Saame tuttavaks
jälle probleem meestega...!

elise 16. detsember 2013, kl 21.28
tutvusin juba paar kuud tagasi mehga, kes mulle väga meeldib, saime siis eelmine nv lõpuks kokku ja meil sujus kõik päris hästi, pidime reede jälle kohtuma, kui ta hommikul teatas, et ta haige...okei, arusaadav, aga õhtul ei vastanud enam telefonilegi ja pole siiani tagasi helistanud.Tean, et peaksin ta unustama, aga kuidagi ei suuda....Mida teha??? Paluks ainult mõistlikke vastuseid! Aitäh :)

Kult Rukkis 16. detsember 2013, kl 21.36
Tee uus teema ja tutvu uue mehega. Usu uus mees on veel parem ja tutvub sinuga kaeks ööks.

naine 16. detsember 2013, kl 21.36
Ma saadaks sõnumi, et kas tal kõik on ikka korras vms. Ja kui ei reageeri vms, siis ei ole midagi teha.. Ju tulid mingid hirmud või "kalad"päevavalgele või mõni kehtiv või just lõppenud suhe, mis veel värske või mida iganes.. Kui huvi tunneb, ilmub varem või hiljem välja

alu 16. detsember 2013, kl 21.39
millest selline meeleheide yhe mehe pärast-oled kyps naine või?

elise 16. detsember 2013, kl 21.48
Ei ole, 24 aastane alles, aga kui ikka keegi meeldib, on meeleheide väga kerge tekkima :(

elise-le 16. detsember 2013, kl 21.50
meestele ei meeldi meeleheitel naised. Võta rahulikult.
Helistab siis ära näita oma muret välja, ennetamine jäta tema enda ema hooleks. Ela oma elu ja ära ole talle nii kättesaadav ja alati olemas.

alu 16. detsember 2013, kl 21.52
kaks kuud teate 12 ja korra olete näinud ning pidasid teda juba enda omaks..mõtle sellele ja seal võib peituda vastus, et miks ta kadunud on.
lihtsalt vale mees su jaoks, muud midagi. neid mehi on kaa, kel oleks hea meel sinusuguse naise yle:)

m40 16. detsember 2013, kl 21.55
Justjust. Maini ainult ja kogu Delfi tutvumisfoorumi 40+ meespere jookseb tormi sind lohutama. Aluga eesotsas :D

Kult Rukkis 16. detsember 2013, kl 21.57
Mees, kes väidab, et siin pole naisi, on täielik saabas ja ei tea naiste kalastamisest midagi. Iga päev halab siin mitu naist, et ma jäetud ja elu läbi. Milleks kalastada mingit ülbet punapead või targutavat täitsa blondi kui siin ujub hulgaliselt naiivitare, kes ei mölise ja targuta, vaid kleepuvad su emailile ja valmis kohe kõigeks.
Seltsimehed kalastajad, kasutage õiget sööta ja teil on alati kott kala täis või kui otse öelda, siis kotid tühjad:)

alu 16. detsember 2013, kl 22.01
loomulikult. ja siis on siin veel selliseid mehi, kes teisi mehi mõne naise ilmudes kohe maha hakkavad tegema oma tyhjade kottidega:D

Punane rist. 16. detsember 2013, kl 22.02
Äkki on haiglas raskes seisus ja ei saa helistada.

elise 16. detsember 2013, kl 22.05
See mees, kellega ma tutvusin, tunneb minu eksmeest ja oi kuidas ta teda maha tegi, muidugi enamus asju ma juba teadsin...

Kult Rukkis 16. detsember 2013, kl 22.09
elise, kui su uus kavaler klatšis taga su eksi, siis ta on samasugune eit nagu alu ja Tom.

alu 16. detsember 2013, kl 22.11
tyhjad kotid, tyhjad kotid:)

läks 17. detsember 2013, kl 13.51
naase juurde tagasi!

Mari 17. detsember 2013, kl 23.16
elise-le Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> meestele ei meeldi meeleheitel naised. Võta rahuli
> kult.
> Helistab siis ära näita oma muret välja,
> ennetamine jäta tema enda ema hooleks. Ela oma elu
> ja ära ole talle nii kättesaadav ja alati olemas.

See on nii õigesti öeldud. Mehed kaotavad huvi, kui naine meeleheitel pidevat suhtlust otsib. Olen kahjuks oma meeleheitega mitu toredat meest kaotanud. Nüüd püüan targemalt talitada.

