Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
mitu meest peaks naisel olema?
mansion ghost 10. november 2014, kl 20.47
"mitu meest peaks naisel olema?"

Täiesti ükskõik, 2, 3, ..., 10 või veelrohkem. Oluline on, et mina pole üks neist :)

kadakajupp 10. november 2014, kl 20.48
majavaim, sulle meeldivad mehed?
mansion ghost 10. november 2014, kl 20.54
Tõesti või! Vaat mida veel vanuigi oma kohta teada võib saada :)
Siiski jääks skeemi juurde: ÜKS naine-ÜKS mees.

oeh! 10. november 2014, kl 21.06
MG, kui see üks ja ainus minema läheb, siis tuleb ülejäänud elu üksi mööda saata?

kadakajupp 10. november 2014, kl 21.17
no kui sa rõõmustad selle üle, et naised sinust kaarega mööda käivad, siis järgmisena pakuks meest, siis loomi, siis...ee..ok, see oleks liiga veider. viimasena aseksuaalset vanapoissi.
mansion ghost 10. november 2014, kl 21.17
Keegi ei keela üksi jäädagi.
Keegi ei keela uut kaaslast leidmast.
Keegi ei keela isegi mitte rivitult kõigi kättesaadavaga paaritumast.

Täielik valikuvabadus.
mansion ghost 10. november 2014, kl 21.30
´kadakajupp´, Sa ei tutvu ju? Seega ei peaks ka ühe veidrikust kummituse orientatsiooni pärast muret tundma. Vanapoisi staatus on küsitav, oleneb definitsioonist. Ainult Sulle, kummitus on kolme täisealise isa. Loomulikult ei tunne mingit huvi üheööliblkate vastu, neile on oma klientuur.

kadakajupp 10. november 2014, kl 21.41
kui ei tutvu, siis ei või ka küsida? ja sinu perekonnaseisu vastu pole ma huvi tundnud, ainult see eelmine ja pisut irooniline küsimus oligi. klientuuri ei oma ega kavatse seda teha ka tulevikus.

Täitsa Blond 10. november 2014, kl 22.41
oijahh Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> kui neid tänaseidki teemasid lugeda, siis jääb mul
> je, et Täitsa Blond on pensionipõlve pidav endine
> prostituut, väljendid mahlakad ja sõnavara labasev
> õitu. aga tühja sellest, peaasi, et meestele meeld
> ib.

Hea oijahh, ma mõtlesingi, et peaks asuma meeleparandusteele.
Varsti jälle jõuluaeg ja peaks midagi ilusat kuduma....mõnele delfimehele näiteks.
Oskad soovitada, mitu meetrit lõnga, kui jämedat ja mis nr varrastega mul kuluks ühe korraliku munadesoojendaja jaoks?
Tänan juba ette:)

äh 10. november 2014, kl 22.50
blond, viska need vardad nurka ja naudi elu. munasoojendid unusta kah ära, ülekuumenemine meestel seal teatud piirkonnas lõppeb varem või hiljem üheselt öeldes jamaga.

Täitsa Blond 10. november 2014, kl 22.54
No aga mis neil delfimeestel ikka munadega teha on...seisavad niisama:)

äh 10. november 2014, kl 23.05
kui jõude seisavad, siis las värvivad kirjuks. palju sealt jõulust lihavõtteni ikka aega on.

Pert Vere. 10. november 2014, kl 23.08
Oleks et seisavad niisama...aga ripuvad hoopis. Nõnna aitavad hädasti tuulesuunda määrata ja teenivad veesügavuse määramise sensorina.

Täitsa Blond 10. november 2014, kl 23.09
Pole neid sukakudujaid nüüd kuskil, aga päeval istusid karjas siin....miski nende õrnadele kõrvadele ei sobinud.
ahh, äkki teevad käsitööd:)

Täitsa Blond 10. november 2014, kl 23.10
Kle sina libapervert...tahad ma aitan sulle hea nime välja mõelda?

tb-le 10. november 2014, kl 23.15
Täitsa Blond Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> oijahh Kirjutas:
> ------------------------------
> -------------------------
> > kui neid tänaseidki
> teemasid lugeda, siis jääb mul
> > je, et Täitsa
> Blond on pensionipõlve pidav endine
> > prostit
> uut, väljendid mahlakad ja sõnavara labasev
> > õ
> itu. aga tühja sellest, peaasi, et meestele meeld
>
> > ib.
>
> Hea oijahh, ma mõtlesingi, et peak
> s asuma meeleparandusteele.
> Varsti jälle jõulua
> eg ja peaks midagi ilusat kuduma....mõnele delfime
> hele näiteks.
> Oskad soovitada, mitu meetrit lõn
> ga, kui jämedat ja mis nr varrastega mul kuluks üh
> e korraliku munadesoojendaja jaoks?
> Tänan juba
> ette:)

sul ei tasu punnitada, vaimukust sa välja ei punnita, väga lamedalt kukub välja alati.

Täitsa Blond 10. november 2014, kl 23.20
klr tb-le....eks ma teen nagu oskan. Mis teha, et välja ei kuku,... eriti sinu kõrval on mul lootusetu silma paista:)

kärgeperedest 11. november 2014, kl 09.28
Teemasse nüüd kah, ei saa hästi aru kärgperedest. Mõistetavam on selline variant, kui mõlematel kaasadel on lapsed suureks kasvatatud ja keskeas leitakse üksteist ja nauditakse kahekesi kooselu. Mõlemal on siis omad lapsed, kes suudavad juba paremini aktsepteerida ema või isa elukaaslasi. Teinekord võib ka juhtuda, et leitakse endale kaaslane, saadakse üks laps ja avastatakse, et elukaaslastena kohe üldse ei sobita. Ja siis tekib uus mees või naine, kellel juba on ka laps ning elatakse rõõmsalt koos ühise perena kummagi kaasa lastega.

Kõige arusaamatum tundub variant, kus väikeste laste kõrvalt, vahetakse naisi ja mehi. Kui ühe kaasaga on juba saadud rohkem kui üks laps ja väikeste laste juurest minema mindud ning uue kaaslasega jälle laps tehtud, siis tekib küsimus, kas oma varasema kaaslase sobivuses ei olnud siis üldse kindel, kui pere ja lapsed muretseti? Kahe või kolme lapse saamisega elatakse ju juba piisavalt kaua aega koos ja saadakse aru, kas kooselu üldse sobib. Kui ei sobi, siis milleks kaks, kolm last üldse perre muretseti?

kas sa veel ei tea? 11. november 2014, kl 15.48
laste tegemine on mõnus tegevus, nii neid muretsetaksegi.;) poogen, mis edasi saab...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!