Saame tuttavaks
Esimene kohting.
Mees 04. november 2014, kl 13.58 |
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 14.01 |
kadakajupp 04. november 2014, kl 14.03 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 14.05 |
Täitsa Blond 04. november 2014, kl 14.07 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Täitsa Bond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Esimene kohting, kui selline üldse peaks teoks saa
> ma, siis peaks sellel pilgud tarduma, käsi leidma
> käe ja peaks olema raske või täiesti mõttetu leida
> sõnu ilmajutule, loetud raamatutele. Peaks tahtma
> tunda teist enda lähedal, kuulata tema hingamist,
> vaadata peapööret, mis toob sõnatuks võtva pilgu.
>
Jah, Bond...see on nagu jackpott, aga et selleni jõuda, peab enne hulga piletiraha tuulde laskma.
Mul on üks selline kohting olnud, aga ülejäänud kohtingud on selle puudusele vaatamata veninud mitme tunniseks...
Pole kordagi olnud mingit punnitatud olemist ja higistamist jututeema väljamõtlemisel.
Äkki on viga ikka sinus, kulla Bond?
> Esimene kohting, kui selline üldse peaks teoks saa
> ma, siis peaks sellel pilgud tarduma, käsi leidma
> käe ja peaks olema raske või täiesti mõttetu leida
> sõnu ilmajutule, loetud raamatutele. Peaks tahtma
> tunda teist enda lähedal, kuulata tema hingamist,
> vaadata peapööret, mis toob sõnatuks võtva pilgu.
>
Jah, Bond...see on nagu jackpott, aga et selleni jõuda, peab enne hulga piletiraha tuulde laskma.
Mul on üks selline kohting olnud, aga ülejäänud kohtingud on selle puudusele vaatamata veninud mitme tunniseks...
Pole kordagi olnud mingit punnitatud olemist ja higistamist jututeema väljamõtlemisel.
Äkki on viga ikka sinus, kulla Bond?
meeri 04. november 2014, kl 14.08 |
Täitsa Bond Kirjutas:
> Meeri, kuule, sa pabistad ja higistad vist nagu en
> ne esimest kohtingut tulnukaga?
Pigem ikka mehed on suures pabinas, kuhu minna, mida teha, kas ja milliseid lilli tuua jne. Mulle oleks täiesti piisanud kusagil pargis või vanalinnas jalutamisest, kus hetkega saanud kiire ülevaate. Kuna aga härra käis ise kohviku variandi välja, siis ei hakanud vanalinnaga enam peale käima.
Kinod ja teatrid võiks jätta teiseks või kolmandaks korraks. Esimene kokkusaamine olgu võimalikult neutraalne ja kohustustevaba. Pole vaja pead liigselt vaevata õhtu sisustamise või rahakoti tuulutamise pärast.
> Meeri, kuule, sa pabistad ja higistad vist nagu en
> ne esimest kohtingut tulnukaga?
Pigem ikka mehed on suures pabinas, kuhu minna, mida teha, kas ja milliseid lilli tuua jne. Mulle oleks täiesti piisanud kusagil pargis või vanalinnas jalutamisest, kus hetkega saanud kiire ülevaate. Kuna aga härra käis ise kohviku variandi välja, siis ei hakanud vanalinnaga enam peale käima.
Kinod ja teatrid võiks jätta teiseks või kolmandaks korraks. Esimene kokkusaamine olgu võimalikult neutraalne ja kohustustevaba. Pole vaja pead liigselt vaevata õhtu sisustamise või rahakoti tuulutamise pärast.
Mees 04. november 2014, kl 14.12 |
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 14.13 |
Blond, loomulikult on viga minus ja selles, et mul polegi mingit huvi enam kohtuma minna. Spetsiaalselt. Haige värk täiesti. Enne seda ju vahetakase pilte ja kirjutatakse end ilusaks ja siis tuleb välja, et mingi ahv on ka kusagilt su pildi omale saanud ja ta teab midagi eksole..krdi friigid!
Sid 04. november 2014, kl 14.15 |
Täitsa Blond Kirjutas:
> Mul on üks selline
> kohting olnud, aga ülejäänud kohtingud on selle
> puudusele vaatamata veninud mitme tunniseks...
Ka mul on üks selline kohting olnud, kuna me olime teineteist piltidelt näinud, siis äratundmise vaeva ei olnud. Juba eemalt sai vastu astutud ja kohe, ilma mingi kokkuleppe või küsimiseta, sai ta ümbert kinni võetud, nagu vanal kallimal ja niimoodi me jalutasimegi terve öö. Õieti jalutame õhtuti siiamaani. :)
> Mul on üks selline
> kohting olnud, aga ülejäänud kohtingud on selle
> puudusele vaatamata veninud mitme tunniseks...
