Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
miks naised on sellised

Hülgehall kuub 07. august 2014, kl 00.30
Ma ei maga veel, aga lähen, vahepeal oli muudki teha, mul on siiski hobisid ka, millega tegeleda.. rahustuseks ütlen, et täna päeval kavatsen nac vaiksemalt olla ja mitte nii tihti kommenteerida (kui üldse), liba eest ma muidugi ei vastuta, tema on omamoodi..
Kurb ja mõtlik olen tegelt oma üleolekus ja ülbuses, samuti murelik..lihtsalt teadmiseks nendele, kes midagigi teavad, ülejäänutest suht savi..aga august on ilus kuu, võib veel imesid juhtuda,

aitäh 07. august 2014, kl 00.34
teadjad tunnevad liba ära...

mitu korda sõnavõtnu 07. august 2014, kl 00.43
Põhikirjutaja selles teemas on ka täna vait. Rahu maa peal. Ehk nüüd jäädavalt...

Kui saaksin selle lehe enda jaoks blokeerida...

appi 07. august 2014, kl 01.17
Missugune loomaaed siin koos on. Olgu põhjusega või igavusest. Loomaaed. Ja need siin peaksid olema "maa sool ja Eesti elu edendajad". Väkk! Tegelikult loomi ei tohikski niimoodi solvata võrreldes siinsete kommenteerijatega.

Hülgehallile 07. august 2014, kl 08.06
Ma ei maga veel, aga lähen, vahepeal oli muudki teha, mul on siiski hobisid ka, millega tegeleda.. rahustuseks ütlen, et täna päeval kavatsen nac vaiksemalt olla ja mitte nii tihti kommenteerida (kui üldse), liba eest ma muidugi ei vastuta, tema on omamoodi..
Kurb ja mõtlik olen tegelt oma üleolekus ja ülbuses, samuti murelik..lihtsalt teadmiseks nendele, kes midagigi teavad, ülejäänutest suht savi..aga august on ilus kuu, võib veel imesid juhtuda,
-----------------------------------------------------
Kurbus, mõtlikus ja murelikkus on tingitud sellest, et mõistad: need, kes sind siin ründavad, on sinu poolt haiget saanud, sa oled midagi valesti teinud või tegemata jätnud?
See koht siin ongi tutvumiseks ja siin on ennegi armukest otsitud, aga kedagi pole sellel põhjusel nii rünnatud kui sind. Ilma põhjuseta ei juhtu maailmas midagi, kui oled nii intelligentne nagu räägid, siis tead seda. Võib-olla oled jätnud ebasobivad suhted või tutvused korralikult lõpetamata? Haritud inimene oskab ka lõpetada viisakalt, kedagi solvamata. Iseasi, kui sa seda ei tahagi, toites teiste valust oma ego. Et neil naistel, kes sind siin teemas ründavad, on valus, on selgemast selgem. Valu vaigistamiseks tehakse igasuguseid asju, oled sinagi teinud, kui sulle valu tehti nagu kurtsid.

Tom 07. august 2014, kl 08.42
Hülgehallile Kirjutas:
-------------------------------------------------------

> Kurbus, mõtlikus ja murelikkus on
> tingitud sellest, et mõistad: need, kes sind siin
> ründavad, on sinu poolt haiget saanud, sa oled mid
> agi valesti teinud või tegemata jätnud?

no ei maksa nii kindel ses olla :) siin käib lisaks täiesti viisakatele ja kenadele naisterahvastele ka täiesti ulle mutte. kui mõni neist ka vähe aktiivsem sattub olema, siis ongi kuri karjas (mõni inime lihtsalt ei saa/ei taha saada aru inimkeelsest kõnest). päälegi, näävad mehed ja naised maailma erinevalt ja juba paljalt selle tõttu võib möödarääkimisi palju tulla.

mis aga libadesse puutub, siis lisaks sellele pooletoobisele tavalibale (pedetomile), on hhk-l ka oma personaalne(sed) liba(d). viimane oskab aga hhk kääkirja jälendada ja seetõttu on hhk-st raskesti eristatav (kogenematule silmale).

muidugi maksab seda foorumit alati vaadata oma rikutuse tasemelt, need, kes süüdistavad sind kõikide teemade täiskirjutamises ja pidevas foorumis passimises on just ise sellised :)

vaidleks Tomile vastu 07. august 2014, kl 08.51
Miks need "ullud mutid" peaksid heast peast Hülgehalli ründama, kui neil ei ole selleks vähimatki põhjust?
Sind rünnatakse siin ka päris palju, aga mina ei tee seda sellepärast, et ma ei tunne sind ja mulle ei lähe mitte üks teps korda, kas ja kui palju sa siin oled.

