Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Mees 42-...

yx47m 03. detsember 2013, kl 22.37
Jajah, püüad kellegis süütunnet tekitada.
Me oleme muidki innustavaid "argumente" lugenud :)

täitsa blond 03. detsember 2013, kl 22.41
Tom, sa ei saanud aru, et alu ei taha sellist kädisevat energiapommi enda kõrvale tema rahu rikkuma.
Piisab noorest prunnsuust, kes soojad sussid ja veeklaasi kätte toob ja kiiktoolile hoogu lükkab:D

Ingel, endine Ingel 03. detsember 2013, kl 22.44
Et 40+ juba vaja maha kanda?
No kui suureks te seda meie rahvaarvu siis peate, et niimoodi raista saab?
Ja miks keegi seda 40+ nii õudselt kardab?
tõesti foobiad....
Elagem reaalsuses...

Ja ma Tomiga nõus. ta rääkis küll naistest, kuid sama kehtib ju ka meeste jaoks -et siis aega sulle, naisele...

Miks see kellelegi nii õudne tundub?

Tom 03. detsember 2013, kl 22.51
tb, nüüd sa kargad küll ajas liiga kaugele :) seda kiiktoolivärki ei kujuta ma küll enne 80-dat eluaastat ette :) alul veel sinna ju oma 40 aastat. selle ajapääle on ka see noor prunnsuu vähemalt 65-ne :)

täitsa blond 03. detsember 2013, kl 22.55
Tom, ega ma sulle seda pakkundki, sina tahad ikka veel seda seksivärki:)

??? 03. detsember 2013, kl 22.55
Mitmes punnsuu??

küssa, tegelt ka 03. detsember 2013, kl 22.58
Olete kindlad, et alu ja yxikmees ei pole vennad?
no sugulased vähemalt?
või ühes väljaõppelaagris olnud? et siis seal, kus naistekäitlemist õpetati..

Tom 03. detsember 2013, kl 23.00
tb, no kui ma seda seksivärki ei tahaks, siis ma oleks ilmselt surd. aga tegelt tuleb äbiga tunnistada, et iga pääv enam ei taha ka. kui veel kümmekond aastat tagasi oli paar korda päävas ok, siis nüüd tahaks mõni õhtu ka rahulikult magada.
nagu täna näiteks :)
ma rohkem ei viitsi siin teitega vaielda ja lään tuttu ää. eks omme jälle pääv :)

täita blond 03. detsember 2013, kl 23.00
Võimalik tõesti, mingid "pruunid baretid" ...aga üks on kindel, naist pole nad kaua saanud...ei noort ega vana.

et siis kes? 03. detsember 2013, kl 23.09
Alu ja yxikmees?
sest see Tom teatas et ta igapäev enam ei tahagi.. ja on teine nii rahulik tõeste
;)))
asi kisub naljaks...

täitsa blond 03. detsember 2013, kl 23.16
Ohh, ma lugesin valesti....ole nüüd, yxikmees on alu kõrval nagu kiriku kooripoiss. Alu on rohkem sihuke "paha poiss" parimast kauboifilmist, kelle peale kõik naised karjakaupa märguvad, aga tema nutab ikka ühte Lolitat taga, keda ta kuskil auulis korra...:D

unetu 03. detsember 2013, kl 23.50
Naised valitsevad maailma ja nagu näha, siis ühte heasüdamlikku Tommi ja tsipa karust alut.
alu, sa kaktusi ikka kasvatad? Ma küll ei kasvata.:)

täitsa blond, vahel on antud sulle täiesti hea huumorisoon.

Ingel, endine Ingel 04. detsember 2013, kl 00.13
No ei märgu alu peale, ei nuta kaktusi taga, ei kasvata mehi..., kooripoisse samuti ei riieta ja kauboivilmid jätsid külmaks ka noorukina... ka igasugu ansambliplakatid ja muu selline massiarmumine.... Mulle meeldis tavaliselt see, kes oli eemal säravast valgusest, vaatles nurgas või eemal varjus, aga eriti huvitav ja eriti hea harutada...
nii, et minu kaasaelamised siin alu ja Tomi ruskiavõitlusele on pealtvaataja omad, kes saali astus ja jälgib mängu...
laske edasi....
ma vaataks veel..

alu 04. detsember 2013, kl 00.17
juba magama..pensionärid:D
ja Tom´i väide, et 4kymbisel on lapsed suured ja nyyd on naisel aega end yle tema õla vaadates kaasa elada, kuidas mees netis naisi moosib ja enda siseilu kiidab..ilus unelm tulevikust paarisuhtes. pyhendumine ja puha, naine ainult mehele ju tahakski end pyhendada, mis tal muud teha. peale 4-5 eelnevat kaaslast surmani, kelle juurest elu ikka edasi viib unelmate printsini.
kui 2kymbist naist karta, siis jah just sel põhjusel, et too tahaks ise mehe tähelepanu, mitte imetleda selle moosinägu:)

vabandust, et naeruvääristan kogu tutvumise teema ja seda juba täiskasvanud, kogemustega inimeste vahel, kuid kas just mitte see kogemuste vahetamine, oma seisukohtade selline kaitsmine ja vanuse ylistamine, nooruse ees esile seadmine polegi asja täiesti naeruväärseks teinud. mõtleks ennast nyyd 20a tagasi ja kui loeks neid teemasid, kus leiutatakse eeliseid omale nooremate ees, siis, kui naised enamuses enam ka välja ei näe kuidagi apetiitset...mõtleks vist kyll, et nii vanaks ei tahaks ju saada, õudne, millised võimaluste riismed järele jäävad:)

