Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Teema aruteluks

Martha 11. november 2014, kl 16.45
Mul tekkis küsimus. Mitte niivõrd seoses selle keskkonnaga, aga üldiselt. Mida te olete teinud enda muutmiseks, et tõmmata oma ellu kvaliteetseid suhteid? On ju üldteada, et osad inimesed otsivad aastaid seda õiget ja ei pruugi kunagi leida, osad komistavad ühest halvast suhtest teise. Aga kui sul on soov suhe leida ja ikkagi ei ole pikka aega leidnud, mida siis oled ette võtnud, et midagi muuta enda juures, et teistsugused inimesed su juurde tuleksid? Siin ma ei mõtle ainult välimust. Ma mõtlen ikka sisemust. Eks ole üldteada, et õnnelikul inimesel kaal langeb, ta tahab kenam olla jne. Seega on väliste sümptomite all siiski kusagil aluspõhjus, mis tuleks üles otsida ja mille kallal tööd teha. Mida teie olete teinud või mida teadvustanud, et on nii nagu on praegu? Ärge hakake palun süüdistama ja lahmima siin teemas. Mingis mõttes on see ka koht, kus saab ennast esitleda ja mine tea...:)

mitteesitleja 11. november 2014, kl 16.53
milline on kvaliteet suhe? Hm....seda oskab vist ainult unistustes ette kujutada ja kui see käes oleks siis ei sobiks ikkagi, naiste värk.

Alf 11. november 2014, kl 17.17
Oleneb sellest kui kõrgele latti seada. Naisterahvas peab vanuse lisandudes kahjuks latiga allapoole tulema seoses demograafilise situatsioonga. Antud algandmete põhjal muud ei soovitada, kui valida eriala, kus töökollektiivis on valdav meeste ülekaal. Ei elukombed, haritus, füüsilised võimed, kenadus, usund jne ei aita.

mees 11. november 2014, kl 18.12
kui suhet ei ole ettenähtud siis ei ole midagi parandada.
mansion ghost 11. november 2014, kl 18.25
"Mida te olete teinud enda muutmiseks, et tõmmata oma ellu kvaliteetseid suhteid?"

Tähte närides on see veider küsimus.
Mis on kvaliteetsuhe ja miks neid mitu peab olema? Kisub nagu kvantiteedi poole.
Kummitus pole oluliselt muutunud aastate jooksul ja "latt" otsitava suhtes on samas positsioonis, võibolla mõnes punktis pisut leebem. Endiselt eelistan kvaliteeti kvantiteedile.

no 11. november 2014, kl 19.04
suhteid on ju erinevaid, milles küsimus? kõik suhted võiksid rahuldust pakkuvad (st head) olla. ma küll mingit imelikku teemaalgataja küsimuses ei näe

Täitsa Shrek 11. november 2014, kl 19.10
Mingis mõttes on see tõesti koht enda esitlemiseks ja see oli arukas mõte võrreldes ülejäänud teemapüstitusega.
Niiet palun-läbinuna selle filtri siin, ootavad ainult jumalikud suhted ja suudlused:-)

vana õelus 11. november 2014, kl 20.37
Mina arvan, et kui suhtes osalejad suudavad olla nii julged, et jääda iseendaks, mitte mängida kedagi, kes nad tegelikult pole, siis peaks igati kvaliteetne suhe tulema.

Täitsa Blond 11. november 2014, kl 21.19
Alf Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Oleneb sellest kui kõrgele latti seada. Naisterahv
> as peab vanuse lisandudes kahjuks latiga allapoole
> tulema seoses demograafilise situatsioonga. .

See peaks tähendama seda, et kui sel aastal peaksin leppima lödiseva kehaga tugitoolisportlasega, järgmisel aastal supermarketi käruoperaatoriga, ülejärgmisel aastal töötu joodikuga, üleülejärgmisel juba hambutu prükkariga ja edasi...rohkem vist enam allapoole ei saagi.

Kena inimene, nagu ma olen....mul on siiralt hea meel, et meestel kõik vastupidi on...iga aastaga tahavad neid aina nooremad ja kenamad näitsikud:)

kadakajupp 11. november 2014, kl 21.32
blond - meestel tundub jah terendavat ees seaoses demograafilise kriisiga kena tulevik... :D.

aga tegelikult arvan mina, et igas vanuses paja jaoks on kaas, õeluskottide ja foobikute kiuste. probleem ei ole mitte kunagi demograafilises situatsioonis, suhtumises pigem.

isegi kui ma olen paadunud optimist, siis ka see nišš vajab täitmist... ja teate, võite minu kaaned kah endale saada, ausalt :).
mansion ghost 11. november 2014, kl 21.32
"Naisterahvas peab vanuse lisandudes kahjuks latiga allapoole tulema seoses demograafilise situatsioonga."

