusi on ülepäeva - mina küll aru ei saanud.
Siiani ei kujuta ma ette, et kuidas, küll toidupoes saab tutvust sobitada. Mul mõned päevad tagasi oli samuti selline pilgumäng, et mitme riiuli vahel kohtusime ja ikka vaatasime otsa ja.... noh siis ühe riiuli vahel oli tal kaaslane olemas, uue ostu üle arutamas :). Ei ole see toidupood hea midagi.
Siiani ei kujuta ma ette, et kuidas, küll toidupoes saab tutvust sobitada. Mul mõned päevad tagasi oli samuti selline pilgumäng, et mitme riiuli vahel kohtusime ja ikka vaatasime otsa ja.... noh siis ühe riiuli vahel oli tal kaaslane olemas, uue ostu üle arutamas :). Ei ole see toidupood hea midagi.
täitsa blond 06. november 2013, kl 23.48 |
Mul oli sihuke juhus. Seisan number näpus ja ootan oma korda. Keset müügisaali seisab mees ja jõllitab mind. Mul hakkas juba imelik, naeratan kohmetunult...mees ikka vahib, justkui naeratas õrnalt. Kaugemalt hüüab meest tema naine, see ei tee kuulmagi, ikka passib mind, kuni naine kargas mehele jõhkralt kätte kinni ja kriiskas üle poe...misssaja sa siin krt passid!
Mehed, ärge palun jõllitage võõraid naisi, kui enda emalõvi läheduses on!
Mehest oli kahju, kena oli..
Mehed, ärge palun jõllitage võõraid naisi, kui enda emalõvi läheduses on!
Mehest oli kahju, kena oli..
lendurKati 07. november 2013, kl 00.03 |
jah sest see emalõvi võib hoopis sellele "jõllitusobjektile" turja karata. Olen seda näinud, küll mitte toidupoes, vaid baarisituatsioonis. Ma ei tea kui palju seal alkohol mängus oli, kuid nn jõllitusobjekt oleks saanud sellise tuule, kui poleks olnud vahele segajaid. Põhjus - naine oli lihtsalt mehele liiga veetlev, et see unustas oma emalõvi ära :)
kehva iseloomuga tulehark 07. november 2013, kl 10.00 |
täitsa blond 07. november 2013, kl 10.47 |
Kehv tulehark
See pole üldse nii, nagu välja paistab:D
Kesse krt üldse teab, MIDA need mehed jõllitavad? Mina muidugi unistan sellest, et ma jätan nii vastupandamatu mulje, et iga kena mees tõmbaks mu sealsamas siruli.
Vb tuletan ma hoopis meelde tema esimest pensionieelikust õpetajat või siis mõtleb...kui need minu kõpskingad vaid tema musikese jalas oleksid, minu isik on hoopis viimasejärguline...krt, variante on palju:(
Tema musike muidugi rikkus oma kriiskamisega mehe mälestused või truu fantaasia ära:D
See pole üldse nii, nagu välja paistab:D
Kesse krt üldse teab, MIDA need mehed jõllitavad? Mina muidugi unistan sellest, et ma jätan nii vastupandamatu mulje, et iga kena mees tõmbaks mu sealsamas siruli.
Vb tuletan ma hoopis meelde tema esimest pensionieelikust õpetajat või siis mõtleb...kui need minu kõpskingad vaid tema musikese jalas oleksid, minu isik on hoopis viimasejärguline...krt, variante on palju:(
Tema musike muidugi rikkus oma kriiskamisega mehe mälestused või truu fantaasia ära:D
kehva iseloomuga tulehark 07. november 2013, kl 10.52 |
täitsa blond 07. november 2013, kl 11.04 |
haige 07. november 2013, kl 11.25 |
täitsa blond 07. november 2013, kl 11.53 |
Lisa postitus