Saame tuttavaks
Töö, pood, kodu

soomlastel - tehtud! 07. august 2013, kl 14.10
http://metro.fi/paakaupunkiseutu/uutiset/marketti_houkuttelee_sinkkuja_hauskalla_tavalla_katso_kuva/

Ingel, endine Ingel 07. august 2013, kl 14.50
Muuseas, mia just Rahva Raamatupoe kohvikus oma väga lähedase inimesega nii tutvusin.. sellest juba aega möödas, aga niikui raamatulõhna tunnen tuleb meelde... ja nägu läheb naerule... see oli hea tutvus...
Kuigi me istusime erinevatel korrustel alguses... aga ei takista vallid ei takista baar.. ja mis see korruski ära ei ole...

tiibadega kurat 07. august 2013, kl 15.54
Enamustes kabanduskeskustes erinevaid müügiurkaid ja ka katlaid muliseva sisuga...

mehe ja lastega 07. august 2013, kl 19.41
:) Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> valge käru - otsin eluarmastust ja seaduslikku abi
> elu
> hall käru - soovin diskreetset visiitsuhet
>
> punane käru - tahan kohe täna teha midagi meele
> tut

Ja mis värv masenduses ja rasvaste juustega pereemadele on?

mees 07. august 2013, kl 21.45
Vikerkaar

J 07. august 2013, kl 21.50
> Ja mis värv masenduses ja rasvaste j
> uustega pereemadele on?

Need võtavad niikuinii suvalise käru ja siis kiruvad pärast Delfi foorumites, kuidas neid ebasobivalt tülitati poeskäigul :D

tiibadega kurat 07. august 2013, kl 22.29
Vikerkaar on ilus:) Seista vikerkaare all äsja vihma poolt puhtaks pestud õhku hingates keset linnakära seda tajumata, unustades argipäeva askeldused puuduva piimaliitri näol, seista ja vahtida...

Eestipiiga 07. august 2013, kl 22.35
Siis peab elu olema küll nii viletsake, et masendus tekib. Eestis on tööd palju, ise tuleb hakkaja ja tubli olla. Ja rasvased juuksed - vesi ei maksa üleliia palju-see on jubedus. Ok kohvikuteema jäi siin foorumis olijatega soiku, keegi polnud huvitanud, eks siis vaatan kedagi toredat kuskilt mujalt -üritustelt, jooksurajalt, vms. Võib olla oli ka vale koht otsimiseks.

mehe ja lastega 19.41 07. august 2013, kl 23.01
Vesi maksab muide VÄGA palju: meil oli juunikuu veearve 110 eurot sentidega, juulikuu arve pole veel tulnud.
Võrdluseks et elektriarve oli ainult 39 eurot.

Mees 07. august 2013, kl 23.07
110 EUR pole ju vga palju 4 inimest kõik sulistavad dushi all ja mitu korda päevas-suvel 2 korda päevas näiteks dushi all, -selle eest on ju teenus ka. Pole midagi ületamatut.

Aga 07. august 2013, kl 23.59
Sa proovi teha korduskasutust!
Et köögikraanikausi vesi suuna vanni ja wc oma pesumasinasse, ja see mis pesumasinast tuleb, see dushialla... ja püüa juua vihmavett... saab odvamalt - või hakka mustaks.

kasulik 08. august 2013, kl 09.41
poe parklas pole keegi proovinud tutvuda?

Tom 08. august 2013, kl 10.25
kasulik Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> poe parklas pole keegi proovinud tutvuda?

olen, aga ebaõnnestunult. kahjuks on mus sisemist ilu rohkem kui välist :D

Apollos tutvuja 08. august 2013, kl 10.32
Tutvun ka Apollos ja minul on käes raamat "Avameelselt Abielust"

Huvitav miks ma ingli jah kuradi kommentaarid lugemata jätan? Ah ja meenus, need lihtsalt targutavad...

viimasele 08. august 2013, kl 10.54
Mees või naine? Vanus?

Ingel, endine Ingel 08. august 2013, kl 12.12
Apollos tutvujale:
Ikka jäta ingli ja kuradi kommentaarid tähelepanuta... sest m,uidu ei peaks sa Avameelset abielust ostma --- sa oleksid sellega juba ammmmuuu tutvunud ja ei pea teooriat õppima..

Aga kunagi ei ole hilja alustada!
Jõudu sulle, külamees.

kasulik 08. august 2013, kl 12.18
mul mulje jäänd, et inglid ja kuradid veits ikka kogenenumad, kui Avameelse abielu läbi lugenu. a tuleb välja, et üks puberteedi tase kõik. kahju.

kasutu 08. august 2013, kl 12.25
see ongi neti võlu, et iga tobu võib siin ennast napoleoni või inglina tunda ja teisi õpetada

Ingel, endine Ingel 08. august 2013, kl 12.26
jah, eks eksimine ongi ju inimlik.

kasutu 08. august 2013, kl 12.32
ingel sa eksisid? ei või olla, nii tark ja eksib. mille vastu sa eksisid?

Ingel, endine Ingel 08. august 2013, kl 12.45
Või kelle vastu?

oota 08. august 2013, kl 12.57
Ma parasjagu motlen üht lahetat lähenemise teksti ja siis peale toredat tööpäeva süüa poodi tooma, ma panen kärru kaabu ja punase veini

kasulik 08. august 2013, kl 13.55
kuule, tühja sellest kaabust ja veinist, sul piisab ka sellest, kui tunked selga jätad.

Tom 08. august 2013, kl 14.07
tegelikult see kärude/korvide idee on päris hea. näiteks prismades on selline reklaami sahtel käru esiküljel, sinna võiks siis infoletist võtta (või ise trükkida, kui soov on) ühe õiges mõõdus paberilehe tekstiga "Minuga võib tutvuda". teksti võiks valida ka muudes keeltes, siis on hea kohe vaadata, mis keeles pöörduma peab. muidu vahi mingeid nõmedaid pesupulbri reklaame sealt vaid.

tiibadega kurat 08. august 2013, kl 15.00
Kirjutaks kohe pikalt- pikalt Apollos tutvujale...aga kuna ta ei loe, siis pole mõtet...

Raamatuvalik peegeldab igal juhul paremini inimese olemust, kui toidukorvi sisu...

lihtsalt naine 08. august 2013, kl 15.16
Mehed, ärge tehke oma elu keeruliseks.....väike kirjake koos kõige vajalikuga auto kojamehe vahele ja küll te näete, et näkkab.
Muide, minu auto seisab Järve Selveri parklas:)

xxx 08. august 2013, kl 15.34
auto kojamehe vahele jäetakse striptiisiklubi reklaame mitte tutvumissoove

to lihtsalt naine 08. august 2013, kl 16.25
Palun jäta siis siia oma auto reg.nr. ja ma poetan kojamehe vahele midagi:) Kasvõi kirja kõige vajalikuga.
Ja seda saan teha kohe, kuna olen päris lähedal Sulle.

lihtsalt naine 08. august 2013, kl 17.12
to: to lihtsalt naine
Kas sa valid naist auto või muude parameetrite järgi? :)
Kui otsid siiski naist, siis vaata teda eest ja tagant, kui ta autost välja ronib ja siis kähku kirjake kojamehe vahele.
See võin vabalt ka mina olla:)....nii romantiline:)))

to lihtsalt naine 08. august 2013, kl 17.19
:D no tore lugu siis küll:D äkki ma arvan selle tagumise poole järgi valesti ja ei juhtugi Sina see olema:D
Lihtsam on ikka enne koht kokkuleppida:) samas võid siis ka oma esimese ja tagumise poole parameetrid ka anda:D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!