Saame tuttavaks
Mees 42-...

alu 04. detsember 2013, kl 23.08
täitsa blond,

kujutame ette stsenaariumi-kaks pirtsu omas mullis ja vahel tunnevad nad vatupandamatut soovi koos lehti sahistada...ja ma ei kujuta seda ette. milleks? kui see on kellegile vahelduse mõttes vajalik, siis mitte mulle vähemalt.

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 23.09
Eks see ole maitseasi, kellele piisab ühest, kellele vaja aina uusi ja uusi.

yx47m 04. detsember 2013, kl 23.10
"Küsimus tekkis kogu selle jama lugemisel, mida alu ja yx47mees produtseerivad- viga näevad laita, aga lahendusi pakkuda ei oska...tõelised talendid :P"

Eks see ole jah sihuke poriste kummikute teema neljakümpiste naiste roosamannalises maailmas.
Esitatakse küsimus ja vastust tegelikult teada ei tahetagi.
Nii väärt ja väärtuslikud naisterahvad kõik ootavad ja otsivad väärilist meest. Ja kosilasi ei kuskil :/
Vaatamata enesekindlusele, mitmetes suhetes kogutud kogemustepagasile ja karastatusele. Kosilasi, ikka NETU.
Ei saa ju viga olla naistes. Ei saa!
Lihtsalt mehed on viletsad! Mõni julgeb isegi avalikult neljakümpiste prouade peale nina krimpsutada. Häbematud!
Aga kullakesed, need, keda ootate ja otsite on te omad endised kaasad, keda te isekeskis nüüd jub mitmendat korda vahetate :)
Loomulikult läheb selle käigus nii mõnigi mees ka kaduma. Mida teil sealt niiväga loota on? Naiivitarid. Same shit, different name. Kas pole?

Siin EI OLEGI lahendusi! Tegemist on millegi tagajärjega. Või tahate sundida mehi millekski, mille vastu neil huvi ei ole? Ise tahate vabad olla aga mees peab varnast võtta olema.

"... kui see, et 40a inimene on vana, istugu kodus ja oodaku surma."

Keegi püüab süütunnet sütitada? See, et suhteturul edu ei ole, ei eelda veel koduaresti ega suitsiidi.

"huvitav milline 20-ne tahab yx47m? Miks kritiseerivad naiste vanust mehed kes ise on ammugi üle 40-ne?!?"

jaaah, haige aju sünnitab koletisi ja joonistab need võimalikult suurelt seina peale :).
No milleks küll sellised ülepingutatud poosid? Miks peaks üks normaalses eas mees, kel on raasukegi mõistust pealuu sees, ihalema naist, kes on ta oma tütrega samaealine. Midagi haigemat annab ette kujutada? Aga jäägu see arvaja salaunistus tema enda südametunnistusele. Küsimus ei ole ju selles, kes tahab yx47m´i vaid keda otsiks või eelistaks yx47m. Ja see võib tunduda nii mõnelegi jahmatav - iga hetk eelistaksin enamvähem omaealist, seega pealt neljakümne naisterahvast. Aga ma ei otsi enam, sellel pole vähimatki mõtet.

alu

"jah, valik on kesine, kui mitte nutune. seda aga pole mitte yksi olek, kus oled omaenda peremees ega pea mõtlema sellele, et mida parasjagu võib mõelda kellegi hormoonidest kallutatud meeleolu.."

toetan :)

Ja teemasse - neljakümpisel pole ainumastki eelist nooremate ees, vaatamata kogu sellele jahmerdamisele

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 23.16
Ok, veensite mind, aga mida te siin siis üldse passite ja 4kympistele tõestada tahate...siin ju eriti nooremaid ei käi?
Minge kolage gümnaasiumide ümber või minge uuesti ülikooli...võtke ometi üks noor naine ära.

alu 04. detsember 2013, kl 23.23
täiskasvanud mees ei peagi ihalema endast poole nooremat naist või käima märja otsaga ringi, et kuidas saaks mõnda panna. see mees on haiglane sel juhul ja ilmselt pole tal ei lapsi ega midagi või kedagi, kes on pyha ja puutumatu. aga täiskasvanud mees võib leida mõnes noores naises veel lootusetult rikkumata mõttekaaslase elu, pereväärtuste ja lastele vajalike vanemate yle. missiis, et need väärtused naises tema kypsesse ikka jõudma hakates võivad devalveeruda või ka oma armastusest synnitatud laste suhtes tundmatuseni muutuda. me kõik loodame. 4kymbised meestemurdjad loodavad ja minusugusd naiivsed loodavad. ning neid lootusi peetakse lollimaks, kui teise soopoole omi, kel pole silme ees enam tegelikult eimingeid pysiväärtusi vaid et kuidas saaks oma järelejäänud ihunatukest võimalikult palju panna teenima oma tasakaalutuid huve..

