Saame tuttavaks
40+ üksi või koos.
midagi 26. detsember 2013, kl 18.14 |
Visiitsuhe sobib mehele,kes on abielus, teise naise juurde käia, hoolitseda seal ja toimetada nagu teine kodu mehele.Sobib ka mehele,kellel on mitu naist kusagil ripakile, igale ühele saab kodu mängimas käia.Kes ikka perekondlikku suhet soovib, see ei lepi visiidikaga , et teine kusagil mujal viibib suurema aja oma elust ja vaid mõned korrad kuus külastab.Iseasi, kui sellest kahekuulisest või kolmekuulisest visiidikast areneb püsivam suhe, armastuse tingimustes isegi midagi kihluse taolist,kindla sihiga mõlemalt poolelt, siis oleks eelis kui üks pool seniks teise koju elama tuleks, mil suhe saab hoo sisse ja harjutakse teineteisega rohkem.KIhlust saab alati katkestada ju. Riskida ei maksa ega sildu põletada tutvumise varajases staadiumis, näiteks oma kodust kolitakse koos üürikale või siis raskem variant, et võetakse suuri võlgasid, et mingit elamist osta.Enne kindlaid tulevikuplaane(kihlus, abielu) pole vaja majanduslikult end siduda.
** 26. detsember 2013, kl 18.25 |
midagi 26. detsember 2013, kl 18.29 |
Tahab ikka aga ei saa , selles ongi küsimus.Kõik tahavad kellegagi koos elada aga see pole paljudel võimalik. Visiitsuhte puhul ongi võimatu koos elada teisega, sest elatakse esimesega või käiakse teiste juures aga ega seda ei pruugi ju see inimene teada, kelle juurde visiite tehakse. Visiitsuhe ei ole üdini aus suhe.
** 26. detsember 2013, kl 18.38 |
midagi 26. detsember 2013, kl 18.50 |
** 26. detsember 2013, kl 18.53 |
midagi 26. detsember 2013, kl 19.04 |
Visiitsuhe ongi armukesesuhe, ainult sõna "visiitsuhe" sobib nagu välja öelda. Muidu oleks ju häbi. Ma tunneks ikka eriliselt huvi inimese suhtes, kellele ma meeldin ,kes teab, et minu ideaaliks on kooselu, väidab ikka järjekindlalt , et talle sobib ja just minuga visiitsuhe, et mida ta teeb sel ajal ja erineval ajal,kui minu juurde nagu ei sõidaks. Kas tema telefon on minga visiteerivaks suhteks avatud minu jaoks 24 tundi, mil saan arutada peresiseseid asju, nõu küsida ja teha täpselt neid tegemisi nagu igapäevaelus, ainult koos ei ela iga päev ja ma võin talle helsitada suva siis ,mis ajal , et see ei jääks tummaks ja ta mulle tagasi ei helistaks või vastaks tema telefonilt suvaline naine...Proovige järgi,kes arvab, et tema jaoks on visiitsuhe parim...Jumala eest elage seda suhet , elage!Ise saate omal nahal tunda, mis vead ja vaevad sellega kaasnevad.
alfaisane 26. detsember 2013, kl 19.30 |
expert 26. detsember 2013, kl 19.33 |
midagi 26. detsember 2013, kl 19.37 |
Jah eks ta üldjoontes olegi selline, et minna või tulla saad siis, kui pannakse paika sinu aeg, nagu arstile minnes. Mis aususest ja suurest armastusest siin üldse juttu saabki olla. Kui ühel on vaba aeg ,vaba nädalalõpp, helistab teisele ja palub sellel tema juurde minna, too aga vastab, et sorry! ma täna ei saa.Ja ongi kõik öeldud.
Heas armastavas kooselus ,kui elatakse koos ei tulegi kõne alla väidet, et ära täna tule või ära laupäeval tule, mind äkki pole kodus. Kuidas saab kooselavatel inimestel üldse tulla mõttesegi abikaasale sellist asja öelda, et ära täna koju tule, äkki mind pole kodus. Aga visiidika puhul saab alati teisele öelda ja määrata kuidas kokku käiakse, kuidas endal parem on või kuidas teist inimest käima panna.
