Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu
kasulik 10. august 2013, kl 00.06 |
käidud, poes siis. spetsiaalselt vahtisin oma ostukäruga kõikjal jalus, ei miskit. pesupulbri leti ees ootasin nõutu näoga 5 minutit, isegi ükski müüja ei teinud must välja. kassapidaja oli nii rõhutatult räätsakil olemisega, et esimese hooga kahtlesin kas üleüldse hakata teda veel ka kliendikaardiga tüütama, maksan ära ja kaon kus krt. siiski, läbi läks. parklas passisin tükk aega auto juures, isegi ükski parkimiskontroll ei pööranud mulle tähelepanu. kusjuures, ilmne vihje oli ostukorvis- purk seljankat. no mida veel tegema peaks?
nii palju veel, et huvi pärast vaatasin, et kas ma äkki vähe atraktiivne või nii. tutkit, üks parimaid omavanuste seas. ülejäänud kõik mingid sandaalidga õllelähkrid, kaks sixpäkki kummagi käe otsas.
nii palju veel, et huvi pärast vaatasin, et kas ma äkki vähe atraktiivne või nii. tutkit, üks parimaid omavanuste seas. ülejäänud kõik mingid sandaalidga õllelähkrid, kaks sixpäkki kummagi käe otsas.
Ingel, endine Ingel 10. august 2013, kl 08.28 |
Ka siit 10 punkti, kui see on piisavalt kõrge andam - ei tea ju skaalat...
Aga kuidas sa pesupulbririiulite juures 5 minutit vastu pidasid? Sa suudad nii kaua hinge kinni pidada? Kangelane!!!
Oled allveesportlane või tuuker?
Tegelt olid kaval, sul oli hapnikumask man...
Aha jah, kui vanasti hangiti nädalavahetuseks uued lõhnavad vihad, siis meie ajal ei tea paljud, mismoodi kask väljagi näeb, et seda raasida viha saamise eesmärgill... Ja õlu on edukalt aseaine..
Sandaalid on veel piisavalt soliidsed suised käimad, aga need sauna/rannaplätud mehe jalas päise päeva ajal ja linnatänaval pat'seerimiseks - see on vaatepilt.. ;D
Aga kuidas sa pesupulbririiulite juures 5 minutit vastu pidasid? Sa suudad nii kaua hinge kinni pidada? Kangelane!!!
Oled allveesportlane või tuuker?
Tegelt olid kaval, sul oli hapnikumask man...
Aha jah, kui vanasti hangiti nädalavahetuseks uued lõhnavad vihad, siis meie ajal ei tea paljud, mismoodi kask väljagi näeb, et seda raasida viha saamise eesmärgill... Ja õlu on edukalt aseaine..
Sandaalid on veel piisavalt soliidsed suised käimad, aga need sauna/rannaplätud mehe jalas päise päeva ajal ja linnatänaval pat'seerimiseks - see on vaatepilt.. ;D
kasulik 10. august 2013, kl 09.54 |
täna lähen uuele katsele. seekord tööriista poodi. töökad mehed peaksid ju küll peale minema. seal on küll väiksem võimalus kedagi kohata, aga kui juba, siis ilmselgelt mõnd vaba ja vallalist, sest abielunaine naljalt haamrit ostma ei lähe. heakene küll, sajaseid naelu laseb mees ehk tuua, kui pood teepeale ette jääb ja ise mingil põhjusel seda teha ei saa. edu mulle. eks õhtul räägin. tähendab, kui õhtul mind siin pole, siis näkkas.
seniks aga edu kõikidele poodlejatele. tervitan teid ühe omaaegse Kollase allveelaeva looga. nime ei mäleta, mingi juustu teema oli, otsige ise netist.
seniks aga edu kõikidele poodlejatele. tervitan teid ühe omaaegse Kollase allveelaeva looga. nime ei mäleta, mingi juustu teema oli, otsige ise netist.
olen naine 10. august 2013, kl 15.33 |
selgitage palun 09. august 2013, kl 22.05
Kuidas te seda auto klaasile kirja jätmist ette kujutate? Näen poes kena naist ja siis jälitan teda autoni ja jätan kirja või näen, et parkimisplatsile sõidab kena naine ja lasen tal rahulikult poodi minna ja jätan kirja klaasile?
mõlemal juhul ju tegemist möku mehega, kes ei julge naisele läheneda.