Ja kes neid peaks sundima. Upitagu oma latti kuhu tahes, kasvõi vaksa- või küünrajagu iga aasta. Vähemalt on see haokubu jalust ära :)

M36 11. november 2014, kl 21.34
Mida teinud? Aga palun: käisin tantra kursustel, kamasutra koolitusel. Õppisin massaazi. Lasin peenist pikendada, 2 cm. Nüüd on 23 cm täis! MA ei joo, ei suitseta, teen trenni, loen raamatuid ja söön taimetoitu (mitte samal ajal). Käin kinos, teatris, kontserditel. Olen laia silmaringiga ja hea kuulaja. Ahjaa, huumorimeelt olen ka arendanud (siin foorumis).
... jama on aga selles, et nüüd olen keskmisest naisest valgusaastate kaugusel ja võrväärset partnerit ei leia. Hakka või kooseluseaduse järgijaks...

kadakajupp 11. november 2014, kl 21.40
mhmh, M36 - sõna kontsert käändub nagu sõna tort (tüüpsõna, eksole, keskkooli grammatika) ehk siis käin kontsertidel. kui selle kah ära õpid, siis lisandub veel paar valgusaastat :D.

Martha 11. november 2014, kl 21.46
Oskus suhelda ja seal hulgas kuulata ning selle harjutamine on jah üks suhete paremaks muutmise moodus. Mulle tundub, et nende meeste naha all on hirm, kes räägivad, et üle 35 (või midagi sinna kanti) aastastel naistel ei ole enam mingit valikut. Hirm, et nad ei ole küllalt mehelikud ja proovivad sellega oma mehelikkust tõsta ja manipuleerida naistega. Seega ka eneseaustuse tõstmine on üks hea asi. See lati seadmine hariduse, vanuse, välimuse jms suhtes tõesti võib väärtusliku suhtekaaslase kõrvale tõrjuda, kui müürid endale ette seada. Kui mitte karta haiget saada. Seega uudishimu elu ja inimeste vastu. Palju asju on, mida harjutada ja mida endalt küljest ära harjutada. Selle kvaliteetse suhte all ma mõtlesin sellist suhet, mis annab elujõud, mitte ei võta seda. Seda päris ei saa öelda minu arust, et suhet ei ole ette nähtud. Jah, siis küll, kui arvad, et sinu satuse ja elu üle otsustab keegi teine. Ausus ja iseendaks jäämine teatud olukordades loob suhtesse selgust ja ei tekita asjatuid ootusi. Ega ma ka ei tea neid asju, sellepärast teie käest küsingi

kadakajupp 11. november 2014, kl 21.52
marta - siin viidati sellele, et teatud vanuses mehed peavad omavanuseid naisi...noh, ütleme nii, et rämpsuks. kindlasti veel paljudeks asjadeks, ei hakka kirjeldusega koormama.

see pole kindlasti püha tõde, inimesed on erinevad ja samuti eluetapid. miks siia on kontsentreerunud unelmates elavad meesisendid, seda ma ei tea.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati kadakajupp 11.11.2014 21.52.

Martha 11. november 2014, kl 22.12
Aga need mehed saavad ju endaga niikaua tegeleda ja muutuda, kuni nooremad naised nendega pere luua tahavad. Kõik on võimalik. Kui nad juba aastaid otsivad, siis järelikult tuleb ennast muuta, mitte naiste arvamust. Sellepärast selline teema.

kadakajupp. 11. november 2014, kl 22.18
Mina ei kavatse end küll meeste pärast muuta. Olen nagu olen - lõualoti, raseerimata jalgade ja ujumisrõngaga.

vana leebus 11. november 2014, kl 22.23
vanale õelusele
/pead vangutades/ NIISUGUST julgust õrnadelt inimestelt oodata, kas seda pole liiga palju? inimloomad on ju samamoodi hirmudest pungil kui muud hellad loomaliigid. neid tuleks hoopistükkis mõista, nende hirme aksepteerida, nende arglikkusest leebelt mööda vaadata (eriti nõrgemate meesisendite puhul), aga sina .... oi-oi /ikka veel pead vangutades/

Täitsa Blond 11. november 2014, kl 22.26
Noormees M36
Päris hea, kõik sobib, aga peenis...vat peenist oleks vaja nats lühendada ja keskmine naine on lihasööja.
Aga miks sa keskmisega peaksid leppima...võta ikka parim?