Heas armastavas kooselus ,kui elatakse koos ei tulegi kõne alla väidet, et ära täna tule või ära laupäeval tule, mind äkki pole kodus. Kuidas saab kooselavatel inimestel üldse tulla mõttesegi abikaasale sellist asja öelda, et ära täna koju tule, äkki mind pole kodus. Aga visiidika puhul saab alati teisele öelda ja määrata kuidas kokku käiakse, kuidas endal parem on või kuidas teist inimest käima panna.
punapea 26. detsember 2013, kl 20.22 |
40+ on selline iga, kus ei saagi valida, kas olla üksi või suhtes. sa kas oled üksi või ei ole. keegi eriti selleealistega tutvuda ei soovi, mõne üksiku erandiga. seega on see arutelu täiesti mõttetu. sellised otsused, kas olla suhtes või elada üksi, tehakse väga varakult. neljakümpiselt aga nagu näha, ollakse lõhkise küna ees:D
ja visiitsuhtest arvan, et see pole kahe vaba ja vallalise vaheline suhe. see on enam kui kahe inimese suhe, sest visiitsuhteid võib olla mitmega:P
ja visiitsuhtest arvan, et see pole kahe vaba ja vallalise vaheline suhe. see on enam kui kahe inimese suhe, sest visiitsuhteid võib olla mitmega:P
naine 39a 26. detsember 2013, kl 20.27 |
Kuulge, minge häbenege oma rumalust, kes te ei mõista, mida visiitsuhe tähendab.
Mu õde on abielus, täiesti ametlikult. Oma abikaasaga saavad kokku paar korda nädalas, mu õe juures. Õemehel on oma kodu ka, teises linnas, kus ka töökoht on. Need päevad ja õhtud, kui nad koos ei ole, tegeleb igaüks oma hobidega, trenn, lugemine vms. Kui nad koos on, siis käivad koos väljas, teatris, kinos, jalutamas, restoranis, kohvikus, reisimas, külas, vestlevad. Mida iganes.
Inimene, kes kõike seksi peale (toru tühjendamisele vms. jäledad väljendid) taandavad, ei saa vist üldse aru, mida tähendab suhe.
Mõned 24/7 kooselud ja abielud ongi vist kepisuhted, sest midagi asjalikku ega vaimset koos ei tehta. Pole selleks piisavat vaimset ja hingelist potensiaali.
Mu õde on abielus, täiesti ametlikult. Oma abikaasaga saavad kokku paar korda nädalas, mu õe juures. Õemehel on oma kodu ka, teises linnas, kus ka töökoht on. Need päevad ja õhtud, kui nad koos ei ole, tegeleb igaüks oma hobidega, trenn, lugemine vms. Kui nad koos on, siis käivad koos väljas, teatris, kinos, jalutamas, restoranis, kohvikus, reisimas, külas, vestlevad. Mida iganes.
Inimene, kes kõike seksi peale (toru tühjendamisele vms. jäledad väljendid) taandavad, ei saa vist üldse aru, mida tähendab suhe.
Mõned 24/7 kooselud ja abielud ongi vist kepisuhted, sest midagi asjalikku ega vaimset koos ei tehta. Pole selleks piisavat vaimset ja hingelist potensiaali.
punapeale 26. detsember 2013, kl 20.28 |
yx47m 26. detsember 2013, kl 20.30 |
naine 39a 26. detsember 2013, kl 20.38 |
Mul ükskõik, kuidas teised elada tahavad, olgu 24/7 koos või ärgu olgu. Lihtsalt minul on vaja piisavalt üksiolemise aega, et end laadida, et üldse normaalne inimene olla, mitte vinguv ja hüsteeriline mutt (ma võin muutuda selliseks, kui mulle õhku ei anta).
Ja ennäe imet, selliseid mehi on ka nagu mina - vajavad üksiolemise aega, et end laadida.
