Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu

to naine 03. august 2013, kl 15.26
tüdrukutele patsist tirimine täitsa meeldis, ainult ei tohtinud kõvasti tirida ja haiget teha:)
ilmselt põhimass on ühed ja samad tutvujad mõlemal pool ja tuntakse ruttu partner ära.

ehk et 03. august 2013, kl 15.35
reaalseid tutvusi ei sõlmita ega soovitagi sõlmida - mida ma just natuke aega tagasi väitsingi - MOTT

to naine 03. august 2013, kl 15.37
aga me ei tea mitu naist kirjutas sellele mehele, kes aadressi jättis ja need naised, kes said jutule, ei tule siia hooplema.

what ever... 03. august 2013, kl 15.42
Naised, kes said jutule ... ulme...
Aamen.

to naine 03. august 2013, kl 15.45
tutvumisega ongi nii, et kellele jääb ulmeks ja kellele reaalsus.

Tom 03. august 2013, kl 15.50
mis te arvate, et päevi hiljem viitsib keegi oma ühe teema jaoks tehtud postkasti vaatama minna? mina küll ei viitsiks ja ilmselt ei mäletaks paroolegi enam.

we 03. august 2013, kl 15.51
Sa oled ikka kursis, mees, et kas suhtel on kohta areneda, ehk robustsemalt väljendudes, kas sa saad või ei saa, selle otsustab naine?

to naine 03. august 2013, kl 15.54
ei olnud kursis, aga siin saab alati targemaks.

Virvatuli 03. august 2013, kl 16.18
Kui poes mehel silt küljes, et saan sisu vaadata ja hinda ja käes kombata - ehk võtakski -eriti kui lihaisu on.... ;DDD haaa-haaa.
Aga söödud kont läheb ju laiaskaares aiataha ja siis jälle puudus majas, lihast siis...

Ei ole vist see pood hea koht kohtumiseks. Kuid jah, ka minul sama trass läbida ja kahjuks on pood ka piisavalt maja lähedal ja jalgsi ületatav... isegi võõraid ei kipu nägema..

Ja nii ma siis soos seal hingelisis võluda püüan.. kui laukasse keegi kukub - vot siis ongi minu oma... :D

m 03. august 2013, kl 21.20
Huvitav, mulle pole keegi veel kirjutanud:) Kuigi ka mulle on Kakumäe selver kodupood.

mees 03. august 2013, kl 21.22
Kakumäe Selver ei ole minu pood ja meili ei ole siia ka lisanud. Eesmärk ei olegi netis tutvuda sest see ei toimi.

to mees 03. august 2013, kl 21.42
mis tähtsust on kus kohas tutvud naisega, kellega sobite kokku. sellise suhtumisega, nagu sul on, tee yxikmehega koos vanapoiste klubi.

mees 03. august 2013, kl 22.13
Mulle see klubi värk ei istu. Käin pea igapäev poes aga ei näe küll märke seal tutvumise võimalusest. Noh mõnikord ju jääb mõni rohkem silma, kas ma peaksin siis käima ta kannul ja uurima, mis head ja paremat ta korvi paneb. Et kui liha, siis on hõivatud või mis. Sõrmused tuleb ka üle lugeda ja kas peaksin oma käru talle kandadele ajama või kohe otse küsima kas on vaba naine ja kas õhtul saab ka jalutada.

Naiska 03. august 2013, kl 23.30
Minu korv seega välistab mu tutvyumised toidupoes - nimelt eelistan liha. lisaks veel ka muid mõnusaid tooteid.., millest midagi kokku keerata....
Ja kuna ma eriti poeskäimisi ei harrasta, siis ostan kohe rohkem... Nüüd siis saan aru, miks mul poes näkkab ainult hea kraamiga... mehed sinna ei kuulu vist, kui nüüd reegleid lugeda-.. kurb.

