Saame tuttavaks
Mees 42-...

to Tom 05. detsember 2013, kl 14.25
yx47m Kirjutas:
------------------------------------------------------ > Aga kullakesed, need, keda ootate ja otsite on t
> e omad endised kaasad, keda te isekeskis nüüd jub
> mitmendat korda vahetate :)
> Loomulikult läheb
> selle käigus nii mõnigi mees ka kaduma. Mida teil
> sealt niiväga loota on? Naiivitarid. Same shit, di
> fferent name. Kas pole?
------------------------------------------------------
to Tom, mine otsi oma kaasa üles, mis sa halad oma kannatustest. Kohe 15 aastat kannatasid?

punapea 05. detsember 2013, kl 14.32
jah, yx47m kirjutas väga hästi: "Same shit, different name." Väga hea!:D

täitsa blond 05. detsember 2013, kl 14.33
to täitsa blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nii et, üdini võlts?

Tahad ehk täpsustada, kes sa iganes ka oled?

to täitsa blond 05. detsember 2013, kl 14.45
Mida täpsustada? Võtame aga guuglist pildi ja peame endaks.

Tom 05. detsember 2013, kl 14.51
punapea Kirjutas:
> kolmekümnendate lõpus on 25+, Tom:P sa vist mõtles
> id neljakümnendate lõpus, nii 36+? Ja miks sa alul
> e midagi soovitad? kas tal ise pole nagu seda iseo
> tsustusvõimet, või arvad et temagi peaks sõnakuule
> likult naiste ja eitede soovitusi kuulda võtma?:D
> muudkui kutsute korrale ja soovitate ja näitate te
> ed. ise olete ju kehvad eeskujud- üksikud, lahutat
> ud, elus kibestunud nukrameelsed enesekiitjad. suh
> t hale pilt, peaks mainima:P

Kuule punapää, ma ju kirjurasin et kolmekümnendate lõpus, seega 36+, see et see on neljas elukümme ei tähenda ses kontekstis midagi. Õpi palun eesti keelt!

punapea 05. detsember 2013, kl 15.00
Tom, kolmekümnendad on kuni 30. sel juhul oleks sa pidanud kirjutama, kolmekümnendate eluaastete lõpus:P kahekümnendates, on kuni 20, ka teismeline. kolmekümnendates on kahekümnendates eluaastates.

punapea 05. detsember 2013, kl 15.14
tutvustes ja eelistustes peaks õigekiri tasemel olema. kui üks loeb, et 30ndates, võib ta aru saada, et tutvuja on 20+, et aga segadust ei tekiks, võiks ta kirjutada 30. eluaastates. kümnend on väga pikk. ilmselt sellest ongi mõni end 10 aastat nooremaks valetanud, ja sel juhul polegi ta valetanud vaid lihtsalt kauni emakeele väänaja-solkija "oopis" või lihtsalt loll:D

täitsa blond 05. detsember 2013, kl 15.29
to täitsa blond Kirjutas:
> Mida täpsustada? Võtame aga guuglist pildi ja peam
> e endaks.

Ära nüüd soga, ma olen praeguseks 13 aastat vanemaks saanud...see peaks kõik juba ütlema.
Vabandust segaduse tekitamise pärast:)

targutav punapea 05. detsember 2013, kl 15.45
nii et alule võiks sobida küll naine vanuses 20. eluaaste lõpu poole. ses vanuses ollakse juba kas esimene abielu lahutatud või tõsisem suhe juba läbi elatud. alu, nagu ma aru saan on 40. aastane ja ka temal ilmselt teine ring. 3+. eluaastates on nii räsitud ja meeleheitel, ja otsivad viimast võimalust, et nendega ei soovita - neil on psüühika nii räsitud suhetest ja pettumustest, et nad toovad selle suhtesse kaasa ja sellest head nahka ei tule - üks teiste meeste pattude leitud mehele projitseerimine:D kolmekümnendate lõpus on naine veel lootusrikas ja 30. juubel pole veel pähe lajatanud. jah, 27+ täitsa sobiv. pole nii suur see vanusevahe ka, kuigi targad soovitavad kuni kümme max vanusevahe. erand kinnitab reeglit.

