Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mees 42-...

koristajamutt 07. detsember 2013, kl 01.02
ja sa nimetad ühekordsetel kohtingutel nähtud naisi suhteränduriteks?
ja nüüd - ma ei mõista!
aga ma ei peagi. vaatasin hommikul peeglisse - täitsa blond!

alu 07. detsember 2013, kl 01.11
miks suhterändurid? inimene lihtsalt otsib seda õiget. keskkooli ajal hakkas pihta ja kuna elu läheb vahepeal edasi, siis lihtsalt muudkui leiab neid. ise teades raudselt, milline see õige peab olema.

täitsa blond 07. detsember 2013, kl 01.13
alu,...sul oli ilmselt juba algklassides päeviku vahel selle Õige pilt:)

yx47m 07. detsember 2013, kl 01.19
alu
jep, nii see eluke veereb - aina; otsime-leiame-pettume/kaotame ja jälle otsast peale - kuniks looja elupäevi annab :D Ja raudpoltkindlalt teab inimene mida otsib ja mida tal vaja ei ole :D

yx47m 07. detsember 2013, kl 01.23
"Täieliku õnne valem" :D

http://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted/10-erinevat-suhet-mida-naine-voiks-oma-elus-kogeda.d?id=67394550

täitsa blond 07. detsember 2013, kl 01.23
Issand, ma läheksin lolliks, kui mul oleks kodus sihuke filosofeeriv mees nagu on ....ja nagu on....:D
Aga siin on teiega lõbus, vahel muidugi mitte...aga alati saan juhtme seinast tõmmata:)
Head ööd!

koristajamutt 07. detsember 2013, kl 11.32
nii, peegli eest jälle läbi käidud, muutusi toimunud öö jooksul ei ole.
blondike, see täitsa blond, ära nii ütle: ... ma läheksin lolliks, kui mul oleks kodus sihuke filosofeeriv mees ...
vaikiv mees on nagu mööblitükk!

yx47m 07. detsember 2013, kl 11.35
täitsa blond´i mees võib vaid "Jah, kallis" õelda :D

koristajamutt 07. detsember 2013, kl 11.41
yx47m
aga see ju päris kena ütlemine, eriti altari ees ja hiljem iga kümnendi lisandumisel ;)

to koristajamutt 07. detsember 2013, kl 12.13

yx47m 07. detsember 2013, kl 12.16
... et kümnendi mõõdumisel keegi veel ütlemas on:D

koristajamutt 07. detsember 2013, kl 12.39
kle to koristajamutt, mina ei looda midagi. jutt polnud minust vaid täitsa blondist. ma lihtsalt ..........

yx47m
umbrohi ei hävine!

unetu 07. detsember 2013, kl 14.24
yx47m ja alu, miks te oma kaasadega koos ei ole? Suhterändurid?
Miks ma küsin, sest ma mõtlen, et miks ma veel oma esimese mehega koos olen, kõigele vaatamata. Lähen pühapäeval kenasti kirikusse, panen harjumatu pika seeliku selga ja mõtisklen harjumatult baabkade vahel, selle asemel, et uut meest otsida.irw

targutav punapea 07. detsember 2013, kl 14.29
ilmselt on sattunud neile suhterändurid. eks see ajab vihale küll, kui naune käes l... läheb:D mingil põhjusel muutuvad naised ühe mehe kõrval suhteränduriteks. kas siis neil on suuremad vajadused või on mees kehvake:P hea mehe kõrvalt naine uutele suhterännakutele ei lähe, nagu meeski hea naise kõrvalt.
ja mis see teema nüüd oligi, ei mäleta:D

täitsa blond 07. detsember 2013, kl 14.40
yx47m Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> täitsa blond´i mees võib vaid "Jah, kallis" õelda
> :D

Mees põrutab naisele: "Mina olen majas peremees...tahan, tulen voodi alt välja... tahan, ei tule!"

Pean sind yx47m jälle kurvastama...olin hea naine ja seda öeldi mulle päris tihti ja siiralt ning kauem, kui mõnel kirejal siin (koos-)eluaastaid on.

yx47m 07. detsember 2013, kl 14.41
unetu, oli see iroonia?

unetu 07. detsember 2013, kl 15.19
yx47m,
ei, kui siis pisut enda üle.

targutav punapea, see on kõige lollim oletus ja vabandus l.itsi löömise jaoks, et hea mehe/naise juurest ei lähe keegi kõrvalt panema (rõve sõna, aga iseloomustab seda hästi)
väärika ja ausa loomuga inimene püüab lahendada kaaslasega suhteid, mitte ei lahenda oma kaasaga olevaid suhteprobleeme võõraste naiste/meestega. Sellega ei lahenda neid ju kuidagi, hoopis alandad kaaslast.

