No jaa siin lõugu lõksutada on ju hea, aga katsu sa reaalis hakkama saada..
Tänane juhtum Tartu linnas: Naabrimees suvilast, abivalmis ja eriti suure autoga (Toyota+kast), tegi transat mulle - vaja oli poest üht-teist suurt tarida maale. Tegi ka oma vajaliku käigu põrandapoodi ära. Ma istusin siis niikaua autos, sõin ta ämbrist ploome ja mingil hetkel otsustasin olla õues - Tartus oli ilus ilm, sooja 22 kraadi, päike lõõskas, tuuleke puhus ja ma võtsin kingad ära... Ja nii ma siis unelesin seal autokõrval, uks lahti ja nägu päikeses. Igavaks läks, Tuleb siis poeuksest välja mingi mees, vaatab mind ja ütleb naeruga: "Jalgadele massaaži!" Ja ma automaatselt oma aususega rikkusin kõik ära: "Oh lihtsalt väike tuulutus..."
No ei oska me eestlased tutvuda. Ütlesin seda küll nawerdes, aga tundus, et see mees jäi kurvaks. Muidugi võis olla ka põhjus asjaolus, et ta ei pääsenud oma autosse, sest mina ja vatud uks olime tal risti vahekäigus ees. Aga kui ta ütles selle lause küsimärgiga ja ootas minult vastust: "Jah, palun - oleks väga mõnus", siis oli ka talle kurb päev kindlustatud, noh vähemalt järgmise kaupluseni, sest alati jääb ju lootus, et keegi veel kuskil suvepäikese käes omi jalgu õhutab...
No ei õpi me ka miskit, kuigi terve foorum pedagoogikat täis (kirjab vigu ka muidugi..)