alu 04. detsember 2013, kl 23.24
täitsa blond,

novat, nyyd ytled, et minge ja käige, leidke ja olge. ei maksa solvuda teemas, kus ise lööd kaasa omi eeliseid välja tuues. mine ja käi nyyd ise kah tead:)

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 23.28
aluke, ma ei tutvu enam ammu, niisama veel inertsist siin kiusan teid:)

alu 04. detsember 2013, kl 23.29
aaa, et meid kiusad. milline alalhoidlikkus allaheitikkuses. no..peaasi, et ise end kiusatuna ei tunne..

saritutvuja 04. detsember 2013, kl 23.42
alu 23:23,

Tohib paluda selle targa jutu maakeelset tõlget? Vabandan, ma ei saanud kõigest aru, ilmselt veel kaugemaks jäi mõttest arusaamine.

Veelkord vabandused, haridus on nadi.

täitsa blond 04. detsember 2013, kl 23.49
alu Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> aaa, et meid kiusad. milline alalhoidlikkus allahe
> itikkuses. no..peaasi, et ise end kiusatuna ei tun
> ne..

...eks ma siis nutan natuke ja elu läheb edasi.

alu 05. detsember 2013, kl 00.14
nii ull see asi nyyd ka ilmselt pole, et elu delfisse toppama jäi..

saritutvuja,

vot ei oska seda tõlkida. nii ongi. yldiselt-ära näe vaeva-minu põhimõtted ja arusaamad ongi liiga kauged saritutvujate omadest. kinnitus sellele on kasvõi see, et sul pole ju probleem minna kohtingule korraga kasvõi kõigi siit meestemurdjatega.

to alu 05. detsember 2013, kl 00.20
kes on sinu meelest siin meestemurdjad?

alu 05. detsember 2013, kl 00.35
kõik, kes arvavad endal olevt eeliseid nooremate naiste ees.

unetu 05. detsember 2013, kl 00.39
Asi ei ole AINULT nooremates, vaid leida see väärtustega ja põhimõtetega. Õigem oleks öelda rikkumata. Heeh, raske saab olema, nooremad on juba kavalamad, annavad kalevipojale jalaga takka, ise naudivad raha ja li tuivad ringi.

yx47m, mis nad vaesekesed peavad tegema, kui nende mehed poole nooremate juures? Sokki kuduma?

"Aga kullakesed, need, keda ootate ja otsite on te omad endised kaasad, keda te isekeskis nüüd jub mitmendat korda vahetate :)
Loomulikult läheb selle käigus nii mõnigi mees ka kaduma. Mida teil sealt niiväga loota on? Naiivitarid. Same shit, different name. Kas pole?"

Siin sa räägid vist sljuuhadest ja kelgunööridest, viisakas vormis?

yx47m 05. detsember 2013, kl 00.42
oot, kuda see loosung nüüd oligi

nelikümmend pluss "naine oma parimas eas ja seksuaalsuses, kogenud ja teab mida elult tahta!"

unetu 05. detsember 2013, kl 00.51
aga kas 55++ mees ei taha neid või? või nad ei või neid tahta? kellelegi ka ju noorem.

tibi55 05. detsember 2013, kl 05.42
Vastik on lugeda sellisest tarbijalikust suhtumist ellu. Siinkirjutajatest ei ole keegi vist päriselt armastanud vaid ainult vastu näppe saanud ja nüüd elatakse oma frustreeritust välja halvustades naisi.

yx47m 05. detsember 2013, kl 08.09
`tibi55`
"Siinkirjutajatest ei ole keegi vist päriselt armastanud vaid ainult vastu näppe saanud ja nüüd elatakse oma frustreeritust välja halvustades naisi."

Oooo-jaaaa, kõik need suhterändurid on tõelised armastuse kehastused, ikka ennastohverdavalt ja korduvalt :)))
Siinjuures ma siiski ainuüksi naisi silmas ei pea.

