Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu

mees 25. august 2013, kl 22.18
Tere. Käisin Tallinnast väljas ringi ja märkasin ainult paare. Üksikuid mehi või naisi oli ikka väga vähe.
Siit tekkibki küsimus miks te vallalised väljas ei käi?
Nii palju toredaid ininesi oli selles teises linnas. Tervitused

autoga naine 25. august 2013, kl 23.15
Ainult vingumine, see ei kõlba ja too ei kõlba ja üldse pole pood tutvumise koht ning auto liiga suur ja kirjake käib lausa au pihta:).
Ok, eks siis ajage oma katide ja pilledega asju edasi. Need alati võtta ja ei pea pingutama.

SKN 25. august 2013, kl 23.16
Mina aga mõtlen juba 31.aug ja Lohusalu tantsuõhtust. Täna kuulasin Jörbergi laulu "Nüüd ma kõiki kutsun, nüüd ma kõiku kutsun...tantsule".

SKN 25. august 2013, kl 23.46
Tõepoolest, kui tantsuõhtu ka ei aita tutvuda, no mis siis veel?

Tom 26. august 2013, kl 05.57
tõepoolest, tantsuõhtuga kohe üldse ei meelita :)
aga mõni hää kontsert on küll selline asi, mis kodust ennast välja ajama sunniks.

hm 26. august 2013, kl 06.06
Ka ilus ilm sunnib kodust väljuma, mere äärde, metsa...

kasulik 26. august 2013, kl 09.51
mõtlesin siin, et milline see kirjake, mis kojamehe vahele panna, peaks olema. kas selline: "Kallis, kas saame õhtul kokku?" sobib? teen täna õhtul proovi, topin kirjakese paarikümnele autole kojameeste vahele. näis mis saab. kui muud ei saagi, siis siia vast täiendust ikka.;))))

arvan 26. august 2013, kl 10.27
blondiinidele peaks sellisest kirjast piiama.

arvan 26. august 2013, kl 10.29
sõnumi alkla tuleb kirjutada "Hurmur Tom delfi naistekast"

Tom 26. august 2013, kl 11.18
ma arvan, et igat blondiini Tomi nimega laiaks ei löö, võiks ikka miskit salapärasemat sinna alla kirjutada. Näiteks kehtetu mobiilinumbri ;)

täitsa blond 26. august 2013, kl 12.23
Ilmselt olen mina see blondi etalon siin ja võtan siis õiguse kõikide blondide nimel vastata:)
Nii labase kirjakesega mind ei köida. Isegi telefoni nr on üleliigne....hea oleks e-mail ja põhjus, miks ma peaksin just sulle kirjutama.
Tänan:)
....ja veel, kui ma näen, et tegu on masspostitusega, siis panen oma kirjakese naaberauto kojamehe vahele:)

tuutu 26. august 2013, kl 12.28
delfis saab naisi võluda vaimuga. kui taip pole terav, siis ei teki tõenäoliselt mingit huvi. olgu nii kena poiss/mees kui tahes
välimusega saab lüüa jõusaalis ja peol :) , siis hakatakse alles uurima, ka svälimsue taga ka seda vaimu on ...
kaupluses saab lüüa asjalikkusega ja lahkusega, siis vaadatakse üle välimus ja kuis e eka ok! siis alles tuleb päevakorda siis see arunatukese olemasolu jnejne

kasulik 26. august 2013, kl 12.34
täitsa blond Kirjutas:
------------------------------------------------------

> ....ja veel, kui ma näen, et tegu on masspostituse
> ga, siis panen oma kirjakese naaberauto kojamehe v
> ahele:)

ulatad sa ikka?

Ingel, endine Ingel 26. august 2013, kl 12.46
Salahäälne diktor raadiost teatas ühe huvitava kontserdi olemasolust 31.augusti õhtul Vene tänava Katariina kirikus ja kava oli selline hea ja meievanustele.... aga milline sealt kirik see katariina oma on? See ilmsete Vahemere sugemetega ortodoksi kirik (mis üldse ei sära ja ei sätenda, kui bütsantsikroon) või siis see katoliiklaste oma (mis jälle ei sära ja ei sätenda kui tema suguvennad mujal Euroopas)?

Vot seal võiksime kõik kokku saada (kes tahab) ja kontserti kuulata, peale seda teeks väikese veini ja ajaks juhujuttu ja siis edasi teeks igaüks mis tahab (kes kotile, kes potile).

Mina lähen.
Tuleb kes tahab..

täitsa blond 26. august 2013, kl 12.48
Kui vaja, siis saan iga asjaga hakkama...ainult seksis vajan mehe kaasabi:)

?? 26. august 2013, kl 13.12
Iseseisvus ikka eelkõige - ka seksis.. ära oota armuande, muidu läheb nagu arbuusiga: Tagumik uppis ja ukerdad aga tulemuseks vaid maksmist nõutav hinnalipik...

täitsa blond 26. august 2013, kl 14.28
Ei saa meestest aru, oled iseseisev...on halb, ripud mehe küljes...jälle halb. Kui vaja, võin ka rippuda...pole probleemi:)Tegelikult tahaksingi rippuda ühe! tugeva mehe käevangus.
Andke nüüd tuld:)))

kasutu 26. august 2013, kl 14.33
Suitsule tuld vaja? Suitsetavad naised ei ole sümpaatsed.