Kusagil kirjutas üks mees väga hea kommentaari, et ega abielu l.itsi ei riku. Väga hästi öeldud.

targutav punapea 07. detsember 2013, kl 15.28
nojah, aga mees jumaldab ju naist, kes on voodis nagu l...:D ega mehed ju alguses, kui karvamüts kõrvuni, vahet tee, kas on ainult tema või ka teiste meeste voodis l...:P nii et hea mees teeb vahet, nagu ka he naine, et kes on loodud suhteränduriks, nii et...
ikkagi hea naise või mehe juurest suhterännakutele ei minda:P

täitsa blond 07. detsember 2013, kl 15.38
unetu Kirjutas:
> yx47m,
> ei, kui siis pisut enda üle.
>
> tar
> gutav punapea, see on kõige lollim oletus ja vaban
> dus l.itsi löömise jaoks, et hea mehe/naise juures
> t ei lähe keegi kõrvalt panema (rõve sõna, aga ise
> loomustab seda hästi)
> väärika ja ausa loomuga i
> nimene püüab lahendada kaaslasega suhteid, mitte e
> i lahenda oma kaasaga olevaid suhteprobleeme võõra
> ste naiste/meestega. Sellega ei lahenda neid ju ku
> idagi, hoopis alandad kaaslast.
>
> Kusagil kir
> jutas üks mees väga hea kommentaari, et ega abielu
> l.itsi ei riku. Väga hästi öeldud.

Usu mind, kõik probleemid ei ole lahendatavad. Kunagi kirjutasin ka mina siin samasuguseid oode...praegu ei tahaks neid enam lugeda, piinlik oleks enda piiratuse pärast.

unetu 07. detsember 2013, kl 15.39
targutav punapea, kas sul on see tiooria tagantjärele tarkus või oled sündinud tark? :D

) 07. detsember 2013, kl 15.40
unetu Kirjutas:
> yx47m ja alu, miks te oma kaasadega koos ei ole? S
> uhterändurid?
> Miks ma küsin, sest ma mõtlen, et
> miks ma veel oma esimese mehega koos olen, kõigel
> e vaatamata. Lähen pühapäeval kenasti kirikusse, p
> anen harjumatu pika seeliku selga ja mõtisklen har
> jumatult baabkade vahel, selle asemel, et uut mees
> t otsida.irw

no kui mina oleks abielus...normaalses abielus, siis mina siin ei passiks.
unetu, selgita?

unetu 07. detsember 2013, kl 15.41
täitsa blond, mis sul siis sellest piiratusest praegu üle on, peale aastate?

targutav punapea 07. detsember 2013, kl 15.44
unetu, tagantjärele tarkus pole mingi tarkus, seda peaks teadma iga loll:D

targutav punapea 07. detsember 2013, kl 15.49
muidugi see teooria ei kehti alla 26 aasta vanustele. nemad las möllaku ja tehku igasuguseid lollusi ja vigu, ainult et mitte saatuslikke. aga selleks on neil vanemad küpses eas (40+), kes neile head eeskuju annavad ja neil üle võlli minna milleski ei lase.

unetu 07. detsember 2013, kl 15.50
kl 15.40, ah et kohe selgita ja anna suvakale aru!? Kirikuaeg on pühapäeval ja sedagi mitte igakord! :DDD
Homme võid sellele tähelepanu juhtida. Ja kes ütles, et normaalses?:D

Loll õpib ka tagantjärele, seda targutajad tihti ei tee, nad on oma õigsuses nii raudpoltkindlad!irw

yx47m 07. detsember 2013, kl 15.53
OK. Nelikümmend pluss naiste eelised jäidki leidmata :D

Teema on omandamas uut sisu nagu ikka :)

Milline peaks siis olema see IDEAALMEES (või NAINE), kelle kõrvalt paremat otsima ei mindaks?
Noh, õhtumaa targad!

punapea 07. detsember 2013, kl 15.53
kirikuõpetaja oled või, unetu?:D ei õpi loll, ka mitte teiste vigadest ega ka tagantjärele. isegi siis, kui mõni tark neile puust ja pounaselt ette teeb:D

targutav punapea 07. detsember 2013, kl 15.58
yx47m, see küsimus kõlab nagu et, kes oskab kõige täpsemini sõnastada armastust, teda üksipulki lahti arutada. vastus pidi olema teisisõnu õnn -"42", nii väidab tark tehisintellekt:D

unetu 07. detsember 2013, kl 16.00
punapea, see on sinu teooria.

yx47m, endaga rahul ja tasakaalus inimese kõrvalt, kes ei otsi õnne teisest.

ennetan õelutsejaid, ma ei ole veel tasakaalus, aga siiani pole ka keegi kõrvalt lahkunud. Ainult, elu on ikka muutuvas süsteemis, õnne ei saa ette ära teha.

punapea 07. detsember 2013, kl 16.01
unetu, ei ole - paljud elavad selle teooria järgi:D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!