Ons kedagi Tondi Selverist?

käin 04. august 2013, kl 02.43
Stockmannis ja Tartu mnt maximas:)

Ingel, endine Ingel 04. august 2013, kl 07.03
Käin kah!
poes Tondi Selveris, Järve Selveris, vahel Nõmme turul, kui maasikad liikvel.. Ja suhtlemiseks ei ole seda trassi kasutanud. :))) Olen vist nii mõndagi mahamaganud? ;D

mees 04. august 2013, kl 10.46
Tutvumine sõltub suhtlemise ja ärarääkimise oskusest, välimusest ja rahakotist.

to m 04. august 2013, kl 11.07
Näed siis, Sina sealpool linna Selveris, mina siinpool... poes vist ei kohtu kunagi, kui sinna just kohtumist ei määra, või kuidas?

naine 04. august 2013, kl 13.47
mehele:
Tavaliselt oleme endale väga täpselt silme ette (pähe) maalinud pildi oma tulevasest/võimalikust kaaslasest. Kui kohtudes reaalne pilt ei kattu nö pea pildiga, siis edaspidine suhtlemine ei suju. Minu kogemus ütleb, et väline atraktiivsus või siis selle puudumine loeb. Aga otsustatakse liiga ruttu.
Mina ei otsi kaaslast rahakoti ega ärarääkimise järgi. Ilmselt on mõned tõrvatilgad meepotti sattunud, et seda kardetakse. Aga mina ei tea kedagi, kes teaks kedagi...
Poes tutvumisest nii palju, et - ausalt öeldes - enda puhul ma poeriiulite vahel tutvumist ette ei kujuta. Küll aga on tekkinud paar väga tulist silmsidet. Ootamatut ja põlvist nõrgaks võtvat.

Tatar 04. august 2013, kl 16.06
Vaatasin sind jah... Kuid sa flirtisid Mannaga... ja siis otsisid Kärult tuge...

mees 04. august 2013, kl 19.13
Manna on nagu blondiin, ei see kõlba vaadata.

naine2 04. august 2013, kl 21.10
minu meelest on poes täitsa ok tutvuda - kui näiteks keegi abi pakuks, kui ma tinarasket kotti autosse vean:) kodupood on Pirita Selver

mtln 04. august 2013, kl 21.17
Anna siis varakult teada, millal oled poes:) Saan siis kotti tulla tassima:)

eesti piiga 04. august 2013, kl 23.09
Toidukotti pole vaja tassida, ma söön vähe. Aga argipäeviti olen Järve Ampsus kella 12.30-13 paiku lihtsalt lõunal, tule istu samasse lauda, tee asja. Sa tunned mind ju ära, olen blondike

mtln 05. august 2013, kl 01.46
Olen homme 12.30 kohal. Aga ei tea, kuidas jõuan kõikide blondigega lõunat süüa:)
Homme näeme.

mees 05. august 2013, kl 17.31
Külastan Järve Napsu esimesel võimalusel, saab näha.

abistaja 05. august 2013, kl 18.59
Täna Torupilli Selveris oleksid naised saanud hea partii. Käis seal nõutult ringi üks tuntud advokaat ja lõpuks lahkus keefiri ja saiapätsiga:)
Meestele oli samuti silmarõõmu palju, aga mul täna flirdivaba päev.

eesti piiga 05. august 2013, kl 21.57
Täna jäin lõunal söömata,aga pole vist hullu. Homme peaksin sööma ikka minema, muidu mitu päeva järjest lõunal söömata ei kannata olla. Kõikide blondidega ei pea koos sööma-neid on maailmas nii palju.

wasserkopf 05. august 2013, kl 22.02
Ma jätaksin blondiinid vahele ja tutvuksin leekpeade ja brünettidega.

to wasserkopf 05. august 2013, kl 22.49
Kas sa suudad leekpeade emotsioone talitseda, need ju püstihullud oma emotsioonidega ja ülevoolava energiaga
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!