Saame tuttavaks
Mees 42-...

... 02. detsember 2013, kl 16.08
Vaesed toolid, kes kandma peavad.
Vaesed mehed, kes andma peavad...

mõhk 02. detsember 2013, kl 16.10
Jäin just mõttesse ning vaimusilmas tunduvad naised nagu kujutleldatava rotilõksuna milles hästi lõhnav ja ahvatlev peibutis. Ainult vähesed osavad isased suudavad peibutise pihta panna ilma ennast vigastamata ;)

Mida vanem rotilõks, seda haisvam ta on, sest isaseid hulgim seal otsad andnud. Samas lõks juba krigiseb ja ägiseb igast nurgast

40+ 02. detsember 2013, kl 16.12
Mõned eelised suure vaevaga leiti, negatiivset tundub olema lõpmatult. Agaramad leidsid aadresse:)

Arutaks teemal, mida 40+ naised tegema peaksid, et nad pakuksid huvi 42-...meestele lisaks XS võ S pesusse mahtumise?

... 02. detsember 2013, kl 16.14
Krigisev- ägisev lõks
ja murduski roti kael prõks :)

googel 02. detsember 2013, kl 16.18
40+ Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Mõned eelised suure vaevaga leiti, negatiivset tun
> dub olema lõpmatult. Agaramad leidsid aadresse:)

> >
> Arutaks teemal, mida 40+ naised tegema peaks
> id, et nad pakuksid huvi 42-...meestele lisaks XS
> võ S pesusse mahtumise?

Midagi ei pea tegema, sest nagunii on omavanuste suhtes huvi ülimalt leige või pigem olematu. Ei aita seal XS ega ka S pesu mitte. Kui juhtubki nii õelda kerge seiklus, siis on see niisama korraks, et veenduda selles, et 40+ naised võib nimekirjast partneri otsinguil maha tõmmata. Omavanused on koos niikaua, kui on vaja lapsi kasvatada või kui juhuslikult on majanduslik sõltuvus.

40+ 02. detsember 2013, kl 16.27
Vähemalt aus ja otsekohene vastus, googel. Sooviks, et kohtaksid omavanust naist, keda hakkaksid armastama leides vastuarmastuse ja, et te elaksite koos viimase hingetõmbeni teineteisest rõõmu ja naudingut tundes.

Selle oled ära teeninud :)

täitsa nimetu 02. detsember 2013, kl 16.46
Lollus! Mehi pressib ligi uksest ja aknast, lihtsalt valida ei oska või ei taha või ei julge, sest peas taob mantra...4kympised naised on letilt ärakorjatud riknenud kaup.

targutav punapea 02. detsember 2013, kl 17.21
neljakümpised on kahekümpiselt letilt ära istetud minev kaup. nii kõlab õigemini. ja kes letile veel neljakümpisena jäänud, on tõesti juba riknenud - nii et sul on õigus, täitsa nimetu:P

targutav punapea 02. detsember 2013, kl 17.25
või on nad vufflid kahekümpisena olnud (no müüakse ju igasugust analoogkaupa:D), ja siis on nad aja jooksul kas lagunenud või imelikult haisema (nagu vuffelparfüümid näiteks) hakanud ja siis tagantkätt prügimäele vuhisenud, kust siis kodutud ja muidu jotad neid üles korjamas käivad:D

... 02. detsember 2013, kl 17.27
targutav punapea, armas, et jagad foorumi külastajatega isiklikke kogemusi...

Tom 02. detsember 2013, kl 18.01
irw Kirjutas:
> alu Kirjutas:
> ---------------------------------
> >selline tähelepanu vajadus enda tahetavusele...

> irw jah, kuidas sul on Tom,
> selle tähelepanuvajadusega, saad seda piisavalt?

Alu, sa nüüd paned selle tähelepanuvajadusega ikka täitsa puusse :D, ei ole mina siin 10 aastat seda kerjamas käinud.

Irw, tänan küsimast, aga on probleeme, kohati võiks nagu vähem teist olla küll, aga siiani on see tähelepanu õnneks vaid heatahtlik olnud.

