Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu

lendurKati 07. november 2013, kl 12.09
täitsa blond, Sina arvad, et olid oma viletsaimas vormis, aga tegelikult oli sinus midagi, mis silma jäi tol hetkel. Peab ikka koguaeg ilus välja nägema. Samas kui mõtlema hakata, et kui mõnikord olen käinud oma kodupoes nn koduriietes, siis on ka tuldud juttu ajama. Paistsin silma oma sorakil olekuga?
Keegi ütles kunagi, et SEE KEEGI tuleb alati siis, kui Sa teda oodata ei oska. seega sorakil olekus ongi hea hetk, et sel hetkel ei ootagi.

Ja tulehark, ega ei peagi ju kartma poodi minekut - lihtsalt õigel ajal peab teadma, millal on mõistlik kohe jalga lasta :)

Inimese riietusest poes:
Eelmisel aastal jäi mulle silma üks paar (tõenäoliselt välismaalased - rääkisid mulle tundmatut keelt). Esimesena jäi silma mees, selline veidike tõmmu, kiilas ja vormis ja riietus oli hästi tore: nahktagi lühikeste varrukatega ning hästi istuvad püksid jalas. Minu silmale väga ee..mm ilus. Siis jäi silma temal kaasas olev naine. Pikk, sale, pikad juuksed, pikad kõrge kontsaga saapad, miniseelik ja tagi. See on kõik tavaline, kuid vahva oli see, et tal tagi all ei olnudki midagi. Tagi eest lahti, kuid loomulikult rinnad varjatud. See kokku oli väga ilus pilt ja naljakas, sest meil oli ikka korralik talv väljas. :)

täitsa blond 07. november 2013, kl 14.26
Pood on tegelikult huvitav koht...osale nagu Mehhiko seebis:)
Ma olen sihuke õrnahingeline ja mul on alati meestest kahju, kelle kallal nende eided kõvahäälselt võtavad...a`la, miks sa kiiremini sappa ei jooksnud jne.
Vahel on mul kannatus katkenud, olen ümber pööranud ja paarikese lahkelt enda ette lubanud...et, mul aega küll:)))
Aga mehed tegid saatusliku vea....hakkasid selle peale mind oma moori ees kiitma...ja siis alles saag käima tõmmati:D
No nii loll ei tohiks üks mees ometi olla, et oma eidele võõrast naist eeskujuks nina alla hõõruda:D

lendurKati 07. november 2013, kl 20.51
see on tõesti loll mees :) Poleks selle pealegi tulnud, et mõni nii teeb. olen kuulnud, et mingid mehed, kes ematiiva alt pole ära saanud - need hõõruvad naisele oma ema nina alla. Mul vist selliste lollide meestega kogemused õnneks puuduvad :)

Kiira 07. november 2013, kl 21.09
Täna oli ikka karvaseid ja sulelisi poes....rahapäev ju!

lendurKati 07. november 2013, kl 21.21
kõige hullem on, kui poes on selline haisev prükkar ja siis müüja ütleb, et laseme ta oma õllega ette. ja see teab ka, et tal on alati eesõigus oma haisu pärast

Ausalt 08. november 2013, kl 00.20
Ennem lasen prükkarid ja haisvad vanainimesed ette, kui seisan läppand õhuga poejärjekorras.

olavsu1 08. november 2013, kl 00.41
Kõigepealt, AEG maha! ja siis käi ära siin http://www.muusikariistad.ee/
ja hangi instrument millest oskused üle käivad. Midagi peaks puhkuserahadega kätte saama. Need asjad seal on kõige efektiivsemad sebimisvahendid. Õigesti kokkusegatuna peletavad kurje paremini kui korravalvurid.

//muusika tõmbab naisi ligi nagu magnet.

naine1 08. november 2013, kl 19.55
Ma hea meelega tõmbaks ühe kitarri mängida oskava mehe ligi... Et koos harjutada.

kommimaias 08. november 2013, kl 20.16
millises poes on müügil maska kommid? tekkis nende järgi suur isu, läksin rimisse ja mida polnud olid maska kommid, niiet suurest kurvastusest ostsin hoopis mummulise aluspesu endale

mees 08. november 2013, kl 22.27
Mis kommid need veel on. Alupesu võiks natuke piiluda:)

saritutvuja 08. november 2013, kl 22.42
mees,

Alu pesu piiluda? 40+ mehe pesu piiluda?

mees 08. november 2013, kl 22.48
ALUSPESU
aga nüüd!

mees 08. november 2013, kl 22.49

mees 08. november 2013, kl 22.56
Siis nüüd!

Delfitar 08. november 2013, kl 23.01
Täna merietsa selverist tulles oli delfi üllatus inul aknavahel " a pole teid itupäev juba näinud, et tekkis ure ega teil oeti tule tühja kõhtu kannatada". -ees teisest kassast :D

No vat siis, pärast andsin mehele pikalt aru :D Ja a arvasin veel, et siin vaid ulli puhujad ;)

täitsa blond 08. november 2013, kl 23.22
No näed, ma olen uue trendi "maaletooja":)

üks teine mees siin to täitsa blond 08. november 2013, kl 23.25
Tundud armas inimene olevat !

täitsa blond 08. november 2013, kl 23.44
Nõustun sinuga:)

veel 08. november 2013, kl 23.59
Aga see armsasus võib välja paista ka rohkem sisemiselt kui välimiselt !

täitsa blond 09. november 2013, kl 00.04
....ja järgmisena vesi peale, miks ma ei imesta:)

veel 09. november 2013, kl 00.17
Nüüd püüdsin Su mõtet lahti arutada kuid kuidagi ei õnnestunud.

täitsa blond 09. november 2013, kl 00.21
Naine tahaks kuulda, et ta on välimiselt armsam kui sisemiselt või siis võrdselt... vähemalt mina. Annan andeks, sa pole mind ju näinud ja ei saagi muud väita:)

veel 09. november 2013, kl 00.40
Suureplaanis on see ütlemta huvitav teema ja tore meel, et siin sisu taas liigub. Mehena ma käitukski vastavalt olukorrale. Samas ei julgegi enam kunagi välimise rahulolu nimel sisemisse süüvida. Või oli see nüüd vastupidi :)

mees 09. november 2013, kl 08.58
Kohtume Tallinna keskturul!

kommimaias 09. november 2013, kl 09.17
mida head keskturul pakutakse?

mees 09. november 2013, kl 10.07
Värsket liha:)

täitsa blond 09. november 2013, kl 13.58
to veel, ma juba vabandasin:)
Blond on tegelikult hea olla...neile antakse rohkem andeks, teadagi miks:)

mees 09. november 2013, kl 17.12
No ei olnud värsket liha, ei olnud.

kommimaias 09. november 2013, kl 17.40
siis tuleb marinaadis liha võtta

mees 09. november 2013, kl 17.56
Konserv Turistieine oleks kindlam kui ainult avaja leiduks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!