oht teid naisi 26. august 2013, kl 14.37
täitsa blond, tead ehk mehed kardavad sinuga tutvuda sest sul suur auto ja arvavad, et su machost mees selle sulle ostnud:)

Tom 26. august 2013, kl 15.05
tunnen mõndagi naist, kes oma kajenni või kuu8 on ise oma töö/äriga välja teeninud, aga nendel naistel on sama häda, mis sama marki meesautoomanikelgi - neil on kõik muu tähtsam, kui ta paariline.

täitsa blond 26. august 2013, kl 15.42
Minu personaalküsimus pakub kõneainet:)....pean teid kurvastama, mööda panete:) Te ei tea isegi ju seda, kui suur mu auto on ja kas tasub üldse hambaid teritada. Aga positiivne on see, et kui juba auto mõne enesehinnangu nii alla viib, siis pole jah mõtet tulla appi arbuusi tassima:)

mitteblond 26. august 2013, kl 16.00
mulle võib tulla ka arbuusi appi tassima, ma ikka ei saa aru, et pakutakse abi ja tassin ise... missiis et võibaolla meesolevus lontalonta kõrval käib ja midagi seletab :)

olen küll mitteblond, aga aru ma ei saa, millal mingi vihje tehakse

küsige otse ja omadega - kas saab seksi, kas aitan, kas tahad tulla ujuma jnejne

Tomile paarilise tähtsusest või mittetähtsusest naistel. Tegelt naise loomus ei muutu eneseteadvuse kasvuga - mees on tähtis, kui hinge poeb, aga vahe on selles, et eneseteadlik naine enam ei arva, et meest peab teenima, et teda hinnata vaid meest peab lihstalt austama sellisena nagu ta on (sh. ka tema kiiksudega). Aga ei pea enam naba paigast nihutama ja susse jala ette veeretama ja kandikul sööki ette tarima, et mees tunneks end tähtsana :) ...

ja kui mees aru ei saa, et ta on tähtis ja oluline, siis see küll tema enda viga :) Palgaku lapsehoidja, kes ninnu-nännutab a la stiilis kui armas punnispõskne meheke ta ikka on ja kas kõtuke täis ja meel rõõmus ...

täitsa blond 26. august 2013, kl 16.37
to: mitteblond 26. august 2013, kl 16.00

Ma olen sinuga 100% nõus:)
See on juba konkreetse mehe viga, kes vaid naise autot näeb ja kõik ülejäänu (negatiivse) ise juurde mõtleb.
Analoogiliselt-vastupidine on omane naistele...nemad mõtlevad igale jobule kuldse kuu selga:)))

mitteblond 26. august 2013, kl 16.46
oi kurjam, mina mõtlen küll meestele kuldse kuu selga :)
aga muidugi siis, kui nad on jobud minu maitse järgi ;)
muidugi ma näen nende kiikse, aga kuldne kuu nende selgas on nõnna kaunis ja romantiline :) ilma selleta ma ikka õhku ei tõuseks...

mitteblond 26. august 2013, kl 16.48
ma võiks ka kõutsile kuldse kuu selga mõelda, aga ta raip tuleb ja lööb küüned välja ja kisub selle kuldse kuu selgast ja viskab koera hänna alla ... no mis sa teed sellisega?! ei lase seda kuldset kuud enda kohale paistma...

kasulik 26. august 2013, kl 16.54
ma pole mingit autot näind, ei suurt ega väikest. st., et mida siinsetega kuidagigi kokku viia. kallur on suur, seda ma tean, aga....
blond rekkajuht, kes arbuusi kastist kätte ei saa, kõlaks muidugi... no jah, last ta olla.

Kat 26. august 2013, kl 17.04
Ok,,kui teemasse tagasi minna,,siis mida mina peaksin tegema?Töötan firmas,kus on peale minu veel üks naine,,tegemist siis nn meestefirmaga,,Väike selgitus,,olen 37a naisterahvas,,,töökohta vahetama ka ei ole hakata plaanis,,sest seltskond kihvt,,ülemused normaalsed,,,aga on üks probleem,,,mul põhimõte-tööd ja eraelu segi ei aja,,,,Õnneks ei ole see raske,kuna enamik mehi juba võetud....Ja õhtuks on meestega suhtlemisest nii villand,,et,,hea et kodus mõnda vastu ei vaata,,,Samas,,vahest,,kui poeg kusagil ulapeal,,siis nagu tuleb mõte,et võiks olla keegi,kellega väljas käia,,jne,,,,Aga see mõte kaob,kui töönädal algab,,,

kasulik 26. august 2013, kl 17.40
pagan küll, meil on täpselt sama värk- kaks naist firmas, ehk siis tegemist meestefirmaga. töökohta ka vahetama ei taha hakata, ikkagi normaalne seltskond, aga jah, nii nagu eelkõnelejagi, ei taha mina ka omale ühtki koju. pärast on, sokid vedelevad siin, ja tunked seal, kellu teab veel kus nurgas. ajan parem naistega läbi.;))))

paljajalu 26. august 2013, kl 17.54
Aga mul ei olegi sokke, ma siis kõlban

kasulik 26. august 2013, kl 17.57
pese jalad ära, äkki tulevad sokid välja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!