Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu

wasserkopf 05. august 2013, kl 22.58
Naiste pea värv on üks suur butafooria, ainult, et blondiinid on kõige vaimuvaesemad. Näeks eemalt naise aju värvi, vaat see oleks juba midagi ja ei peaks asjatult riskima.

püsiklient 06. august 2013, kl 01.39
Minuga võib tutvuda ja kotte autosse tassida Järve Selveris. Tänan:)

mees 06. august 2013, kl 06.52
Eile veetsin õhtu Selveris, tutvusin turvamehega kes arvas, et olen varas.

Liisu 06. august 2013, kl 07.18
Kas Tartus Selveris ka keegi käib?:) Meeleldi tutvuks Annelinnas:)

algaja selveritutvuja 06. august 2013, kl 09.04
Milleks ühel vabal naisel rasked poekotid? Kodus 3 last või peab mingit kodutute supikööki?

kasulik 06. august 2013, kl 10.21
on ikka õgardid siin koos, ainult toidupoodides tahavad trehvata.

algaja selveritutvuja 06. august 2013, kl 11.01
Armastus käib ikka kõhu kaudu ja näljane inimene on vihane pealekauba. See täitsa tavaline, et mehi võrgutatakse kulinaarsete oskustega.

Ma 06. august 2013, kl 11.06
eelistaks olla võrgutatud ka kulinaarsete oskustega mehe poolt.

kasulik 06. august 2013, kl 11.34
ok, mul oleks vaja tegelikult tutvuda mõnes kodutehnikaga kauplevas poes. saaks seal kõigepealt kokku, vaataks asjad üle ja siis padavai mõnda toidumarketisse. seda muidugi, kui eelnev käik on edukaks osutunud, et siis nagu liikude mõttes läheks ja ostaks jupi maksavorsti ja.... masinad tahavad määrimist, mis teha.

algaja selveritutvuja 06. august 2013, kl 11.37
No muidugi, algul ostame preilile pliidi ja siis teen talle maitsva õhtusöögi. Pole iseenesest paha mõte.

kasulik 06. august 2013, kl 11.43
kus preili, mis preili? ma tulen hüppan ka siis kampa. aitan pliiti tassida.

kasulik 06. august 2013, kl 12.08
kuulge, säästukas pidavat müüdama soodukaga hallitanud nektariine. läheks tutvuks valikuga. kes on käpp?

jala ei käi ja vett ei joo 06. august 2013, kl 15.08
nektariinide mudimise õhtu?

kasulik 06. august 2013, kl 15.31
on ikka mökud siin koos küll.

algaja selveritutvuja 06. august 2013, kl 16.30
Naised, kes soovivad Selveris tutvuda, võiks äratundmiseks midagi kätte võtta või rind riputada.

?? 06. august 2013, kl 16.33
Kondoomipaki?

algaja selveritutvuja 06. august 2013, kl 16.50
Tegelikult kui naisterahval on ostukorvis paar saalatilehte, paar õuna ja dieetjogurt, on see piisav signaal, et ta vajab meest, kes talle süüa valmistaks.

kasulik 06. august 2013, kl 16.58
see on taimetoitlase tunnus, mitte mingi signaal mehele. jah, samas ka signaal, loomulikult signaal.

signaalidest 06. august 2013, kl 17.31
Kui naisel vaid juurikad korvis, on ta taimetoitlane ja mehel saab ka kibe aeg olema.Parem peaks mees ise märku andma,nimelt korvis kandma kahte kilo apelsine, ja naine kellel on ka kaks kilo apelsine, on sobiv.

Tom 06. august 2013, kl 17.34
toidupoes tutvuda pole mõtet, aga sellele vaatamata jääb silm mõnele kaunile blondiinile peale. tänagi oli üks selline Prismas ringi jalutamas. tegelikult jäi küll esmalt pilk palja seljaga beezhi pükskostüümi peale, aga see, kes seal kostüümis ringi patseeris, oli ka igati vaatamist väärt. kahjuks oli tal õhtuks kaaslane olemas, sest see sushikomplekt, mis tal kärus oli, oleks isegi mulle liiga suureks jäänud.

mees 06. august 2013, kl 17.40
Lähen täna Järve Selveri ja ostan apelsine.

Tom 06. august 2013, kl 17.48
sa mees puuviljades ja nende hooajalisusest ka midagi tead? präägalt on küll kõige ebasobivam aeg apelsine osta, söö parem nektariine või arbuusi!

kasulik 06. august 2013, kl 17.51
banaani osta, banaani.

püsiklient 06. august 2013, kl 18.08
algaja selveritutvuja 06. august 2013, kl 09.04

Milleks ühel vabal naisel rasked poekotid? Kodus 3 last või peab mingit kodutute supikööki?
-----------------------------------------------------
Vaba naine on nii hõivatud, et ei käi iga päev poes ja käed mul ka nõrgukesed:)

mees 06. august 2013, kl 18.45
Live! Saabusin Järvele ja alustan jahti!

Leekpea 06. august 2013, kl 18.48
Kas keegi Tondi Selveris ka patseerib? Ja kuis neid vabu ära tunda? vanasti, kui veel lõpuklassides olime, veneajal, siis sokutasime sõbrantsiga enda ees seisvatesse korvidesse igasugu mõttetut ja siis oli hea jälgida inimeste reaktsioone, kui need kassa ees letile sättisid ja pingsalt mõtlesid, et huvitav, milleks ma selle võtsin? või et MIS see on? Ja paljud ei eraldanud neid pisiasju oma ostudest ja maksid, endal näod naerul või siis imestamas... Pisiasjadeks olid tõesti pisiasjad, mis kedagi ei heidutanud...

Olen jah leekpea, värvitud leekpea siis...
Ja emotsioonid värvipurgiga ei kaasne...
Nii, et punast värvi peaks kartma vaid pullid!!! Aleee!!

mures 06. august 2013, kl 18.52
kas keegi ehitusmaterjalide kauplusesse ei tahaks vahepeal põigata?

Leekpea 06. august 2013, kl 19.07
Et ostaks 2 tellist, ühe labida ja nati naelu?

Kuulge, kas keegi ostab aidata reaalselt? ma kõnnin seal k-rautas ikka väga tobeda ilmega ringi - keegi ei julge läheneda... ja neid palgalisi abilisi ei leia ka igakord üles.. Neil kindlalt koolitus, et kui sellist juhmi ilmega naist näevad, siis peavad peituma, sest need küsivad igasugu jama ja on aeglased suuri ja kalleid asju ostma.
Mida kindlalt ei osta: murutraktoreid, segumasinaid, majajagu soojustust, uksi (vahel juhtub), iga päev uut suurt koormat seinaplaate, 1000 m2 põrandakatet ja majatäit kilet või 120 hektari jagu haljastuseks minevid taimi, või sauna või jumalteabmida.
jama ju.

mees 06. august 2013, kl 19.19
Live! Juurvilja ja puuvilja osakonnas ei näita, kõik haaravad kauba lennult ja kaovad riiulite vahele.;

mees 06. august 2013, kl 19.22
No nüüd ilmus päris kenake, hakkan teda jälitama.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!