Saame tuttavaks
Mees 42-...
40+ 01. detsember 2013, kl 13.21 |
Alu, üksiki mõistlik inimene ei toppi oma sõrmi suvlakrundil mulda tänases kliimas. Raagus puud saavad talvelt kaunistuseks jääsädeluse vahel, see on imeline.
n54, ausalt tunnistades liigub siin foorumis väga huvitavaid mehi, kes tihedamalt, kes harvemalt. Kirjutavad hästi ja arukalt, kuid tundub, et on hõivatud ja pole tutvumislainel.
Mõni tutvub kõigi naistega, kaasaarvatud 40+...plaanid Sa haaremit pidama hakata? Edu :)
40+ naiste eeliseid ma kahjuks esiin ei näinud...
n54, ausalt tunnistades liigub siin foorumis väga huvitavaid mehi, kes tihedamalt, kes harvemalt. Kirjutavad hästi ja arukalt, kuid tundub, et on hõivatud ja pole tutvumislainel.
Mõni tutvub kõigi naistega, kaasaarvatud 40+...plaanid Sa haaremit pidama hakata? Edu :)
40+ naiste eeliseid ma kahjuks esiin ei näinud...
mees 01. detsember 2013, kl 14.53 |
alu 01. detsember 2013, kl 14.54 |
on väga palju naisi, kes loodavad meeste puhul imedesse. alguses loodavad, et ime toob mehe, siis loodavad, et ime muudaks meest (nende jaoks imeliseks ja teistele kadestamiseks) ning kui see kõik just ei lähe nii, siis loodavad, et ime tooks uue mehe. ja kaotaks kuhugi eelmise. vahepeal muidugi loodetakse, et mingi ime või dieet teeks tagumiku uuesti saledaks, tõmmaks tissid kikki ja annaks noorema väljanägemise.
ja see kõik imeb ausalt öelda:)
ilmselt selle pärast polegi jõulumeest tegelikult olemas, et naised loodaks talt imesid, mida ta iial täita ei suuda. ja muidugi oleks ta pärast syydi, kuna ta aga ei saa syydi olla, siis pole teda ka olemas.
head tormist esimest adventi.
ja see kõik imeb ausalt öelda:)
ilmselt selle pärast polegi jõulumeest tegelikult olemas, et naised loodaks talt imesid, mida ta iial täita ei suuda. ja muidugi oleks ta pärast syydi, kuna ta aga ei saa syydi olla, siis pole teda ka olemas.
head tormist esimest adventi.
n54 01. detsember 2013, kl 14.55 |
et kas ma plaanin haaremit? Kaugeltki, ka ühe mehe pidamiseks pole eriti ruumi, sestap eelistaks vabamaid variante.
Siin on toredaid mehi tõesti, nagu ma ka mainisin teemas "aasta 2033". Kahjuks pole neist vist keegi vanalt Liivimaalt.
40+ naiste eeliseks võiksid olla mõistlikkus, tolerantsus ja realiteetidega arvestamine. Minu meelest.
Siin on toredaid mehi tõesti, nagu ma ka mainisin teemas "aasta 2033". Kahjuks pole neist vist keegi vanalt Liivimaalt.
40+ naiste eeliseks võiksid olla mõistlikkus, tolerantsus ja realiteetidega arvestamine. Minu meelest.
40+ 01. detsember 2013, kl 15.03 |
Meest loodavad muuta reeglina nooremad naised.
Sa pead päris tillukest kasvu olema, alu, et kogu aeg need istumispolstrid silme ees virvendavad...huvitav, kas piimalähkrite vaatamiseks pidid kolme või nelja astmega treppredeli võtma?
Jõulumees on olemas ja päkapikud ka, täiesti kindlasti :)
Sa pead päris tillukest kasvu olema, alu, et kogu aeg need istumispolstrid silme ees virvendavad...huvitav, kas piimalähkrite vaatamiseks pidid kolme või nelja astmega treppredeli võtma?
Jõulumees on olemas ja päkapikud ka, täiesti kindlasti :)
alu 01. detsember 2013, kl 15.13 |
n54 01. detsember 2013, kl 15.15 |
alu 01. detsember 2013, kl 15.20 |
n54 01. detsember 2013, kl 15.23 |
alu 01. detsember 2013, kl 15.29 |
n54 01. detsember 2013, kl 15.36 |
no kohe kisub tänane vestlus sinna... (mitte vööri, vaid) ahtri suunas. Saab ju ka nende kehaosadega vestluse maha pidada, aga... hea tooni raamest oleme väljunud vist ammugi. Mina väljun nüüd ka võrgust vähemalt ligemaks ööpaevaks. Head adventi siis kõigile ja ärge õues iseenese ahtri peale potsatage.
kana 01. detsember 2013, kl 16.20 |
ma ei ole küll tutvumisest, ega isegi mitte flirdist huvitatud - aga enda näitel võin öelda, mis neljakümnendais naiste eelis kahekümneste ees on.