Tom 05. detsember 2013, kl 08.53
yx47m Kirjutas:

> Küsimus ei ole
> ju selles, kes tahab yx47m´i vaid keda otsiks või
> eelistaks yx47m. Ja see võib tunduda nii mõnelegi
> jahmatav - iga hetk eelistaksin enamvähem omaealist,
> seega pealt neljakümne naisterahvast.

> Ja teemasse - neljakümpisel
> pole ainumastki eelist nooremate ees, vaatamata
> kogu sellele jahmerdamisele

yx47m, pisuke vasturääkivus su tekstis, ühtegi eelist ei ole, aga ikka eelistad omaealisi :) Aga ma saan sust aru, ise eelistan ka omaealisi, sest nooremate ja ka vanematega kipub see taustade vahe ikka väga selgelt välja tulema. Tegelikult eelistan ma ka samast kultuuriruumist, elik põhja eestist pärit inimesi, sest nendega on sarnased mälestused ja sarnane ellusuhtumine. Lõunaeestlastel puudub see soome TV mõju ja näiteks seepärast ei saa ka kasutada mitmeid noorpõlvest omaseks saanud nalju, need lihtsalt ei jõua kohale ja hakata nüüd aastakümneid hiljem mingeid taustu seletama, on ka keeruline.
Ses mõttes on omaealistega kõige lihtsam, et sa ei pea pead vaevama selle üle, mida sa räägid ja kuidas sa räägid, su tekst on ka partnerile kohe arusaadav. Ma olen 15 aastat elanud suhtes, kus ma pidin iga oma sõna kaaluma ja pärist veel selle partnerile arusaadavaks "tõlkima", et aru saadaks, mida ma just mõtlesin. See on frustreeriv ja seepärast on hea, kui partner su mõtteid poolelt sõnalt juba taipab. Ma tean, et naistel on ka samu probleeme, sest mõni äkilisem mees võib arusaamatuse tõttu lihtsalt plahvatada ja alvemal juhul vastu ambaid äsada.

täitsa blond 05. detsember 2013, kl 11.40
alu Kirjutas:
> täitsa blond,
>
> kujutame ette stsenaariumi-ka
> ks pirtsu omas mullis ja vahel tunnevad nad vatupa
> ndamatut soovi koos lehti sahistada...ja ma ei kuj
> uta seda ette. milleks? kui see on kellegile vahel
> duse mõttes vajalik, siis mitte mulle vähemalt.

Vabandust, eile jäi see personaalne pöördumine märkamata.
Sina ei kujuta ette, mina jälle kujutan. Ma ei kujuta hoopis mingit sussi 24/7 enda kõrval ette.
Kahel pirtsul on koos vb raskem, aga see-eest ei hakka kunagi igav ja tõepoolest ei tahaks ma "vanas" eas hakata jälle kodu mängima....vb 20 a pärast tahan, ei tea.
Näed, kui palju erinevaid inimesi:)

to täitsa blond 05. detsember 2013, kl 13.27
Kuhu jäävad need köögilaua peal kiiruga meisterdatud lapsed keda alu soovib?

täitsa blond 05. detsember 2013, kl 13.39
Appikene...mina ei hakka alule ometi lapsi tegema, pealegi tema ei taha mind ja mina ei taha teda.
Aga kui juba jutuks tuli, siis alu...auuuuu, ma leidsin sulle imeilusa blondiini:) Ma olin sama vanalt samasugune, nii et sul on "pilt" ees, milline ta 13 a pärast on:))))
Delfi Dates nimega Assaa, 34 a. Mulle paluks üks restoran selle leiu eest välja teha:)

täitsa blond 05. detsember 2013, kl 13.40
täpsustus....milline mõrd ta ....

Tom 05. detsember 2013, kl 13.49
alule soovitaks ma ikkagi mingit ästesäilind kolmekümnendate teise poole naist, kel veel pereloomismõtted pääs. noorematega kipub raskeks minema, aga selliseid naisi on tegelt päris palju. mu oma suguvõsas on üsna mitu sellist noort naist, kes "vanemas" eas on oma elu õnne leidnud ja seal 40 kandis oma lapsed sünnitanud. ise on nad muidugi sellega väga rahul, sest karjääri on tehtud ja möllatud ka mitmel moel ning paras aeg on koduseks jääda. et asja näitlikustada, otsisin ma siin kimi videodele tasakaalustamiseks ühe slaavitari välja, kes saab suvel 40 ja alles see kevad sünnitas omale lapse. selle video tegemise ajal oli ta juba rase, mis ka kohati silma torkab

