Saame tuttavaks
palju julgeid mehi?
ebaseaduslik 03. veebruar 2014, kl 14.09 |
kui palju on tõtt selles, et mehed nutavad ja mõnikord valusamalt kui naised? on siin mõni mees, kes julgeb tunnistada, et ta vahel nutab? peab ta ise seda häbiasjaks või loomulikuks reaktsiooniks? miks mehed just oma naisele mingil juhul pisaraid näidata ei taha?
on mehi, kes kardavad naiste pisaraidki.
on mehi, kes kardavad naiste pisaraidki.
n54 03. veebruar 2014, kl 14.16 |
Hülgehall kuub 03. veebruar 2014, kl 14.29 |
Pert Vere 03. veebruar 2014, kl 14.34 | Registreerus: 12 aastat tagasi Postitusi: 851 |
Nonäe, viimaks ka mõni teema, mis pole
virtuaalne-verbaalne tahapanek.
Eeldatavalt ajendatud teemast: http://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted...
Hea teema, täitsa lugesin ja pani mõtisklema veidi.
Üldine tendents on vist pigem ikka see, et mehed EI nuta.. vähemasti nii nagu naised, mitte. Mitte eriti.
Pisarad võivad küll voolata, ka liikumatul näol.
Kas see on nutt? VIST küll?
n54 - nii ja naa. Ilmselt on ka olemas eri "liiki" nutmisi - teades, et mehed enamasti vihkavad naise nutmist, tehakse seda mõnikord ka demonstratiivselt, kaudselt või ka otseselt millegi (lubadus? materiaalne väärtus?) väljapressimiseks.
Kas aga mees nutab valusamalt? No kahtlen väga. Kuivõrd nad nutavad selgelt vähem kui naised, siis tundub et nende põhjus on valusam.
Ei ole, sest naised nutavad samuti ja samadel põhjustel. Aga ka muudel põhjustel, mis puhul mehed pisaraid valama ei hakka.
virtuaalne-verbaalne tahapanek.
Eeldatavalt ajendatud teemast: http://naistekas.delfi.ee/suhted/suhted...
Hea teema, täitsa lugesin ja pani mõtisklema veidi.
Üldine tendents on vist pigem ikka see, et mehed EI nuta.. vähemasti nii nagu naised, mitte. Mitte eriti.
Pisarad võivad küll voolata, ka liikumatul näol.
Kas see on nutt? VIST küll?
n54 - nii ja naa. Ilmselt on ka olemas eri "liiki" nutmisi - teades, et mehed enamasti vihkavad naise nutmist, tehakse seda mõnikord ka demonstratiivselt, kaudselt või ka otseselt millegi (lubadus? materiaalne väärtus?) väljapressimiseks.
Kas aga mees nutab valusamalt? No kahtlen väga. Kuivõrd nad nutavad selgelt vähem kui naised, siis tundub et nende põhjus on valusam.
Ei ole, sest naised nutavad samuti ja samadel põhjustel. Aga ka muudel põhjustel, mis puhul mehed pisaraid valama ei hakka.
ebaseaduslik 03. veebruar 2014, kl 14.47 |
valikuvõimalus 03. veebruar 2014, kl 14.52 |
Hülgehall kuub Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Kas naised tahaksid enda kõrval näha meest, kellel
> avatud autokapoti kõrval seistes lõug nutust väri
> seb ?
mis oleks alternatiiv? kuulda mehelt kõiki trükimusta kartvad sõnaühendeid, mis on suunatud põhiliselt kaassõitjale?
> Kas naised tahaksid enda kõrval näha meest, kellel
> avatud autokapoti kõrval seistes lõug nutust väri
> seb ?
mis oleks alternatiiv? kuulda mehelt kõiki trükimusta kartvad sõnaühendeid, mis on suunatud põhiliselt kaassõitjale?
Hülgehall kuub 03. veebruar 2014, kl 15.03 |
Alternatiiv oleks peale vandesõnade manamist võtta telefon ja esmalt helistada tuttavale automehhaanikule, seejärel aga Autoabisse, kui oma jõud peale ei hakka, lihtsalt nutmine näitab nõrkust ja meestelt oodatakse tegutsemist, mitte pisaraid, ning reeglina võtavad mehed peatäie, kui vaja kurbust välja saada
Mees 40+ 03. veebruar 2014, kl 15.11 |
ebaseaduslik 03. veebruar 2014, kl 15.15 |
Eri 03. veebruar 2014, kl 15.22 |
Mees 40+ 03. veebruar 2014, kl 15.24 |
rivo 03. veebruar 2014, kl 15.37 |
ebaseaduslik 03. veebruar 2014, kl 15.47 |
Mees 40+ Kirjutas:
> Kui hirm suudab nendest tunnetest üle olla, siis o
> n järelikult tunded hirmust nõrgemad. Mõni inimene
> ongi külmem.
on küll ka külmi naisi, aga meestel on see ikkagi seotud pigem hirmuga mehelikkust kaotada naiste ja ka teiste meeste silmis. pole harvad juhused, kus emotsioonitud mehed hakkavad pilkama neid, kes näitavad välja, et miski või keegi neile tõesti korda läheb.
