Saame tuttavaks
Esimene kohting.
kadakajupp 04. november 2014, kl 11.58 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
ja veel 04. november 2014, kl 12.01 |
Kui on suhe ega siiski pole nad ju abeilus ega koos elajad, on igasuguste väljas käimistega nii, et naine ostab kahele kohapeal kui mees peab nende liikumiseks bensiini maksma. Või vastupidi, kui naine maksab bensiini kinni, ostab mees kohapeal ja see oleks võrdne, mitte nii et mees veab oma autoga naist ringi ja siis veel kannatab rahakott topelt. Õppige majandama mitte teiste kukil elama ja mehed peaksid oma rahakotisuud karmimalt koomal hoidma, siis ei tekiks ka kullakaevajaid. See aeg on ammu läbi, mil mees oli ainukene peretoitja.Siin pole tegemist kooneriga vaid targa majandava inimesega, kes ei pea nagu ori töötama ja teise tobedustele oma kallist raha kulutama.
to kadakajutt 04. november 2014, kl 12.03 |
laik 04. november 2014, kl 12.04 |
Esimesed kohtingud kusagil kinos, teatris, restoranis jms, on üsna mõttetud. Esimestel puhkudel ei saa rahulikult filmile või etendusele keskenduda ja restoranis pikalt toitu oodates, jututeemast välja mõelda, on ka tüütu. Tassike kohvi juua või põgus jalutuskäik vanalinnas on piisav esmamulje saamiseks. Klappi tekib nagunii ainult üliharva.
ahzooloog 04. november 2014, kl 12.11 |
Minu meelest on kino suurepärane esimese kohtingu jaoks. Eriti kui mingit normaalset filmi vaatama minna. saab hea kinoelamuse ja seal üksteise kõrval istudes saab selle klapi osas ka kohe selgusele. Keemia kas on või ei ole. Kui ei ole, siis peale kino viisakalt hüvasti jätta ja oma teed minna. Kui on särinat, siis võib edasi kuhugi kohvikusse kohvile või dringile edasi liikuda ja eelnenud film peaks kõneainet ka pakkuma.
Peagi hakkab Pimedate ööde Filmifestival....;)
Peagi hakkab Pimedate ööde Filmifestival....;)
ei saa aru 04. november 2014, kl 12.14 |
Jaksan ise oma kohvi osta, aga selline mees kes selline kooner on kes isegi kohvi ei jaksa- ei suuda- ei taha välja teha....prr. Loomulikult kulla mehed- kohvi välja tegemine pole kohustuslik, aga lihtsalt viisakusžest mis maksab ainult 2 eurot!!! Ärge olge nii kurjad, kui tihti te ikka esmakohtumistel käite, et see nii suure põntsu rahakotile paneb? Vaat kuhu teemaalgataja küsimus lillede kohta välja jõudis? :) Tundub, et lill tuleb odavam kui tass kohvi. Roosi saad 80 sendi eest, tass kohvi aga mitte.
kypsetar 04. november 2014, kl 12.17 |
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 12.20 |
Naisele 11.37
Et tahad mind elusuuruses näha ja kas leian aega molutada kohvikus kuni 30min.
Aga mida peaks mulle see pakkuma? Ei tea küll tahtvat ennast esitleda
keskealisele naisele lihtsalt niisama, sest tema tahab mind näha.
Pealeselle-absoluutselt ei huvita mingi molutamine kusagil mingit kohvitassi kolistades. Nõme. Vara ennast veel pensionäriks lugeda.
Seega, kõik on võimalik, kui ka minu jaoks see kokkusaamist väärt on. Seksi ei hakka pakkuma, eksole..
Et tahad mind elusuuruses näha ja kas leian aega molutada kohvikus kuni 30min.
Aga mida peaks mulle see pakkuma? Ei tea küll tahtvat ennast esitleda
keskealisele naisele lihtsalt niisama, sest tema tahab mind näha.
Pealeselle-absoluutselt ei huvita mingi molutamine kusagil mingit kohvitassi kolistades. Nõme. Vara ennast veel pensionäriks lugeda.
Seega, kõik on võimalik, kui ka minu jaoks see kokkusaamist väärt on. Seksi ei hakka pakkuma, eksole..
