Saame tuttavaks
40+ üksi või koos.
koer 26. detsember 2013, kl 21.22 |
& 26. detsember 2013, kl 21.25 |
myy 26. detsember 2013, kl 21.28 |
.. 27. detsember 2013, kl 06.44 |
n54 Kirjutas:
-------------------------------------------------------
umbes 40-selt tekkis mul tunne, et saavutatud on tase v vaimne pagas, et suhtes teisele poolele üldse midagi pakkuda. Varemas eas suhtusin asjasse väga pragmaatiliselt v bioloogiliselt, mis oli ka igati arusaadav.
Mida on 40+ suhtes üldse pakkuda? Mida rohkemat võrreldes noorusajaga?
umbes 40-selt tekkis mul tunne, et saavutatud on tase v vaimne pagas, et suhtes teisele poolele üldse midagi pakkuda. Varemas eas suhtusin asjasse väga pragmaatiliselt v bioloogiliselt, mis oli ka igati arusaadav.
Mida on 40+ suhtes üldse pakkuda? Mida rohkemat võrreldes noorusajaga?
mööduja 27. detsember 2013, kl 08.38 |
8 aastat üksi, lapsed suureks kasvanud ja tuba jääb aina tühjemaks... ma mõtlen, et oleks hea küll kellegagi minna spasse (ma käin seal üksi) või teatrisse (ka seal käin üksi) või suvel vedeleda rannas või istuda vaikselt pühapäeva hommikul ja juua kohvi...Aga- oh häda:) ei ole sellist inimest ja mida aeg edasi, seda rohkem saan aru, et ei tule ka, sest ei taha ja ei viitsi seigelda-otsida- kuulutada- pettuda jne Tahan rahu.
yx47m 27. detsember 2013, kl 10.07 |
irooniapõõsas 27. detsember 2013, kl 12.32 |
täitsa blond 27. detsember 2013, kl 12.38 |
yx47m Kirjutas:
> Järjest enam jõuan arusaamisele, et 40+ suhe on na
> gu hädatapp, lihtsalt omada kedagi enda kõrval.
"Järjest enam jõuan arusaamisele, et 40+ suhe EI OLE hädatapp, sest ma saan aru, et selles eas EI OMATA enam kedagi."
yx47m, kas kõlab paremini ja lootusrikkamalt?:)
> Järjest enam jõuan arusaamisele, et 40+ suhe on na
> gu hädatapp, lihtsalt omada kedagi enda kõrval.
"Järjest enam jõuan arusaamisele, et 40+ suhe EI OLE hädatapp, sest ma saan aru, et selles eas EI OMATA enam kedagi."
yx47m, kas kõlab paremini ja lootusrikkamalt?:)
single 27. detsember 2013, kl 12.46 |
lugedes jääb mulje justkui oleks vanus 40+ juba elu lõpp, pole enam mitte midagi muud teha kui voodi äärel istudes surma oodata.
elan hoolimata numbrist täiel rinnal, olen tegus kodus, tööl, ühiskondlikus elus ja ainult siia lugema sattudes sain teada, et elu peaks juba läbi olema.
leidke endale rohkesti tegevust, et jääks vähem aega hädaldamiseks ja enda haletsemiseks kaduvate aastate pärast.
aastaid tasub taga nutta vaid siis kui need mööduvad tühjalt ja rahulolematuses. kui aga olla ise aktiivne ja seltsiv, siis saab aastate lendu vaadata vaid rahulolevana tehtud tööde ja elatud elu üle.
elan hoolimata numbrist täiel rinnal, olen tegus kodus, tööl, ühiskondlikus elus ja ainult siia lugema sattudes sain teada, et elu peaks juba läbi olema.
leidke endale rohkesti tegevust, et jääks vähem aega hädaldamiseks ja enda haletsemiseks kaduvate aastate pärast.
aastaid tasub taga nutta vaid siis kui need mööduvad tühjalt ja rahulolematuses. kui aga olla ise aktiivne ja seltsiv, siis saab aastate lendu vaadata vaid rahulolevana tehtud tööde ja elatud elu üle.