Hülgehall kuub 07. august 2014, kl 08.59
Ehk seetõttu, et puhkused on lõppenud ja silmitsi jälle hall argipäev, loll, mõnitav ülemus, ülejõukäivad kommunaalarved ja liisingmaksed ning elatisrahast kõrvalepõiklevad laste isad..keegi peab jus selles süüdi olema, miks mitte sümpaatne, hooliv, kena ja armastusväärne armukest otsiv pereisa..

punapea 07. august 2014, kl 09.12
irw... "sümpaatne, hooliv, kena ja armastusväärne armukest otsiv pereisa.." - see ju ütleb kõik, miks mõni mutt sul turjas kinni on. ei austata ega sallita selliseid tüüpe. mina leian, et täitsa asjakohane on see "ullude muttide" rünnak. ma ka ütleks selliste kohta midagi krõbedat, aga mind see asi ei huvita ja selline kuju jätab külmaks:D

ja mis puutub naiste kohtamisele purjus peaga saabumisse, siis ilmselt kaine peaga nad sellise mehega ei kohtukski. mõni mees ongi ainult joogisena ilmselt ainult talutav, arvan ma:P

Tom 07. august 2014, kl 09.15
vaidleks Tomile vastu Kirjutas:
> Miks need "ullud mutid" peaksid heast peast Hülgeh
> alli ründama, kui neil ei ole selleks vähimatki põ
> hjust?

piisab vaid ühest viisakast kohtumisest, kui kõik maailma ädad sulle inkrimineeritakse :D

tervemõistuslikul inimesel on raske lihtsalt teise inimese tervemõistuslikkuses kahelda, aa kahjuks peab seda siiski vahetevahel arrastama :)

joogine tüüp 07. august 2014, kl 09.16
naised olid poes jõle koledad, tegin kohe kiiresti väiksed joogid. nüüd vaatan välja, et polegi nii koledad lõustad.

Hülgehall kuub 07. august 2014, kl 09.27
Loomulikult ajab vahkviha ja sallimatus üle ääre, eriti kui seistakse silmitsi omaenda pekkilennanud valikutega..kõrge moraal on vist selle nimi, kui ma ei eksi,

seletage 07. august 2014, kl 09.37
Kes väitis, et Hülgehall on intelligentne ja haritud?
See sai olla vaid ta ise. Lugedes tema kirjutisi jääb mulje seosetut soga ajavast mehikesest, kes leiab end olevat igati vinks-vonks, ainult naised, saatanad, ei märka seda. Sõna "konkreetsus" tähendusest pole sel mehel aimugi. Aina häma ja häma lõpmatult.

joogine tüüp 07. august 2014, kl 09.40
mida sa imestad? tüüp võttis väikesed joogid ja muu on juba tagajärg.

tiibadega kurat. 07. august 2014, kl 09.49
Hülgehalli soigumisest jääb mulje, et poe taha levib kellegi wifi...

hallile 07. august 2014, kl 09.50
Hülgehall kuub Kirjutas:
> Loomulikult ajab vahkviha ja sallimatus üle ääre,
> eriti kui seistakse silmitsi omaenda pekkilennanud
> valikutega..kõrge moraal on vist selle nimi, kui
> ma ei eksi,

kui sina erinevalt teistest oled teinud vaid õigeid valikuid, miks sul siis armukest on vaja otsida? moraalist ei hakkaks sinu puhul parem rääkima.

Hülgehall kuub 07. august 2014, kl 10.13
Olen ma kusagil kirjutanud, et tegin õigeid valikuid ? olen ma kusagil väitnud, et olen intelligentne ? olen ma näidanud oma kõrget moraali ja sallimatust ? ega ikka ei maksa oma oletusi ja arvamusi faktidena esitada, kui puuduvad kindlad andmed ja tõendid..ja mis me räägime - kõrge moraaliga uitajatest tutvumisfoorumis, eks ole, puhas uudishimu, ei midagi enamat (nagu kirikuõpetaja bordellis uurimas oma koguduse kõlbelist langust)..? mina otsin oma, otsi sina oma, oleks parem, kui me ei sega teineteist..vajad abi, aitan, vajan ise abi, noh, loodetavasti aitad..milleks hakata oma närve ja elu kiskumise peale raiskama,

naine 07. august 2014, kl 10.14
Naised vist ei taha luua suhet pereisaga, nad lodoavad ikka luua suhte mehega, kes on sama vaba kui ta siegi, et armastuse tekkides kokku jääda.