neljakümnendais on enesekindlus, oma väljakujunenud stiil, teadmine, mida elult tahad, hea haridus ja erialane töö. lisaks märkimisväärne kinnisvara ja põhjamaade turvalisim auto. muidugi ka suured lapsed ja piisavalt vaba aega. lai silmaring ja enesekindlus.
neljakümnendais on enesekindlus, oma väljakujunenud stiil, teadmine, mida elult tahad, hea haridus ja erialane töö. lisaks märkimisväärne kinnisvara ja põhjamaade turvalisim auto. muidugi ka suured lapsed ja piisavalt vaba aega. lai silmaring ja enesekindlus.
Pert Vere 01. detsember 2013, kl 16.24 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 851 |
sõtse 01. detsember 2013, kl 16.35 |
alu 01. detsember 2013, kl 17.26 |
kana 16.20 kirjutab oma eeliseks poole noorema ees selle, mis tal on. jättes delikaatselt kõrvale selle, milline ta on või välja näeb. võrrelduna endaga nt 20a tagasi.
mehena naisega tutvudes ei hakka ma ju tutvuma ei tema kinnisvara ega volvoga või ylehinnatud iseteadvusega..samas paistab siin välja väga hästi naiste loogika tutvumisel-lisaks mehele või ennekõike teda läheb arvesse see, millele saaks kyyned taha ajada:)
mehena naisega tutvudes ei hakka ma ju tutvuma ei tema kinnisvara ega volvoga või ylehinnatud iseteadvusega..samas paistab siin välja väga hästi naiste loogika tutvumisel-lisaks mehele või ennekõike teda läheb arvesse see, millele saaks kyyned taha ajada:)
noh jah 01. detsember 2013, kl 17.41 |
kana Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ma ei ole küll tutvumisest, ega isegi mitte flirdi
> st huvitatud - aga enda näitel võin öelda, mis nel
> jakümnendais naiste eelis kahekümneste ees on.
>
> neljakümnendais on enesekindlus, oma väljakujunenu
> d stiil, teadmine, mida elult tahad, hea haridus j
> a erialane töö. lisaks märkimisväärne kinnisvara j
> a põhjamaade turvalisim auto. muidugi ka suured la
> psed ja piisavalt vaba aega. lai silmaring ja enes
> ekindlus.
Selle teadmisega pole suurt muud midagi peale hakata, sest loogiline oleks, et mingit isast saada, siis peab selle isase papiga uimaseks lõõma ja ega see isane nüüd mingi alfa-isane just nüüd pole, pigem sihuke lükkata-tõmmata tuhvlialune
> ma ei ole küll tutvumisest, ega isegi mitte flirdi
> st huvitatud - aga enda näitel võin öelda, mis nel
> jakümnendais naiste eelis kahekümneste ees on.
>
> neljakümnendais on enesekindlus, oma väljakujunenu
> d stiil, teadmine, mida elult tahad, hea haridus j
> a erialane töö. lisaks märkimisväärne kinnisvara j
> a põhjamaade turvalisim auto. muidugi ka suured la
> psed ja piisavalt vaba aega. lai silmaring ja enes
> ekindlus.
Selle teadmisega pole suurt muud midagi peale hakata, sest loogiline oleks, et mingit isast saada, siis peab selle isase papiga uimaseks lõõma ja ega see isane nüüd mingi alfa-isane just nüüd pole, pigem sihuke lükkata-tõmmata tuhvlialune
40+ 01. detsember 2013, kl 18.33 |
Tulid redelilt enne pikkuse mõõtmist ikka maha ka või?
See 33 on alul raudselt mõõdetud ümber pöidla, et oleks võimalik sõrmi taskutesse toppida. 96 on kindlalt lõualoti alt mõõdetud. Pool kaelaümbermõõdust = vööõmbermõõduga...96 +96...:)
Alu, milline sa ise välja näed- võrrelduna 20 aastat tagasi?
"ainult põgus tutvumine 4kymbistega"- see probleemi põhjustabki, miks Sul selle vanuserühma suunas verbaalne kõhulahtisus seineb, jama värk, kui põgus asi niiii sügava jälje hinge vajutas.
Kuule, püüa midagi positiivset kirja parem panna :) Ilusat esimest adventi mõistusega inimestele, eriti neile, kes päkapikke usuvad :)
See 33 on alul raudselt mõõdetud ümber pöidla, et oleks võimalik sõrmi taskutesse toppida. 96 on kindlalt lõualoti alt mõõdetud. Pool kaelaümbermõõdust = vööõmbermõõduga...96 +96...:)
Alu, milline sa ise välja näed- võrrelduna 20 aastat tagasi?