punapea 05. detsember 2013, kl 15.47
* 30+ eluaastates

punapea 05. detsember 2013, kl 15.50
ai kurja, nii nilbelt läks sassi mul see numbritemaailm..see on kui pead mõne nilbe kujuga vaidlema ja numbrid eriti ei meeldi.
uued parandused:
* 20. eluaastate lõpu poole
* 30. eluaastates

rohkjem ei viitsi parandada ja vaielda ka mitte.

n54 05. detsember 2013, kl 15.55
hea alu,
selles asi ongi, et ära kommenteeri neid taguotsasid, kelle omanikud sind väidetavalt üldse ei huvita. Piirdu nendega, mida/keda oled isiklikult näinud ja mõõtnud.
Aga korde saab ka sinu karikas täis. Möödub aastakest tosin ning pead tõrjuma kaikaga tervet hordi sügavas keskeas onkleid, kes su noort tütart nilpavad, selmet omavanuseid naisi passida. Siis näed, et kõik on samahästi kui sama.

to täitsa blond 05. detsember 2013, kl 16.20
Kas liimid fotoshopiga vanemaks tehtud Marilyni pildi enda mordori ette?:D

Ingel, endine Ingel 05. detsember 2013, kl 19.26
Sa jummel, kus läks andmiseks...

Jahh auru tuleb välja lasta, muidu lööb su lõhki kui rapetanud vaala... pauguga.

Ma jälgin huviga alu otsingu ja soovitu leidmise tulemusi... Miks mulle ikkagi tundub, et tegelt ei otsi, vaid elab siin oma sisemist ebakindlust välja.... no juhtub.

Aga köögilaual seksimiseks ka 40+ eas on vaja vaid kaaslast, kes selleks valmis ja seda ka algatab.. me naised läheme alati kaasa... mõnuga... ;)

targutav punapea 05. detsember 2013, kl 19.29
ingel, endine ingel; see ei ole auru väljalaskmise nurk, see on suhete nurk. siin arutletakse suhete üle, vastavas järjekorras siis:D lolliklubi on auru väljalaskmise nurk:P

Ingel, endine Ingel 05. detsember 2013, kl 19.36
eelmisega nõus - see ongi suhete nurk.
Aga ka suhetes lastakse auru välja - seda mis kogunenud suhetest, mida sa aurustaumiseks vajad, ka neid mis auru tekitavad või tekitasid, ka detailid ja olukorrad, ka minevikust... Või aurustumise tagajärjel tekkivad.
Ei ole lolliklubi liige, olen siin peaaegu et uustulnuk (nendega võrreldes).... ;)
Ja alati on hea kuulda ka teiste kogemusi - võib olla väggga kasulik info.

nonii 05. detsember 2013, kl 20.29
kas täitsa blond on nüüd kelleltki mehe üle löönud? ega keegi ometi karda, et see on alu? irwww

alu 05. detsember 2013, kl 23.24
mõttetu jutt. ikkagi pole 4kymbisel naisel 2kymbise ees mittekuimingeid eeliseid ei väljanägemises ega mõttemaailmas. see viimane on tegelikult kohati isegi nii rõve ja rikutud, ära põlatud ja julm, et tänan teemaalgatajat sellele laekunud vastukaja eest ning jagan yx47m täielikult arvamust, et valik selles eas naiste hulgas lihtsalt puudub ja iseenda peremees olla on ehk saatuse kingitus vaid:)

tiibadega kurat 05. detsember 2013, kl 23.27

Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 02.03.2014 07.48.

