Saame tuttavaks
Flirtic
Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 19.02 |
kadakajupp 11. november 2014, kl 19.07 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
on nii dgn kui ka patsient, aga pädevat spetsialisti oleks kah nüüd vaja - kui muidugi patsient leiab, et see on näidustatud. psühhiaatriliste diagnooside korral on ravi vabatahtlik, kui patsient ei ole enesele ega teistele ohtlik ühelgi viisil... kahju muidugi, aga no mis parata.
ma lugesin su spetsiaalselt algatatud teemapüstitust - päris omapärane ning õõvastav kogemus.
ma lugesin su spetsiaalselt algatatud teemapüstitust - päris omapärane ning õõvastav kogemus.
Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 19.13 |
kadakajupp 11. november 2014, kl 19.21 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
ma ei jätnud su liigitust meelde ja eks ma olen see, kes olen, ilmselt sinu määratluse järgi saan varsti mõneks seisvaks postiks kuskil elutee servas ning samuti ka sina - niisugune on aja ja elutee kulg. keskeakriisis vast tunduvad asjad võimendatuna nagu sulle hetkel, vast läheb see üle?
Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 19.28 |
kadakajupp 11. november 2014, kl 19.37 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 19.48 |
kadakajupp 11. november 2014, kl 19.53 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
kui sa naudid seda, mis sul on ega tunne puudust sellest, mis võiks olla - sel juhul iagti ok. silmaklappidega maailma vaatamine tegelikult ei ole jätkusuutlik, aga keegi ei saa selles osas su isiklikku kogemust ära võtta. ning eelistuste omamine polegi keelatud...
tead, ainus, mida ma ei mõista, on see sinu foobia igasse teemasse laotamine. mulle ei maitse absoluutselt kalamari, aga ei tuleks selle pealegi, et seda igas teemas kuulutada või ekstra teema teha..
tead, ainus, mida ma ei mõista, on see sinu foobia igasse teemasse laotamine. mulle ei maitse absoluutselt kalamari, aga ei tuleks selle pealegi, et seda igas teemas kuulutada või ekstra teema teha..
Täitsa Blond. 11. november 2014, kl 22.20 |
kadakajupp 11. november 2014, kl 22.30 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Blond 11. november 2014, kl 22.30 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
Senza la Donna 11. november 2014, kl 22.39 |
Täitsa Blond 11. november 2014, kl 22.44 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 2,474 |
foorumi pikaaegne külaline 12. november 2014, kl 00.31 |
Olnud olen siin foorumis pikalt, 7-8a, aga sõna võtnud eriti pole, sest niisama lobiseda ei viitsi.
Alati on huvitav näha, kuidas mõni inimene avastab enda jaoks foorumi ja kukub siin igas suvalises teemas sõna võtma, mõni neist on päris tüütu olnud, pidanud enda arvamust igal teemal väga oluliseks.
Selle foorumi häda on, et vahel tekib siia mõni noor kena naine, kes päriselt ka soovib tutvuda aga siis hakkavad tema teemas omavahel rääkima mingid suvalised foorumi püsikülastajad, kel mitte mingit tutvusmissoovi endal pole.
Üks selline uus foorumist vaimustund tegelane paistab olevat kadakajupp
Registreerus: 24 päeva tagasi
Päris kõvasti kirjutab igatahes, 18 postitust päevas.
Foorumi püsijutustajad võiks oma jutte arutada mingis oma teemas ning mitte ronida teiste, päriselt asjast rääkivate inimeste teemadesse.
Alati on huvitav näha, kuidas mõni inimene avastab enda jaoks foorumi ja kukub siin igas suvalises teemas sõna võtma, mõni neist on päris tüütu olnud, pidanud enda arvamust igal teemal väga oluliseks.
Selle foorumi häda on, et vahel tekib siia mõni noor kena naine, kes päriselt ka soovib tutvuda aga siis hakkavad tema teemas omavahel rääkima mingid suvalised foorumi püsikülastajad, kel mitte mingit tutvusmissoovi endal pole.