Martha 11. november 2014, kl 22.40
Kadakajupp, kui sa oled rahul, siis on kõik hästi. Ma olen su üle uhke :)

kadakatupp 11. november 2014, kl 22.41
Ma tupe jõuga lõikan vembod läbi

kvaliteetmees 11. november 2014, kl 23.05
Vaheta ööklubi raamatukogu vastu.

n46 12. november 2014, kl 00.51
ega sulle väga valesti vast tundugi.
uskumatu, aga mõne naise jätab demograafiline paanika täitsa külmaks. olles varases nooruses "kõigesööja", hakkas minu latt hiljem miskipärast hoopis tõusma. vastupidiselt siinsete seltsimeeste primitiivsele loogikale. oli see siis kasvav eneseaustus või vähenev naiivsus. igatahes 25-selt ei tundunud iga sebiv tüüp nii äge ja pandav, kolmekümbiselt enam ammugi mitte.
siis jõudsin ka esimeste kvaliteetsuheteni. kas ennast kuidagi spetsiaalselt muutes? ei, aga maailmanägemine oli küll muutunud- selle keskpunktis olin nüüd ma ise koos oma vajadustega. mitte enam plikalik püüd tingimata kellegagi elu ja voodit jagada- et olla nagu kõik teised, olla täiskasvanud.
pubekana oleksin armumisehoos loomulikult teab mida teinud mõne kompu kuti pärast. nii seest kui väljast muutunud. balletikooli astunud, limusiini ärandanud, põlvini juuksepikendused külge kleepinud. nudistiks, budistiks või psühhoterroristiks hakanud. mis iganes. õnneks ei kesta puberteet igavesti.

üks kvaliteetsuhte suurimaid väärtusi on, et saad jääda iseendaks, lõpuni ausaks. ja siiski leida mõistmist ja armastust.

Martha Kirjutas:
-------------------------------------------------------
Mulle tundub, et nende meeste naha all on hirm
> , kes räägivad, et üle 35 (või midagi sinna kanti)
> aastastel naistel ei ole enam mingit valikut. Hir
> m, et nad ei ole küllalt mehelikud ja proovivad se
> llega oma mehelikkust tõsta ja manipuleerida naist
> ega.

höhh 12. november 2014, kl 07.28
ole nagu oled, ega enese muutmine ei too kaasa sulle uut suhet vaid uus suhe toob kaasa enesemuutuse. Kaal ei ole siinjuures tähtis, miks te rõhute kaalule?

Alf 12. november 2014, kl 09.23
Täitsa Blond, Sa ei pea seda latti minu statistilise nentimise puhul hakkama kuhugile alla vedama, kui Sinule sobivas kõrguses latiületajaid jätkub Sinule sobiva intervalliga! Aga praktikas on on nii, et kui tütarlaps ellu astub, siis on tema kohta 3-4 korda (eakaaslased ja mõned aastad vanemad) noormehi ja kui vanus ületab 70, siis on seis vastupidine. See oli teooria. Aga täitsa Blondi vilgas tegelemine lati kõrgusega manipuleerimisel annab praktilisi tulemusi, mida valimi vähesuse tõttu üksühele teadusesse üle kanda ei saa.

Martha 12. november 2014, kl 09.39
N46, 12 punkti sulle :)

Täitsa Blond 12. november 2014, kl 09.52
Alf
Kui sobivat meest kõikidele ei jätku, siis elu näinud naine ei hakka iialgi ennast mingi x põhjuse pärast mõne ebasobiva mehega siduma.
n46 ütles selle täpselt välja.
Samahästi võiks ju siin aastaid kaagutavad mehed oma latti alla lasta ja enda koju võtta üks järjekordne ennast käest lasknud vinguv kriipssuu, kellelt saab seksi ja head sõna harvemini kui novembrikuus päikest.

punapea 12. november 2014, kl 10.18
me oleme siin naistekas kõik elu näinud naised ja kui ikka häda käes, siis haarame härjal sarvist kinni aga muidu istume siin delfis ja laseme näppudel käia. see on tõde.

Alf 12. november 2014, kl 10.41
Tegelikult on iga elu näinud naise kujunemise taga ennast käest lasknuds vinguvaks kriipssuuks, kellelt saab seksi ja head sõna harvemini kui novembrikuus päikest, oma kujunemise lugu. Rahulolematus enda ootuste ja tegelikkuse vahel. Ja tuntakse, et selle eest vastutab keegi teine. Kõigepealt tuleb endaga rahu teha, õppida tänulik olema ja vaadata maailma sellisena nagu ta on. Ma ei tea kas siis kohe kvaliteetsuhe tuleb, aga ilma selleta kindlasti mitte.

alfile 12. november 2014, kl 12.07
mida iganes sa ka öelda tahtsid, ehk ütled, nii et sust aru ka saaks, uuesti?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!