Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mees 42-...

omg 01. detsember 2013, kl 20.58
Mõtlesin sama mis alu. Lisaks märkimisväärne kinnisvara on tavaliselt koosolevatel paaridel ja mõnedel meestel ka, väga harva üksikul või üksi jäänud naisel. Või pole see kinnisvara nii märkimisväärne. Mul peaks vastupidi midagi viga olema, alaväärsustunne nt, kui enda promomiseks hakkaks oma autost ja majast jahvatama. Kus sellise naise kaks korda rõhutatud enesekindlus küll on? :)

alu 01. detsember 2013, kl 21.18
omg

just nimelt. yldiselt elavad sellised igavlevad ja veidi yksikud prouad suht kasinalt. pole neil mingit oma kinnisvara ja on ehk vaid mingi autoloks. aga see pole näitaja vaid ikkagi naine, kui selline ise, tema välimus, naiselikkus, see, mis paneb mehe teda vaatama ja talle mõtlema. prouadel aga seda välimust pole, või on ta kahjuks ysna närtsinud. ja siis hakatakse kogu selle sisemis iluga ryndama, laduma mingeid psyhhoanalyyse, heietama teooriaid enda kogemustest (loetud mingit kirjandusest) ja olema mingid maailmatargad, kes teavad, kuidas mees peab elama, olema ja mõtlema. no mingitki huvi pole isegi näha yhtegi taolist, rääkimata kirjavahetusest-piiramatu võimalus targutada ja kirjutada teksti, millele lihtsalt ei viitsi vastata, rääkimata sellesse syvenemisest.

hoidku jõuluvana selliste eest!

piripiiga 01. detsember 2013, kl 21.18
see vanuse küsimus oli mulle? alla 40-ne :D, aga üle 35-e.

piripiiga 01. detsember 2013, kl 21.27

alu 01. detsember 2013, kl 21.33
piripiiga,

sa tahad mu silmadest tigedust otsida.

mõned prouad on minuga tutvuda yritanud ja on esimene asi hakanud kirjadest kibestumist otsima. kes mida leida tahab, aga pole seda võimalust neile rohkem pakkunud. pole nagu kellelegi vaja midagi ära tõestada, et miks arvan millestki nii või naa ja kuidas seda teen.

seega, iseasi, kui sa neist silmadest midagi muud sooviksid leida, on kõik võimalik. kui aga eeldada, kahtlusega, et seal ongi tige pilk, kuna mulle laiad kannid või keskealised naised ei meeldi, siis mõistagi-mul ei ole vaja sellist arstlikku komisjoni, et kas on tige pilk või ei:)

nu 01. detsember 2013, kl 21.37
Mis suurusest alates on kann liiga lai? Mis vanus on numbriliselt keskealine?

alu 01. detsember 2013, kl 21.41
n,

naine on noor, kui ta on 22 ja kannab s või xs pesu. edasi tuleb see, millele siin enamus vastu vaidleb:)

nu 01. detsember 2013, kl 21.46
S või xs jäävad normi piiresse ka 40+ vanuses?

kuul 01. detsember 2013, kl 21.47
aga alu su enda pesu suurus on M ja mõnikord L ju. tean väga hästi teksamõõtu. Sinu suurus on minu mehe omast suurem ja temale ostan S või mõnikord M mõõtu aluspesu - oleneb lõikest. Ja lisaks meeste suurused on suuremad kui naiste omad.

alu 01. detsember 2013, kl 21.48
nu,

jah, selles eas on ka neid naisi. tean õige mitut.

täitsa blond 01. detsember 2013, kl 21.50
Meeste puhul on sobilik küsida vaid kolme numbrit...IQ, palga, riista:)))

alu 01. detsember 2013, kl 21.51
kui m suurusega pesu kandev mees on laia persega, siis pole mul midagi kosta rohkem. järelikut olen ka reaalis yks jurakamaid mehi yldse ja enamus delfimutte jääks minu varju:)

nu 01. detsember 2013, kl 21.52
Et kõik ei olegi põlu all peale 40+ ikka jõudmist?

eh 01. detsember 2013, kl 21.52
mis sest riista cm ikka küsida. Viisakas naine nagunii üle ei mõõda ja kui näeb et suht kesine, ega ta ütlema ikka ei hakka, teades kui hell teema see on.

alu 01. detsember 2013, kl 21.57
nu, erandid kindlasti mitte. võiks öelda, et põlu all pole yldse keegi, see siinne on ju vastastikune ärapanemine lihtsalt..

piripiiga 01. detsember 2013, kl 21.57
ma ei öelnud, et tahan õelust su pilgust otsida. ma ütlesin, et tahan näha, kas seda paistab sealt. ma ei soovi mingit müügikõnet eetrisse paisata ja "autasuks" kohtumist sinuga väljateenida. lihtsalt sinu isik huvitab mind. ma ei soovi enda ettekujutuste paikapidavust testima tulla. õigupoolest on asi selles, et sa edastad minu jaoks üsna vastakaid signaale. mul polegi ettekujutust, ega ka vähimat aimdust.

