Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu
Ingel, endine Ingel 13. august 2013, kl 08.19 |
Mehele 23.02 - kutsu ja ma tulen sinuga sööma - et teisele poole lauda kui kedagi vaja - luban esineda ilmselges vaikuses (või sind jutuga lämmatades, et vaikust lõhestada?), suu naerul ja oskuslikult riistu kasutades (sealhulgas ka sprotikahvlit, suhkrutange, austrinuga ja veiniklaase. edukad esinemised ka kätega söömisel, pannkookide rebimisel ja keedetud munadega märki viskamisel - oskused/mälestused spordilaagrist)... Vahel on kah vaja kedagi teisel pool lauda, siis seltskonnaks... või märklauaks?
:))
:))
Mehele ja Inglile 13. august 2013, kl 08.42 |
Ingel, endine Ingel 13. august 2013, kl 08.55 |
............ 13. august 2013, kl 16.01 |
igatahes mõjub ingli targutamine väsitavalt, et ainult tema teab, kuidas asjad õieti on. kõikides teemades veel on tal midagi öelda. õnneks on siin ka inimesi, kes kirjutavad ainult siis, kui neil midagi öelda on. minu kallale pole mõtet nüüd hüpata sest rohkem ma siia tükil ajal ei satu kui üldse.
plont 13. august 2013, kl 20.57 |
kasulik 12. august 2013, kl 14.13
err kiosiks sain väga erootilise vaatemängu osaliseks. kaks noorhärrat tellisid kabanossi ja millise rõhutatud hoole ja armastusega siis tibin selle vorstikese saia sisse torkas. oojee, seda on raske sõnadega kirjeldada. kogu see vedelam osa valgus ümber augu ääre alla. ooooooh. ja milline igatsev pilk järgnes lahkuvatele härradele.
mulle visati pakk suitsu letile ja moos. ei mingit erootikat.
---------------------------------
12 punkti ka minu poolt....selline erootika, et... tahan meest ja kohe:)
err kiosiks sain väga erootilise vaatemängu osaliseks. kaks noorhärrat tellisid kabanossi ja millise rõhutatud hoole ja armastusega siis tibin selle vorstikese saia sisse torkas. oojee, seda on raske sõnadega kirjeldada. kogu see vedelam osa valgus ümber augu ääre alla. ooooooh. ja milline igatsev pilk järgnes lahkuvatele härradele.
mulle visati pakk suitsu letile ja moos. ei mingit erootikat.
---------------------------------
12 punkti ka minu poolt....selline erootika, et... tahan meest ja kohe:)
ähh 13. august 2013, kl 21.06 |
kasulik 13. august 2013, kl 22.12 |
kuulge, ma käisin täna jälle samas err kioskis ja nagu saatuse iroonia, sama näitsik oli letis. teate, ma ei suutnud, nii muigama ajas- järts oli ja järtsus 5 või 6 meest. kõik peale minu ostsid kabanossi. tõsi, ma ei valeta. huvitav, huvitav? tunnistage üles, kes käisid. selline väga meeldiv tüdruk on, aga minusuguse vanahärraga tehakse lihtsalt ja lakooniliselt- pin kood palun, kas tšekki on vaja.;)))
tõsilik 13. august 2013, kl 22.47 |
Ingel, endine Ingel 14. august 2013, kl 00.12 |
Inglil täiesti ükskõik kas mehed pehmeks keedetusd või mitte, juttu oli söögiseltskonnast... kui lugeda oskaksid.
Aga ingel eelistab süüa laua ääres, Marokos sai ka maas lamades süüa, aga siin laiuskraadidel ikka hea, kui seljatugi oleks.
Nii, et m - kui igav siis räägin su surnuks!
:)))
Aga ingel eelistab süüa laua ääres, Marokos sai ka maas lamades süüa, aga siin laiuskraadidel ikka hea, kui seljatugi oleks.
Nii, et m - kui igav siis räägin su surnuks!
:)))
Ingel, endine Ingel 14. august 2013, kl 08.17 |
SELTSIMEHED, SELTSINAISED!
Kaaslase otsimiseks on meil ikka täiesti valed kohad: ei ole see r-kiosk või rauapood, pannkookla või klubi (seda ei välista, kuid kas minnakse?) - see on öine vanalinn. ainult, et sa pead olema vähemalt samas koguses alkoholimanustanud kui see üksikuna jõlkuv välismailaste seltskond seal on. Alates sellest, et sul lihtsalt käiakse järel, isegi siis kui sa kiirel kõnnil eesmärgipõhiselt tänavaid läbid; või siis lausa ette astudes, et mis su nimi on? (nagu teda see huvitaks). Ja etteruttavalt tuleb profihalisejaile teada anda, et sellesk tähelepanu saamiseks ei pea sul olema kleit kui vöö ja ilme kui elevandilõksul.
Nii, et väljugem oma tavalisest mulllist ja nautigem siis seda, mida me omalinn öösel pakub.. aga koos tõsise koguse alkoholiga, sest muidu ei kannata välja, kuigi jah kõik ei olnud sugugi alkoholijoobes ja nende tutvuse sobitamine oli isegi üllatavalt elegantne .. aga tähelepanu kui palju.
Ja info, et maal on vähe naisi ja põud, vastab tõele. seda siis Inglismaal, Saksamaal ja Prantsusmaal.
Kaaslase otsimiseks on meil ikka täiesti valed kohad: ei ole see r-kiosk või rauapood, pannkookla või klubi (seda ei välista, kuid kas minnakse?) - see on öine vanalinn. ainult, et sa pead olema vähemalt samas koguses alkoholimanustanud kui see üksikuna jõlkuv välismailaste seltskond seal on. Alates sellest, et sul lihtsalt käiakse järel, isegi siis kui sa kiirel kõnnil eesmärgipõhiselt tänavaid läbid; või siis lausa ette astudes, et mis su nimi on? (nagu teda see huvitaks). Ja etteruttavalt tuleb profihalisejaile teada anda, et sellesk tähelepanu saamiseks ei pea sul olema kleit kui vöö ja ilme kui elevandilõksul.
Nii, et väljugem oma tavalisest mulllist ja nautigem siis seda, mida me omalinn öösel pakub.. aga koos tõsise koguse alkoholiga, sest muidu ei kannata välja, kuigi jah kõik ei olnud sugugi alkoholijoobes ja nende tutvuse sobitamine oli isegi üllatavalt elegantne .. aga tähelepanu kui palju.
Ja info, et maal on vähe naisi ja põud, vastab tõele. seda siis Inglismaal, Saksamaal ja Prantsusmaal.
nädsa 14. august 2013, kl 08.23 |
Ingel, endine Ingel 14. august 2013, kl 08.55 |
mehele, kes üksi enam süüa ei taha 14. august 2013, kl 09.10 |
mees ( see 12. august 2013, kl 23.02) 14. august 2013, kl 16.02 |
seda et 14. august 2013, kl 19.10 |
mees(esimene) 14. august 2013, kl 19.45 |
organiseerin 14. august 2013, kl 20.55 |
jajah 14. august 2013, kl 20.59 |
To ja jah 14. august 2013, kl 21.06 |
jajah 14. august 2013, kl 21.17 |
mees 14. august 2013, kl 21.28 |
jajah 14. august 2013, kl 21.37 |