Et siis need kõikse helgema hingeeluga ja puhtama meelega on inimesed, kes on elult pidevalt peksa saanud?
Kuulge, kõik prügikastid näevad neid peksasaanud hingi ja kaotustest vintsutatud nägusid mitu korda päevas endal kaane vahelt sisse vaatamas...
On nad siis õnnelikud? Või on nad allaandnud ja "naudivad" seda sotsiaalmeedialist elufilosoofiat?
Uskumatu lollus ja elueitus ja võõrandumine reaalsusest... No ei ole hea suhelda nende inimestega, kes pidevalt oma elukogemusi sulle peale suruvad või seda plakatina otsaees kannavad...
Kui keegi naudib seda lompi, millesse ta sisse on sumatanud, siis miks peavad tema vesist olekut ka kõik teised nautima...?
Ma reeglina ülatan käe sellele kukkujale, ütlen ka paar sõna, et ta julgeks lombist välja roomata...
Kuid kui tahe puudub, siis minust ei saa ema Theresat.... mina olen mina ja oma tahet vägisi teistele peale ei sunni... sest see lomp ei pruugi ju mulle sobida, aga seal püherdajale võib olla mõnus koht vegeteerimiseks... ning inimesi ei tohi nende tahtmise vastu ühest elust teise tirida..
Aga omi põski ma korduvalt peksta ei lase..
valus ju.