Saame tuttavaks
Mees 42-...
... 02. detsember 2013, kl 16.08 |
mõhk 02. detsember 2013, kl 16.10 |
Jäin just mõttesse ning vaimusilmas tunduvad naised nagu kujutleldatava rotilõksuna milles hästi lõhnav ja ahvatlev peibutis. Ainult vähesed osavad isased suudavad peibutise pihta panna ilma ennast vigastamata ;)
Mida vanem rotilõks, seda haisvam ta on, sest isaseid hulgim seal otsad andnud. Samas lõks juba krigiseb ja ägiseb igast nurgast
Mida vanem rotilõks, seda haisvam ta on, sest isaseid hulgim seal otsad andnud. Samas lõks juba krigiseb ja ägiseb igast nurgast
40+ 02. detsember 2013, kl 16.12 |
googel 02. detsember 2013, kl 16.18 |
40+ Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mõned eelised suure vaevaga leiti, negatiivset tun
> dub olema lõpmatult. Agaramad leidsid aadresse:)
> >
> Arutaks teemal, mida 40+ naised tegema peaks
> id, et nad pakuksid huvi 42-...meestele lisaks XS
> võ S pesusse mahtumise?
Midagi ei pea tegema, sest nagunii on omavanuste suhtes huvi ülimalt leige või pigem olematu. Ei aita seal XS ega ka S pesu mitte. Kui juhtubki nii õelda kerge seiklus, siis on see niisama korraks, et veenduda selles, et 40+ naised võib nimekirjast partneri otsinguil maha tõmmata. Omavanused on koos niikaua, kui on vaja lapsi kasvatada või kui juhuslikult on majanduslik sõltuvus.
> Mõned eelised suure vaevaga leiti, negatiivset tun
> dub olema lõpmatult. Agaramad leidsid aadresse:)
> >
> Arutaks teemal, mida 40+ naised tegema peaks
> id, et nad pakuksid huvi 42-...meestele lisaks XS
> võ S pesusse mahtumise?
Midagi ei pea tegema, sest nagunii on omavanuste suhtes huvi ülimalt leige või pigem olematu. Ei aita seal XS ega ka S pesu mitte. Kui juhtubki nii õelda kerge seiklus, siis on see niisama korraks, et veenduda selles, et 40+ naised võib nimekirjast partneri otsinguil maha tõmmata. Omavanused on koos niikaua, kui on vaja lapsi kasvatada või kui juhuslikult on majanduslik sõltuvus.
40+ 02. detsember 2013, kl 16.27 |
täitsa nimetu 02. detsember 2013, kl 16.46 |
targutav punapea 02. detsember 2013, kl 17.21 |
targutav punapea 02. detsember 2013, kl 17.25 |
... 02. detsember 2013, kl 17.27 |
Tom 02. detsember 2013, kl 18.01 |
irw Kirjutas:
> alu Kirjutas:
> ---------------------------------
> >selline tähelepanu vajadus enda tahetavusele...
> irw jah, kuidas sul on Tom,
> selle tähelepanuvajadusega, saad seda piisavalt?
Alu, sa nüüd paned selle tähelepanuvajadusega ikka täitsa puusse :D, ei ole mina siin 10 aastat seda kerjamas käinud.
Irw, tänan küsimast, aga on probleeme, kohati võiks nagu vähem teist olla küll, aga siiani on see tähelepanu õnneks vaid heatahtlik olnud.
Ajalooga on niimoodi, et seda tuleb mäletada, aga kõike ei pea meeles pidama. Inimese mälu õnneks ongi nii ehitatud, et ta jätab asju valikuliselt meelde, kel vedanud, sel jäävad vaid head asjad meelde, kel mitte, see mäletab vaid seda kurja, mis talle tehtud. Viimasel juhul on aga psüühilised probleemid kerged tulema ja mingis vanuses ei saagi muidu, kui tuleb neid probleeme keemia abil leevendama hakata. Minul on vedanud, ma ei (taha) mäleta(da) seda halba, mis mulle tehtud. Ma ei pea ka vajalikuks oma partnerite minevikus tuhnida ja nende eelnevat elu endale selgeks teha, kui inimene tahab, räägib ise, kui, siis polegi vaja. No mida mulle näiteks annaks teadmine, mitu partnerit on mu kallimal enne olnud? Kui ta on minuga, siis sellest piisab ja ma olen talle selle eest tänulik, et ta end mulle pühendab. Elust tuleb võtta vaid see hea, mis seal on ja sellega edasi minna, milleks vedada endaga kaasa oma valusid ja pettumusi?
