Saame tuttavaks
lobisejatele
priscilla 11. november 2014, kl 11.26 |
priscilla 11. november 2014, kl 11.32 |
priscilla 11. november 2014, kl 11.41 |
ahzooloog 11. november 2014, kl 11.48 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 172 |
loogiline 11. november 2014, kl 11.50 |
Praegused püsikad (lobisejad) on kibestunud inimesed, kes ei looda ise enam elus armastust leida või nad on vangis ebatoimivas ning kurnavas suhtes. Neid teeb õnnetuks, kui keegi teine veel üritab - sellepärast peavad nad päevad otsa siin foorumis passima ja endast kõik võimaliku tegema, et ka keegi teine elus õnne ei leiaks.
Liba-teemad, tigedad kommentaarid, vaidlemine ja sapi pritsimine. Mul on nendest ininmestest väga kahju.
Liba-teemad, tigedad kommentaarid, vaidlemine ja sapi pritsimine. Mul on nendest ininmestest väga kahju.
Sid 11. november 2014, kl 11.52 |
loogiline Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Liba-teemad, ti
> gedad kommentaarid, vaidlemine ja sapi pritsimine.
> Mul on nendest ininmestest väga kahju.
Aga kust mina tean, et siin hoolivalt õelutsedes sa järgmisena ei asu kedagi püsikatest libama? Ei teagi, seega oled sa ise kõige hullem, sest sa oled veel kahepalgeline ka. ;)
> Liba-teemad, ti
> gedad kommentaarid, vaidlemine ja sapi pritsimine.
> Mul on nendest ininmestest väga kahju.
Aga kust mina tean, et siin hoolivalt õelutsedes sa järgmisena ei asu kedagi püsikatest libama? Ei teagi, seega oled sa ise kõige hullem, sest sa oled veel kahepalgeline ka. ;)
kadakajupp 11. november 2014, kl 12.02 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
loogiline 11. november 2014, kl 12.05 |
tigedad herilased 11. november 2014, kl 12.09 |
kadakajupp Kirjutas:
> paluks põhjalikumat selgitust, kuidas täpselt foor
> umisse postitamine teiste õnnele takistuseks on võ
> i heaolu kahjustab?
Alles mõni aeg tagasi oli siin üks tüüp, kes hakkas autori nime järgi tutvumiskuulutuste all lahmima ja lampi pakkuma, umbes, et ma tean küll, et oled üks suur vaal mingist teisest teemast jne.
Takistab niipalju, et kui kuulutust loetakse ja keegi sõna võtab ja spekuleerib ja kuulutuse autori kohta lambist oletusi teeb, siis võib tutvuda soovijal häirekell peas tööle minna ja jätab kuulutusele vastamata.
> paluks põhjalikumat selgitust, kuidas täpselt foor
> umisse postitamine teiste õnnele takistuseks on võ
> i heaolu kahjustab?
Alles mõni aeg tagasi oli siin üks tüüp, kes hakkas autori nime järgi tutvumiskuulutuste all lahmima ja lampi pakkuma, umbes, et ma tean küll, et oled üks suur vaal mingist teisest teemast jne.
Takistab niipalju, et kui kuulutust loetakse ja keegi sõna võtab ja spekuleerib ja kuulutuse autori kohta lambist oletusi teeb, siis võib tutvuda soovijal häirekell peas tööle minna ja jätab kuulutusele vastamata.
kadakajupp 11. november 2014, kl 12.09 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kadakajupp 11. november 2014, kl 12.11 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Lisa postitus