joogine tüüp 07. august 2014, kl 11.03
ja minu käest see armastav mutt ei küsi, jääb minuga kokku kui tuju on?
no on arusaamad, peab peale jooma, muidu ajab lolliks.

tean 07. august 2014, kl 11.21
Hülgehall kuub Kirjutas:
> Olen ma kusagil kirjutanud, et tegin õigeid valiku
> id ? olen ma kusagil väitnud, et olen intelligentn
> e ? olen ma näidanud oma kõrget moraali ja sallima
> tust ? ega ikka ei maksa oma oletusi ja arvamusi f
> aktidena esitada, kui puuduvad kindlad andmed ja t
> õendid..ja mis me räägime - kõrge moraaliga uitaja
> test tutvumisfoorumis, eks ole, puhas uudishimu, e
> i midagi enamat (nagu kirikuõpetaja bordellis uuri
> mas oma koguduse kõlbelist langust)..? mina otsin
> oma, otsi sina oma, oleks parem, kui me ei sega te
> ineteist..vajad abi, aitan, vajan ise abi, noh, lo
> odetavasti aitad..milleks hakata oma närve ja elu
> kiskumise peale raiskama,

sa usud ise ka, et sa ei ole kõike seda teinud? sa ei ole normaalne...

punapea 07. august 2014, kl 12.12
Hk, foorum ei ole ihade rahuldamiseks. kui sulle kõrge moraaliga kuivikud ja muu "sallimatu" kontingent ei meeldi, tuleb mujalt ilmselt otsida. ei tea küll, et siin naised pläägutavad selleks, et mõnda "pekkilennanud valikutega" pereisa nillida:D abieluinimestele on hoopis teised kohad, kus leidub neile sobivaid armukesi. selleks ei peaneid mutte siin vastu sõimama, kui nad sulle ei meeldi või alla ei kirjuta või nad sind põlgavad.
teine asi, lepi siis nendega, kes kohale tuigerdavad:DDD

maasikablond 07. august 2014, kl 12.41
Hülgehall kuub Kirjutas:
> Olen ma kusagil kirjutanud, et tegin õigeid valiku
> id ? olen ma kusagil väitnud, et olen intelligentn
> e ? olen ma näidanud oma kõrget moraali ja sallima
> tust ? ega ikka ei maksa oma oletusi ja arvamusi f
> aktidena esitada, kui puuduvad kindlad andmed ja t
> õendid..ja mis me räägime - kõrge moraaliga uitaja
> test tutvumisfoorumis, eks ole, puhas uudishimu, e
> i midagi enamat (nagu kirikuõpetaja bordellis uuri
> mas oma koguduse kõlbelist langust)..? mina otsin
> oma, otsi sina oma, oleks parem, kui me ei sega te
> ineteist..vajad abi, aitan, vajan ise abi, noh, lo
> odetavasti aitad..milleks hakata oma närve ja elu
> kiskumise peale raiskama,

see on Hülgehalli tegelik mina?

maasikablond onTom 07. august 2014, kl 12.45
Mine ja tee natukene tööd ka!

kiisu 07. august 2014, kl 13.00
hülgehall
kirjuta finrod@hot.ee
sa ei pea kahetsema.

maasikablond 07. august 2014, kl 13.03
miks ma peaksin Tom olema? olen naine ikka.

Hülgehall kuub 07. august 2014, kl 13.03
Olengi elus paljude asjadega juba leppinud, aga kui ikka kuhugi kivi otsa komistan, siis viskan selle teelt minema, et teised otsa ei komistaks ja haiget ei saaks..empaatia, You know

us 07. august 2014, kl 13.06
Hülgehall, kas see oli nüüd kellelegi konkreetselt kirjutatud või hämad nagu ikka?

Hülgehall kuub 07. august 2014, kl 13.20
see oli niisama, üldistav, reaalses elus olen õrnem ja hoolivam..

kiisu 07. august 2014, kl 13.23
ootan KIRJA,vaatame, kas julged.
vastasel korral oledki LIBA

Hülgehall kuub 07. august 2014, kl 13.35
Kes-Eesti ei ole minu rida, sry..aga minu meiliadre leiad, kui huvi on..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!