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 12.25 |
Esmakohting võiks pigem olla nt kusagil hessburgeris või mäkis. Söögem burksi, friikaid ja tundkem elust mõnu. Kohe ju selge, kui naine pole nõus tulema, et ta on kas mingi vana muld või part, kel iga kalor on arvel. Või siis minna jalutama, peenes kohas võib romantikat teha küll ja veel, aga siis, kui on tekkinud tunne..
meeri 04. november 2014, kl 12.35 |
Mis esimesena kohale jõudmist puudutab, siis paaril korral on olnud juhust, kus sai kokkulepitud ja eraldi toonitatud, et oodatakse üksteist kohviku ees (muidugi mitte talvel külmaga). Kuid teine oli muidugi juba kohvikusse läinud, endale joogi tellinud ja ei suvatsenud ka teada anda, et ta juba kohal, ärgu teda välja ootama jäägu. Sellistes kokkulepetest mittekinnipidajad näitavad ilmekalt oma suhtumist.
to Bond 04. november 2014, kl 12.37 |
Igav inimene molutab, tavaline inimene räägib ja suhtleb selle aja. Sain sult vastuse, tänan.
Esimene kohtamine võiks aset leida mõnes söögikohas küll kuid eelistatum on siiski koht, mida enne tead. Naine valib, kuid siinkohal pole mõtet tahta võimatut. Tagasihoidlik koht kuid selline kus on ka rahvast.Üldse võiks esimene kohtamise paik olla selline, mis ei nõua aega. Kino on vale valik, sealt ei jookse minema ja inimest kinno meelitada, et ta kannatama peaks, milleks.
Etem on siiski jalutamine. Kui on meeldiv kaaslane, siis peale jalutamist tagasihoidlikku kohvituppa ta kutsuda, kui aga ei ole meeldiv kaaslane,saab alati ettekäändeks midagi tuua, et jalutamise pealt ise ära minna.
Esimene kohtamine võiks aset leida mõnes söögikohas küll kuid eelistatum on siiski koht, mida enne tead. Naine valib, kuid siinkohal pole mõtet tahta võimatut. Tagasihoidlik koht kuid selline kus on ka rahvast.Üldse võiks esimene kohtamise paik olla selline, mis ei nõua aega. Kino on vale valik, sealt ei jookse minema ja inimest kinno meelitada, et ta kannatama peaks, milleks.
Etem on siiski jalutamine. Kui on meeldiv kaaslane, siis peale jalutamist tagasihoidlikku kohvituppa ta kutsuda, kui aga ei ole meeldiv kaaslane,saab alati ettekäändeks midagi tuua, et jalutamise pealt ise ära minna.
to meeri 04. november 2014, kl 12.41 |
Ju ta soovis sind enne visuaalselt eemalt hinnata, ju ta polnud siis inimene, kes niisama passib.
Ju sa ei tea seda, et kohtamine määratakse sellest kohast vähe eemale kus istumine võiks toimuda, mitte selle koha ette. Ja inimene,kes ka istub juba ees kokkulepitult, sinu sisenedes tõsueb püsti ,annab sellega märku viidates su poole, et tema just ongi see, mitte ei istu paigal teiste hulgas.Kui sa just olid nii vastumeelne, et tal oli üldse häbi. Ise olid süüdi, oskamatu või oma arust kaval.
Ju sa ei tea seda, et kohtamine määratakse sellest kohast vähe eemale kus istumine võiks toimuda, mitte selle koha ette. Ja inimene,kes ka istub juba ees kokkulepitult, sinu sisenedes tõsueb püsti ,annab sellega märku viidates su poole, et tema just ongi see, mitte ei istu paigal teiste hulgas.Kui sa just olid nii vastumeelne, et tal oli üldse häbi. Ise olid süüdi, oskamatu või oma arust kaval.
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 12.45 |
Mida juttu. Varjuda kuhugi nurga taha kohvikusse, nurga taha. Naisedtahavad muidu nagu hullud tegijad voodis ja igalpool otsustamas olla, aga olge siis, ajage omale metsik pilk ette, tihedalt istuvad teksad ja saapad jalga ning ärge häbenege naba keerutada. Siin aga minnakse kohvikusse rääääkima. Ega mees mingi sõbranna pole, et maailmavaadet naiselikult laiaks venitada koos ajaga..
meeri 04. november 2014, kl 12.51 |
Sellepärast saigi kokkulepitud kohtumine kohviku juures, et oleks juba eemalt näha ja kergemini tuntav. Võõrast inimest poleks iial teiste hulgast ära tundnud ja tema eelis oli see, et teadis detaile välimuse osas rohkem. Kuna rahvast oli selles kesklinna kohvikus palju, siis ei näinud ta hästi ka saabujaid. Ebamugav oli lihtsalt oodata ja kuna ütles, et võib hilineda, siis sai talle aega antud ja pikalt oodatud.
Pole reeglit, kas oodatakse kindlas kohas või eemal, see on kahe inimese omavaheline kokkulepe.
