Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mees 42-...

Ingel, endine Ingel 04. detsember 2013, kl 12.08
Kluunit tuleb kloonida siis ju, tast ei jätku ju pajudele - teab ta üldse mis asi see eesti on ja millega seda süüakse?
Olgem ikka natuke maakamad - meil siin omi kluune, kloone ja kloune jagub... vaja ainult kokku saada selle õige ninaga.

That fat cat 04. detsember 2013, kl 12.40
Ma ei jää kunagi vanaks - see kõik lihtsalt koguneb aastatega..

unetu 04. detsember 2013, kl 12.42
Näeh, kui rikutud on mõne mõttemaailm, esimesed asjad mis pähe purtsatavad, on vistrikud ja üksi.:D

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 12.45
ingel, kas sa siis ei tea, et kodumaised kluunid ja klounid 4kympiseid enam ei taha:)

Mis puutub sellesse rinnahoidjajuttu, siis sellist jama ikka annab kokku uurida. Kahjulike materjalide jutt on õige, aga et vabalt rippuvad rinnad lausa ise ülespoole tõusevad...no krt, joogu need uurijad vähem:D Või pigem....need rinnauurijad oid mingid nohikud, kes muidu noorte naiste rindu vaid pildilt näinud...eks neil endil tõusis miski 7 mm:)))

alu 04. detsember 2013, kl 12.49
mis puutub see kluuni antud teemasse? et otsib nyyd omale närtsinud armastust, kui õigel ajal ei leidnud? ..paljude mooride unistus ja unelmate mees muidugi aga ainult seni, kuni omale noore ja värske armastuse leiab. siis on võeh, õudne ja vana kortsus päss. nagu eesti mees, see, kes oma prioriteedid mujale seadis, kui tädisid rahuldada:)

alu 04. detsember 2013, kl 12.50
et rinnad tõusevad ise triksi taas?..kord väitis mulle yks kyps daam, et tal syytus ka taastunud peale pikka ilma olekut..

targutav punapea 04. detsember 2013, kl 12.55
kusjuures see rinnahoidja jutt on täitsa õige. rinnad on palju ilusamad kui seda vähem kanda. kõik on õige. kui muidugi suured piimalähkrid, siis olma ei saa kuidagi ja kannad sa või ei kanna, neljakümpiselt on nad nagunii nagu kivi sokis:D

targutav punapea 04. detsember 2013, kl 13.04
see Georg loomulikult leiab noore kui leiab. miks peaks sellises vanuses vaba mees endavanuseid tahtma? selleks ju pikalt otsitakse, et leida sobiv. aga siiski on see oht noorele naisele, sest vana mehe naine kaotab kiirelt oma eluenergia ja võib varakult haigestuda või võib asi ka kurvemalt lõppeda. sama ka noorte meestega, kes vanureid rahuldavad. vana inimene vajab lisaenergiat (olete ju märganud, kuidas vahel pensionärid teid ahistavad=) ja selleks kasutatakse noort. kui seksisuhet nooremaga saada ei õnnestu, minnakse lähedaste või naabrite kallale. ilmselt vanake on oma elus kuskil mööda pannud, et selline energia auk tekkinud. ilmselt rahuldas noorena vana naist:D

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 13.06
punapea, ju ma olen siis erand:)
alu, sel kypsel daamil oli ju peaaegu õigus:)....ja saa ükskord sellest juba üle, keegi ei sunni sind tädisid rahuldama...või mõni sunnib? Siis tunnen sulle küll kaasa.

unetu 04. detsember 2013, kl 13.08
Ulme, jutt on sellest kes ei avasta ameerikat alles nüüd ja mingi loetu põhjal ebareaalsusesse kukuks, et miskit tõusma hakkaks.:D

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 13.25
Tegelikult ma seda kluunit ei taha ka, ei tahaks üks selles pikas rivis olla:)
Huvitav, mehed tahavad, et ta oleks naise esimene ja naised tahavad olla mehele viimane....ime et üldse keegi kedagi veel leiab.

Ingel, endine Ingel 04. detsember 2013, kl 13.38
Uskuge jah seda müüginippi, millega mainet ja huvi selles 50% maailmast üleval hoitakse... nüüd ei ole siis majanduses algõpetki saanud või?
Kui ma ütlen, et otsin ja olen vaba ja elu armastus veel puudu, siis mu aktsiad tõusevad - järelikult vaadatakse mu järgmist filmi veeeeeelgi paremini. Otsige alati raha - siis leiate nii naise kui ka põhjused.... Järjekorda eelmises lauses võib sõnadel muuta...
Ja rinnad ning nende ilu on ikka vaatajate silmades, olenemata soost ja vausest: kes ihkab suuri rindu, keda need hirmutavad, kel on 30 aastaselt olematut täpid, kel juba ainult naharibad... kel aga vanemana nii büst kui muu korras ja kasutatav... suhteline ja isikus kinni, mitte passiandmetes...
Aga kravitatsioon on võimas jõud ja hoiab ära meid orbiidile lendamast. Pärsib ka erektsiooni, mis suunatud maakeskmest väljapoole... ja kes see vanast peast ikka nii väga kakelda tahab selle jõuga....