> alu Kirjutas:
> ---------------------------------
> >selline tähelepanu vajadus enda tahetavusele...
> irw jah, kuidas sul on Tom,
> selle tähelepanuvajadusega, saad seda piisavalt?
Alu, sa nüüd paned selle tähelepanuvajadusega ikka täitsa puusse :D, ei ole mina siin 10 aastat seda kerjamas käinud.
Irw, tänan küsimast, aga on probleeme, kohati võiks nagu vähem teist olla küll, aga siiani on see tähelepanu õnneks vaid heatahtlik olnud.
Ajalooga on niimoodi, et seda tuleb mäletada, aga kõike ei pea meeles pidama. Inimese mälu õnneks ongi nii ehitatud, et ta jätab asju valikuliselt meelde, kel vedanud, sel jäävad vaid head asjad meelde, kel mitte, see mäletab vaid seda kurja, mis talle tehtud. Viimasel juhul on aga psüühilised probleemid kerged tulema ja mingis vanuses ei saagi muidu, kui tuleb neid probleeme keemia abil leevendama hakata. Minul on vedanud, ma ei (taha) mäleta(da) seda halba, mis mulle tehtud. Ma ei pea ka vajalikuks oma partnerite minevikus tuhnida ja nende eelnevat elu endale selgeks teha, kui inimene tahab, räägib ise, kui, siis polegi vaja. No mida mulle näiteks annaks teadmine, mitu partnerit on mu kallimal enne olnud? Kui ta on minuga, siis sellest piisab ja ma olen talle selle eest tänulik, et ta end mulle pühendab. Elust tuleb võtta vaid see hea, mis seal on ja sellega edasi minna, milleks vedada endaga kaasa oma valusid ja pettumusi?
targutav punapea 02. detsember 2013, kl 18.56 |
targutav punapea 02. detsember 2013, kl 18.58 |
kogun mõtteid 02. detsember 2013, kl 19.23 |
seep 02. detsember 2013, kl 19.56 |
lõhnataju 02. detsember 2013, kl 20.09 |
Ingel, endine Ingel 02. detsember 2013, kl 20.14 |
ah 02. detsember 2013, kl 20.52 |
... 02. detsember 2013, kl 21.01 |
Ingel, endine Ingel 02. detsember 2013, kl 21.09 |
Siin terve Lolliklubi, eraldi jaotusega, tunneb üksteist - nii see moodustski...
Asi siis siin nati üksteist tunda, ka erinevate nimede alt, paistavad jalad välja (nagu lapsed peidavad end kardina taha, ise vööst saadik toasolijaile paistmas.... ;)), aga vot nägusid ei tea, vot ei tea...
Asi siis siin nati üksteist tunda, ka erinevate nimede alt, paistavad jalad välja (nagu lapsed peidavad end kardina taha, ise vööst saadik toasolijaile paistmas.... ;)), aga vot nägusid ei tea, vot ei tea...
!!!!! 02. detsember 2013, kl 21.15 |
... 02. detsember 2013, kl 21.26 |
Ingel, endine Ingel 02. detsember 2013, kl 21.38 |
Tom 02. detsember 2013, kl 21.46 |
... Kirjutas:
> Kes keelab tutvumast? Anna märku, et soovid tunda
> kedagi ja saage kokku. Pole ju raske? Taipamise valguses...
õige punktirida, ma olen siin tutvunud küll ja paljudega veini/kohvi joond. ka niisama jalutamas olen nii mõnegagi käinud. seega on alati võimalus kokku saada ja nagu elu on näidanud, on võimalik ka kokku jääda. ainult püsivalt siin olles ja niisama hambaid teritades ei leia sa kedagi. elu on ka väljaspool telhvit ja see elu sääl on palju põnevam ja kirevam, kui sinne ääpanemine.
> Kes keelab tutvumast? Anna märku, et soovid tunda
> kedagi ja saage kokku. Pole ju raske? Taipamise valguses...
õige punktirida, ma olen siin tutvunud küll ja paljudega veini/kohvi joond. ka niisama jalutamas olen nii mõnegagi käinud. seega on alati võimalus kokku saada ja nagu elu on näidanud, on võimalik ka kokku jääda. ainult püsivalt siin olles ja niisama hambaid teritades ei leia sa kedagi. elu on ka väljaspool telhvit ja see elu sääl on palju põnevam ja kirevam, kui sinne ääpanemine.
Lisa postitus