Pole reeglit, kas oodatakse kindlas kohas või eemal, see on kahe inimese omavaheline kokkulepe.
meeri 04. november 2014, kl 12.57 |
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 13.01 |
Sellest kohvikus rääkimisest veel. Mida seal veel rääkida nagu on või oleks, kui need jutud on ammu kõik räägitud kõikvõimalikes versioonides ja sõnaseadetes. Sellele vaatamata aga vahel ikka satud kusagil mingit ilmajuttu kellegiga ajama ja vahel on küll tunne et tahaks talle selle kuulamise eest nt oma joogi pähe kallata. No nii krdima mõtetu ajaraisk, et parem vaataks nt tallinna tv'd..
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 13.03 |
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 13.11 |
Esimene kohting, kui selline üldse peaks teoks saama, siis peaks sellel pilgud tarduma, käsi leidma käe ja peaks olema raske või täiesti mõttetu leida sõnu ilmajutule, loetud raamatutele. Peaks tahtma tunda teist enda lähedal, kuulata tema hingamist, vaadata peapööret, mis toob sõnatuks võtva pilgu. Siis on kohtingul jume ja mõte, kõikidel muudel juhtudel võiks lihtsalt viisakalt vabandada nagu varbale astumise eest ja minna oma teed. Aga ei, siin tahetakse minna veel 30min kohvikussse, et olla huvitav inimene ja rääkida..
kadakajupp 04. november 2014, kl 13.20 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kopikasaagijatele - mul on töökoht, majandan kenasti ja isegi auto on olemas, jaksan kütet kah osta :D D. ja kui mees laostub pärast mulle 80-sendise mahla ostmist (ilus zest, mitte kullakaevajalik ahnus), pole edasine suhte jätkamine võimalik - kes siis mulle pool kütteraha maksab?
bond - kiirtoidukoht kohtinguks? ma näiteks eladeski ei söö sellist jama, hindan tervislikku toitu, seega võivad ka paljud teised naised sedasi arvata ning pole asi kalorite lugemises.
kinos ei tunduks ka mõistlik, samahästi võid seal pimedas üksi konutada, kõrvaltoolil suvaline kinokülastaja. aga see on puhtalt minu arvamus...
bond - kiirtoidukoht kohtinguks? ma näiteks eladeski ei söö sellist jama, hindan tervislikku toitu, seega võivad ka paljud teised naised sedasi arvata ning pole asi kalorite lugemises.
kinos ei tunduks ka mõistlik, samahästi võid seal pimedas üksi konutada, kõrvaltoolil suvaline kinokülastaja. aga see on puhtalt minu arvamus...
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 13.27 |
Kadakajupp,
Mitte et tahaks endag kohtuma veenna, aga kiirtoidukohtades on kah mõeldud värskele salatile nt. Pealeselle on melu ja olu kuidagi hoogsam, mitte nagu kusagil kohvikus, peiedel.
Aga eks igaühele oma toit, käed ja suud, ise eelistaks pigem neid, kel nt vähem eelarvamusi. istugu kodus ja kogugu neid, viid surres rohkem kaasa, ära neid:-)
Mitte et tahaks endag kohtuma veenna, aga kiirtoidukohtades on kah mõeldud värskele salatile nt. Pealeselle on melu ja olu kuidagi hoogsam, mitte nagu kusagil kohvikus, peiedel.
Aga eks igaühele oma toit, käed ja suud, ise eelistaks pigem neid, kel nt vähem eelarvamusi. istugu kodus ja kogugu neid, viid surres rohkem kaasa, ära neid:-)
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 13.31 |
kadakajupp 04. november 2014, kl 13.33 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
mulle selline sööklalik friikartulihaisuline miljöö väga ei istu - eelistuste küsimus. kui kiire ja melu kah vaja, võib ju satoili parklas olla, liiklust piisavalt ja papptopsis kohvi saab samuti kiirelt näppu.
eelistused ei võrdu ju eelarvamustega. kuigi pean ütlema, et on pakutud mulle kohtingut statika parklas - kogu kontekst meenutas kangesti mingit "sõida siia, mina ei viitsi end liigutada ja ma vaatan, kas oled pandav.."-teemat ning ma loobusin minemast.
eelistused ei võrdu ju eelarvamustega. kuigi pean ütlema, et on pakutud mulle kohtingut statika parklas - kogu kontekst meenutas kangesti mingit "sõida siia, mina ei viitsi end liigutada ja ma vaatan, kas oled pandav.."-teemat ning ma loobusin minemast.
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 13.38 |
MrX 04. november 2014, kl 13.40 |
kadakajupp 04. november 2014, kl 13.44 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 13.45 |
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 13.49 |
hm 04. november 2014, kl 13.51 |
kadakajupp 04. november 2014, kl 13.53 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Lisa postitus