Primaatidele, alaarenenud ajudega tüüpidele, on esmatähtis keppida, torud tühjaks lasta või mida iganes. Nad ei suuda muust mõeldagi, kuigi mõtlemisega pole siin midagi pistmist, neid ju juhivad instinktid.
Selliste tüüpidega pole mul midagi pistmist. Vaimselt ja hingeliselt arenenud inimene oskab elus muudki nautida.
Ja ennäe imet, selliseid mehi on ka nagu mina - vajavad üksiolemise aega, et end laadida.
Primaatidele, alaarenenud ajudega tüüpidele, on esmatähtis keppida, torud tühjaks lasta või mida iganes. Nad ei suuda muust mõeldagi, kuigi mõtlemisega pole siin midagi pistmist, neid ju juhivad instinktid.
Selliste tüüpidega pole mul midagi pistmist. Vaimselt ja hingeliselt arenenud inimene oskab elus muudki nautida.
aga... 26. detsember 2013, kl 20.39 |
mari 26. detsember 2013, kl 20.44 |
Koosolemise poolt on tegelikult üks ja ainus argument: õnnelik olla saab siis, kui on seda õnne kellega jagada. Lühidalt - kellega koos hommikukohvi juua ja kellega koos magama minna ning kõik, mis sinna vahele mahub.
Vastuargument - mittesobivuse korral jookse ja kaugele... enne üksi ja natuke õnnelik.
Agarus uute tutvuste loomisel tekib siis, kui äsja on lahku mindud. Kiirelt on vaja leida kedagi, kes korvab mured ja rõõmud ning aja millega üksi ei osata midagi peale hakata. Samas kui mees on üksi elanud rohkem kui kolm aastat, siis on lootusetu, et ta uue naise võtab. Vanapoisi mentaliteet lööb välja ning naistel on see aeg alates 6 aastast.
Suhtevorm - arvestades seda, et soov on koos vananeda, siis kooselu.
Vastuargument - mittesobivuse korral jookse ja kaugele... enne üksi ja natuke õnnelik.
Agarus uute tutvuste loomisel tekib siis, kui äsja on lahku mindud. Kiirelt on vaja leida kedagi, kes korvab mured ja rõõmud ning aja millega üksi ei osata midagi peale hakata. Samas kui mees on üksi elanud rohkem kui kolm aastat, siis on lootusetu, et ta uue naise võtab. Vanapoisi mentaliteet lööb välja ning naistel on see aeg alates 6 aastast.
Suhtevorm - arvestades seda, et soov on koos vananeda, siis kooselu.
yx47m 26. detsember 2013, kl 20.45 |
Triin 26. detsember 2013, kl 20.57 |
Mulle sobiks püsisuhe ühe katuse all.
Mulle pole vaja eraldi "õhku", et ennast laadida. Ma laen ennast mehe kaisus ja päeval trennis, kui mees tööl.
Töö on mul huvitav ja rahuldustpakkuv. Elu on paigas.
Ühised tegemised pakukisd mulle rõõmu ja arutelud.
Igasugune sekssuhe või visiitsuhe mulle ei sobi, sest hindan head seksi ja regulaarselt. Võib-olla olen imelik, et tahan oma kalliga olla püsisuhtes? Ma ei tea, kuid oma seisukohta ei muuda.
Mulle pole vaja eraldi "õhku", et ennast laadida. Ma laen ennast mehe kaisus ja päeval trennis, kui mees tööl.
Töö on mul huvitav ja rahuldustpakkuv. Elu on paigas.
Ühised tegemised pakukisd mulle rõõmu ja arutelud.
Igasugune sekssuhe või visiitsuhe mulle ei sobi, sest hindan head seksi ja regulaarselt. Võib-olla olen imelik, et tahan oma kalliga olla püsisuhtes? Ma ei tea, kuid oma seisukohta ei muuda.
& 26. detsember 2013, kl 21.11 |
mari 26. detsember 2013, kl 21.14 |
... 26. detsember 2013, kl 21.15 |
irooniapõõsas 26. detsember 2013, kl 21.16 |
täitsa blond 26. detsember 2013, kl 21.16 |
... 26. detsember 2013, kl 21.17 |
Lisa postitus