Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Delfi naisteka värdsuutmatud naised, ehk kuidas sa teisti ikka neid nimetad.

mees 08. november 2014, kl 01.06
Kui naine käib Deldi naisteka foorumis tutvuse rugriigis ja ei ole valmis oma pilti saatma, siis tuleb teda nimetada õige nimega ehk värdsuutmatuks naiseks, kuidas siis teisti saakski:)

eee 08. november 2014, kl 01.13
Jah. Palun saage tuttavaks, see ongi meie armas pildijuku :)

ei tutvu lapsmeestega 08. november 2014, kl 01.16
ju siis naised on loobunud tutvumast teemategijast lapsmehega.
no vaimselt täiskavanud mees ei saa ju olla sellise teksti tootjaks.

eee 08. november 2014, kl 01.25
A muide "diagnoos" peab täitsa paika. Me ei suudagi tutvuda värdluse või värdidega :)

kulgur 08. november 2014, kl 01.32
tubli, mees. võid kindel olla, et peale sellist avaldust saadavad delfi kõige kaunimad naised sulle lausa toplesspildid.

ka mees 08. november 2014, kl 01.33
Ka minul on ette tulnud nn. värdnaine siit foorumist, kes ei saatnud pelgalt sellepärast oma pilti, et oli koledam kui öö, see ka üldjoontes põhjuseks, miks naised ei taha oma pilti saata:)

mees40 08. november 2014, kl 01.40
väga õige, kui naine, kes käib tutvuse rubriigis ainult sellepärast, et oma ego rahuldada ja mitte kirjutada meiliaadressiga tutvuse kuulutuse peale, siis tuleb seda naist ju kuidagi nimetada, nüüd üks õige mees julges selle välja öelda. Naine, kes kiibitseb siin foorumis aga ei kirjuta tutvuskuultuse peale või ei jäta ise tutvuskuultust meiliaadressiga, võib tõesti nimetada värdnaiseks. Tavaliselt on mehed edasiviivaks jõuks ja teevad teema ikka koos meiliaadrssiga:) Naised seevastu püüavad kirvega kurge või oskavad ainult solvavaid kommentaare kirjutada.

kulgur 08. november 2014, kl 01.42
ka mees
midagi su jutus ei klapi. naine oma koledast lõustast pilti saata ei julenud aga sellesama koleda lõusta julges enda küljes kohtingule kaasa vedada küll?

ka mees 08. november 2014, kl 01.44
väga õige, naised ei saada oma pilti, küll aga veavad oma koleda lõusta kohtingule kaasa:)

cherry 08. november 2014, kl 01.45
mehed, keda tutvusportaalides ainult nöögitakse, kas reaalis on teil sama seis? või seal lendab naisi nagu kärbseid meepoti peale?

kulgur 08. november 2014, kl 01.48
ka mees
aga mida sa hädaldad siis? lõusta nägid ju nii või naa ära?

ka mees 08. november 2014, kl 01.50
mõtetu ajarasikamine, ma oleks võinud selle asemel midagi kasulikku teha, kasvõi koeraga jalutada:)

Afanasi 08. november 2014, kl 01.54
Tuleb sisse seada sõltumatu face control, kes annab punkte 1-st 10-ni, siis kõik tutvujad saavad pöörduda eelnevalt murega otse face controli aga eelnevalt võivad tutvujad juba teada anda üksteisele, mitu punkti on min piir, seega kui min punkte face controlist ei saa, siis pole vaja teineteisele fotosid saata.

hahahaha 08. november 2014, kl 01.55
Ei tea missugune normaalne või ilus naine sooviks üleüldse selliste torbikutega tutvuda kes siin sõna võtavad? :D

Afanasi 08. november 2014, kl 01.59
Mind küll täna jälitasid naised tänaval, kolm tükki jooksid järele. Pealtnäha olid küll normaalsed, isegi ilusad, võiks öelda.

