Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mees 42-...

Ingel, endine Ingel 03. detsember 2013, kl 21.28
No ma ei ole mingi kakleja tüüp! Aga verd tahaks küll näha!
jummel tänatud - läks huvitavaks!
Mehed, andke minna!!! tõsiselt.

Et kui üks on pähkel siis tema naine peaks orav olema?
et tuumani jõuda?
või millest jutt?

Alu on kade Tomile? miks?
sain aru siit, et alu lõi midagi Tomilt üle..
aga miks siis kakleb? kempleb?
kus on see point???

täitsa blond 03. detsember 2013, kl 21.33
alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kuram. poleks tulnd selle pealegi, et viimase ling
> iga täitsa blondi seostada..

Ma ei tulnud ka selle peale, et sa nii arvasid...ma mõtlesin, et sul on lihtsalt nõrkus blondide vastu:D

yx47m 03. detsember 2013, kl 21.34
See, alu, üks-asi-viib-teiseni ja õige-mees-ei-löö-põnnama oli nii pgana koomiline :))
Ma tõrgun uskumast, et käisidki kõik selle läbi. Minu sügav lugupidamine ja kaastunne :)

alu 03. detsember 2013, kl 21.36
ingel,

sa oled nagu mutt mulla alt. ka mina tahaks teada, kelle ma olen kellelt yle löönud, kuna ma tõesti ei tea kedagi olevat yle löönud. tahaks teada, et kellel on nii suur tähelepanu vajadus ennast ylitahetavaks mängida või kes keda enda omaks pidas nii, et armukadusest yldse jutu ei saa olla.

alu 03. detsember 2013, kl 21.39
yx47m,

ei, pole seda läbi käinud. aga pisut naisi tundes ja nende käike aimates pole võimatu aru saada, et ainult nii see käibki. naine ju teeb valiku nagu kogenumad siin teavad rääkida:)

Ingel, endine Ingel 03. detsember 2013, kl 21.40
Miks mutt ja miks mulla alt? ei saa aru...
mulle pimedad ja kinnised kohad ei meeldi (tahan vaadet, õhku ja valgust...) - nii, et ei mingit mutti ja mulla alt...

Aga ma ei seostaks seda rmukadedusega - see oleks tajutav.. aga siin teil mingi imelik kana kitkuda.. ja tundub, et üks teab midagi ja teine lahmib niisama...
no igathaes huvitav... et kyuhu see välja viib? ja kes kaardid avab?
kui avab...

täitsa blond 03. detsember 2013, kl 21.49
yx47m ja alu, mul on teist kohe kahju, nii palju hirmsaid eitesid on teile ligi ajanud...
Ma ei saa aru, kuidas te küll tänaval, poes jms kohas hakkama saate, need krdid ronivad ju lausa külje alla.
Mina panen alati kassasabas käru enda järele, et mingi tädi selga ei roniks:)

yx47m 03. detsember 2013, kl 21.51
Valida ja valikuid saab teha vaid sellest, mis valikuks välja pannakse. Ma aiman, millele Sa vihjad ;) Kui ühtki kärbest ei lenda võib ämblik võrgu nurgas oma lõbuks kuivada.

alu 03. detsember 2013, kl 21.53
täitsa blond,

ime, et sa kodus tervet lage suitsuandureid täis ei riputa. ennetav abinõu ju.

mitte ligi pole aetud vaid nad on olemas, hakkamas ja ärevil nagu tuleoht ju. poes nad leegitsema ei löö, loevad seal omi sente ja päevi palgapäevani..

targutav punapea 03. detsember 2013, kl 21.54
täitsa blond, see on lüheldaste ja kõhetute meeste foobia, et kõik naised neid tahavad või et kõik naised on vaalad. suured toekad mehed - nagu Tom näiteks - naudivad iga hetke, mida naised igas vanuses pakuvad. nii et asi on ikkagi suuruses:D

Ingel, endine Ingel 03. detsember 2013, kl 21.56
jaah, mulle ka ligitikkuvad naised ei imponeeri... prrrr, õnneks ei pea end käruga teistest blokeerima, aidanud on kiired jalad ja lahvatav naer... kui naiste wc ´s ja vene ajal üks tädi kätt tuli silitama ja imalaid kiitusi ütlema.. hiljem ka võrkpalliga riietusruumist välja joostud ja dressides koju jõutud... oleks siis kärud olnud... ;))

punapea 03. detsember 2013, kl 21.56
mitte foobia vaid soovunelm (kõlab õigemini), mis kuidagi reaalsusega ei kattu:D

haaa-haaa 03. detsember 2013, kl 21.58
Suur, toekas mees Tom?????

alu 03. detsember 2013, kl 22.00
nojah. kui netiämblik võrgust oma kärbest ei saa, läheb ta amigosse ja laotab seal oma võrgu laiali. või asutab mingi MTÜ, mille liimile ikka mõni kärbes läheb. midaiganes. looduse filme normaalsetest ämblikest ja elukorraldusest tahame me ju kõik vaadata..

täitsa blond 03. detsember 2013, kl 22.00
ok, alu ja yx47m on siin kõige pirtsakamad mehed.
PALUN teid, pange siia vahelduseks mõni 4kympise naise pilt, mis teie meelest teile kõlbaks.
Kindlasti ühe vähemalt leiate. 2kympiste 3kympiste omasid pole mõtet panna, sihukesi te nagunii kätte ei saa:)
Ma panen siis tänuks vaeva eest oma unistuste 40++, 50a mehe pildi:)

punapea 03. detsember 2013, kl 22.01
mis ta (Tom) oligi... 185 pikk ja kaalus vähemalt 90kg - sellest algab toeks mehe kaal:...

