Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu

täitsa blond 24. august 2013, kl 22.14
Armas Oskar, vaata...sel ajal kui mina pepu püsti arbuusiga maadlesin, ei saanud küll ükski mees aimu, kui suure autoga ma sõidan:)
Ja mis ma siis tegema pean, elu ongi õpetanud hakkama saama, sest ega eesti mees just abivalmidusega ei hiilga. Lisan kohe juurde, et ma ei kuulu nende naiste hulka, kes peavad kõiki mehi sigadeks ja ülistavad väljamaa mehi. Ok, abivalmivad on nad küll ja neile ei valmista raskusi ka poes tutvuda:)

oskar 24. august 2013, kl 22.17
auto on täpselt sarnane aksessuaar kui sinu riided, ära pea mehi idiootideks.

täitsa blond 24. august 2013, kl 22.20
Said nüüd kondi hambusse:)....ma ei oska end kaitsta ja ei näe vajadustki.
Eks minu jaoks on siis mehed, kes samuti hindavad suuri autosid.

oskar 24. august 2013, kl 22.25
suuri autosid hindavad mehed võtavad nõrgukese maatüdrukust blondiini, kes neid ümardavad ja sinul jälle tühjad pihud.

täitsa blond 24. august 2013, kl 22.27
Nii armas sinust, et püüad mind "aidata" :)

oskar 24. august 2013, kl 22.30
aitan amigos edasi
tsau pläu

Sookurg 25. august 2013, kl 07.09
Tundub, et siin mingi äraspidine maailm - mehed ilguvad naiste autode kallal, kusjuures isuga!

Imelik. Väga imelik.

Ja need, kes nimetavad Napoleonit väikeseks meheks, peaks mõtlema tolle aja teiste Euroopa riigipeade, keisrite, peale - need olid sellised 2 meetrised mehed (alates jah Aleksander II ka Venemaal) ja pisike Napoleon, oma 180 cm pikkuse väljanägemisega, pidi ikka kukalt väänama, et teistele otsa vaadata... Tõsine alt-ülesse vaatamine...
Nii, et jah, vaene pisike Napoleon..., kuulus aga omanimelise kompleksi pärast. Kas ainult?
Teate, mis ühendas 2 suurt aga "väikest" meest - Napoleonit ja Pushkinit? Nad nautisid pikki naisi, ka nende abikaasad olid pikemad neist... Nii, et ei mingit "väikemehe" kompleksi Napoleonil ju psühhiaatrite seisukohast olla ei saanud.. See on ilmekas näide..

valetad 25. august 2013, kl 07.19
Napoleon oli 168 cm pikk.

kasulik 25. august 2013, kl 07.49
arbuusi tahaks.

Ar buus 25. august 2013, kl 07.54
Kuhu tulen?

kasulik 25. august 2013, kl 08.22
võid tulla küll.

Ar buus 25. august 2013, kl 08.48
Vaat kuilihtne on ju kohtuda oma unelmate kaaslasega!

Mis te siin virisete - et ei leia, aastaid ei leia, ikka otsin ja otsin... Võtke õppust. Mul kohting kindel!!! Super.

kasulik 25. august 2013, kl 08.57
helista ette igaks juhuks, teen aiavärava lahti.

NB! 25. august 2013, kl 16.22
Huvitav vestluse areng. Mehed kurdavad,et pole kuskil naistega kokku saada, naised pakuvad end siin ja seal karjakaupa välja, aga tulemus 0... ja siis tuleb üks pisike Oskar oma kompleksidega ja primaarseks saab naisterahva suur auto, mis tutvumist segab?:)
...või ei paista suure Oskari tilluke "oskar" naise suure auto kõrval kuigi võimas?:D

Nota Bene 25. august 2013, kl 16.29
Ja nii nad välja suridki.

Rix 25. august 2013, kl 16.34
kala ujub siin parvedena aga õnge ei jää kedagi.

