Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
miks naised on sellised

Hülgehall kuub 11. august 2014, kl 08.06
Kui armukest ei leia, siis jään siia kauaks-kauaks, arvestage sellega..saate teada, mida ma hommikuks söön, millised on minu lemmikpoosid ja riietumisstiil, automargid ja muusikamaitse, ühesõnaga kolingi päriseks, kuniks moded närvivapustuse saavad..

kriuks 11. august 2014, kl 08.51
Mind hakkas huvitama mida sa hommikuks sööd? :D

käuks 11. august 2014, kl 09.02
...ja mind sinu lemmikpoos:)

Hülgehall kuub 11. august 2014, kl 09.15
Hommikul täna, sõin hirsiputru võisilmaga, kõrvale kange magus kohv, koorega..sinna juurde kaks kihilist võileiba (peekonviil, juust, salatileht ja värske hapukurk), pärast, õues terrassil heinamaal pusklevaid metskitsesokkusid jälgides võtsin veel kaks kalamarjasaiakest sidruniviiluga ja värske, ahjust tulnud kaneelisaia..

kriuks 11. august 2014, kl 09.24
issand, ma üldse ei imesta, et su naine seksida ei jaksa. ta sul ju puhas "köögikombain".

Hülgehall kuub 11. august 2014, kl 09.57
Nagu ma ise ei oskaks endale kohvi keeta ja võileibu teha, rääkimata saiakeste küpsetamisest.....

käuks 11. august 2014, kl 10.04
sul ei ole selleks aega, istud ööpäev läbi naistekas

kriuks 11. august 2014, kl 10.10
sel juhul oled sa väga tubli.
kuigi ma kahtlen sügavalt :)

tutuja mees 11. august 2014, kl 10.23
kriuks ja kräuks, aga kas tutvujaid naisi ka on?

käuks, see esimene 11. august 2014, kl 10.38
Mina tutvun!

Hülgehall kuub 11. august 2014, kl 10.41
Noh, eks mees peab suutma ka iseenda ja oma vajadustegaga hakkama saama, mitte jääda ainult lootma nais(t)e abile..

tutvuja mees 11. august 2014, kl 10.41
tore on. oled siin uus tulija või vana püsikas?

käuks, see esimene 11. august 2014, kl 10.43
aga sina ise?

tutvuja mees 11. august 2014, kl 10.46
mis mina?

kriuks 11. august 2014, kl 10.50
oleneb kustpoolt vaadata, võrreldes halliga olen uus. väga ei tutvu, rohkem kriuksun, vahest juhtub, et tutvun ka.

tutvuja mees 11. august 2014, kl 11.01

käuks, see esimene 11. august 2014, kl 11.05
tutvuja mees võiks enda vanuse kirja panna, muidu mutid jälle leilis;)

kriuks 11. august 2014, kl 11.07
ära pikkust ja kaalu unusta. ja muidugi silmavärv ka :D

tutvuja mees 11. august 2014, kl 11.14
eks ma siis panen kui mõni nutikam välja ilmub ;)

käuks, see esimene 11. august 2014, kl 11.22
Tundub, et sa ise pole kuigi nutikas. Kas kala püüad ka nii, et õnge viskad vette alles siis, kui mingi pirakas ligemale ujub?

tutvuja mees 11. august 2014, kl 11.32
pirakatest hoian ma eemale, kala peab olema normaalmõõdus ja liha ei tohi puine olla. vana kala mädaneb ja seda alates peast.

käuks, see esimene 11. august 2014, kl 11.38
Kui kilu tahad, siis pead võrgu võtma, neid sa ükshaaval ei püüa.

tutvuja mees 11. august 2014, kl 11.43
nüüd pane kassile piima ja viska mõni kilu. kräunub teine liiga palju juba.

piuks, see viimane 11. august 2014, kl 11.45
Senza la Donna 09. veebruar 2014, kl 18.34

Kogu see tutvumise saaga siin meenutab mulle ühte konnatiiki, täpsemalt küll forellitiiki.
Aastaid tagasi, kui abikaasale tuli ületamatu kalaisu peale, sai sõidetud ühte toitlustusasutusse, mille kõrval oli siis võimalus omale tiigist ise kala püüda. See tiik oli pisike ja seal olid mõned kalapurikad sees ka, aga vot konksu otsa need vanad kalad ei hakanud. Kui neid sai söödetud niisama, siis nad lausa kaklesid sööda pärast, aga nii kui selle sama sööda küljes oli konks, nii ei teinud nad sellest söödast välja. Ainsad, keda siis need kaldal passivad inimesed said välja püüda, olid värsked pisikesed ja näljased forellikesed, keda igal hommikul jaokaupa tiiki lasti. Vot see tutvumine on siin ka selline, kui tuleb mõni uus ja värske kalake, siis püütakse ta kohemaid välja ja visatakse grillile, vanad kalad aga solberdavad siin sogases tiigivees ja jäävadki siia solberdama, kuni vikatimees nad võtab. :D

käuks, see esimene 11. august 2014, kl 11.46
Siis peab naise Taist tellima. Need loevad su soove silmist ja on vait või vigisevad peene häälega. Pikapeale muutub see ka muidugi tüütuks.

tutvuja mees 11. august 2014, kl 11.51
oleks mul naine, saadaks ta poodi, aga pean ise minema...kas osta liha või kala?

kräuks 11. august 2014, kl 11.59
võta parem kana

Teoreetik 11. august 2014, kl 12.09
Teoreetiliselt oleks selline võimalus ka, et ei pea üldse poodi minema, kui oskad Sulle meeldiva naise "ära rääkida" ja kutsud restorani vm sööma näiteks... :)

tutvuja mees 11. august 2014, kl 12.26
Teoreetik, ma ei taha naist sööta, tahan et naine söödaks mind :D
Kuidas sa nii tähelepanematu oled küll....

Tom 11. august 2014, kl 12.35
tutvuja mees, kui sa algusest pääle nõnna kitsi oled, siis naised sind küll söötma ei akka :)
kõiksepäält tuleb ikka ise rahakoti raudu paotada ja oma eldust näidata, paremal juhul lõppeb see sellega, et sind võetaksegi kostile ja vähe sellest, ostetakse veel oma maitsele vastavalt ka riided selga :D
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!