kulgur 08. november 2014, kl 02.02
ka mees
võtnud oma peni siis 2in1 raames kohtingule kaasa. ühtlasi koer jalutatud ja lõust üle vaadatud. saaks veel aru, et sul jäi aatomituuma lõhustamine pooleli, aga mingit peni eetekäändeks tuua, hale.

ka mees 08. november 2014, kl 02.07
Koer seisis mul uksel ees, urises lõrinal.
Hakkasin kartma ja helistasin muposse isegi.

lapsmeeste kogumispunkt 08. november 2014, kl 02.10
kas siin nagu lapsmeeste kogumispunkt vä? et siis teisesuguseid troppe korraga allavett lasta ...

kulgur 08. november 2014, kl 02.10
edasiviiv jõud nimega mees40, ütle nüüd ise, kuhu see jõud sind edasi viinud on? delfi naistekasse eitede peale kaebama? kes sa ise sel juhul oled?

to Afanasi 08. november 2014, kl 02.13
jõudsid ikka eest ära?

Afanasi 08. november 2014, kl 02.14
sa kulgur ära nori siin midagi, mul on tuttava tädi sõbranna poksisaali koristaja..

Afanasi 08. november 2014, kl 02.16
Jooksin elu eest, uus 200 m rekord tuli ära vist.
Ma ju ei teadnud, mida need naised tahavad, igaks juhuks siis andsingi jalgadele valu.

to Afanasi 08. november 2014, kl 02.26
teinekord jaluta linnavahel koos tädi sõranna ja tema koristajaga. siis ei pea elu eest liduma, et keel vesti peal. kui kokku kukud, siis ega keegi ju aitama tule, suust suhu hingamisest võid unistama jäädagi.

Afanasi 08. november 2014, kl 02.33
kunagi ei tea ju, et kas on kaa-gee-beeest või tse-er-ruust, bondile ka ju sokutati mandlisilmadega siresäärseid iludusi, et inffi saada

to Afanasi 08. november 2014, kl 02.39
ja millist väärt infot siis sinust välja pigistada annab? kus poes sel nädalal kõige odavamalt juustu müüakse? sel juhul lükkaks isegi mina su näpud sahtli vahele.

Afanasi 08. november 2014, kl 02.47
loto võidunumbreid tahavad teada saada loomulikult, pakuvad raha mulle, keelitavad, meelitavad ja ähvardavad isegi aga mina raha ei võta ja numbreid ka ei ütle. aga juustu saab ju otse juustuvabrikust, sa mine juustuvabriku valvuri juurde ja tee talle silma, küll siis ka juustuvabriku laouksed sulle avanevad

to Afanasi 08. november 2014, kl 02.57
raha võta ikka vastu ja ütle valed numbrid. saadud papi eest osta loteriipileteid kokku, äkki joppab sealt ka mõne euroga. juustuvabriku laohoidjale silma tegemisest ei tule küll midagi välja. neil seal laoukse ees nii pime, et vana kõbi ei märka sedagi, kas mul silmad peas või pea otsas.

Afanasi 08. november 2014, kl 03.01
ah sedasi või, no ma võtan siis teadmiseks

vassilissa 08. november 2014, kl 03.09
miks te ei maga?

to Afanasi 08. november 2014, kl 03.20
ära ainult ise sinna juustuvabrikusse vargile mine. tegelikult on seal kõik väravad turvaelektroonikaga varustatud ja see luuavarre najal tukkuv kõbi lihtsalt sellistele nö nõukaaegsetele pättidele ahvatluseks, kes arvavad, et kui valvurile pähe koksata, siis saab kohe ka väravast sisse. kuni nad vaest kõbi tümitavad, jõuab turvaekipaaž kohale.

aeg oleks siit nüüd minema kobida. niigi vaestelt troppidelt, kes kusagilt naisi ei leia, teema ka veel käest ära kaaperdatud. a eks nad hommikul ulu siin või mujal oma kurba saatust edasi.
ööd
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!