Üks selline uus foorumist vaimustund tegelane paistab olevat kadakajupp
Registreerus: 24 päeva tagasi
Päris kõvasti kirjutab igatahes, 18 postitust päevas.
Foorumi püsijutustajad võiks oma jutte arutada mingis oma teemas ning mitte ronida teiste, päriselt asjast rääkivate inimeste teemadesse.
külaline2 12. november 2014, kl 00.36 |
ahzooloog 12. november 2014, kl 07.41 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 172 |
foorumi pikaaegne külaline Kirjutas:
>
> Selle foorumi häda on, et vahel tekib s
> iia mõni noor kena naine, kes päriselt ka soovib t
> utvuda aga siis hakkavad tema teemas omavahel rääk
> ima mingid suvalised foorumi püsikülastajad, kel m
> itte mingit tutvusmissoovi endal pole.
>
>
Jajah..vaesed Raili ja Miina ei saanud nüüd kadakajupi pärast mehele...
>
> Selle foorumi häda on, et vahel tekib s
> iia mõni noor kena naine, kes päriselt ka soovib t
> utvuda aga siis hakkavad tema teemas omavahel rääk
> ima mingid suvalised foorumi püsikülastajad, kel m
> itte mingit tutvusmissoovi endal pole.
>
>
Jajah..vaesed Raili ja Miina ei saanud nüüd kadakajupi pärast mehele...
kadakajupp 12. november 2014, kl 09.21 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
hmm, siin pole noorte naiste tutvumisteema? ja minu personaalküsimuse arutamiseks on kah teema olemas... tõtt-öelda pole märganudki noorte naiste tutvumisteemasid, ammugi neis trollinud.
tundub, et ka pikaajaline lugejastaaz õpetab kahetsusväärselt vähe ning peab ikka imelik huvi olema kellegi postituste arvu jagama hakata päevade arvuga. statistik?
tundub, et ka pikaajaline lugejastaaz õpetab kahetsusväärselt vähe ning peab ikka imelik huvi olema kellegi postituste arvu jagama hakata päevade arvuga. statistik?
punapea 12. november 2014, kl 09.27 |
kadakajupp 12. november 2014, kl 09.34 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
punapea 12. november 2014, kl 09.36 |
Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 10.47 |
kadakajupp 12. november 2014, kl 10.52 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
punapea 12. november 2014, kl 11.00 |
Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 11.23 |
kadakajupp 12. november 2014, kl 11.28 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Täitsa Shrek 12. november 2014, kl 11.42 |
Siis pole ju midagi niiväga jupike enam:-)
Aga. Esiteks võid ju minu postitused lihtsalt edasi kerida või vahele jätta, kui need on labased. Neid EI PEA lugema:-)
Teiseks. Loe siis parem neid, mis minu kohta on kirjutatud. Need ilmselt on arusaadavamad ja pole labased.
Kolmandaks. Pole ju vahet kui loll olla, kui oma lollusega eriti esile ei kipu. Seega
ei tohiks minu kinnisideed ja eelaarvamused küll kedagi neist kottida, keda see ei puuduta.
Neljandaks. Ahh, persśe, kirjuta ise kah midagi asjalikku, tee näiteks mingi ilusa kolmapäeva teema ja luban, et ma ei tee lahti ka seda:-)
Aga. Esiteks võid ju minu postitused lihtsalt edasi kerida või vahele jätta, kui need on labased. Neid EI PEA lugema:-)
Teiseks. Loe siis parem neid, mis minu kohta on kirjutatud. Need ilmselt on arusaadavamad ja pole labased.
Kolmandaks. Pole ju vahet kui loll olla, kui oma lollusega eriti esile ei kipu. Seega
ei tohiks minu kinnisideed ja eelaarvamused küll kedagi neist kottida, keda see ei puuduta.
Neljandaks. Ahh, persśe, kirjuta ise kah midagi asjalikku, tee näiteks mingi ilusa kolmapäeva teema ja luban, et ma ei tee lahti ka seda:-)
kadakajupp 12. november 2014, kl 11.55 | Registreerus: 10 aastat tagasi Postitusi: 3,378 |
Lisa postitus