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 00.24
Näe, üks pensionär veel üleval:) Kui ma oleksin noor, siis ma siin üldse ei istuks....väike vihje sulle, alu:)

Ingel, endine Ingelmine maama, ma saadan sulle ilusaid unenägusid 04. detsember 2013, kl 00.24
just.
Homme oleme jälle 1 päev vanemad.... irw.

sama siin 04. detsember 2013, kl 00.26
noorena ma kas magasin või jammisin, aga siin ma ei oleks.. Ingel, olin.

unetu 04. detsember 2013, kl 01.04
Ajaloost võib palju näiteid tuua, kus ühe emase pärast on tõelised mehed surma saanud. See kaklus siin kahe mehe vahel oli tuuleõhk. Järelikult on neljakümpised emased minevik, kelle pärast ei tasu verd valada.
Võtab hästi kogu loo kokku.

Mis siis teha kui mehe isu peale tuleb? Leida need mehed, kes on eluga leppinud ja alla andnud...

yx47m 04. detsember 2013, kl 02.01
See on ajalugu, tänapäeva naine on nagu ühistransport, mille pärast küll kakelda pole mõtet.

"Mis siis teha kui mehe isu peale tuleb?
Leida need mehed, kes on eluga leppinud ja alla andnud..."

Leidke ikka need, kes teid siiani usinalt rahuldanud on, ega kavatsegi alla anda, need kellele te jagasite oma paremad nooruseaastad.
Kogenud mehed seavad lihtalt prioriteedid ringi ja elavad nüüd endale, sest elu ainus mõte ei ole mingi vananeva moori kapriise ellu viia.

Kiirlugemist meelelahutuseks 04. detsember 2013, kl 02.11
Mitmele põlvkonnale naistele on kinnitatud, et rinnahoidja kandmine aitab ennetada rindade väljavenimist ja seljavalusid ning parandada rühti. Kuid Prantsusmaal tehtud uuringu kohaselt võivad kõik need väited põhjendamatud olla. Spordimeditsiini spetsialisti Jean-Denis Rouilloni juhtimisel läbiviidud 15 aasta pikkune uuring näitas, et gravitatsiooni mõju vähendamine ei mõju rindade kujule hästi – pigem vastupidi, need vajuvad rinnahoidja kandmise tõttu veel enam vormist välja.

Rouillon on alates 1997. aastast uurinud 330 vabatahtliku 18–35-aastase naise rindade kuju, mõõtes seda, kuidas rinnad vanusega muutuvad. Tema uuring näitas, et naistel, kes ei kandnud rinnahoidjat, võis aasta jooksul täheldada rinnanibu tõusmist 7 mm kõrgemale. Samuti olid nende rinnad üldiselt pringimad ning venitusarmid kadusid kergemini. See viitab, et rinnahoidja piirab rindade kuju toetavate kudede arengut, mille tõttu rinnad vajuvad rohkem rippuma. Rouillon on nimetanud rinnahoidjat tarbetuks esemeks, kuid ta hoiatas siiski, et kuna tema läbiviidud uuring keskendus noorematele naistele, siis ei saa selle tulemusi tingimata laiendada kõigile naistele.

Nooremate naiste puhul rinnahoidja kandmisest loobumine parandab rinnakoe üldist toonust, kuid üle 45-aastaste naiste puhul, kellel on mitu last, ei ole rinnahoidjast loobumisest olulist kasu loota.

Üks uuringus osaleja ise kommenteeris, et ilma rinnahoidjata elamisel on mitmeid eeliseid: “Ma saan kergemini hingata, mul on parem rüht ja vähem seljavalusid.“ Rouillon rõhutab, et tegemist on esmaste tulemustega ning selleks, et teha kindlamaid järeldusi, on vaja uurimust laiendada suuremale hulgale naistele.

Rinnahoidja kandmine võib kahjulik olla

Rinnahoidja kandmisega on seostatud ka teisi probleeme. Briti dokumentaalsaates “Bras, the Bare Facts“ käsitleti rinnahoidja ajalugu ja funktsioone põhjalikult. Rinnahoidjat võrreldi hiinlaste tavaga kanda väikeseid kingi, et anda jalale moekamat kuju. Sisuliselt ei ole rinnahoidja tarbeese, vaid moe ja sotsiaalse kuvandi tõttu kantav aksessuaar. Seda on seostatud ka rinnavähi ning muude rinnakoe kahjustustega, kuna vale suurust kasutavad naised võivad endale tõsist kahju teha. Samuti ei ole kasulik, kui terve päeva jooksul on tihedalt nahaga kontaktis sünteetilisest materjalist rinnahoidja.