Ka mul on üks selline kohting olnud, kuna me olime teineteist piltidelt näinud, siis äratundmise vaeva ei olnud. Juba eemalt sai vastu astutud ja kohe, ilma mingi kokkuleppe või küsimiseta, sai ta ümbert kinni võetud, nagu vanal kallimal ja niimoodi me jalutasimegi terve öö. Õieti jalutame õhtuti siiamaani. :)
Täitsa Blond 04. november 2014, kl 14.23 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Täitsa Bond Kirjutas:
> Blond, loomulikult on viga minus ja selles, et mul
> polegi mingit huvi enam kohtuma minna. Spetsiaals
> elt. Haige värk täiesti. Enne seda ju vahetakase p
> ilte ja kirjutatakse end ilusaks ja siis tuleb väl
> ja, et mingi ahv on ka kusagilt su pildi omale saa
> nud ja ta teab midagi eksole..krdi friigid!
Bond, siis on tõesti kahju, kui keegi su pilti kuritarvitanud on. Aga tee nüüd rõõmsam nägu pähe, ...mina pole vähemalt su pilti näinud..ju on su ümber ka ausaid inimesi olnud.
Mis puutub minu unistuste kohtingu näitesse, siis see oli pimekohting!
> Blond, loomulikult on viga minus ja selles, et mul
> polegi mingit huvi enam kohtuma minna. Spetsiaals
> elt. Haige värk täiesti. Enne seda ju vahetakase p
> ilte ja kirjutatakse end ilusaks ja siis tuleb väl
> ja, et mingi ahv on ka kusagilt su pildi omale saa
> nud ja ta teab midagi eksole..krdi friigid!
Bond, siis on tõesti kahju, kui keegi su pilti kuritarvitanud on. Aga tee nüüd rõõmsam nägu pähe, ...mina pole vähemalt su pilti näinud..ju on su ümber ka ausaid inimesi olnud.
Mis puutub minu unistuste kohtingu näitesse, siis see oli pimekohting!
hm 04. november 2014, kl 14.40 |
hm 04. november 2014, kl 14.41 |
nu 04. november 2014, kl 14.44 |
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 14.44 |
hm 04. november 2014, kl 15.59 |
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 16.02 |
üksmiskindel 04. november 2014, kl 16.05 |
siin ongi võti 04. november 2014, kl 16.14 |
erinevad isikud ja erinevad kohad kus elatakse, erinev kasvatus ja erinev vanus.siin kirjutavad ju enamik mitte just tallinna ja tartu rahvast, see määrabki, et nad ei saa aru, tallinnas pole mingi probleem siinsamas elamise kõrval kohvikus oodata või käia, kõik käe ja jala juures, alevikes ja maal, ei hakka kohtaja linna sõitma vaid pooleks tunniks, et kedagi kohta esimest korda. See bond on teil nagu lavahampelmann, sihib muudkui naise sabaalusesse, haige ja hale vennikene ja mis peamine, ta on pensopniealine ja kui veel pole siis kohe saab ja see takistus ongi tal risti ees, et naisega kohtuda...
hm 04. november 2014, kl 16.16 |
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 16.18 |
Täitsa Bond 04. november 2014, kl 16.22 |
meeri 04. november 2014, kl 16.23 |
siin ongi võti Kirjutas:
> alevikes ja maal, ei hakka kohtaja linna sõitma vaid pooleks tunniks,
Kui mehel on huvi kohtuda, siis sõidab vajadusel kasvõi teise Eesti otsa ja ükski vahemaa pole siin siis probleemiks. Kui kohtuma tulla ei taheta, siis on sada põhjust ja kõrvaltänav ka liiga kauge.
> alevikes ja maal, ei hakka kohtaja linna sõitma vaid pooleks tunniks,
Kui mehel on huvi kohtuda, siis sõidab vajadusel kasvõi teise Eesti otsa ja ükski vahemaa pole siin siis probleemiks. Kui kohtuma tulla ei taheta, siis on sada põhjust ja kõrvaltänav ka liiga kauge.
mh 04. november 2014, kl 16.23 |
kind 04. november 2014, kl 16.25 |
hm 04. november 2014, kl 16.26 |
to meeri 04. november 2014, kl 16.26 |
meeri 04. november 2014, kl 16.32 |
Lisa postitus