Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu

kasulik 10. august 2013, kl 00.06
käidud, poes siis. spetsiaalselt vahtisin oma ostukäruga kõikjal jalus, ei miskit. pesupulbri leti ees ootasin nõutu näoga 5 minutit, isegi ükski müüja ei teinud must välja. kassapidaja oli nii rõhutatult räätsakil olemisega, et esimese hooga kahtlesin kas üleüldse hakata teda veel ka kliendikaardiga tüütama, maksan ära ja kaon kus krt. siiski, läbi läks. parklas passisin tükk aega auto juures, isegi ükski parkimiskontroll ei pööranud mulle tähelepanu. kusjuures, ilmne vihje oli ostukorvis- purk seljankat. no mida veel tegema peaks?

nii palju veel, et huvi pärast vaatasin, et kas ma äkki vähe atraktiivne või nii. tutkit, üks parimaid omavanuste seas. ülejäänud kõik mingid sandaalidga õllelähkrid, kaks sixpäkki kummagi käe otsas.

to kasulik 10. august 2013, kl 08.06
Kümme punkti, hommikul tuju kohe hea.

Ingel, endine Ingel 10. august 2013, kl 08.28
Ka siit 10 punkti, kui see on piisavalt kõrge andam - ei tea ju skaalat...

Aga kuidas sa pesupulbririiulite juures 5 minutit vastu pidasid? Sa suudad nii kaua hinge kinni pidada? Kangelane!!!
Oled allveesportlane või tuuker?
Tegelt olid kaval, sul oli hapnikumask man...

Aha jah, kui vanasti hangiti nädalavahetuseks uued lõhnavad vihad, siis meie ajal ei tea paljud, mismoodi kask väljagi näeb, et seda raasida viha saamise eesmärgill... Ja õlu on edukalt aseaine..

Sandaalid on veel piisavalt soliidsed suised käimad, aga need sauna/rannaplätud mehe jalas päise päeva ajal ja linnatänaval pat'seerimiseks - see on vaatepilt.. ;D

kasulik 10. august 2013, kl 09.54
täna lähen uuele katsele. seekord tööriista poodi. töökad mehed peaksid ju küll peale minema. seal on küll väiksem võimalus kedagi kohata, aga kui juba, siis ilmselgelt mõnd vaba ja vallalist, sest abielunaine naljalt haamrit ostma ei lähe. heakene küll, sajaseid naelu laseb mees ehk tuua, kui pood teepeale ette jääb ja ise mingil põhjusel seda teha ei saa. edu mulle. eks õhtul räägin. tähendab, kui õhtul mind siin pole, siis näkkas.

seniks aga edu kõikidele poodlejatele. tervitan teid ühe omaaegse Kollase allveelaeva looga. nime ei mäleta, mingi juustu teema oli, otsige ise netist.

olen naine 10. august 2013, kl 15.33
selgitage palun 09. august 2013, kl 22.05

Kuidas te seda auto klaasile kirja jätmist ette kujutate? Näen poes kena naist ja siis jälitan teda autoni ja jätan kirja või näen, et parkimisplatsile sõidab kena naine ja lasen tal rahulikult poodi minna ja jätan kirja klaasile?
mõlemal juhul ju tegemist möku mehega, kes ei julge naisele läheneda.

Miks kohe möku? Kas sina kargad igale emasele kohe ligi ja teed ettepaneku? Vat ei usu, meie kultuuriruumis on see võõras nähtus ja hea, et kolakat ei saa:)

selgitage palun 10. august 2013, kl 18.23
olen naine, teil on põnev kultuuriruum, kui naised tutvumise peale kolakat annavad.

lähen 10. august 2013, kl 18.52
19.30 lähen A ja O poodi,L-Eestis.Tule kaasa!

väike suli 10. august 2013, kl 19.10
00.00 lähen kullapoodi, mask ja kang kaasa.

lähen 10. august 2013, kl 20.54
Siis on kullapood kinni ja Valve valvab.

teade 12. august 2013, kl 13.24
Täna on tutvumispäev Säästumarketi kalaletis.

kasulik 12. august 2013, kl 13.28
närv on must, lähen ja tutvun err kioski tubaka valikuga.
laupäeval läks kõik lörri, tööriistu isegi ei saand, tutvumisest rääkimata.