Kust läheb piir, millal on naise huvi normaalne ja millal tekib nn liigne surve mehele, et ta ära ajada.

alu 17. detsember 2013, kl 23.33
Mari,
tõesti arvad, et on olemas piir kõikide meeste jaoks?

täitsa blond 17. detsember 2013, kl 23.55
Kas kaks kuud on meeste jaoks piisav aeg, et demonstreerida uhkelt oma mittemeeleheidet?
Mis siis saab kui naine on uhke ja mees on uhke, aga viga on hoopis tehniline?

Pert Vere 18. detsember 2013, kl 00.00
Täitsa Blond - kättevõtmise asi.
Selle poolt, kel võimalus.

Metroman 18. detsember 2013, kl 01.56
Mulle kunagi yks Mari väga meeldis !!!

täitsa blondile 18. detsember 2013, kl 02.53
Uhked inimesed vaadaku, et nad ei murduks.

tiibadega kurat 18. detsember 2013, kl 08.17

Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 02.03.2014 08.11.

meez 18. detsember 2013, kl 11.16
Marlie:
Mehi on väga erinevaid, ühest piiri ei ole.
Mina ei ole endale sedanud eesmärgiks kõiki maailma naisi taga ajada ja seega suhtlen sellistega, kes ise kah huvi välja näitavad.
Kindlasti on ka selliseid jahimehi, kelle jaoks iga vastuastutud samm on juba liiga palju.

alu 18. detsember 2013, kl 13.54
tegelikult oleks ju õige tiibadega kuradi moodi kõik paika panna ja öelda viimane sõna, kuid siin foorumis ei lõppe kunagi mittemidagi ja seetõttu parem selliste avaldustega esinema ei hakka.

elu läheb edasi:)

tiibadega kurat 18. detsember 2013, kl 14.01

Toimetatud 1 kord(a). Viimati tiibadega kurat 02.03.2014 08.11.

alu 18. detsember 2013, kl 14.20
jah, mõtted on õiged, jagan neid tegelikult. aga nende mõtete jõud on kahjuks sama pisike, kui mõnel teisel tyhjade kottidega:)

Ingel, endine Ingel 18. detsember 2013, kl 14.28
Võin seda kolme tilga verega kinnitada , mida nüüd ütlen:
Kui mees su kõnedele enam ei vasta ja ühendust ei võta - siis ühist tulevikku teil enam ei ole, ka tuttavatena mitte.

Sest: kui mees tahab sinuga kohtuda, siis ei ole ükski mägi liiga kõrge, et sealt muuseas üle joosta, ükski kraav liiga lai, et sealt üle hüpata või sidevahendite puudumisel või tehnilise rikke ilmnemisel suitsusõnumeid saata... Ja seda suudavad teha ka täielikud nohikud naisteasjades... see on looduse poolt kaasa antud...
amokijooks..

Aga sina löö pea selga ja puhasta oma meel.... kui vaja joo üks suuuuur sõõõm midagi kangemat, vaata oma võrratut peegelpilti ja tea, et see pole mingi kaotus, kui miski mees sinuga enam ei suhtle - ta maaailm jääb selllest märksa vaesemaks ja tema kaotus on korvamatu.... Ja aastate pärast näed sa teda tänaval ja sa mõtled endamisi, isver, kas ma olin sellest mehest pöördes.... ohh kui hea, et see asi nii läks...

Eks me kõik ole vahel nati armunud, ja valesse... aga see läheb õnneks mööda...

kui võib siis võib 18. detsember 2013, kl 17.58
võõra inimese tutvust hakkad veregarituaalidega selgitama? kuhu vaatama võib tulla.

täitsa blond 18. detsember 2013, kl 18.48
Ingel, endine Ingel
18. detsember 2013, kl 14.28

Ingel, kas sa tead ka kui vastikult täpselt sa seda kõike ütlesid?
Aga ikkagi Temake usub, et mail läks teepeal kaduma, skaip ei tööta, telefon koos kõnekaardiga varastati ära, äkki on haiglas, äkki...

Tom 18. detsember 2013, kl 19.06
tb, ää põe. seekord räägib ingel õigust. kui ikka esimesest kohtumisest miskit välja ei tuld, siis pole igal mehel julgust seda ka välja öölda. ega see nii kerge olegi, aga eks arjutamine teeb meistriks ja mul enam sellise kirja kirjutamine pääle esimest kohtingut ei valmistaks enam mingit raskust :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!