Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Saame tuttavaks
Võtab mehe ohkama

Naine 47 15. november 2014, kl 11.16
Ma olen pikka kasvu ja sina saad seistes vabalt mulle keelekat teha:))) Voodis on ju kõik ühepikkused.

KniksMarihen 15. november 2014, kl 11.27
No näed, kohe parameetrid kirjas.

Naine 47 15. november 2014, kl 11.33
Kirjas jah aga mehe hakatised lõid põnnama mingil põhjusel.Pole ennem vist seistes keelekat tehtud:))))

KniksMarihen 15. november 2014, kl 11.35
Naised panid mehed hommikusöögi nõusid pesema :D

Täitsa Shrek 15. november 2014, kl 11.50
Käib see mingi kompleksi alla, kui ei meeldi mingid poolesaja vanused liivakellad ja sipelgapihad?

KniksMarihen 15. november 2014, kl 11.56
Kulla Täitsa Shrek, loe mu 10.55 postitus uuesti üle.
Meeldivus ei ole kompleks. See on lihtsalt maitse asi.
Ja sellepärast solvuda..., no ma ei tea.

Täitsa Shrek 15. november 2014, kl 12.03
Solvuda, kes siin solvunud on? Kujuta vähem ette!

KniksMarihen 15. november 2014, kl 12.06
Tunne jäi selline :)
Vabandan kui valesti mõistsin!
Nüüd aga ...... kena laupäeva jätku kõigile.

Naine 47 15. november 2014, kl 12.21
Siin jookseb alati kohe veel üks naine 47 kommenteerima alati ikka mingeid nilbusi,ma esimesel kohtumisel küll ei mõtle,et voodis on kõik ühepikkused,voodini läheb ikka aega...olen 178cm pikk...
mansion ghost 15. november 2014, kl 17.16
´Naine 47´ 12:21, kuda Sinuga kontakteeruda?

Naine 47 15. november 2014, kl 17.21
Kas Sa soovid kohtuda veel virtuaalselt või on ka salajane soov mind füüsiliselt võtta ja nautida. Olen mõlemaks variandiks valmis. Oh-Yes.
mansion ghost 15. november 2014, kl 17.28
Sind võiks lausa ehast koiduni panna ;D) saapaidki ei võtaks jalast.ööd on meil pimedad ja nii lühikesed.

Naine 47 15. november 2014, kl 17.32
Saapad võivad jalas olla aga trussikud peame küll jalast ära võtma, jama kui topid sealt serva vahelt ja kui sul veel lühike on , siis ei tule midagi välja.
mansion ghost 15. november 2014, kl 17.35
Jajah, iga millimeeter on arvel. Aga kuipalju Sulle sisse mahub lühemaks ei akka ju tegema.

Naine 47 15. november 2014, kl 17.38
Kui sul on nii suur, siis võta ise endalt suhu ja ime lahti. Sel juhul ei pea sa mind koinima tulema.Eks ju, nii on lihtsam.
mansion ghost 15. november 2014, kl 17.43
Pole vist mõtet jah poole võlliga torkima hakata, kui panna, siis nii, et kotid laksuvad.

toho till ae 15. november 2014, kl 17.45
kas kukkus täna kummitus ja lõi pea ära või on keegi ta kontole sisse häkkinud...

Siisike 15. november 2014, kl 17.58
oh Mansion Man ...

Sinu postitused ja eneseväljendus tundusid mulle senimaani sümpaatsed- kuigi väljendasid selgelt enda arvamust, siis suutsid ikkagi kaineks ja tasakaalukaks jääda ning mitte selle üldise lahmimisega kaasa minna.
Olen siin juba mitu päeva tasapisi julgust kogunud, et äkki on võimalik ka Sinuga lähemalt ja reaalis tutvuda, aga siin teemas läks ikka "panemise ja andmise" peale.

Raili 15. november 2014, kl 18.03
Ka mina salamisi ootasin, et poen härrale külje alla aga lubab rautada ehast koiduni ja ilma pausita ja pükstega, siis loobun.
mansion ghost 15. november 2014, kl 18.06
´Siisike´, see, et kummitusel on põhimõtted ei tähenda, et tegu on mingi tohletanud kuivikuga. Üks asi on keskonnale vastavalt käituda hoopis teine sealjuures iseendaks jääda. Tutvuda võid ikka, algul virtuaalselt, kui sobib ehk ka reaalselt.

Naine 47 15. november 2014, kl 18.08
Viimasel hetkel hüppad alt ja ajad mingit jama. Muidu paistad olem kõva mees, vähemalt sõnades.
mansion ghost 15. november 2014, kl 18.10
Nonii, siinkohal on tõestatud siis kuivõrd mõjutatavad on naised tajutavast tekstist. Räägid üht, oled unistuste prints. Poetad paar sobimatut lauset ja sama prints puuakse üles kui viimane pervert.

Raili 15. november 2014, kl 18.12
Oma viga, sest sa muudkui kirjutad ja enam ise sa ei mäleta, mida sa oled Delfi rahvale ja naistele lubanud.
mansion ghost 15. november 2014, kl 18.13
´Naine 47´, kõva on küll ja pikalt peab. Aga kust Sind leiab?
mansion ghost 15. november 2014, kl 18.15
´Raili´, kummitus pole kellegile avalikult midagi lubanud. Niisama lihtne see ongi.
Ja eraviisilisi lubadusi pean tingimusteta.

Toimetatud 1 kord(a). Viimati mansion ghost 15.11.2014 18.16.

Naine 47 15. november 2014, kl 18.19
Tsau, mu härra. Kohtume kunagi hiljem, sest ausalt öeldes lähen praegu sauna oma tutti pesema ja muidugi ka teisi kehaosasid. Siis teeb sauna õlu oma töö ja tuleb hea uni. Sulle aga musi püksi.

Siisike 15. november 2014, kl 18.36
See mulle meeldiski, et Sul tundusid põhimõtted olevat.

mansion ghost Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Nonii, siinkohal on tõestatud siis kuivõrd mõjutat
> avad on naised tajutavast tekstist. Räägid üht, ol
> ed unistuste prints. Poetad paar sobimatut lauset
> ja sama prints puuakse üles kui viimane pervert.

Ma pole just hea oma mõtete väljendamises kirjalikus vormis ja vältimaks just seda, et virtuaalselt saab loodud unistuste "prints" või "printsess" eelistakski inimesega isiklikult tuttavaks saada, aga ..

nagu Sina, ei taha ka mina olla kellegi 47-s versioon ja seetõttu tutvume ehk siis, kui oled Naine 47 ja teistega oma tutvumised ühele poole saanud.
Seniks kõike head!
mansion ghost 15. november 2014, kl 18.44
´Siisike´ aga tahad Sa seda privaatselt arutada? Või äkki lähevad ka virtuaalsed arvamustevahetused versiooninumbri alla? Seni on pakkuda teine koht, paljud on nii väikest numbrit nähes kuidagi ebalevaks muutunud :)

Täitsa Shrek 15. november 2014, kl 18.47
Ulme pirtsud on siinsed "tutvujad" ikka küll. Mängitakse sõnaosavusele nagu mingid ametkonnad teineteisele ära panemas/pikalt saatmas:-)

Kõike head ja paremat tõepoolest:-)

Täitsa Blond 15. november 2014, kl 18.57
Shrek, kuule...kas tohib avalikult ühte asja küsida?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!