> Kui hirm suudab nendest tunnetest üle olla, siis o
> n järelikult tunded hirmust nõrgemad. Mõni inimene
> ongi külmem.
on küll ka külmi naisi, aga meestel on see ikkagi seotud pigem hirmuga mehelikkust kaotada naiste ja ka teiste meeste silmis. pole harvad juhused, kus emotsioonitud mehed hakkavad pilkama neid, kes näitavad välja, et miski või keegi neile tõesti korda läheb.
Mees 40+ 03. veebruar 2014, kl 15.51 |
Ei ole minu tutvusringkonnas neid, kes teisi pilkaks sel põhjusel. See peab olema tugevalt idiootliku käitumisega mees, kes teist pilkab kui tollel tõsine mure või hingepiin.
Ma arvan tegelikult, et mehed on lihtsalt jämedama nahaga ja ei avalda oma tundeid nii avalikult kui naised. Mõnel see nahk veidi pehmem, kas sünnist saati või muude elu löökide poolt pehmendatud. Nii see juhtub, et tuleb pisar silma.
Ma arvan tegelikult, et mehed on lihtsalt jämedama nahaga ja ei avalda oma tundeid nii avalikult kui naised. Mõnel see nahk veidi pehmem, kas sünnist saati või muude elu löökide poolt pehmendatud. Nii see juhtub, et tuleb pisar silma.
helin 03. veebruar 2014, kl 16.06 |
ebaseaduslik 03. veebruar 2014, kl 16.13 |
Mees 40+ Kirjutas:
> Ei ole minu tutvusringkonnas neid, kes teisi pilka
> ks sel põhjusel. See peab olema tugevalt idiootlik
> u käitumisega mees, kes teist pilkab kui tollel tõ
> sine mure või hingepiin.
> Ma arvan tegelikult, e
> t mehed on lihtsalt jämedama nahaga ja ei avalda o
> ma tundeid nii avalikult kui naised. Mõnel see nah
> k veidi pehmem, kas sünnist saati või muude elu lö
> ökide poolt pehmendatud. Nii see juhtub, et tuleb
> pisar silma.
mitte just nii, et otseselt keegi kirstu juures hurjutama hakkaks, et mis pillid, aga üldiselt meeste omavahelises kõnelustes kostab, et nemad juba ei nuta, mitte mingil juhul ja kes nutab, on emmekas.
> Ei ole minu tutvusringkonnas neid, kes teisi pilka
> ks sel põhjusel. See peab olema tugevalt idiootlik
> u käitumisega mees, kes teist pilkab kui tollel tõ
> sine mure või hingepiin.
> Ma arvan tegelikult, e
> t mehed on lihtsalt jämedama nahaga ja ei avalda o
> ma tundeid nii avalikult kui naised. Mõnel see nah
> k veidi pehmem, kas sünnist saati või muude elu lö
> ökide poolt pehmendatud. Nii see juhtub, et tuleb
> pisar silma.
mitte just nii, et otseselt keegi kirstu juures hurjutama hakkaks, et mis pillid, aga üldiselt meeste omavahelises kõnelustes kostab, et nemad juba ei nuta, mitte mingil juhul ja kes nutab, on emmekas.
Hülgehall kuub 03. veebruar 2014, kl 16.22 |
liiv silmas 03. veebruar 2014, kl 16.42 |
Hülgehall kuub 03. veebruar 2014, kl 16.55 |
ebaseaduslik 03. veebruar 2014, kl 16.57 |
helin 03. veebruar 2014, kl 17.00 |
liiv silmas 03. veebruar 2014, kl 17.18 |
Mina ei nutnud kumbagi oma vanema matustel. Lihtsalt ei suutnud. Kes on ise selles rollis olnud see teab kui igas mõttes kurnav on matustele eelnev aeg. Ja siis on see päev käes, sa oled nii tühi et põhimõtteliselt kõlised kui keegi sulle vastu läheb, seisad seal sarga juures ja kõik kokkutulnud jõllitavad sind ning ootavad, millal sa nüüd nutma hakkad ja kui sa siis "publiku rõõmuks" pisaraisse ei pursku oledki sa nende jaoks friik ja monstrum. Sina aga ootad ainult seda et see päev läbi saaks või et sa üles ärkad...
jäine 03. veebruar 2014, kl 17.25 |
tiibadega kurat 03. veebruar 2014, kl 17.42 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 734 |
Hülgehall kuub 03. veebruar 2014, kl 17.53 |
tiibadega kurat 03. veebruar 2014, kl 18.01 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 734 |
mnja 03. veebruar 2014, kl 18.07 |
toru jüri 03. veebruar 2014, kl 18.39 |
täitsa blond 03. veebruar 2014, kl 18.42 |
Lisa postitus