Saame tuttavaks
miks naised on sellised
lollus 04. august 2014, kl 22.14 |
kes on 04. august 2014, kl 22.15 |
targem 04. august 2014, kl 22.16 |
lollus Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mis siin on tegemist nartsissismiga, kui üks heas
> vormis inimene soovib armukest, kes samuti heas vo
> rmis?! Nö. hingesugulast leida soovijatel on loomu
> likult ehk teised kriteeriumid.
aga palun tutvu temaga, saad oma küsimusele vastuse.
> mis siin on tegemist nartsissismiga, kui üks heas
> vormis inimene soovib armukest, kes samuti heas vo
> rmis?! Nö. hingesugulast leida soovijatel on loomu
> likult ehk teised kriteeriumid.
aga palun tutvu temaga, saad oma küsimusele vastuse.
lollus 04. august 2014, kl 22.26 |
Minul ei ole vaja netis kellegagi tutvuda. Mina leian oma tutvused õnneks reaalist, aga mind lihtsalt huvitas, kuidas inimesed kunagi millegagi rahul ei ole ja pidevalt pühenduvad kellegi materdamisele. Võib-olla põhjusega, kes teab? Kuigi tõsiseltvõetavaid argumente, peale tavalise sõimu, ei leidnud.
Wizy 04. august 2014, kl 22.28 |
lollusele 04. august 2014, kl 22.35 |
to lollus 04. august 2014, kl 22.40 |
lollus to 22.35 04. august 2014, kl 22.42 |
Rahu, keegi ei urise ja üle keskmise IQ-ga ei hiilga siin nagunii keegi nii et see ongi ainukene koht, kus võib vabalt olla nii loll kui soovid. Ja kas siin on mingi teadjate monopol moodustunud, kus sissetungijad rangelt keelatud? Aga õitsege rahus oma kopitanud monopolis nagu vaprate ja ilusate seriaalis, kus kõik teavad kõiki ja kõik panevad kõiki :)
lollus 04. august 2014, kl 22.46 |
tean 04. august 2014, kl 22.47 |
Hülgehall on keskmisest siinviibivast kodanikust intelligentsem, kuid tema eripäraks on tõesti tema eneseväljendus, mida ta teadlikult naudib ja nii mõnigi kord seeläbi oma tagalat kindlustab. kui naine arvab teda mõistvat, siis hülge ütlusi analüüsima hakates selgub, et ta on väljendunud nii, et igal juhul on naine temast valesti aru saanud :D ning õigus jääb hülgele... naine siis marus...
tean 04. august 2014, kl 22.50 |
maasikablond 04. august 2014, kl 22.53 |
nohhhhh 04. august 2014, kl 22.58 |
to tean 04. august 2014, kl 23.02 |
tean Kirjutas:
> ahjaa, see ka veel, et naistele üldjuhul ei meeldi
> , et kui ollakse mehega juba üsna lähedaseks saanu
> d, siis mees siin veel välja hõikab, et tema otsib
> endiselt armukest :D
> noh, eks seetõttu ted
> a libatakse, vihatakse, igatsetakse, armastatakse,
> taganutetakse jms
pane nimed ka juurde, kes teda igatseb, kes armastab, kes nutab taga. Väga tahaks teada, mitu nime saad. muidu pole sa mingi teadja, va hüljes ise kiidab ennast üles.
> ahjaa, see ka veel, et naistele üldjuhul ei meeldi
> , et kui ollakse mehega juba üsna lähedaseks saanu
> d, siis mees siin veel välja hõikab, et tema otsib
> endiselt armukest :D
> noh, eks seetõttu ted
> a libatakse, vihatakse, igatsetakse, armastatakse,
> taganutetakse jms
pane nimed ka juurde, kes teda igatseb, kes armastab, kes nutab taga. Väga tahaks teada, mitu nime saad. muidu pole sa mingi teadja, va hüljes ise kiidab ennast üles.
tean to tean 04. august 2014, kl 23.05 |
To lollus 22.35 04. august 2014, kl 23.06 |
to tean 04. august 2014, kl 23.10 |
tean to tean Kirjutas:
> ära provotseeri :D - avalik foorum ja nimed ei käi
> kokku, eks :)
pole ühtegi nime öelda, ma teadsin!
hommikul ilmub Hülgehall nagu pidustustele saabuv kuningas ja imestab, mis siin tema kohta kirjutatud on ja et tal pole aimugi, miks teda ei sallita, ta nii vaikne ja viisakas...
> ära provotseeri :D - avalik foorum ja nimed ei käi
> kokku, eks :)
pole ühtegi nime öelda, ma teadsin!
hommikul ilmub Hülgehall nagu pidustustele saabuv kuningas ja imestab, mis siin tema kohta kirjutatud on ja et tal pole aimugi, miks teda ei sallita, ta nii vaikne ja viisakas...
tean 04. august 2014, kl 23.12 |
to tean 04. august 2014, kl 23.17 |
Hülgehall kuub 04. august 2014, kl 23.18 |
mansion ghost 04. august 2014, kl 23.18 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
`To lollus 22.35´ ja ´lollus´, mitte keegi pole uute tulijate vastu. Küsimus on selles, kuidas nad ise käituvad. Pole vist keegi siin päris esimesest teemast alates, kõik on kunagi uustulnukad olnud. Kes kohandub, kes solvub ja hakkab sõimlema või libama. Inimene(anonüümne) püsiva nime alt on isikupärane omade seisukohtadega, mis võivad meeldida või mitte. Aga selle peale solvuda. Võiks veidi tolerantsem olla.
tean 04. august 2014, kl 23.19 |
to tean 04. august 2014, kl 23.20 |
tean 04. august 2014, kl 23.24 |
mina ja intelligentne? ei, ei, seda ma pole öelnud. Hülgehall on intelligentne. ma tõesti ei tea, kui paljud on minuga tutvumist kahetsenud, aga eks neid ikka ole :)
kodanik Hülgehall isiklikult on südametäiega mulle ette heitnud, kui rumal ma olen, nii et siin pole miskit väidelda... :)
kodanik Hülgehall isiklikult on südametäiega mulle ette heitnud, kui rumal ma olen, nii et siin pole miskit väidelda... :)
to tean 04. august 2014, kl 23.29 |
Hülgehall kuub 04. august 2014, kl 23.39 |
Lisa postitus