Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Esimene kohting.

Mees 03. november 2014, kl 13.33
Millist ja mitu lille oleks sobilik naisele kinkida esimesel kohtingul, kui ei tea naise eelistusi lillede osas?

priscilla 03. november 2014, kl 13.36
lilled on igati ilusad. iseasi, kuhu ta need paneb, kui te väljas vmt kohas viibite

' 03. november 2014, kl 13.53
Tee selline kohting nagu indrek ja ivar plaanisid. Kutsu ta välja ja valeta kõikvõimalikke valesid kokku (mõni solvang ka sinna hulka ikka) ja siis saada minema. Lillesid ju eesti matsid ei kingi.

Täitsa Bond 03. november 2014, kl 13.57
Mingeid lillesid pole esimesel kohtingul tarvis. Lähed sinna teist piinlikku olukorda panema ja omi tundeid näitama või? Vaevalt sa loomulikust igale naisele lilli kingid, kui sellised küssad on:-)

teine mees 03. november 2014, kl 14.03
Ma ei lähegi kohtingule inimesega kes poleks lilleõit väärt. Kui meie vestlus on sobinud, siis ilus tugev roosioks sobib alati. Isegi kui edaspidist keemiat ei ole, ei tee see lille ostmine mind kuidagi vaesemaks.

naljamina 03. november 2014, kl 14.08
võta ikka selline toekas potilill, hea varjuda, hea visata...

Täitsa Bond 03. november 2014, kl 14.12
Kujutan ette, kui kohmakas ja veider näeb välja roosioksa ulatamine daamile, kellega pole ei edasist vestlust ega keemiat:-)

vaalaline 03. november 2014, kl 14.14
Bond, kujuta aga ette edasi. Ega sa nagunii päriselus ise midagi ei saa.

bb 03. november 2014, kl 14.55
Suht kindlapealeminek on kristallist swarovski kivikestega kaunistatud õis, mille saab mugavalt käekotti pista...piisab ühest :)

naine 03. november 2014, kl 15.09
Siinkohal olen Bondiga nõus. Esimesel kohtingul ei ole lille vaja. Kui tahad žesti teha, piisab ju kohvi väljategemisest vms. Kui tekib klapp, küll sa siis välja uurid, millised lilled meeldivad.

EHK 03. november 2014, kl 15.28
hoopis on lillelised trussad esimeseks kohtinguks lahedad

Täitsa Bond 03. november 2014, kl 15.45
Vaalaline, sul on õigus, ainsatki lille pole naised mulle kohtingul raatsinud kinkida. Kus nüüd on võrdõiguslikkus?

priscilla 03. november 2014, kl 15.49
bond, kas sa mitte pole vana olija, aastatetagune? siis oli su nimi hidalgo, eks?

Täitsa Blond 03. november 2014, kl 15.55
Mees, sa ei saa siit ühest vastust, sest seda pole.
Mina ei tõmba nina vingu, kui mees tuleb esimesele kohtingule lilleta, aga kui me tahame juba teist korda kohtuda, siis ootaks küll midagi, vahet pole, mis sort, peaasi, et südamest tuleb.
Samas on mul üks sõbranna, kes solvus südamepõhjani, kuna mees kinkis talle esmakohtingul vaid ühe!!! punase roosi,... proua ootas sületäit.

Mulle on esmakohtingul kingitud midagi muud, üldse mitte kallis asi, aga spetsiaalselt minu jaoks tehtud ja see pani küll mehele kaela langema.

Täitsa Bond 03. november 2014, kl 15.55
Vaat see on küll midagi uut-hidalgoks pole mind siin veel peetud:-)

ahzooloog 03. november 2014, kl 16.07
esmakohtingul kingitakse üksteisele aega ja tähelepanu.

priscilla 03. november 2014, kl 16.10
bond, ma lihtsalt pakkusin?

kadakajupp 03. november 2014, kl 16.50
minu arvamus on, et selle lillega on tüütu jantida - küsi vaasi, siis pea meeles, et maha ei ununeks või kuskil väliüritusel tari teist näpu vahel. ma pole ka eriline romantik, seepärast pigem ilma lilleta.

Naine38DD 03. november 2014, kl 16.56
Esmakohtingul mõjub lill pisut kummastavalt tõesti.

Täitsa Blond 03. november 2014, kl 17.00
Ma arvan, et kõik sõltub siiski olukorrast,... kohtumise kohast, ajast ja kui "tuttavad" juba ollakse.
Pimekohtingul oleks lill üleliigne, aga kui eelnevalt on virtuaalis kogu oma elu teineteisele lahti laotatud, siis ei ole lillvars võõrkeha.

roses 03. november 2014, kl 17.43
Teist korda mehega kohtama ei läheks, kes esimesel kohtingul sületäit roose ei too. Kohe selge, et tegemist on koonriga ja teine kohting oleks ajaraisk. Siiani on kõik toonud, mõni isegi mitu sületäit korraga.

kadakajupp 03. november 2014, kl 17.45
ja siis istud oma ämbritäie roosidega nagu viru tänava lillemüüja? :D D.

:) 03. november 2014, kl 17.51
priscilla Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> bond, ma lihtsalt pakkusin?

Ta on alu.

ahzooloog 03. november 2014, kl 17.52
roses Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Teist korda mehega kohtama ei läheks, kes esimesel
> kohtingul sületäit roose ei too. Kohe selge, et
> tegemist on koonriga ja teine kohting oleks ajarai
> sk. Siiani on kõik toonud, mõni isegi mitu sületäi
> t korraga.

Jääb mulje nagu sa oleksid mingi eesel, kellele kuhjaga krõmpsutamist on vaja ette tassida:D

Täitsa Blond 03. november 2014, kl 18.15
Naine ootab alati mehelt "tähelepanu" ja mees, et naine tema "tähelepanu" hindaks.

Toimetatud 2 kord(a). Viimati Täitsa Blond 04.11.2014 01.05.

Vassili 03. november 2014, kl 18.17
Alati olen kinkinud punaseid nelke, kui kohtingule lähen.
Seni pole nurinat kuulda old.

Ricky 03. november 2014, kl 18.21
Kui naabrimees Soomes, siis viin naabrinaisele tavaliselt ikka roose või mis iganes parajasti naabri peenral kasvab.

Täitsa Bond 03. november 2014, kl 18.24
Kui mõni vanakooli mammi muidugi väga plõksima hakkab, et elulugu ja mehed räägitud, seega lill esmakohtingul välja teenitud-aga palun, lähen kohale alpikanni potiga ja saadan ta kanni, kui ta mulle sixpakki ei too!

kadakajupp 03. november 2014, kl 18.35
alpikanni pott maksab vähem, kuhu võrdsus jääb, bond?

aga see oleks lahe, kui üks ulatab kohtingul pelargoonipoti ja teine sikspäki, noogutavad viisakalt ja...

Toimetatud 1 kord(a). Viimati kadakajupp 03.11.2014 18.46.

Täitsa Bond 03. november 2014, kl 18.42
Vot just. Kui naine on 40+ ja pigem ikka 50 oleks õiglane ikka küll minna surnuaia lillega tema igavest pandavust kasvõi korrakski kinnitama. Tuleb siis, mis tuleb:-)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!