Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mees 42-...

täitsa blond 06. detsember 2013, kl 21.54
Tom, see viimane lause kukkus sul hästi välja :)

Tom 06. detsember 2013, kl 22.17
Kui ma peaks ühe ja põhilise puuduse 40+ naiste puhul välja tooma, siis see ongi see, et neil silmad ei sära. Lai tagumik on selle kõrval köömes, ka modelli välimust pole vaja, aga silmad peavad särama ja elu peab röemu pakkuma. Ses mõttes on alul muidugi õigus, et noortel naistel/tüdrukutel enamasti silmad säravad ja kogu see ilmaelu pakkub veel (avastamis)röemu.
Aga on ka 40+ naisi, kes suudavad maailma vaadata läbi kelmika pilgu :)

täitsa blond 06. detsember 2013, kl 22.18
Tom, ma olen sinus pettunud...sama hästi võin mina väita, et kõik 40+ mehed on impotendid:)

särasilm Tomile 06. detsember 2013, kl 22.21
mul jälle see häda, et silmad säravad liiga palju. pidid olema nagu täistuledega vastusõitval autol, mis pimestavad. jälle häda.:( mis siis tegema pean?

Punnisilm särasilmale 06. detsember 2013, kl 22.30
Sära kustuta ära.

Notš, babulja, pomniš?

krt 06. detsember 2013, kl 22.32
Pane päikseprillid ette.

särasilm 06. detsember 2013, kl 22.33
ei pomnju.

Tom 06. detsember 2013, kl 22.35
tb, eks see impotentsus kipub ligi jah, iga pääv enam ei viitsi seksida, aga eks sära mõne naise silmisse ikka suudab tuua, kasvõi ülepääviti siis :D

täitsa blond 06. detsember 2013, kl 22.56
Et silmad iga päev säraksid, peaks igal korralikul naisel olema kaks meest:D

heh 06. detsember 2013, kl 22.58
ühtegi korralikku on raske leida, ammuks siis kahte...:P

täitsa blond 06. detsember 2013, kl 23.05
Kurb küll, aga sellepärast häid mehi jagataksegi:)

mh 06. detsember 2013, kl 23.06
Loen ja meelde tulevad anekdoodid blondidest.

täitsa blond 06. detsember 2013, kl 23.10
Ära lase end minust segada, ma pole blond:)

Tom 06. detsember 2013, kl 23.12
kusjuures blondil on õigus, st mis õigusega oitakse head meest/naist vaid endale, headust tuleb ju jagada :D

no jah 06. detsember 2013, kl 23.22
Selliselt mõtlevad vaid l.itsmehed ja l.itsnaised. aamen
yx47m mehel on õigus, mõned käivadki käest kätte.

punapea 06. detsember 2013, kl 23.30
jah, libedikud sebigu omavahel:D

yx47m 06. detsember 2013, kl 23.35
Noh jah, jagage pealegi, ma vaatan kõrvalt, ei jaga ega ole jagatav :) Mis oli, läks kõigile pruukimiseks.
Vaba inimese vaba tahe.
Kas te lõpuks selle jagamise ja ümberjagamise juures õnnelikud olete, väga välja ei paista. Kui kõik kulgeks te unistuste järgi, siis poleks neid vinguvad nelikümmend pluss moorisid, kes püsivat armastust otsivad :)

alu 06. detsember 2013, kl 23.37
kas tiibadega kurat on pertvere poolvend ja keegi neil minu pandud linkidel nende ema või õde tekib kysimus? pole hullu, olge optimistlikuad-neid linke ja kommentaare tuleb veelgi!

täitsa blond 06. detsember 2013, kl 23.40
Mis oli, läks kõigile pruukimiseks....yx47m, sa räägid oma eksist?

koristajamutt 06. detsember 2013, kl 23.49
no ei mõista, miks alu just selliseid 4-kympiste pilte vaid leiab. silm töntsiks jäänud we?
näeb aint laia ekraani, ehk siis laia ahtrit.

täitsa blond 06. detsember 2013, kl 23.51
Ma pakkusin talle noort ja kena blondiini...aga ei, härrale ei sobi isegi vaadata. Mis teha, kui teda tõmbavad 4kympised:D

yx47m 06. detsember 2013, kl 23.51
Kui see on oluline, siis jah. Omamoodi kohalik kuulsus, millepeale veel aastaid teadjail sära silmi tuli.

täitsa blond 06. detsember 2013, kl 23.54
yx47m Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kui see on oluline, siis jah. Omamoodi kohalik kuu
> lsus, millepeale veel aastaid teadjail sära silmi
> tuli.

Ja KÕIK naised lähevad nüüd samasse patta? sry, aga mina keeldun sinu supis olemast.

koristajamutt 06. detsember 2013, kl 23.57
ega nüüd võivadki silmad särada. kõigil. pime aeg ikkagi. saavad linnad valgustuse pealt kokku hoida.
ja need eriti säravate silmadega 2-kympised võiks kuuse otsas istuda.
nad kitsa ahtriga, alu hinnagul, ja ei teki hirmu, et alla potsatavad.

ja valistus on mures, kust saada need puuduvad 24 milli. elektrienergia kokkuhoiust!

yx47m 07. detsember 2013, kl 00.24
täitsa blond, keeldumine on Sinu vabadus. Ja kas yx47m on Sulle või kellegile teisele teinud personaalsid etteheiteid? Elage nagu oskate ja heaks arvate :).
Aga sama järjekindlalt kui yksikmees omale järjekordset "naist" otsib, esitan ma küsimuse, kas pidev partnerite vahetamine teeb kedagi lõplikult õnnelikuks.
Liiga paljud leiavad end lõpuks siiski üksikuna, kellest keegi ei hooli.
Ja nüüd taas küsimus; millised on neljakümpise suhteränduri eelised nooremate sookaaslaste ees? Ei mingeid.

koristajamutt 07. detsember 2013, kl 00.27
yx47m
ära üldista! kõik 4-kympised pole suhterändurid. kui sina selliste otsa satud, siis ju sa tõmbadki selliseid ligi.

täitsa blond 07. detsember 2013, kl 00.35
kas pidev partnerite vahetamine teeb kedagi lõplikult õnnelikuks?
Vastan...MIND EI TEEKS, aga ma ei vahetagi neid PIDEVALT. Ilmselt see vastus sulle ei meeldi, sest su "muster" läks nüüd ju sassi.

yx47m 07. detsember 2013, kl 00.53
koristajamutike
Nojah, keskeltläbi 9:10 seda olid, kusjuures mitmetest vaid ühega kohtusin näost näkku ja teist tundsin põgusalt varasemast. Lootusetu ja masendav.

täitsa blond
miks ma peaksin end häirituna tundma.
"Et silmad iga päev säraksid, peaks igal korralikul naisel olema kaks meest:D"
Isegi kui leiaksid need kaks meest, kes oleksid nõus kordamööda ja koos Sind elu lõpuni rahuldama. Oleksin ma õnnelik ühe särava silmapaari üle :))

täitsa blond 07. detsember 2013, kl 00.56
yx47m...oled sa blond, et isegi blondinaljadest aru ei saa:D

yx47m 07. detsember 2013, kl 00.59
Ma tean, Sa pidid seda ütlema ;))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!