alu 01. detsember 2013, kl 21.59
piripiiga,

sa võid mulle kirjutada elulahebedasi2013@hotmail.com

Tom 01. detsember 2013, kl 22.34
vot ma ei saa aru, mida need naised siin alu mõõtude kallal norivad, mu meelest on ta suht kõhetu, vähemalt mitte ühestki otsast ülekaalus. ise olen igatpidi paar senti kogukam ja ma küll kõhnem enam olla ei tahaks, siis oleks juba suht kondine mu meelest :D

aga see, et veel leidub piigasid, kes oma pähkelmeest otsivad, see on mulle isegi üllatus, aga jõudu neile :)
eks korra üle vaadata on muidugi alati tore, aga ega alu siit enam minema saa, või nagu telhvi vanasõnagi ütleb, annad telhvile kää, ta võtab su kogu saba ja sarvedega.

jah 01. detsember 2013, kl 22.45
Tom sul tõesti õigus selle vanasõnaga. Mul kõik läinud: saba, sarved, mees ja seletamatult ka kaal. Mulle hakkab tunduma, et mehega kooselu tegigi mu paksuks ja kui mees läinud siis kuhugi kadus ka 11kg minust.

täitsa blond 01. detsember 2013, kl 22.47
jah, mehed teevadki ju paksuks:)
Vaadake oma pilte enne meest, mehe ajal ja peale meest....M.O.T.T.

alu 01. detsember 2013, kl 22.49
Tom, olid see sina või su vari, kes ykspäev siin leidis, et olen sult kellegi yle löönud?

haa 01. detsember 2013, kl 22.57
Jah kui mõelda pikaaegne suhe lastega.
Naine: "kuule teeks nädalavahetusel midagi põnevat. Läheks näiteks metsa lihtsalt jalutuskäigule."
Mees: "mul raamat pooleli."

Naine mõni teine kord: "Kuule läheks perega väiksele matkale, aga hm hetkel ma ei teagi mõnda toredat kohta - on sul ideid?"
Mees: "ei."

Naine: "kuule hakkaks koos jooksmas/tantsimas käima?"
Mees: "ja kuhu lapsed siis paneme?"
Naine: "noh äkki võiks vanaema juurde viia."
Mees: "see läheks lõpuks nii kalliks. Ja on siis seda pidevat tantsimas käimise kohustust vaja?"
Naine: "Jah sul on õigus."

Siis võtab mees uue naise, sest omaga ei saa midagi koos teha, või korralikult rahulikult nädalavahetust voodis veeta, kuskile pole lapsi panna ja pealegi ta paksuks läinud.

tõesti täitsa blond... pildid on täiega sellised, et enne ja pärast meest naisel mitmed kilod kadunud...

piripiiga 01. detsember 2013, kl 22.59
võib seda ju võtta nii ja naa. Naine on "võistlusvormis", et meest saada. järgmine pilt - mees kodus ja vorm kuradile saadetud. viimane pilt - mees lahkus ja vaja "võistlusvorm" taastada, et uus mees leida :D

alu 01. detsember 2013, kl 23.02
et siis mehe juures või kyljes naine nagu lihtsalt läheb paksuks ja jääb vanaks? yksi aga pääseb liikuma ja noorem välja paistma?

ja kogu selle tõe juures naised mehest ikka ära ei ytle..milline enesevaenulikkus. poolehoidlikkus oleks siin öelda liigselt silmakirjalik ja paistaks vaid hädavalena. see võib kyll tekitada taolist õelust, mida on vaid naistes:)

unetu 02. detsember 2013, kl 01.33
alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tom, olid see sina või su vari, kes ykspäev siin l
> eidis, et olen sult kellegi yle löönud?

Nii privaatsed vestlused peaksite ikkagi meilitsi või kohtudes ära suutma rääkida. Olenemata kui palju teil kohtudes oma ülekaalu ja soengu teemadel vesteldes aega üle jääb. Isegi kui mõni loll istub ikka veel paugu otsas.

Tom 02. detsember 2013, kl 07.52
unetu Kirjutas:

> Nii privaatsed vestlused
> peaksite ikkagi meilitsi või kohtudes ära
> suutma rääkida.

Milleks? Ajalugu ju muuta ei saa, saab vaid muuta tõlgendust ajaloost.

alu 02. detsember 2013, kl 11.10
tegelikult ikka tahaks teada kyll, et kel on selline tähelepanu vajadus enda tahetavusele väites mind olevat yle lööja..

irw 02. detsember 2013, kl 12.42
alu Kirjutas:
>selline tähelepanu vajadus enda tahetavusele...

irw jah, kuidas sul on Tom, selle tähelepanuvajadusega, saad seda piisavalt?

mh 02. detsember 2013, kl 14.27
Nii, et naised kes kannavad pesu M on laiaks istutud tagumikuga ja ülekaalus?

just 02. detsember 2013, kl 15.32
M-pesu mehel normaalne aga M-pesu naisel juba räige ülekaal ja enam ei mahu toolilegi istuma
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!