Nüüd 12. august 2013, kl 13.54
Mehed sussid jalga ja homme K-rauta poodi.

to-kasulik 12. august 2013, kl 14.04
sind ainult kaupluses näen, juustu kui müüd, seepärast käin igapäev, leti ees nüüd jne jne.

Muide abielus naised just tööriista poes käivad kuna kodus on sellised kenad diivanikaunistused, kes ei viitsi remonti teha ja poodi minna :P

kasulik 12. august 2013, kl 14.13
err kiosiks sain väga erootilise vaatemängu osaliseks. kaks noorhärrat tellisid kabanossi ja millise rõhutatud hoole ja armastusega siis tibin selle vorstikese saia sisse torkas. oojee, seda on raske sõnadega kirjeldada. kogu see vedelam osa valgus ümber augu ääre alla. ooooooh. ja milline igatsev pilk järgnes lahkuvatele härradele.
mulle visati pakk suitsu letile ja moos. ei mingit erootikat.

meeldiv N 12. august 2013, kl 14.14
kuule kasulik - ole parem tõesti kasulik ja tule tartusse - ühendame meeldiva kasulikuga - mul siin üks ehitusteema pooleli, ehitusmaterjalides ja tööriistalaenutuses olen "oma mees" aga sellist abivalmis tutvujat trehvab ikka haruarva, kuigi oleks ju tore! - no ja siis vaatame,mis ja kuidas see tutvumine läheb ...

kasulik 12. august 2013, kl 14.23
Tartusse ma ei tule. äärmisel juhul Pääskülla.

meeldivN 12. august 2013, kl 14.25
no nüüd muutusid ju ühe ropsuga täiesti kasutuks... :(

kasulik 12. august 2013, kl 14.36
Tartlastele jah, kahjuks küll. samas, ma ju ikka rohkem omakasu peale väljas.

mees 12. august 2013, kl 16.29
Rakveres Lilleorus täna imearmas blondiin:)

Minni 12. august 2013, kl 17.18
Käisin mitu tiiru poes ringi,õllepudeli ja krõpsu pakiga. Muffigi. Ei ühtegi tutvujat.:)

Ingel, endine Ingel 12. august 2013, kl 19.09
kasulik Kirjutas:
------------------------------------------------------
err kiosiks sain väga erootilise vaatemängu osaliseks. kaks noorhärrat tellisid kabanossi ja millise rõhutatud hoole ja armastusega siis tibin selle vorstikese saia sisse torkas. oojee, seda on raske sõnadega kirjeldada. kogu see vedelam osa valgus ümber augu ääre alla. ooooooh. ja milline igatsev pilk järgnes lahkuvatele härradele. mulle visati pakk suitsu letile ja moos. ei mingit erootikat.
-----------------------------------------------------

Sa mu meie - selle päeva hea ports naeru ka käes - no mida sa hing ikka veel tahad... Ma kujutasin ette seda häält oma peas, mis teatava muigega seda juttu edasi räägib.. no mõnus, mõnus!

10 punkti 5-st võimalikust!
lase edasi!

miki 12. august 2013, kl 22.12
Minna, sa oled nii armas!

Minni 12. august 2013, kl 22.22
oi,mina või?:)

miki 12. august 2013, kl 22.46
Oi Minni, 22.22 on minu lemmik number. Mul on sulle üllatus, palun!

Minni 12. august 2013, kl 22.51
Tänan. Kas võin ka piiluda üllatust?:))

miki 12. august 2013, kl 22.54
Nüüd võid, tee silmad lahti:)

Minni 12. august 2013, kl 22.57
uskumatu ja kõik see on mulle:)

mees 12. august 2013, kl 23.02
Tiirutasin Järve Selveris ja... silmasin aint puhta noori paare... imelik, kus mu vanused siis juba läinud olid.

Homme proovin kusagil kohvikus, sest tihti ikka üksi õhtustada jaksab. Edu

miki 12. august 2013, kl 23.06
Ei, see ei ole veel kõik, see on alles algus. Aga ma lubasin õigel ajal koju jõuda, tsau.

Minni 12. august 2013, kl 23.10
Tsuutsufreii.:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!