Särav väitleja? Kas siin peab alati olema särav, mega, hüper- või supertegelane? Ei usu, et kõik ongi siin sellised, kes peavad ennast ainult kõiges parimaks. Või on? Siis pole mul, tavapärasel inimesel siin küll vist mitte kui midagi peale hakata.
Kahjuks puusalt ei tulista ja mingeid erilisi andeid ka ei oma, mis mind särava komeedina Delfi tutvumisfoorumi imepärasesse taevasse tõstaks.
Mis puutub sellesse pisut õela alatooniga öeldud lausesse: "Seni, kuni pole teemat, on autori kallal nokkimine igati õigustatud ja selle foorumi suunitlusega kooskõlas. Arusaadav?", siis küsiksin, et miks on siin foorumis olemas teema mittetutvujatele ja nendele ei näi keegi nii peale hüppavat kui mulle. Arvatavasti on tegu vanade sõpradega, kes naudivadki seda, kui mõni uus siia oma nina pistab, saab kohe peale lennata ja n-ö kitli peale anda.
Ja miks ma ei või siia teha pisut teisemat sorti teemat kui tavapärased "keppi tahan"-stiilis kuulutused. Äkki ma selekteerin siit endale sobiva inimese välja ja tutvun temaga alles siis? Inimesed on erinevad ja nende lähenemine elule on erinev. Kõik ei kähe sõjaprintsess Xenia moodi kohe mõõgaga võitlusse.