alu 05. detsember 2013, kl 23.29
tiibadega kurat,

jah, olengi juba seda teinud:)

täitsa blond 05. detsember 2013, kl 23.30
alu, sa oled lausa päästeingel:)
Sa suutsid mind lõpuks niipalju veenda, et ma enam mitte ühegi mehega tutvuda ei taha.
Maailm on kindlasti tänu sellele nüüd parem paik...aitähh:)

alu 05. detsember 2013, kl 23.32
http://date.delfi.ee/995066

või peaks kahetsema, et mõne taolisega ei flirtinud? kui siis, on vähemlt mu tytar mulle tänulik, et ikka teda armastan..

yx47m 05. detsember 2013, kl 23.49
`jajah`, mitte keegi ei tea kõiki vastuseid, veelvähem õigeid. Ja kui teab, tasub kahelda teadja mõistuses. yx47m ei tea, ega saa ka õelda kuidas keegi teine oma elu elama peaks. Panen jah, "kõik" naised ühte mudelisse, kõik vingatsid, kes ei suuda suhtes püsida. On seal vahet, kas 3-4 või enamal juhul on oldud suhtes mahajäetu, mahajätja või on seis fifty-fifty. Eelistaks siiski midagi stabiilsemat. Vabadus on muidugi äärmiselt tore, aga kui see realiseerub kaosena... nii tore vist enam ei ole.
Üks on selge, pall on Naiskonna väravas ja mehed lahkuvad mänguväljalt. Muidugi mitte kõik, järgi jäävad need, kes natuke sohki teevad :))

Siia foorumissegi on jäänud vaid lantijad ja mittetutvujad :D

täitsa blond 06. detsember 2013, kl 00.04
yx47m, ära hakka nüüd pehmoks:)...ikka kõik 4kympised ühes pajas. Ma olen küll mitu kuud üritanud tagasihoidlikult selgeks teha, et eieiei, mina küll ei ole sihuke, nagu kõik ülejäänud 4kympised mutid on...aga näe, lõpuks jäin uskuma.

yx47m 06. detsember 2013, kl 00.14
Pehmoks ikka :)
Vaata, vesi omab suuremat jõudu kui graniit, mis on näiliselt tugevam oma jäikuses.

alu 06. detsember 2013, kl 00.37
"On seal vahet, kas 3-4 või enamal juhul on oldud suhtes mahajäetu, mahajätja või on seis fifty-fifty"

imelik jah, naistel see armastuse kordumise värk oleks nagu umbrohi, mis ei hävine. piisab vaid mõnest sitast mehest, et vana malts uuesti õitsele puhkeb:) ennast muidugi aiakultuuriks pidades ja roosinuppudele halvustavalt vaadates:)

täitsa blond 06. detsember 2013, kl 00.45
Tead, alu, sa oled ikka lahe mees:)
Kui algselt tulin ma siia sinisilmselt tutvuma, siis nüüd on minust saanud tüüpiline kibestunud telfimutt, kes käib siin ainult sinu pärast klahve tagumas :DDD
yx47m on ka vahva:)
alu, sa ikka vaatasid seda naist, kelle ma sinu jaoks leidsin?

alu 06. detsember 2013, kl 00.50
täitsa blond,

muidugi mitte. ma ju ei tutvu:)

tiibadega kurat 06. detsember 2013, kl 20.57

Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 02.03.2014 07.49.

Tom 06. detsember 2013, kl 21.49
tiibadega kurat Kirjutas:
...
> Lantijad astuvad
> ühel päeval suhtesse ja mittetutvujad hakkavad
> ühel päeval tutvuma...kõik on võimalik, naerata
> ja lase silmadel särada :)

Täpselt nii, tiivuline, see üksiolemine on vajalik vaheetapp, et tunded saaks settida ja sihid selguda. Ei saa tormata paaniliselt suhtest teise, vaid tuleb see aeg võtta ja endas selgusele jõuda. Küll jõuavad ka need särasilmad meie ellu, kes seal olema peavad. Ainult, et ise tuleb selleks valmis olla ja see õige hetk ää tunda. Ma siin teavitan ka kõiki, et ei tutvu, aga see ei tähenda, et ma oma särasilma ei otsiks :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!