Tom 04. detsember 2013, kl 13.39
ega noortele naistele vana mees ei sobi küll, reeglina sellise põlvkonna pikkuse (15-20 aastat) vahega abielud pikalt koos ei püsi, mina tean paari juhtumit ja need on lõppend 7-8 aastase kooselu järel. Sellistes suhetes kokkukasvamist ei toimu, reeglina on mees see tugevam pool, kelle tahte järgi peab siis naine ennast painutama. aga nagu füüsikaski, nii ka suhetes ei saa pinget lõpmatuseni tõsta ja üks hetke see naine murdub (või põgeneb). Tavaliselt on see just see aeg, kui paari ainuke maimuke hakkab koolis käima ja emmele tekkib esimene vaba aeg, mida siis enda tarbeks saab kasutada. siis need suhted lõhki läävadki. Loomulikult on alati erandeid, aga minu tutvusringkonnas selliseid ei ole.
Ma saan aru küll, et noort naist on hää vaadata ja mõnus katsuda, aga paljalt seepärast ma ka noort naist endale otsima ei akka. Ehk seisab ka vähe vanemate pääle :D

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 13.50
Mitteametliku statistika järgi peavad suhtes, "noor naine+vana mees", mehed vanemaid armukesi.
Ilusa peene tšiki kõrvalt on armukeseks priskem tädi ja priske naise kõrvalt pannakse ilusaid ja noori tšikke.
alul on õigus, oleme parem üksi või siis on parem juba ise armuke olla.

Ingel, endine Ingel 04. detsember 2013, kl 13.54
Et saate siis isekeskis aluga hakkama?
tore.

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 14.03
Ingel, endine Ingel Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Et saate siis isekeskis aluga hakkama?
> tore.

Ingel, ole ikka inimene ja halasta alu peale...niigi olen ma tema kõige vihatum 4kympine:D

alu 04. detsember 2013, kl 14.26
kooselud suurte vanusevahedeg ei sobi..kauaks siis Tom mõne tädiga õnne planeerib? kui 7-8 aastat erivanustega lööb vastu siis, sama vanusega surmani või? veic liiga optimistlik pole suures tutvumistuhinas, äkki on tädist kolme kuu eest kopp ees?

Tom 04. detsember 2013, kl 14.27
(ilma) täita blond, see üksi olemine on ainult teatava piirini lahendus. vaid selleks ajaks, kui eelmised suhted on selginenud ja ää settinud. mina ikka püüan leida seda oma õiget, tõenäosus pole küll väga suur (no vast ikka sutsu suurem, kui viking lotto jaakpoti saamine, mille tõenäosus on 1:12 271 512), aga ehk on siiski siin eestimaa pääl ka see naine olemas, kes mulle sobib. Kuna selle sobivuse leidmine pole just kõikse lihtsam töö, siis olen ma selleks omale ka aega varunud.

Ingel, endine Ingel 04. detsember 2013, kl 14.28
Ei usu et sa tema kõige suurem 4-kümpine naitmeer oled.
Miskipärast kumab siin tema ridadest ja vahedest läbi järjest suurenev äng ja hirm tema enda seest - ta on seadnud endale jäigad piirid ja nüüd avastas, et see, mida ta tegelikult tahab, lõhub need dogmad, mis talle turvalisuse loovad. Et ta peab liikuma välja mugavustsoonist...
TB, sa ei ole kindlalt tema kõige vihatum - ta vihkab ennast hetkel rohkem ja ka seda 4-kümpist, kes teda ennast niimoodi vihkama pani...

Tom 04. detsember 2013, kl 14.29
alu, mul kiiret ei ole, eks seda sobivust jõuab proovida-katsetada. kolme kuuga on selge küll, kui ei sobi, aga kui sobib, siis selle tunneb ka selle aja jooksul ää :)

Ingel, endine Ingel 04. detsember 2013, kl 14.33
Mis ports see kolm kuud on?

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 14.39
Ingel, tead, mis teda ja teisi kõige rohkem marru ajab...meiesuguste targutamine:D
Aga ok, sul on peaaegu õigus, vaevalt ma kõige vihatum olen, aga ma kehastan tema fantaasiates ühte kõige rõvedamat 4kympist kõige ehedamal kujul...mis ma ikka teha saan... peaasi, et kallale ei tule:D
Ingel, aga las mees ise räägib:)

Tom 04. detsember 2013, kl 14.39
Ingel, see on alu pakutud tärmin :)

Ingel, endine Ingel 04. detsember 2013, kl 14.49
tänks.
Läehme veinile?

Tom 04. detsember 2013, kl 14.50
ikka, koht vaid vaja välja mõelda :)

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 14.53
------------------------------------------------------
> Miskipärast kumab siin tema ridadest ja
> vahedest läbi järjest suurenev äng ja hirm tema en
> da seest - ta on seadnud endale jäigad piirid ja n
> üüd avastas, et see, mida ta tegelikult tahab, lõh
> ub need dogmad, mis talle turvalisuse loovad. Et t
> a peab liikuma välja mugavustsoonist...

Eks see muidugi teeb vihaseks, kui pika peale saad aru ja leppima, et noored tibid ei taha vana meest....nagu minagi.. et mind ei taha minuvanused mehed, vaid pean leppima endast oluliselt noorema või oluliselt vanemaga.
Mõlemad perspektiivitud valikud:(

tb 04. detsember 2013, kl 14.54
pead leppima*

Ingel, endine Ingel 04. detsember 2013, kl 15.02
Lepid siis või?

siinsetele naistele piltlikult 04. detsember 2013, kl 15.09
http://www.youtube.com/watch?v=tPeovIcNLAA

http://www.youtube.com/watch?v=1y3TKv7Chk4

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 15.16
-------------------------------------------------------
> Lepid siis või?

Mis mul üle jääb....aga ma valin kahest halvast vähemalt parima, st noorema:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!