Saame tuttavaks
mitu meest peaks naisel olema?
mansion ghost 10. november 2014, kl 20.47 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
kadakajupp 10. november 2014, kl 20.48 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
mansion ghost 10. november 2014, kl 20.54 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
oeh! 10. november 2014, kl 21.06 |
kadakajupp 10. november 2014, kl 21.17 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
mansion ghost 10. november 2014, kl 21.17 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
mansion ghost 10. november 2014, kl 21.30 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,646 |
´kadakajupp´, Sa ei tutvu ju? Seega ei peaks ka ühe veidrikust kummituse orientatsiooni pärast muret tundma. Vanapoisi staatus on küsitav, oleneb definitsioonist. Ainult Sulle, kummitus on kolme täisealise isa. Loomulikult ei tunne mingit huvi üheööliblkate vastu, neile on oma klientuur.
kadakajupp 10. november 2014, kl 21.41 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Blond 10. november 2014, kl 22.41 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
oijahh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kui neid tänaseidki teemasid lugeda, siis jääb mul
> je, et Täitsa Blond on pensionipõlve pidav endine
> prostituut, väljendid mahlakad ja sõnavara labasev
> õitu. aga tühja sellest, peaasi, et meestele meeld
> ib.
Hea oijahh, ma mõtlesingi, et peaks asuma meeleparandusteele.
Varsti jälle jõuluaeg ja peaks midagi ilusat kuduma....mõnele delfimehele näiteks.
Oskad soovitada, mitu meetrit lõnga, kui jämedat ja mis nr varrastega mul kuluks ühe korraliku munadesoojendaja jaoks?
Tänan juba ette:)
> kui neid tänaseidki teemasid lugeda, siis jääb mul
> je, et Täitsa Blond on pensionipõlve pidav endine
> prostituut, väljendid mahlakad ja sõnavara labasev
> õitu. aga tühja sellest, peaasi, et meestele meeld
> ib.
Hea oijahh, ma mõtlesingi, et peaks asuma meeleparandusteele.
Varsti jälle jõuluaeg ja peaks midagi ilusat kuduma....mõnele delfimehele näiteks.
Oskad soovitada, mitu meetrit lõnga, kui jämedat ja mis nr varrastega mul kuluks ühe korraliku munadesoojendaja jaoks?
Tänan juba ette:)
äh 10. november 2014, kl 22.50 |
Täitsa Blond 10. november 2014, kl 22.54 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
äh 10. november 2014, kl 23.05 |
Pert Vere. 10. november 2014, kl 23.08 |
Täitsa Blond 10. november 2014, kl 23.09 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Täitsa Blond 10. november 2014, kl 23.10 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
tb-le 10. november 2014, kl 23.15 |
Täitsa Blond Kirjutas:
> oijahh Kirjutas:
> ------------------------------
> -------------------------
> > kui neid tänaseidki
> teemasid lugeda, siis jääb mul
> > je, et Täitsa
> Blond on pensionipõlve pidav endine
> > prostit
> uut, väljendid mahlakad ja sõnavara labasev
> > õ
> itu. aga tühja sellest, peaasi, et meestele meeld
>
> > ib.
>
> Hea oijahh, ma mõtlesingi, et peak
> s asuma meeleparandusteele.
> Varsti jälle jõulua
> eg ja peaks midagi ilusat kuduma....mõnele delfime
> hele näiteks.
> Oskad soovitada, mitu meetrit lõn
> ga, kui jämedat ja mis nr varrastega mul kuluks üh
> e korraliku munadesoojendaja jaoks?
> Tänan juba
> ette:)
sul ei tasu punnitada, vaimukust sa välja ei punnita, väga lamedalt kukub välja alati.
> oijahh Kirjutas:
> ------------------------------
> -------------------------
> > kui neid tänaseidki
> teemasid lugeda, siis jääb mul
> > je, et Täitsa
> Blond on pensionipõlve pidav endine
> > prostit
> uut, väljendid mahlakad ja sõnavara labasev
> > õ
> itu. aga tühja sellest, peaasi, et meestele meeld
>
> > ib.
>
> Hea oijahh, ma mõtlesingi, et peak
> s asuma meeleparandusteele.
> Varsti jälle jõulua
> eg ja peaks midagi ilusat kuduma....mõnele delfime
> hele näiteks.
> Oskad soovitada, mitu meetrit lõn
> ga, kui jämedat ja mis nr varrastega mul kuluks üh
> e korraliku munadesoojendaja jaoks?
> Tänan juba
> ette:)
sul ei tasu punnitada, vaimukust sa välja ei punnita, väga lamedalt kukub välja alati.
Täitsa Blond 10. november 2014, kl 23.20 | Registreerus: 11 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
kärgeperedest 11. november 2014, kl 09.28 |
Teemasse nüüd kah, ei saa hästi aru kärgperedest. Mõistetavam on selline variant, kui mõlematel kaasadel on lapsed suureks kasvatatud ja keskeas leitakse üksteist ja nauditakse kahekesi kooselu. Mõlemal on siis omad lapsed, kes suudavad juba paremini aktsepteerida ema või isa elukaaslasi. Teinekord võib ka juhtuda, et leitakse endale kaaslane, saadakse üks laps ja avastatakse, et elukaaslastena kohe üldse ei sobita. Ja siis tekib uus mees või naine, kellel juba on ka laps ning elatakse rõõmsalt koos ühise perena kummagi kaasa lastega.
Kõige arusaamatum tundub variant, kus väikeste laste kõrvalt, vahetakse naisi ja mehi. Kui ühe kaasaga on juba saadud rohkem kui üks laps ja väikeste laste juurest minema mindud ning uue kaaslasega jälle laps tehtud, siis tekib küsimus, kas oma varasema kaaslase sobivuses ei olnud siis üldse kindel, kui pere ja lapsed muretseti? Kahe või kolme lapse saamisega elatakse ju juba piisavalt kaua aega koos ja saadakse aru, kas kooselu üldse sobib. Kui ei sobi, siis milleks kaks, kolm last üldse perre muretseti?
Kõige arusaamatum tundub variant, kus väikeste laste kõrvalt, vahetakse naisi ja mehi. Kui ühe kaasaga on juba saadud rohkem kui üks laps ja väikeste laste juurest minema mindud ning uue kaaslasega jälle laps tehtud, siis tekib küsimus, kas oma varasema kaaslase sobivuses ei olnud siis üldse kindel, kui pere ja lapsed muretseti? Kahe või kolme lapse saamisega elatakse ju juba piisavalt kaua aega koos ja saadakse aru, kas kooselu üldse sobib. Kui ei sobi, siis milleks kaks, kolm last üldse perre muretseti?
kas sa veel ei tea? 11. november 2014, kl 15.48 |
Lisa postitus