Miks kohe möku? Kas sina kargad igale emasele kohe ligi ja teed ettepaneku? Vat ei usu, meie kultuuriruumis on see võõras nähtus ja hea, et kolakat ei saa:)
Kuidas te seda auto klaasile kirja jätmist ette kujutate? Näen poes kena naist ja siis jälitan teda autoni ja jätan kirja või näen, et parkimisplatsile sõidab kena naine ja lasen tal rahulikult poodi minna ja jätan kirja klaasile?
mõlemal juhul ju tegemist möku mehega, kes ei julge naisele läheneda.
Miks kohe möku? Kas sina kargad igale emasele kohe ligi ja teed ettepaneku? Vat ei usu, meie kultuuriruumis on see võõras nähtus ja hea, et kolakat ei saa:)
selgitage palun 10. august 2013, kl 18.23 |
kasulik 12. august 2013, kl 13.28 |
to-kasulik 12. august 2013, kl 14.04 |
kasulik 12. august 2013, kl 14.13 |
err kiosiks sain väga erootilise vaatemängu osaliseks. kaks noorhärrat tellisid kabanossi ja millise rõhutatud hoole ja armastusega siis tibin selle vorstikese saia sisse torkas. oojee, seda on raske sõnadega kirjeldada. kogu see vedelam osa valgus ümber augu ääre alla. ooooooh. ja milline igatsev pilk järgnes lahkuvatele härradele.
mulle visati pakk suitsu letile ja moos. ei mingit erootikat.
mulle visati pakk suitsu letile ja moos. ei mingit erootikat.
meeldiv N 12. august 2013, kl 14.14 |
kuule kasulik - ole parem tõesti kasulik ja tule tartusse - ühendame meeldiva kasulikuga - mul siin üks ehitusteema pooleli, ehitusmaterjalides ja tööriistalaenutuses olen "oma mees" aga sellist abivalmis tutvujat trehvab ikka haruarva, kuigi oleks ju tore! - no ja siis vaatame,mis ja kuidas see tutvumine läheb ...
meeldivN 12. august 2013, kl 14.25 |
kasulik 12. august 2013, kl 14.36 |
Minni 12. august 2013, kl 17.18 |
Ingel, endine Ingel 12. august 2013, kl 19.09 |
kasulik Kirjutas:
------------------------------------------------------
err kiosiks sain väga erootilise vaatemängu osaliseks. kaks noorhärrat tellisid kabanossi ja millise rõhutatud hoole ja armastusega siis tibin selle vorstikese saia sisse torkas. oojee, seda on raske sõnadega kirjeldada. kogu see vedelam osa valgus ümber augu ääre alla. ooooooh. ja milline igatsev pilk järgnes lahkuvatele härradele. mulle visati pakk suitsu letile ja moos. ei mingit erootikat.
-----------------------------------------------------
Sa mu meie - selle päeva hea ports naeru ka käes - no mida sa hing ikka veel tahad... Ma kujutasin ette seda häält oma peas, mis teatava muigega seda juttu edasi räägib.. no mõnus, mõnus!
10 punkti 5-st võimalikust!
lase edasi!
------------------------------------------------------
err kiosiks sain väga erootilise vaatemängu osaliseks. kaks noorhärrat tellisid kabanossi ja millise rõhutatud hoole ja armastusega siis tibin selle vorstikese saia sisse torkas. oojee, seda on raske sõnadega kirjeldada. kogu see vedelam osa valgus ümber augu ääre alla. ooooooh. ja milline igatsev pilk järgnes lahkuvatele härradele. mulle visati pakk suitsu letile ja moos. ei mingit erootikat.
-----------------------------------------------------
Sa mu meie - selle päeva hea ports naeru ka käes - no mida sa hing ikka veel tahad... Ma kujutasin ette seda häält oma peas, mis teatava muigega seda juttu edasi räägib.. no mõnus, mõnus!
10 punkti 5-st võimalikust!
lase edasi!
miki 12. august 2013, kl 22.46 |
mees 12. august 2013, kl 23.02 |
miki 12. august 2013, kl 23.06 |
Lisa postitus