irooniapõõsas 27. detsember 2013, kl 12.55 |
Jah...ja teine võimalus on, et 20+ vanuses on dekoratsioonid kokku klopsitud kohmakalt ja oskamatult, kostüümid on üksühele kuskilt moeajakirjast maha viksitud. Aga 40+ vanuses lastakse fantaasial vabal lennata ja tehakse kostüümid oma isikupärast, mitte hetkemoest lähtudes. Dekoratsioonid on kogenud ja kindla käega kokku pandud ja lagune enam nii kergesti koost:)
:))))) 27. detsember 2013, kl 12.59 |
yx47m 27. detsember 2013, kl 13.04 |
irooniapõõsas 27. detsember 2013, kl 13.08 |
20+ ei pruugi see dekoratsioonidetagune maailm ka sugugi nii imeline olla:) Üks suur susapusa ja kaos, aastatega võib(aga ei pruugi) seal tekkida kord ja puhtus, üleliigne visatakse välja ja jäetakse alles vaid vajalik. Ja dekoratsioonid sellisena, nagu mina ette kujutasin, on kõigil inimestel. Me kõik oleme dekoreeritud juba sünnist saati, vbl isegi juba enne.
mees 27. detsember 2013, kl 13.08 |
yx47m 27. detsember 2013, kl 13.15 |
iroonia, Sul võib mõneti isegi õigus olla, kui vaadata tänast päeva. Kunagi 20+ olles tundus kuidagi teisiti.
"Üks suur susapusa ja kaos, aastatega võib(aga ei pruugi) seal tekkida kord ja puhtus, üleliigne visatakse välja ja jäetakse alles vaid vajalik."
Minema visata ei saa midagi, dekoratsioon ehitatakse vaid kõrgemaks/laiemaks ning lisatakse paar eredamat triipu fassaadile
"Üks suur susapusa ja kaos, aastatega võib(aga ei pruugi) seal tekkida kord ja puhtus, üleliigne visatakse välja ja jäetakse alles vaid vajalik."
Minema visata ei saa midagi, dekoratsioon ehitatakse vaid kõrgemaks/laiemaks ning lisatakse paar eredamat triipu fassaadile
single 27. detsember 2013, kl 13.17 |
mees Kirjutas:
> to single-ja ikkagi on Sul midagi puudu, muidu sii
> a ei kiikaks.
ära reageeri üle.:)
ma loen raamatuid, loen netist igasuguseid uudiseid,
ja siis siia lugema tulemiseks peab lausa mingi põhjus olema ette näidata või midagi puudu? huvitav mõttekäik sul igal juhul.
kas sinul siis on puudu, et siin loed ja kirjutad??:D
> to single-ja ikkagi on Sul midagi puudu, muidu sii
> a ei kiikaks.
ära reageeri üle.:)
ma loen raamatuid, loen netist igasuguseid uudiseid,
ja siis siia lugema tulemiseks peab lausa mingi põhjus olema ette näidata või midagi puudu? huvitav mõttekäik sul igal juhul.
kas sinul siis on puudu, et siin loed ja kirjutad??:D
single 27. detsember 2013, kl 13.30 |
mees 27. detsember 2013, kl 13.33 |
irooniapõõsas 27. detsember 2013, kl 13.38 |
Saab ikka minema visata, näiteks kasvõi tühja-tähja pärast põdemine jms. Kui ma mõtlen, milliste asjade pärast ma 20+ vanuses põdesin ja meelt heitsin....Näiteks see, et ma ei ole osav nn "small-talk´i" veeretaja. Noorena ma põdesin seda ikka korralikult. Nüüd see mind enam ei morjenda, kui ikka mõne inimesega jutt ei jookse, siis ei jookse ja olengi vait ning mind ei huvita enam, mis mulje ma endast seeviisi jätta võin. Niisiis olen ma oma dekoratsioonidetagusest maailmast selle pärast põdemise prahi ka ära koristanud. Ruumi kohe rohkem, et suhelda inimestega kellega klapp klapib.
single 27. detsember 2013, kl 13.39 |
mees 27. detsember 2013, kl 13.55 |
single 27. detsember 2013, kl 14.05 |
mees 27. detsember 2013, kl 14.20 |
hahahaa 27. detsember 2013, kl 14.26 |
mees 27. detsember 2013, kl 14.41 |
saatananahk 27. detsember 2013, kl 14.47 |
Lisa postitus