Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
pange korraks hantlid maha

sakris pärdik 10. november 2014, kl 13.57
otsin siit sportlikku, pikka, tarka, hästiteenivat ja muidu ilusat meest. ja mitte mingit vana ronti, alla 40 kindlasti. kui nüüd ausalt ära rääkida, siis ise näen välja küll nagu pärdik. rõngas ninas, tätoveeringud õlgadel ja juuksed on ka rohkem mopp kui soeng. hetkel lillakaspruunikirjud. järgmisel nädalal ehk isegi blondid. vanus 30-, vist pikaleveninud lapsepõlv. ah, ok, postitan siia, tulgu mis tuleb

sakris pärdik 10. november 2014, kl 14.07
asukoht jäi mainimata. tallinn ja ainult

seitliga hüljes 10. november 2014, kl 14.24
kirjutama peab sulle loomaaeda v?

sakris pärdik 10. november 2014, kl 14.33
ei, esialgu piisab siia täiesti.

suvaline tont 10. november 2014, kl 14.53
vaata rohkem hiireklikkijate poole
hantlimehed vaatavad nälginud blonde

sakris pärdik 10. november 2014, kl 15.07
kui hiireklikkaja on sportlik, pikk, tark, hästiteeniv ja muidu ilus, siis muidugi vaatan.

sakris pärdik 10. november 2014, kl 16.28
unustasin lisada, et nabarõngast ei ole, kulmus ja nibus ka mitte.

sakris pärdik 10. november 2014, kl 17.15
see ka veel, et sõidan jalgrattaga ja pean kodus kääbushamstrit.

külamees 10. november 2014, kl 17.35
kodu ahjuküttega, et vastu talve otsid?
või õele-emale hoopis?

sakris pärdik 10. november 2014, kl 17.52
kodu ei otsi, puid ka mitte. põrandaküttest täiesti piisab ja need paar halgu, mis vahel kaminasse toppida, ostan bensukast.

Täitsa Shrek 10. november 2014, kl 17.55
Kas kliitorirõngas või rõngas häbememokal on olemas? Kas pepukat teed?

külamees 10. november 2014, kl 18.05
miski su kuulutuses ei klapi

sakris pärdik 10. november 2014, kl 18.06
ninast allapoole pole rõngaid ja pepukat ka ei tee.

sakris pärdik 10. november 2014, kl 18.21
kõik peaks nagu klappima. ütlesin ausalt, ma pole see tibi, kellele te tänaval järele vaatate. enda soovid panin ka üsna selgelt kirja.

külamees 10. november 2014, kl 18.30
einoh õigesti tegid ka, äkki tahab tõesti mõni pärdikut kodustada
ole mõnus

sakris pärdik 10. november 2014, kl 18.38
külamees, kuidas sulle nüüd seda viisakamalt meelde tuletada, a ma seal kusagil mainisin, et kodu on täiesti olemas. see, mida otsin on ka seal kusagil üleval kirjas.

maamees 10. november 2014, kl 19.04
pärdik ei pea lõpuni viisakaks jääma
"Kodustama" ei tähenda tingimata sind oma puurist välja kiskumist. vahel tahab ehk S.P.T.H.I, alla 40M, sind jalutama või seltskonda viia aga selleks pead olema ju sõbralikult suhtuv ehk KODUSTATUD.

sakris pärdik 10. november 2014, kl 19.05
see ka veel - jalanumber on 40. ja jala otsas topin tavaliselt ketse või tenniseid, manolo blahnikuid vast kord aastas.

sakris pärdik 10. november 2014, kl 19.07
maamees, ära muretse, ma tavaliselt laudlinasse ei nuuska ja kahvliga kõrvas ei urgitse.

sakris pärdik 10. november 2014, kl 19.32
sportlikul, pikal, targal, hästiteenival ja ilusal mehel võiksid rinnakarvad ka eemaldatud olla.

vanasõna 10. november 2014, kl 19.45
Teinekord tahaks kaaslast ikka inimeste sekka kaasa tarida, kuhu siukse mowgliga küll koos minna?

sakris pärdik 10. november 2014, kl 19.59
vanasõna, kas oled sportlik, pikk, tark, hästiteeniv ja ilus? ega vist, seega sul juba üks mure vähem. sul pole vaja muretsema hakatagi, et ma su vanaema kardinapuul turnima hakkan ja mingid rõvedad lilled rõdukastist nahka pistan.

sakris pärdik 10. november 2014, kl 20.21
veel meeldib mulle õudukaid vaadata ja mu hamstri nimi on mopp. vähemalt keegi, kes on veel rohkem sakris kui mina.

thefourhorsemen 10. november 2014, kl 20.26
Üks tingimus jäi vanasõnale ülemata - karvutu peab ka olema. Aga see vist oli ainuke tingimus, mis oli täidetud.

sakris pärdik 10. november 2014, kl 20.46
nadi seis siis, tingimusi nii vähe ja kõigest üks täidetud. teie seltsis on täitsa meeldiv viibida, nagu puhkusel kohe, või õigemini nagu faasan vanadekodus - publik tugiraami toel värvilist kana jõllitamas.

thefourhorsemen 10. november 2014, kl 20.52
Inetust pardipojast sai ka ükskord luik. Nüüd sai pärdikust värviline kana. Järgmiseks saab tuumaseenest üks korralik puravik vist. Tingimusi on vähe küll aga äkki kõik kardavad, et ei küündi nendeni, liiga kõrgele asetatud. Isegi hüpates ei saa kätte.

sakris pärdik 10. november 2014, kl 21.09
mis tähendab kõik? kõigil pole pärdikut ammugi vaja, seega jätavad hüppamata. säästaks hüppamisvaevast ka neid, kes pole sportlikud, pikad, targad, hästiteenivad ja ilusad. ja kel sent surmale võlgu, pole vaja isegi pikemat sammu võtta.

thefourhorsemen 10. november 2014, kl 21.23
Kõik oli vist jah veidi ülepaisutatud üldistus. Ei tea ma võtaks küll ühe pärdiku, kui pakutakse. Võib-olla. Äkki. Toredad issanda loomad teised.

sakris pärdik 10. november 2014, kl 21.52
sa horsemen oled kuidagi kähku saadaval ja kõigega nõus. jänes just rääkis, et selliseid esimese põõsa all plinkivaid asju pole vaja käppima minna. katuse alt visati välja või, et mida õhtupoole, seda kamakahem sul on, kas makaak või orangutang, peaasi, et primaat?

thefourhorsemen 10. november 2014, kl 21.58
Ei, ei, ei annan endale aru, et ei suuda neid kriteeriume täita ja vabale kohale kandideerida. Pigem võtaks ühe kääbus marmoseti. Selline tore väike ja karvane loomake.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!