http://www.youtube.com/watch?v=jQfe8B7scUU

punapea 05. detsember 2013, kl 14.04
kolmekümnendate lõpus on 25+, Tom:P sa vist mõtlesid neljakümnendate lõpus, nii 36+? Ja miks sa alule midagi soovitad? kas tal ise pole nagu seda iseotsustusvõimet, või arvad et temagi peaks sõnakuulelikult naiste ja eitede soovitusi kuulda võtma?:D muudkui kutsute korrale ja soovitate ja näitate teed. ise olete ju kehvad eeskujud- üksikud, lahutatud, elus kibestunud nukrameelsed enesekiitjad. suht hale pilt, peaks mainima:P

nüüd läks targutamiseks 05. detsember 2013, kl 14.07
Mina saan aru, et alu ei taha endale äraaetud hobust. Alu tahab süütut, kena ja truud tütarlast. Nendel linkidel mida mina olen juhtunud nägema ja kus alu on postitanud enda jaoks kenasid tütarlapsi, on alati olnud ilma paksu krohvita värsked neiud.
Ma arvan, et sellised naisolevused on iga mehe unistus, ainult mõned annavad endale aru, et nad ei saa selliseid endale kunagi lubada.

to punapea 05. detsember 2013, kl 14.09
tore, et siin pasameres üks sinusugune lilleke on;)

to täitsa blond 05. detsember 2013, kl 14.10
Nii et, üdini võlts?

WTF 05. detsember 2013, kl 14.22
nüüd läks targutamiseks Kirjutas:
> Mina saan aru, et alu ei taha endale äraaetud hobu
> st. Alu tahab süütut, kena ja truud tütarlast. Nen
> del linkidel mida mina olen juhtunud nägema ja kus
> alu on postitanud enda jaoks kenasid tütarlapsi,
> on alati olnud ilma paksu krohvita värsked neiud.
>
> Ma arvan, et sellised naisolevused on iga mehe
> unistus, ainult mõned annavad endale aru, et nad e
> i saa selliseid endale kunagi lubada.

---------> Meile oleks siia ka ikka islamiusku vaja, siis on kindel, et teise mehe poolt äraaetud naist, kellele veel ka tagatippu lapsed valmis nikerdatud ei pea mingi hinna eest kosima

jajah 05. detsember 2013, kl 14.23
"äkki peaks minema ja teda pisut panema köögitasapinnal"

Kullake, selleks peab ennem ikka Mees olema :)))Aga unistamine on isegi Sulle lubatud...

Ja üksiolekul on omad eelised...ja omad vead. Adekvaatne inimene peaks suutma näha mõlemaid pooli.

Ei ole naispool sugugi "alati valmis", see paganama pioneeriiga jäi eelmisse sajandisse koos kaelarätiku köitmisega. Ka naistel on omad hirmud, kõhklused ja kartused...

yx47m, ei ole poriste kummikute teema. osas asjades on Sul õigus, osades mitte...Sa paned kõik naised ühte mudelisse ja arvad, et nad mõtlevad, tajuvad ja kogevad ühte ja samamoodi, et neil on olnud üks ja sama elutee käia...See ei ole nii.
Vastust tahaks väga- väga. Kohe päris tõsiselt.
Küsimus ei ole kosilase ootamises/tahtmises...tahaks vastust leida, lihtsalt niisama...
Vigu ei saa otsida ainuisikuliselt naistes ega meestes, mõlemad teevad vigu, mõlemad eksivad. Kindlasti ei saa kumbki osapool oma vigu alahinnata.
Lootus ja ootus on juba teine teema...
Jäta nüüd see paanika, et keegi tekitab süütunnet...loe ja mõtle sõnasõnalt tundmata süüd...
Kindlasti on kahekümpiseid, kes tahavad 47 aastast meest, kahtlemata on. Vanus ei määra tundeid. Ja see ei ole haige ega koletislik.
Püüa mõista, et ka mina ei otsi enam ammu, just sellesama mõttetuse pärast, kindlasti ka kaasneda võiva negatiivsuse pärast...otsin ainult vastuseid...ja ei esita küsimusi niisama ajaviiteks. Ära võta isiklikult, või võta just nimelt personaalselt, mul jummala ükskõik. Edu igal juhul Sulle, vahel Sa isegi mõtled ja julged midagi ausalt tunnistada.
Tiivuline.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!