"ainult põgus tutvumine 4kymbistega"- see probleemi põhjustabki, miks Sul selle vanuserühma suunas verbaalne kõhulahtisus seineb, jama värk, kui põgus asi niiii sügava jälje hinge vajutas.
Kuule, püüa midagi positiivset kirja parem panna :) Ilusat esimest adventi mõistusega inimestele, eriti neile, kes päkapikke usuvad :)
saritutvuja 01. detsember 2013, kl 18.38 |
Soe Soovitus,
Otsi sõprade-tuttavate ja nende sõprade-tuttavate hulgast, otsi siit, võid otsida ka populaarsetest tutvumisportaalidest. Samas ole leitav, et keegi, kes Sind otsib, võiks Su leida.
See on ju tore pilt, kui Su palgeil on puna ja Sa naeratades silmad maha lööd :-)
Imesid vahel juhtub, jäta ka talle võimalus.
40+,
Jah, tutvun vabalt, kuid mitte haaremi pidamise eesmärgil. Sa eeldad või ootad igast tutvusest linade vahele ronimist? Mulle piisab ka huvitava inimesega suhtlemisest, ei pea isegi reaalselt kohtuma.
40+ naise eeliseks on sarnane iga, kogemused eelmisest ja praegusest riigikorrast, ta on võimeline mõistma, teda on võimalik mõista.
Otsi sõprade-tuttavate ja nende sõprade-tuttavate hulgast, otsi siit, võid otsida ka populaarsetest tutvumisportaalidest. Samas ole leitav, et keegi, kes Sind otsib, võiks Su leida.
See on ju tore pilt, kui Su palgeil on puna ja Sa naeratades silmad maha lööd :-)
Imesid vahel juhtub, jäta ka talle võimalus.
40+,
Jah, tutvun vabalt, kuid mitte haaremi pidamise eesmärgil. Sa eeldad või ootad igast tutvusest linade vahele ronimist? Mulle piisab ka huvitava inimesega suhtlemisest, ei pea isegi reaalselt kohtuma.
40+ naise eeliseks on sarnane iga, kogemused eelmisest ja praegusest riigikorrast, ta on võimeline mõistma, teda on võimalik mõista.
40+ 01. detsember 2013, kl 18.45 |
alu 01. detsember 2013, kl 19.25 |
40+,
õige, muidugi, delfimuttide jaks olen ma ju kõige koledam, paksem, lyhem ja vastikum. keegi, kellest isegi pertvere on parem. või mõni teine pugeja.
ja mis puutub sygavasse jälge hinges, siis nii hull asi ka pole. juba esimeste kirjade järgi võib juba aru saada, et ses eas naisel on kinnisidee panna meest mõtlema nii nagu tema soovib või yldse mõelda oskab. täiesti mõttetu rahvas tutvumiseks, hoia ainult eemale, kui endaks jääda soovid.
õige, muidugi, delfimuttide jaks olen ma ju kõige koledam, paksem, lyhem ja vastikum. keegi, kellest isegi pertvere on parem. või mõni teine pugeja.
ja mis puutub sygavasse jälge hinges, siis nii hull asi ka pole. juba esimeste kirjade järgi võib juba aru saada, et ses eas naisel on kinnisidee panna meest mõtlema nii nagu tema soovib või yldse mõelda oskab. täiesti mõttetu rahvas tutvumiseks, hoia ainult eemale, kui endaks jääda soovid.
saritutvuja 01. detsember 2013, kl 20.10 |
piripiiga 01. detsember 2013, kl 20.17 |
kuule alu 01. detsember 2013, kl 20.20 |
alu Kirjutas:
> n54, kui sind niiväga huvitab yhe tigeda ja nõmeda
> mehe kannika mõõt, siis sinu pärast ma mõõtma mui
> dugi midagi ei hakka, aga teksasid valides teen se
> da mõõtude 32/33'' järgi.
Alukene su esimene mõõt võiks olla ikka väiksem ja teine suurem. 32 tolli ümbermõõt, see on ju päris ümar.
> n54, kui sind niiväga huvitab yhe tigeda ja nõmeda
> mehe kannika mõõt, siis sinu pärast ma mõõtma mui
> dugi midagi ei hakka, aga teksasid valides teen se
> da mõõtude 32/33'' järgi.
Alukene su esimene mõõt võiks olla ikka väiksem ja teine suurem. 32 tolli ümbermõõt, see on ju päris ümar.
piripiiga 01. detsember 2013, kl 20.25 |
ma ei oska seda seletada. väga suur huvi on sulle silma vaadata. ehk mind huvitab, kas see õelus paistab ka pilgust. ülbitsema ei hakkaks. aga noh, ma olen aru saanud, et sa ei paku taolist võimalust naistele. selle pärast ma oma palve ka üldsusele esitasin, mitte sulle otse:). peace.
tiibadega kurat 01. detsember 2013, kl 20.56 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 729 |
Lisa postitus