Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
jälle probleem meestega...!

tb 18. detsember 2013, kl 19.15
Tom, aga kõik need "sonetid", mis ta Temakesele kirjutas?
Ja kui ta polnud "telfimees", kes lihtsalt kaob?
sry, ka siin on siiski mõni Mees, kes oskab väärikalt lõpetada.
Tegelikult on mul elus üks selline näide olnud, kus "kuradi" käsi vahele segas...

Tom 18. detsember 2013, kl 19.22
no mai tea, misse telhvimees tavamehest erinev on, jobusi on mõlemas kategoorias, lihtsalt kõik sõltub sellest kuda näkkab :) aga oma esimest äraütlevat "sonetti" on raske kirjutada küll, alati jääb ju lootus, et kui ei vasta, siis küll unustatakse. unustatakse ka, aga vahel läbi suure valu.

** 18. detsember 2013, kl 20.51
Oled ise saanud äraütleva soneti? On see abiks?

** 19. detsember 2013, kl 08.40
Tom, küsisin tõsiselt, palun vastust.

Tom 19. detsember 2013, kl 09.13
**, suisa sonetti ei ole saanud, aga ühe äraütleva kirja pääle esimest kohtingut olen saanud küll. õnneks. Miks õnneks? sest mul endal oleks muidu tulnud see kiri kirjutada ja ehk ka enda sõnu sööma akata. nagu teada, siis meestele ei meeldi omi sõnu süüa ja pigem punnitatakse veri ninast välja, et neid pidada. seega läks mul siis seekord õnneks ja mai old karva võrragi pettunud, et ma sellise kirja sain. :)

** 19. detsember 2013, kl 09.19
Sa tegelikult ei tea, mida tunneksid saades tõelise äraütlemise osaliseks. Sellise, mida ei ootaks ja mida ei sooviks saada. Aitäh vastamast :)
Mõni mees, kes on saanud sellise kirja osaliseks, oli see abiks või oleks olnud parem vaikne ärakadumine?

Tom 19. detsember 2013, kl 09.28
**, ma olen saand ka päris üraütlemise osaliseks, aga sel juhul püüti ka vaikselt lihtsalt ää kaduda. eks ma siis lunisin seda äraütlemist pea pool aastat, või isegi rohkem, ei mäletagi enam, aga lõpuks ma siiski selle ka sain. oleks kohe saand oleks pool aastat kannatusi vähem old, aa või siis naised sest aru saavad :)

** 19. detsember 2013, kl 09.41
Ää unista seal miskit, et naased nüid muhvigi aru eip saa või et neitel kõigest maailmaasjadest pohlad saviga om. Mehad ehk peaksivad teadustama, kuda viisi sellist asja paremp aada om, et vähemp valu maha jäiks...
Aitüma Sulle.

Tom 19. detsember 2013, kl 09.47
**, kui sul plaanis mõni mees maha jätta, siis tee seda konkreetselt ja võimalikult ausalt. seleta kõik ää, mis asjast arvad ja ära jäta lahtisi otsi. konkreetne on vaja olla!
aa muidu ümarat jutta ajada ja "mitte aiget teha" tahtmine on kokkuvõttes kordades ullem, lihtsalt pikendab piinu. :)

ihiii 19. detsember 2013, kl 09.56
Eidelik jutt sel a la Tomil. Mehed nii ei räägi ega mõtle.

Tom 19. detsember 2013, kl 10.06
kuidas üks itsitav eit teab mismoodi mehed mõtlevad? :D :D :D

** 19. detsember 2013, kl 10.18
Tee vastasoost inimese mõistma hakkamiseni on pikk ja konarlik, kulutab nii mõnegi paari jalatseid...
Tee enda mõistmiseni on veel pikem ja hullupööra okkaline...
Vahel on asju, mida tuleb teha hoolimata oma isiklikust heaolust või siis just sellepärast...
Elu on karm ja kindlasti mitte õiglane...

Tom 19. detsember 2013, kl 15.42
** Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Tee vastasoost inimese mõistma hakkamiseni on pikk
> ja konarlik, kulutab nii mõnegi paari jalatseid...

Mina olen ammu loobunud naiste mõistmisest. Lihtsalt mehe jaoks on naise mõttemaailm nii erinev ja kummaline, et mingit adekvaatset pilti sest luua on võimatu. Ma natuke võrdleks seda naiste värki arvutiprogrammidega. Nooruses oli kõik lihtsam, vajadusel oli võimalik ka endal mõni jupp koodi kirjutada, aga üldiselt oli aru saada kuidas ja miks kõik töötas (kui töötas, sest sel ajal tuli neid tõrkeid ikka palju ette, ka BSOD ei olnud aruldane) Loomulikult oli kõik noore mehe jaoks kallis, arvuti maksis auto hinna ja vajalik programm päälinna kolmetoalise korteri hinna, seega pidid väljaminekutaga tahes tahtmata arvestama. Seeeest said vastu programmi, mida igaaastase hooldustasu eest oli võimalik hoida värske ja ajakohase, kõik olid rahul ja tundus, et sujus. Niimoodi seda programmi aastakümneid nuumates järsku avastasid, et on tekkinud tasuta paralleelmaailm, põhiliselt siis Linuxi põhine :) Mingi hetk sai leping selle programmi hooldamiseks ja kaasajastamiseks üles öeldud ja saigi üle mindud vabavarale (võrdluseks siis 40+ naistele). Nagu vabavara puhul ikka on seda tasuta värki kõige lihtsam leida internetist. Otsi ta üles, lae alla ja kasuta, aga jumala eest ää juurdle selle üle, kuidas ta töötab. Sellest on juba täiesti võimatu aru saada. Ja nii ongi, et iga ülesande jaoks on vaja siis leida see õige programmijupp ja seda siis rõõmuga tarvitada. Ei ole vaja pidada seda ühte ja kallist, ning selle eest kedagi veel pidevalt nuumata.

Minu arvutis on vabavaraline LinuxMint ja loomulikult kõik, mis sinna juurde tuleb on samuti vabavaraline. :D

** 19. detsember 2013, kl 15.59
Sul on vist tuline õigus...nii lihtne kõik ongi. Ainuke häda on igatsorti tunded ja emotsioonid, mis meist teevad selle inimese, kes me oleme. Sinu teoorias nendele kohta pole. See selline puhas tarbijalik kasutamine...aga inimlikkus?

yx47m 19. detsember 2013, kl 16.09
Phähhh!!!
Inimlikkus, sa küsid? Pole ühed paremad teistest, kõik on tarbimiseks, sh ka inimlikkus.

** 19. detsember 2013, kl 16.15
Inimesed ei ole asjad, mida tarbitakse.

yx47m 19. detsember 2013, kl 16.18
Kui naiivne võib/saab inimene olla :D

Tom 19. detsember 2013, kl 16.18
tundeid tuleb ignoreerida, need vaid segavad adekvaatse hinnangu andmisel. :D

** 19. detsember 2013, kl 16.24
Tundeid ei tule ja ei tohi ignoreerida, kõike ilusat tuleb väga hoolega hoida ja tundeid ei tohi ka karta.

Tänud, teile mõlemale :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!