Ingel, endine Ingel 03. detsember 2013, kl 22.07
Kleepige, kleepige...
Pange pilte palju tahate.. ja milliseid soovite...
Lõpuks on asi ikkagi selles, mis on selle pildi taga...
et siis selle mahulise pusle see osa, mis fasaadist välja ei paista. bSest määravaks saab suhtes kõik see, mida fotol ei ole.

täitsa blond 03. detsember 2013, kl 22.07
Amigode teemal ei oska kaasa rääkida, pole seal lihaturul kordagi käinud...

alu 03. detsember 2013, kl 22.09
"ja kaalus vähemalt 90kg - sellest algab toeks mehe kaal:..."

et muidu läheb kummuli, kui oma 85 ta vastu toetad või?

alu 03. detsember 2013, kl 22.13
"Sest määravaks saab suhtes kõik see, mida fotol ei ole."

Targalt mõeldud seejuures. seda, mida piltidel pole, saab aga kasvõi näiteks siit või mujalt teise soopoolde suhtumisest välja lugeda ja eranditele panustamata võib juba ette aimata, millised need suhted olema saavad..

hinnake seda, mis teil täna on ja millest te homme ilma võite olla!

That fat cat 03. detsember 2013, kl 22.15
Kas saab 40+ naistele pahaks panna seda, et nad ei taha üksi vananeda...?

yx47m 03. detsember 2013, kl 22.17
ärgu siis olgu üksi ometigi

yx47m 03. detsember 2013, kl 22.19
eelmised 4-5 ei kõlvanud koos vananemiseks?

punapea 03. detsember 2013, kl 22.22
alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> "ja kaalus vähemalt 90kg - sellest algab toeks meh
> e kaal:..."
>
> et muidu läheb kummuli, kui oma
> 85 ta vastu toetad või?

-----------------------
jah, mulle meeldib toeka ja suure mehe vastu toetuda - on kindlam tunne ja ta jaksab mind kätel kanda:DD

Tom 03. detsember 2013, kl 22.23
ohsa, siin vahepääl päris lustiliseks andmiseks läinud :)
aga punapeal on ses suhtes õigus, et mees ei tohi kiitsakas olla, seepärast ma pidin peale aiglast tulekut ikka natuke vaeva nägema, et oma 90 kilo jälle tagasi saada.

Mis aga 40+ naistesse puutub, siis neid ikka on. Ma näiteks tean telhvist üht kaunist tartu brünetti, kes tütrega välja minnes nääb pigem ta õe, kui emana välja. seega pole midagi võimatut, tuleb lihtsalt enda eest oolitseda ja ennast armastada.

alu 03. detsember 2013, kl 22.23
vot just. yx47m mõtteviis ja kysimus on õigustatud. miks peaks nt mina olema yks nendega koos vananejatest, kui tal on veel hullult energiat välja vahetada partnereid niigi närtsinud olemise juures. las tuuseldab kulmud kõrgel.

alu 03. detsember 2013, kl 22.27
Tom,
ja kus on siis point 4kymbise jalul seisva naise kasuks? lihtsalt vanuse kõrgem number tekildab usaldust jalulpysivuse suhtes kasvõi silmad kinni ja vähem number silmad lahti ainult umbusaldust? ise sa oled nihkes..

Tom 03. detsember 2013, kl 22.32
alu, nüüd mai saand su mõttekäigule pihta :(
minu point on selles, et ka 4kympiselt võib väga hää välja näha ja kui siis naine on seks ajaks end kindlalt jalgele sättind ja lapsed suureks kasvatand, siis on ta parim partner sulle, sest kogu ta vaba aeg ja energia on vaid sinu päralt. sul ei ole vaja konkureerida laste, kooli, töö ja muu sellise jamaga. aeg on vaid teie kahe päralt. onju ilus, mis?

täitsa blond 03. detsember 2013, kl 22.34
Nohh, kus on pildid? Muidu ma hakkan endast veel liiga hästi arvama....nende teiste piltide valguses:)
Seda teatud mehed ometi ei luba sündida...:D

jajah 03. detsember 2013, kl 22.34
Mida peaksid 40+ üksikud naised tegema? Tüki seebi ja jupi nööri abil kiikuma viimse pildina meenutades 4-5 suhet, kellega koos vananeda ei sobinud?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!