Tavapäraselt eeldatakse, et rinnaga toitmine põhjustab rindade väljavenimist. Kuid ka sellel levinud seisukohal ei pruugi tõepõhja all olla. 2007. aastal avaldatud uuringus vaadeldi 132 naist ja leiti, et rinnaga toitmine ei mõjutanud rindade väljavenimise määra. Küll aga mõjutas seda vanus, suitsetamine ning see, mitu korda naine oli rase olnud. Seega rinnaga toitmine ei venita rindu välja – see juhtub juba raseduse ajal ning hilisem toitmise kestus seda hullemaks ei muuda.

Loomulikult ei tähenda see, et kõik naised peaksid nüüd rinnahoidjad nurka viskama. Aga kindlasti tasub rohkem tähelepanu pöörata sellele, et kantav pesuese oleks kvaliteetsest naturaalsest materjalist, õige suurusega ning mugav. Ja ei tasu karta vahel selle kandmisest loobuda, kui niimoodi mugavam olla on

jajah 04. detsember 2013, kl 06.48
Ei viitsi mitte ühtegi tunnet tekitada, milleks?
Milles on lahendus 40+naisele (välja ei näe, xs-pesusse ei mahu, üksik, 4-5 suhet seljataga, maailma mõttetus surub, kõik ülejäänud pahed ka olemas, millest siin juttu on olnud), kuidas edasi?

yx47m 04. detsember 2013, kl 07.41
Aga naudi elu ja kiida kõigevägevamat et ei pea teleka ees diivanil lõsutava ,õlut libistava ja rõhitseva impotendi järelt musti sokke koristama :)))

jajah 04. detsember 2013, kl 09.42
Olen kohtunud vaid mõistlikke indiviididega, ei ole kunagi kogenud kirjeldatut. Nautida ei oska, elu mõtet ei leia, kõigevägemasse ei usu. Mis edasi?

Tom 04. detsember 2013, kl 09.54
jajah, ega keegi sinu eest su elu elama ei tule. kui omale meelepärast tegevust ei leia, siis see puhtalt su oma süü. ka armuda pole selles eas veel ilja, eile just siin kirjutas, et džoodž kluuni ei ole veel 52 aastaseltki oma elu armastust leidnud ja ikka otsingutes. seega otsi, vaata lahtiste silmadega ringi ja õpi elu nautima. enesega rahuloleval inimesel silmad säravad ja ta tõmbab nagu magnetiga samasuguseid inimesi endale ligi. vingupunnidest ei tee aga keegi välja.

n48... 04. detsember 2013, kl 09.59
... mulle see Tom hakkab lausa meeldima :) Peaks talle vist kirjutama...

Tom 04. detsember 2013, kl 10.53
n48, mina oma meiliaadressi siia ei pane :) (ei ole enam tutvumise eesmärgil siin), kui aga ikka tõsine tahtmine on, võid ju kuskilt vanadest postidest selle üles otsida, kuna Tomme ja tomme on siin üksjagu old, siis selle õige arvamine võib muidugi raskeks minna.

n40 04. detsember 2013, kl 10.55
huvitav milline 20-ne tahab yx47m? Miks kritiseerivad naiste vanust mehed kes ise on ammugi üle 40-ne?!?

Siin foorumis lugedes võib ikka õnnelik olla, et ei pea kedagi otsima, muidu oleks ikka kurb küll.

Nüüd kindlasti kisa, et kui kedagi ei otsi siis siin ei loeks ka, no mis teha, vahel ajaviiteks on ikka hea tõdeda, et tore on olla hõivatud.

unetu 04. detsember 2013, kl 11.27
Siin on seda küll mõttetu kirjutada, sest enamus selles eas, et on juba hilja seda praktiseerida. Rinnahoidja on seljas olnud vaid väga vähestel kordadel ja tõepoolest, ei ripu, ei lödise.

yx47m, kl 02.01
Kogenud mehed seavad lihtalt prioriteedid ringi ja elavad nüüd endale, sest elu ainus mõte ei ole mingi vananeva moori kapriise ellu viia.
--------------------------------------------------------
Mulle meeldib see mõte, parem hilja kui mitte kunagi. Kui paljud taipaksid endale elada, siis poleks vaja lootust, et neljakümpisena tuleb korduseksam uue materjaliga ja vanad iganenud teadmised, viivad heale sooritusele.

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 11.35
Tom Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ka armuda pole selles eas veel ilja, eile just siin kirjutas, et džoodž kluuni ei ole veel 52 aastaseltki oma elu armastust leidnud ja ikka otsingutes.>

Selle kluuni ma võtangi:) Ega keegi ta kontakte ei tea?

eelmisele 04. detsember 2013, kl 12.06
see mõtteviis oleks meid eestlasi juba eelmisel sajandil välja suretanud, et parem on elada ainiult endale ja üksi... aga asi seegi - mõtted on head, mõttete puudumine on ju mõttetus...

aga jahh parem hilja kui mitte kunagi!

Ja kui kellelegi meeldivad vistrikud, mida on joodiga määritud, et nibud olemas oleksid, siis eelistan igal juhul rinda. Ja rinnahoidja on seksikas.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!