Triin 25. august 2013, kl 16.39
Miks huvitav meestele on nii oluline naiste varaline seis. Auto on ju pelgalt vahend, mis vahest ei kuulugi aotu kasutajale. Liising saab läbi ja see ilus suur masin tuleb tagasi anda või võtta uus:)

Siin on 25. august 2013, kl 17.06
arad mehed vist... nagu loomaaias käivad alu klaasitagant vaatamas, siis hea ja julge ja saab alati öelda, et vat kui ilusad, kahju et endal ei ole...

viga 25. august 2013, kl 17.07
kalu ikka, kalu käivad vaatamas.

Ingel, endine Ingel 25. august 2013, kl 17.11
Rixike, kas sul õngel nöör ka on?
Aga kork?
Aga raskus?
Aga konks?
Ja seegi pole veel kõik - vaja ka hässsti maitsvat sööta...
Ja seegi pole veel kõik - kui on konks neelatud, siis ole mees ja saa see kala sealt elusalt kätte, sest kesse ikka surnuid ja elutuid tahab...

Ja see kõik on vist liiga keeruline?
Aga poest saad osat fileed, norrast tulnud ning mks sest et seegi on isesurnud, mis meile siin lahtilüüakse.. aga see eest roosa.

täitsa blond 25. august 2013, kl 20.21
Kardavad jah ja mis kõige naljakam, mitte mind, vaid mu suurt autot:)
Ok, eks siis astugu ligi vaid need mehed, kellel VEEEEEL suurem on:D

Tom 25. august 2013, kl 20.46
Minul on kõige suurem.

Tomile 25. august 2013, kl 20.49
Autost oli juttu ju, autost! Tommike

kasulik 25. august 2013, kl 20.54
tänaseks panin aiavärava kinni.

Kardad? 25. august 2013, kl 21.00
Aga tagant aiast - see jäi lahti?

kasulik 25. august 2013, kl 21.09
sealt ei mahu nii ehk naa kalluriga läbi.

Ar buus 25. august 2013, kl 21.22
aga ükshaaval kallutades?

teate 25. august 2013, kl 21.27
ega see tutvumine poes nüüd nii kergelt ka tule...vaatasin kohe suurte lahtistega silmadega poes ringi....mis mul viga vaadata kui ise poes töötan, kulinaarialetis nimelt. loogiliselt võttes peaksid valmistoitu leti ees õhtuti tooni andma üksikud mehed- naised, aga no pole. päeval käivad töömehed ja lähedel olevatest asutustest kontoritibid ja teistest kauplustest poemimmid ja mulle tundub et lihtsalt üksikuid nagu ei olegi. täna eksta naeratasin kohe eriliselt kõikidele meesklientidele-eks ma muidugi naeratan kõikidele klientidele muidu ka- aga muud reageeringuid ei tulnud kui naeratati siiralt vastu ja kõik...proovi sa siis niiviisi tutvuda :)

kasulik 25. august 2013, kl 21.44
vau, kuule millal sa tööl oled? tühja sest naeratusest, aga sõbra hinnaga ahjukartuleid ikka saab? paar kotletti ja mingit salatit võtaks kah.

aga see kalluri lugu siis. muidu vaatate, et mis jama ajab. ma ju jätsin ühe ketipoe parklaservas oleva kõige suurema auto kojamehe vahele kirjakese, et kui tuled too siis juba koorem kildu kah. siiani pole midagi. polnd vist täitsa blond.

Tom 25. august 2013, kl 22.00
ma küll ei viitsi kuskil parklas mingeid tibisi taga ajada, olgu või blondid. pood on ikka oma olemuselt nii vastik koht, et saaks aga võimalikult kiiresti sealt minema, kasvõi silmad kinni ja jooksujalu :)

ma vaatan, et keegi on siin mu suurt autot kiitnud, kui ma poes juhtusin käima. kusjuures täitsa jalgsi käisin.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!