ma käin ka tihti tittedega jalutamas, aga see jalutamine nääb välja selline, et mina olen üksi ja tited on sadu meetreid eespool kihutamas. seepärast on mul hea teisi jalutajaid/sportijaid jälgida. ega ma muidugi tutvumise mõttes neid ei vahi, aga kui mõni kena liibuvas kostüümis kann mu ees väntavaid või jooksvaid liigutusi teeb, siis pilk ikka pääle jääb.
ilmselt oleks kõige lihtsam tutvuda hoopis koeraga jalutajatega, sest suure tõenäosusega neil (armastavat) meest kodus pole (millks naisele koer, kui hea mees kodus olemas?). kord oli nii, et üks suhteliselt hea välimisega neljakümne lähedal vanusega daam jalutas oma kutsikaga just mu teel mulle vastu. kaugelt sai ära fikseeritud hea figuur ja super avar dekoltee. selline avalik sõjaplaan aga tekitas mus trotsi, ning ma otsustasin terve meie lähenemise vältel pingsalt vaid põrnitseda ta koera. alles siis, kui me praktiliselt kohakuti olime, siis tõstsin pilgu ta silmadele ja see pilk oli väärt vaatamist :D
kuigi ma ei tea, mis ta mõtles, siis imestus ja hämmeldus olid täitsa siirad :) aga noh, äkki ta pidas mind mingiks ekstreemseks koerasõbraks.