Ajalooga on niimoodi, et seda tuleb mäletada, aga kõike ei pea meeles pidama. Inimese mälu õnneks ongi nii ehitatud, et ta jätab asju valikuliselt meelde, kel vedanud, sel jäävad vaid head asjad meelde, kel mitte, see mäletab vaid seda kurja, mis talle tehtud. Viimasel juhul on aga psüühilised probleemid kerged tulema ja mingis vanuses ei saagi muidu, kui tuleb neid probleeme keemia abil leevendama hakata. Minul on vedanud, ma ei (taha) mäleta(da) seda halba, mis mulle tehtud. Ma ei pea ka vajalikuks oma partnerite minevikus tuhnida ja nende eelnevat elu endale selgeks teha, kui inimene tahab, räägib ise, kui, siis polegi vaja. No mida mulle näiteks annaks teadmine, mitu partnerit on mu kallimal enne olnud? Kui ta on minuga, siis sellest piisab ja ma olen talle selle eest tänulik, et ta end mulle pühendab. Elust tuleb võtta vaid see hea, mis seal on ja sellega edasi minna, milleks vedada endaga kaasa oma valusid ja pettumusi?

targutav punapea 02. detsember 2013, kl 18.56
Tom, aga mina aru ei saa miks sa alule ei vasta, millise neljakümpise ta sult üle lõi? ma ei usu seda mitte mingi hinna eest, et alu sult neljakümpiseid nooliks::D

targutav punapea 02. detsember 2013, kl 18.58
või jälle üks prügimäekaup valetas end kümme aastat nooremaks?:DD

Tom 02. detsember 2013, kl 19.22
Punapea, loe teksti!

kogun mõtteid 02. detsember 2013, kl 19.23
Tom, sa oled terve mõtteviisiga mees, mida mõnegi teise kohta siin foorumis öelda ei saa.

seep 02. detsember 2013, kl 19.56
targutav punapea üritab alule peesse pugeda, aga see kukub sama koomiliselt välja kui vormist väljas neljakümbine end roosadesse retuusidesse riietab;)

lõhnataju 02. detsember 2013, kl 20.09
Olgu selle mäletamise ja mälestamisega kuidas on, aga mul on tunne, et Tom pole selline mees, kes valetaks ja niisama kilde loobiks.

alu, öeldakse, et briljandi peal sammal ei kasva, aga sina oled erand, tuutu!

Ingel, endine Ingel 02. detsember 2013, kl 20.14
Olen Tomiga veintsi libistanud - normaalne ja tundub aus. See mida siin räägib langeb kokku temaga väljaspool seda siin...
nii, et jah.
Kuid kelle ta kellelt üle lõi - seda ei tea ja seda ei usu... rahu on tema motoks vist.

ah 02. detsember 2013, kl 20.52
Nüüd ma saan aru, et siin on terve kamp inimesi, kes juba tunnevad üksteist. Ja meie teised üritame sama, kuid ei õnnestu :)

... 02. detsember 2013, kl 21.01
Kes keelab tutvumast? Anna märku, et soovid tunda kedagi ja saage kokku. Pole ju raske? Taipamise valguses...

Ingel, endine Ingel 02. detsember 2013, kl 21.09
Siin terve Lolliklubi, eraldi jaotusega, tunneb üksteist - nii see moodustski...
Asi siis siin nati üksteist tunda, ka erinevate nimede alt, paistavad jalad välja (nagu lapsed peidavad end kardina taha, ise vööst saadik toasolijaile paistmas.... ;)), aga vot nägusid ei tea, vot ei tea...

inglile 02. detsember 2013, kl 21.11
olegi siis seal lolliklubis, on meil rahulikum.

to inglile 02. detsember 2013, kl 21.15
Sina meeldid mulle ka.

!!!!! 02. detsember 2013, kl 21.15
Lolliklubi on oma seltskond, selline suletud ringiga, sisselognud.

... 02. detsember 2013, kl 21.26
eksimisruumi jagub kõigile, tunde on ja jäävad petlikkuks...

Ingel, endine Ingel 02. detsember 2013, kl 21.28
Tunde? need mis 60 minutit pikad?

... 02. detsember 2013, kl 21.34
ihhii...pane üks d omastkäest juurde...

Ingel, endine Ingel 02. detsember 2013, kl 21.38
Et 60 minutit ja + üks d?
No mis sellest siis välja tuleb?

oijah 02. detsember 2013, kl 21.43
ingel üritab vaimukas olla? irw

Tom 02. detsember 2013, kl 21.46
... Kirjutas:
> Kes keelab tutvumast? Anna märku, et soovid tunda
> kedagi ja saage kokku. Pole ju raske? Taipamise valguses...

õige punktirida, ma olen siin tutvunud küll ja paljudega veini/kohvi joond. ka niisama jalutamas olen nii mõnegagi käinud. seega on alati võimalus kokku saada ja nagu elu on näidanud, on võimalik ka kokku jääda. ainult püsivalt siin olles ja niisama hambaid teritades ei leia sa kedagi. elu on ka väljaspool telhvit ja see elu sääl on palju põnevam ja kirevam, kui sinne ääpanemine.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!